Är islam ett hot mot HBT?

 If two men among you commit indecency punish them both.” (Koranen  sura 4:16) (bilderna visar hängningen av två  homosexualla tonåringar i Iran, Mahmoud Asgari och Ayaz Marhoni, 16 och 18 år. Straffet är helt naturligt inom islam). Den som inte begriper att Muhammeds uppmaningar bör följas av alla muslimer, fattar inget om islam! Och han förespråkade dödsstraff.

Islam förbjuder homosexualitet. Elementär logik säger att HBT-personers rättigheter minskar i takt med att muslimernas makt ökar. Alliansen och de Rödgröna förespråkar fortsatt muslimsk massinvandring, medan Sverigdemokraterna vill minska denna. En stor muslimsk befolkning skulle utgöra ett allvarligt hot mot alla HBT-personer. Inbilla er inget annat!

Kristna samhällen skyddar HBT-personer!

Muslimska samhällen straffar HBT-personer!

Islamvänliga (och därmed HBT-skadliga) partier är inbjudna till Pridefestivalen men inte islamkritiska SD!

Varför tillvaratar Pride inte HBT-personernas intressen? Pride värnar istället partipolitiska intressen som står stick i stäv med HBT-personernas intressen!

Det finns även homofober bland kristna, men de är en liten marginaliserad grupp. Framförallt är det på individnivå, inte samhällsnivå! Vår kristna samhällen har resolut tagit ställning för HBT-personer!

Ingenstans är HBT-personers rättigheter så starka som i de kristna samhällena! Muslimska samhällen är de mest HBT-fientliga i världen! Och där är fientligheten även på samhällsnivå, dvs lagstifningen är HBT-fientlig!I muslimska länder har homosexuella helt enkelt inga rättigheter, möjligen rätt till advokat. Detta är regeln!

Att islam skulle acceptera homosexualitet finns inte på kartan! I muslimska samhällen är homosexualitet olagligt och dessutom belagt med dödsstraff i flera av dess länder!  Muhammed, muslimernas främsta förebild, manade till avrättning av båda parter i ett homosexuellt förhållande (se videon nedan). Det är en kollossal skillnad!

Inom de kristna samhällena har upplysningens och frihetens ideal segrat, inom de muslimska länderna gäller religiöst förtryck och drakoniska lagar. Vill ni att islam blir starkare i Sverige?

Inbilla er inte att svenska muslimer skulle tolka koranen annorlunda än andra! Koranen är solklar när det gäller homosexualitet. Det existerar inget tolkningsutrymme!

Washington post om avrättningen

Islam om homosexuella!

AB
”Hatet mot politiker måste besinnas – innan fler skadas” Frankrikes förbud mot burka   Dömdes för otrohet – skulle stenas till döds   Debattörerna: Sverige måste agera mot Irans råa förtryck  Greken kallades turk – får två miljoner kronor  – Vi kommer att införa ett burkaförbud
SVD 
Vårdpolitik i fokus på Pride  Utbildning om regnbågsfamiljer. Rödgröna vill att barnmorskor ska utveckla sina hbtq-kunskaper.  Ökat skydd för hbtq-personer  Folkpartiet föreslår tydligare lag. Transpersoner behöver starkare skydd.  ”Hbt-rörelsen utmanar heteronormen”  Heteronormen angår oss alla   SD siktar in sig på hbt-röster    S-politikerna Carin Jämtin och Dag Larsson:  Fängelse för Vilksattentat SD portade på Pridefestivalen  Hägglund nobbar debatt på Pride  Det sämsta försvaret – eller, terroristen i burkan   Amnesty är emot burkaförbud  Amerikaner emot burka-förbud   Vilksbröder dömda till fängelse   Frankrike förbjuder burkan  Franskt förbud mot heltäckande slöja  ”Norge sviker afghanerna”   ”al-Qaida slår till i Jemen”   Stukad Sarkozy siktar redan mot 2012   Åtta döda i kravaller i Nigeria
DN
RFSL: ”SD använder hbt-rättigheter för att argumentera mot invandring.” ”Inför könsneutrala toaletter och kommunala hbt-boenden för äldre”  Terrorhot i Uganda ökar Lagförslag mot burka i flera länder  Fängelse för brand- attentat mot Vilks  Iranier förnekar kärnkraftsforskning  Hävdar att han förhörts av israeler. ”al-Qaida bakom attack i Jemen”  Miljoner till yoghurt-grek  Påstått kidnappad forskare åter till Iran  Frankrike förbjuder heltäckande slöja.   Libyskt fartyg på väg till Gaza.  Knesset straffade arabisk politiker.   Nya uppgifter om brutalt hedersmord  Bakgrund.  22-åring fortsätter att neka till mord  Flera gripanden i Uganda  Palestinskt hus revs  al-Qaida-magasin ingen hit.
EXP
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2063871/fel-att-22-aringen-ska-komma-undan-bara-pa-grund-av-folks-lathet  http://gt.expressen.se/nyheter/1.2063453/atalade-22-aringen-pressades-hart-i-ratten   http://gt.expressen.se/nyheter/1.2062707/22-aringen-som-misstanks-ha-mordat-nancy-forhors-i-ratten  http://www.expressen.se/1.1228986  http://www.expressen.se/1.1733438  http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2064872/fangelse-for-brandattentatet-mot-lars-vilks  http://gt.expressen.se/nyheter/1.2064831/vaninnan-som-hittade-nancy-hors-i-ratten  http://www.expressen.se/debatt/1.2064912/salka-hallstrom-bornold-slojforbud-avslojar-europas-sjalvgodhet
Advertisements

57 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Politisk Satir – Kalla inte att Miljöpartiets ledarskap för kuvade, horor eller luder! | Vetenskapliga partiet
 2. profanum_vulgus
  Aug 03, 2010 @ 14:38:18

  Du ljuger ju.
  Både kristendomen och judendomen förbjuder homosexualitet och belägger det med dödsstraff och inget annat. I Uganda har kyrkan drivit igenom världens hårdaste ”anti-gay-lag” NÅGONSIN! Där det bland annat är livstids fängelse på att underlåta att anmäla en misstänkt homosexuell.
  De hårdaste förbuden mot homosexualitet återfinns också i kristna länder.
  Enligt bibeln ska dessutom inte enbart den homosexuella avrättas utan även dennes släkt i sju led.

  Sverigedemokraterna är ett uttalat ”judeo-kristet” parti och delar därför samma ideologi som kyrkan i Uganda.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 06, 2010 @ 00:28:20

   Det finns även kristna dårar! Självklart! Faktum kvarstår att ingenstans i världen har de homosexuella större frihet och störst tolerans än i de kristna länderna! Ingenstans i världen har dom det värre än de muslimska länderna!

   Generellt är det skit att leva som bög i muslimska länder och generellt är det bäst i kristna länder! Förnekar du det?

   Uganda är undantaget som bekräftar regeln!

   Svara

   • Lövet
    Aug 06, 2010 @ 11:11:00

    Är Angola, Kamerun, São Tomé and Príncipe, Burundi, Etiopien, Kenya, Malawi, Seychellerna, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Lesotho och Swaziland andra undantag som bekräftar regeln?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 07, 2010 @ 05:54:53

     De är undantag ja! Ange källa för dina påståenden. Du kanske har observerat att majoriteten är afrikanska länder? Hur många homosexuella har avrättats i dessa länder?
     Ett par frågor Lövet:

     Lövet varför är du så jävla DUM?
     Förnekar du att homosexuella har störst frihet i kristna länder? Att med undantag av några underutvecklade (väsentligen afrikanska) länder så är homosexuell aktivitet laglig?
     Förnekar du att det i regel är olagligt att utöva homosexualitet i muslimska länder?

     Du vet detta och ändå försöker du framställa det som att kristna länder är lika jävliga som muslimska länder för homosexuella!
     SKÄRP DIG, sluta ignorera väsentliga och uppenbara fakta!

     Jag har aldrig stött på någon som till den höga grad ignorerar väsentligheter för att istället ständigt fokusera på undantag och oväsentligheter! Du skämmer ut dig själv!

     Det väsentliga här är att bögarna har det bäst i kristna länder och att homosexualitet är olagligt i de flesta muslimska länder! När skall du fatta något väsentligt? Din tyngdpunkt hamnar alltid fel!

     Ifall vi skulle jämföra jordens och solens massa, så skulle du argumentera för att jorden minsann väger en hel del också, istället för det självklara faktumet att Solen väger tusentals gånger mer!

     Svara

    • Lövet
     Aug 07, 2010 @ 20:00:28

     Problemet är att du alltid tar ett inlägg som inte följer partilinjen som en personlig affront, något som bromsar dig intellektuellt och sporrar dig emotionellt.

     I Afrika är homosexualitet straffbart i nästan alla länder. Här är det ingen skillnad på om landet är kristet eller muslimskt. I mellan- och sydamerika är det straffbart i ett antal länder att vara homosexuell. I Asien är det straffbart i ett antal länder att vara homosexuell.

     ”Förnekar du att homosexuella har störst frihet i kristna länder? Att med undantag av några underutvecklade (väsentligen afrikanska) länder så är homosexuell aktivitet laglig?”

     Du har själv ägnat ett flertal inlägg till att försöka påvisa vilka djävla U-länder de muslimska nationerna är. Nu när jag radar upp ett antal andra U-länder där homosexualitet bestraffas hårt fast länderna är kristna, är jag dum i huvudet.

     För det måste ju vara demonen Islam som är skurken och inte underutvecklingen som gör att de tycker att homosexualiteten ska bestraffas, att häxor finns, etc etc etc.

     För trehundra år sedan var det dödstraff för homosexualitet i Sverige, dessutom var det dödstraff för protestanter som konverterat till katolicismen. Man brännde även häxor. Man kan med hävd säga att Sverige var mer kristet, även mer underutvecklat, på den tiden än vad det är idag.

     Man kan även påstå att sekulariseringen har lett till en mer liberal syn på sexualitet.

     De flesta utvecklade länder är sekulariserade.

     Ergo: I länder där religion spelar en väsentlig roll har homosexuella det sämre än i de länder där staten är skild från religionen.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 08, 2010 @ 05:03:16

      Fortfarande har du inte erkänt det uppenbara: att homosexuella har det bäst i kristna länder! Du är förbannat dum! Du gör det indirekt genom att hävda att det beror på att muslimska länder är outvecklade. Jag upprepar frågan: Förnekar du detta?

      Hela frågan handlar om ifall homosexualla har det bäst i kristna eller muslimska länder. Generellt. Svaret är så jävla uppenbart. Bara en idiot kan blunda för det! Som regel har dom bäst rättigheter i kristna och sämst i muslimska länder!

      Du klänger dig fast vid att det var sämre förr även här. Jo det var sämre förr överallt! Skillnaden är att kristna länder har utvecklats till moderna samhällen, medan muslimska länder inte gjort det!

      Då måste du fråga dig om det inte är märkligt att så gott som alla muslimska länder är underutvecklade! Jag hävdar bestämt att detta är en naturlig konsekvens av att islam omöjligt kan reformeras (se islam for dummies). Islam hämmar utveckling! Det är islams natur. Sen fattar du inte att en modern muslim inte kan bryta mot Koranens och hadithernas påbud. Man kan göra det halvhjärtat men man kan aldrig ta steget fullt ut till det moderna samhället utan att skippa islam. Turkiet var närmast, med sin sekularisering. Men även där gör sig islams kompromisslöshet gällande och fundamentalismen har ökat starkt. Islam är som ett sänke, drar ner landet i ekonomisk, humanitär misär. Det ligger i sakens natur att muslimska länder är underutvecklade. Det beror på islam!

      När ett muslimskt land når upp till vår utveckling ekonomiskt, socialt etc, då är landet garanterat inte muslimskt längre!

      Islam kan aldrig förenas med demokrati, välstånd och mänskliga rättigheter!

      Du har uppenbarligen fortfarande inte läst på om islam. Jag rekommenderar dig att läsa mitt senaste inlägg ”Islam for dummies”. Där tar jag upp vad jag anser vara mycket väsentliga aspekter av islam, som helt enkelt inte får ignoreras för att förstå islams natur.

    • Lövet
     Aug 08, 2010 @ 09:48:05

     ”När ett muslimskt land når upp till vår utveckling ekonomiskt, socialt etc, då är landet garanterat inte muslimskt längre!”
     Sverige är inte heller ”kristet” längre. Det var Sverige på 1700-talet (du vet, när vi som kristen nation med en av kungen bestämd statlig kyrka halshögg bögar och brände häxor). Sverige är idag sekulariserat. Läs och försök förstå det jag skriver för en gångs skull.

     De nationer som letar efter lagstiftningshjälp i Bibeln är just de U-länder som du tycker är undantag. De de fakto kristna länderna som över huvud taget existerar.

     Den uppvisning du ger oss just nu är sinnebilden av enfald. För all del, fortsätt med personangreppen.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 08, 2010 @ 15:28:52

      Kristna länder har kunnat lämna religionen bakom sig. Det stred inte mot den kristna tron att göra så. ”Ge Kejsaren vad honom tillkommer och Gud var honom tillkommer!”.

      Visa mig ett muslimskt land som sekulariserats i lika hög grad som våra västländer! Turkiet är det närmaste du kommer men där har islamisternas makt ökat, som i många andra muslimska länder.

      Skillnaden är att det är naturligt för kristna länder att sekulariseras, men inte för muslimska länder! Om du tittar på videon som finns i inlägget, så säger muslimska företrädare att islam skall prägla även samhällslivet, inte endast den privata sfären. När skall du fatta detta? Att skilja religion från staten är otroligt mycket svårare för islam, eftersom islam gör anspråk på att reglera hela samhället. Att Turkiets Ataturk lyckades med detta måste tillskrivas hans unika skarpsinne och starka personlighet. Han var unik inom den muslimska världen, men även hans verk ser ut att raseras. Kuppförsöket syftade till att bevara Ataturks vision om Turkiet, det sekulära samhället. Problemet är dock att den turkiska befolkningen utgörs av just muslimer! Och för en muslim är det en styggelse att skilja religion och stat!

      Kristna länder har sekulariserats alltmer, medan muslimska länder och individer har gått motsatt väg! Ökad fundamentalism!

      Problemet är Lövet, att du fattar inget om islams natur! Du har en oförmåga att dra logiska och naturliga slutsatser av observerade fakta.

    • Lövet
     Aug 08, 2010 @ 16:15:30

     ”Kristna länder har kunnat lämna religionen bakom sig.”

     Hör du själv hur korkat det låter?
     En variant kunde låta:”Militärjuntan har lämnat diktaturen bakom sig”. När juntan överger ditaturen är det ingen junta längre, lika lite som ett land som lämnat religionen bakom sig inte är ett (sätt in en religion här) land.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 09, 2010 @ 12:32:06

      Äntligen börjar du fatta! Det fina i kråksången är att kristna människor inte ser något problem med ett sekulärt samhälle, ”Ge kejsaren vad honom tillkommer och Gud vad honom tillkommer”! Det strider inte mot NT! Därför har de kristna samhällena sekulariserats!

      Sekularisering strider direkt mot koranen! Så bland muslimer möter därför sekularisering ett kraftigt motstånd!

    • Lövet
     Aug 08, 2010 @ 16:17:09

     ”Skillnaden är att det är naturligt för kristna länder att sekulariseras, men inte för muslimska länder!”
     Naturligt? Bara p.g.a. upplysningen. Tacka Voltaire och alla andra liberala tänkare för det.

     Svara

    • Lövet
     Aug 08, 2010 @ 21:08:03

     ”Visa mig ett muslimskt land som sekulariserats i lika hög grad som våra västländer!”
     >Albanien ser rätt bra ut:
     http://www.thearda.com/internationalData/multicompare.asp?c=215&c=3

     GRI 0,65 (Sverige 0,8)
     SRI 1,3 (Sverige 1,3)
     GFI 2,1 (Sverige 3,8)
     RP 2 (Sverige 4 )

     GRI: Government Regulation of religion Index, 0-10, low is less regulation

     GFI: Government Favoritism of religion Index, 0-10, low is less favoritism

     SRI: Social Regulation of religion Index, 0-10, low is less regulation

     Religious Persecution, 0-10, low is less persecution

     Gambia och Burkina Faso ser rätt bra ut de med.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 09, 2010 @ 12:26:25

      Lövet drar fram Albanien som det progressivaste muslimska landet. Hör du inte hur korkat det låter?

      Hävdar du på fullt allvar att Albanien har demokrati, jämlikhet och välfärd jämförbart med västeuropa?

    • Lövet
     Aug 09, 2010 @ 16:32:17

     ”Hävdar du på fullt allvar att Albanien har demokrati, jämlikhet och välfärd jämförbart med västeuropa?”

     Glömmer du bort vad du frågat över natten? Gör hjärnan en reset? 😉

     Din uppmaning löd: ”Visa mig ett muslimskt land som sekulariserats i lika hög grad som våra västländer!”

     Jag visade upp Albanien som är mer sekulariserat än vad Sverige är (källa: http://www.thearda.com/internationalData/Countries/Country_3_1.asp)

     ”Ge kejsaren vad honom tillkommer och Gud vad honom tillkommer”!
     Vad har Jesus argument om att man ska betala skatt med sekularisering att göra?

     ”Sekularisering strider direkt mot koranen! Så bland muslimer möter därför sekularisering ett kraftigt motstånd!”
     I Albanien är 65% muslimer, ändå är Albanien mer sekulariserat än Sverige.

     ”Poängen Lövet är att i kristna samhällen accepteras upplysningen.”
     Upplysningen var en långdragen process som inte var helt, uh, friktionsfri. Liknande filosofiska liberala rörelser finns idag i muslimska samhällen, vare sig du vill det eller inte.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 09, 2010 @ 18:11:07

      OK du har hittat Europas fattigaste land! Vid ett hastigt påseende förefaller det som att landet har en hög grad av sekularisering och religiös frihet. Vi skall dock vara medvetna om att landet varit kommuniststyrt under många år, där religionen trycktes ner, dvs kommunisterna sekulariserade landet. Inget vi kan tacka muslimerna för! Hade landet inte varit kommuniststyrt under många år så hade bilden garanterat varit annorlunda! Nu fortsatte man bara med vad kommunisterna påbörjat. Sen har det förstås betydelse att landet bara till 2/3 är muslimskt. Turkiet är till 97 % muslimskt, så där saknas en kristen motvikt. Så landet kan inte karakteriseras som muslimskt utan mer multireligiöst. För det är skillnad på ett land med 65 och 97% muslimer.

      Att hävda att Albanien är mer sekulariserat än Sverige är befängt! Det tror jag bara inte på!

      Skillnaden mellan dig och mig är att jag kan ge erkännanden. Något du aldrig gör! Du har blivit överbevisad av mig otaliga gånger. Varje gång det händer droppar du bara ämnet och börjar hacka på något annat. När du blir överbevisad där också så går du snabbt vidare till att hacka på något annat. Men aldrig något erkännande att du hade fel! Jag är övertygad om att du hellre låter mig dra ut dina tänder utan bedövning än att erkänna att du haft fel!

      Och jag ger inte ett piss för ”muslimsk upplysning”, dvs ”religiös upplysning”! Religiös upplysning= ingen upplysning!

      Jag tycker dock att det är trevligt att Albanien har den religösa frihet som råder, även om det är undantaget som bekräftar regeln!

    • Lövet
     Aug 09, 2010 @ 18:41:22

     ””muslimsk upplysning”, dvs ”religiös upplysning”! Religiös upplysning= ingen upplysning!”
     Upplysningen var i högsta grad religiös, den uppstod p.g.a. de vetenskapliga framsteg under denna tid samt den dogmatism som drevs av katolska kyrkan och genererade en protest mot de religiösa företrädarnas maktfullkomlighet. Skulke Voltaire inte ha trott på Gud?

     ”Jag tycker dock att det är trevligt att Albanien har den religösa frihet som råder, även om det är undantaget som bekräftar regeln!”
     Undantagen hopar sig i kommentarfälten till det här temat.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 10, 2010 @ 04:01:57

      Det är skillnad att tro på gud och låta gud styra tänkandet! Upplysningsfilosoferna tänkte fritt, ett okänt begrepp bland muslimska ”filosofer”! Du får gärna länka till någon läsbar sajt med någon av dina filosofer. Så får vi granska vad dom har att säga.

    • Lövet
     Aug 13, 2010 @ 08:26:15

     ”Det är skillnad att tro på gud och låta gud styra tänkandet! Upplysningsfilosoferna tänkte fritt, ett okänt begrepp bland muslimska ”filosofer”! Du får gärna länka till någon läsbar sajt med någon av dina filosofer. Så får vi granska vad dom har att säga.”

     Du som är enl. egen utsago ”påläst” kan väl knappast behöva ledas till liberala muslimska filosofer? Du har ju redan undersökt saken. Eller?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 14, 2010 @ 05:55:22

      Du hävdar att de finns, att deras åsikter är intressanta. Upp till bevis. Jag har aldrig hävdat det!

    • Lövet
     Aug 14, 2010 @ 13:26:26

     ”Du hävdar att de finns, att deras åsikter är intressanta. Upp till bevis. Jag har aldrig hävdat det!”
     Du påstår dig vara påläst. Tillåt mig småle.

     Svara

 3. Anonym
  Jul 31, 2010 @ 21:38:07

  Svara

  • Anonym
   Aug 01, 2010 @ 13:25:26

   det har inget med inlägget att göra, men postade det ändå 🙂 kolla gärna på det

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Aug 06, 2010 @ 00:23:03

    Helt OK! Dock har vi hört den visan förut! ”Alla som bär burka älskar att klä sig i tält, har inget med koranen påbud att göra”! Och alla småpojkar som omskärs vill omskäras, kvinnor som stenas vill stenas osv! Det finns nog okunniga dumskallar som köper det, jag försöker ge sanningen.

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 06, 2010 @ 00:20:50

   En förvirrad dam! Hon ignorerar fullständigt faktumet att muslimska kvinnor är ålagda enligt Koranen att bära slöja! Det är en religiös plikt, oavsett hur mycket tjejen tjattrar!
   Hur skall vi veta vilka som tvingas och vilka som inte tvingas? Förbjuder vi burka så vet vi att ingen tvingas bära dessa tält!

   Svara

 4. Lasse Socker
  Jul 29, 2010 @ 08:28:54

  Ja men självklart! Eftersom det ju finns kristna homofober i världen så måste vi ju välkomna muslimska homofober, annars är det ju inte RÄTTVIST…

  Islamofober där!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 29, 2010 @ 12:23:06

   Förvirrat! Kristna samhällen är de mest liberala och HBT-vänliga samhällena i världen! Muslimska samhällen är de mest HBT-fientliga i världen!

   Se verkligheten och döm efter den! Hur tror du det skulle bli med muslimsk majoritet i Sverige? Tror du att HBT-rättigheterna skulle stärkas? Skärp dig!

   Svara

 5. Joakim
  Jul 29, 2010 @ 07:22:52

  varför pratar man inte om att kristendomen är ett hot mot HBTQ? (den nya benämningen q=queer).
  SD gör allt för att kunna sparka på folk med utlänsk härkomst. Dom kan ju fråga sig om en muslim som är öppet gay också är ett hot mot hbtq personer för att han är muslim??? Det hela blir ju absurt. Men logiken går ut genom dörren när rasism och trångsynthet kommer in.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 29, 2010 @ 12:27:01

   Flera har skrivit ungefär som dig. Här är mitt svar:
   Kristna samhällen är de mest liberala och HBT-vänliga samhällena i världen! Muslimska samhällen är de mest HBT-fientliga i världen!

   Skulle du föredra att leva som homosexuell i ett muslimskt land eller i väst-världen?

   Svara

 6. Fredrik
  Jul 29, 2010 @ 02:06:12

  Kanske ska tillägga att jag har en homosexuell muslim till arbetskamrat. ”Du ljuger, sådana finns inte, islam förbjuder det”… ropar någon högt nu. Ja, på samma sätt som kristendomen gör det…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 29, 2010 @ 02:57:34

   Självklart finns homosexuella muslimer. Killarna som hängs på bilderna t ex. Dom som konverterar riskerar också livet! En homosexuell konvertit känns inte som en höjdare precis! Så dom lär förbli homosexuella muslimer. Fråga din kompis om han tycker det är bättre att vara öppet homosexuell här eller i sitt hemland!

   Tror man på Koranen, på Allah, så gör man det oavsett läggning! Tror man så tror man! Även om religionen innehåller för en själv negativa aspekter. Tror du att det funkar så att man letar reda på en religion som inte trampar en på tårna? När man hittar en sån, så börjar man helt plötsligt TRO! Idiotiskt är ju bara förnamnet! Killen är ju uppväxt med den, med berättelserna och kulturen, han har praktiserat religionen hela sitt liv! Det krävs mer än så för ett religionsbyte!

   Du är en i den långa raden av okunniga personer som pladdrar på utan att begripa islam! Du kan inte ens islams grunder! Jag uppmanar dig att kolla upp fakta på egen hand! Kolla upp vad som står i koranen (jag har angett sura numret i inlägget). Kolla vad Muhammed sagt. Framförallt kolla upp hur det är att leva som öppet homosexuell i muslimska länder i allmänhet! Mycket nöje!

   Vad sade Jesus om homosexuella? Att dom skulle dödas? Sånt ägnade sig Muhammed åt!

   Gör hyckleri-testet:
   Vill du hellre leva som homosexuell i ett typiskt muslimskt eller västerländskt (kristet) samhälle?
   Säger du uppriktigt att du skulle föredra det muslimska samhället då är du ingen hycklare, annars är du!

   Svara

 7. Fredrik
  Jul 29, 2010 @ 02:03:56

  ”I muslimska länder har homosexuella helt enkelt inga rättigheter, möjligen rätt till advokat.”

  Du har förstås stenkoll på alla muslimska länder? Hint, det stämmer inte…

  Du har faktiskt en poäng i och med ”Inom de kristna samhällena har upplysningens och frihetens ideal segrat, inom de muslimska länderna gäller religiöst förtryck och drakoniska lagar. Vill ni att islam blir starkare i Sverige?”

  Ja, om man generaliserar grovt är det så. Som jag ser det så beror det helt enkelt på att Kristendomen hunnit längre (kristna samhällena förresten, vi talar väl om Sverige här?). Fortfarande finns det bokstavstrogna kristna som har precis lika befängda idéer som de muslimer du är så emot. Ta de där knäppgökarna i Amerika som hatar Sverige som ett bra exempel.

  Varför då vända sig mot islam som religion och inte de negativa aspekterna, precis som man gjort med kristendomen? Varför inte underlätta för muslimer att bli sekuliserade eller få sin religion moderniserad? Jo, naturligtvis därför att du inte är intresserad av det. Genom den här ”vi” mot ”dom” så ökar naturligtvis motsättningarna och fundamentalisterna blir ännu mer fundamentala samtidigt som vanliga muslimer får lättare att gå i deras fotspår.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 29, 2010 @ 02:55:59

   Skillnaden mellan dig och mig är att jag har läst på om islam! Jag vet vad jag snackar om! Jag har skrivit om dessa principiella frågeställningar otaliga gånger.

   Koranen anses (i motsats till bibeln) vara guds ord, vartenda ett! Muhammed var endast en länk till gud. Så inte ett ord får någonsin ändras eller ifrågasättas! Det gör islam till en mycket mer rigid och oföränderlig religion än kristendomen och judendomen.
   Dessutom (som jag skrev) så är Muhammeds uppmaningar och exempel det högsta för muslimer! Han ansåg att dom homosexuella borde dödas. Detta var lite om ”kartan”, dvs teorin.

   Sen har vi verkligheten! Kolla upp vilka rättigheter homosexuella har i muslimska länder överlag och jämför med kristna länder överlag! Så har vi verkligheten, som är kolsvart helt enkelt!

   Svara

 8. Emelie
  Jul 29, 2010 @ 01:40:47

  Men herregud. Kristna samhällen förtrycker också HBT-personer. Vilket skämt. Sverige är idag inte ett kristet samhälle och jag skulle inte påstå att övriga Norden är det heller. Däremot är det annorlunda i det låtsatsliberala Europa.

  Det är hyckleri att måla ut kristendomen som fin. Då kan man ju berömma islam för att verkligen åtminstone följer Koranen, för i Bibeln är homosexualitet också FÖRBJUDEN. Eller ja, homosexualla handlingar. Sen att de tror att man väljer att man är homosexualitet är ju något man garvar högt åt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 29, 2010 @ 02:49:44

   Så här är det. Kristna samhällen (dvs med kristen tradition) är de mest liberala och HBT-vänliga samhällena i världen! Muslimska samhällen är de mest HBT-fientliga i världen! Så enkelt är det! Basics!

   Svara

 9. profanum_vulgus
  Jul 22, 2010 @ 17:08:58

  Klartexten:
  Jag vet inte hur många som avrättats, men det var ett par direkt efter att förbudet gick igenom.

  Iran har nog inte avrättat hundratals, men det handlar alltså inte om sex utan om homosexuella våldtäkter. Ingen har dömts till döden i Iran för att ha haft homosexuellt sex.

  Svara

  • Lövet
   Jul 22, 2010 @ 21:07:54

   ”Ingen har dömts till döden i Iran för att ha haft homosexuellt sex.”

   Helt fel, PV. Oavsett vad Bild-Zeitung skriver så har hundratals dömts till döden i Iran för att ha haft homosexuellt sex.

   Svara

   • profanum_vulgus
    Jul 24, 2010 @ 15:04:22

    Nej. Möjligen så är det vad de har haft eller påstår sig ha haft, men de har dömts för sexualbrott som är brottsliga här med.

    Min ståndpunkt förändras inte av detta, dödsstraff är LIKA förkastligt oavsett vilket brott den avrättade påstås ha eller har begått.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 24, 2010 @ 15:39:13

     Det är lika dåligt att avrätta en massmördare som en oskyldig?

     Svara

    • profanum_vulgus
     Jul 24, 2010 @ 16:05:40

     Ja.

     Svara

    • Lövet
     Jul 25, 2010 @ 22:29:51

     ”men de har dömts för sexualbrott som är brottsliga här med.”

     http://www.iranrights.org/english/memorial-search.php?do_search=Search&charges=1778515990&pagenum=0

     Dödstraff för homosexuell akt i Iran: 152

     Dödstraff för homosexuell våldtäkt i Iran: 26

     Svara

    • profanum_vulgus
     Jul 26, 2010 @ 10:07:32

     Lövet:
     Det beror på att man översätter vissa sexualbrott till homosexual act, det finns inget brott som heter så i Iransk lag.
     Homosexuella handlingar heter lavat och tafkhiz. Förbudet är dock bara en formalitet. för att dömas för homosexuellt sex (som inte är våldtäkt, våldtäkt mot barn eller sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning) krävs fyra stycken frivilliga erkännanden eller fyra manliga ögonvittnen. Om ögonvittnena är färre än fyra eller lämnar olika uppgifter så döms istället de till 100 piskrapp.

     I lavat och tafkhiz ingår dock visst homosexuellt sex mellan män där den ”passiva” parten inte är frivillig. Om denne vittnar så faller de formella beviskraven.

     Svara

    • Lövet
     Jul 26, 2010 @ 11:35:45

     Tack för en utmärkt, upplysande och ögonöppnande förklaring, profanum_vulgus!

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jul 28, 2010 @ 23:34:19

      Instämmer! Han är bra när han är saklig! Ärlighet och saklighet leder oerhört långt!

    • profanum_vulgus
     Jul 26, 2010 @ 16:22:58

     Kanske ska tillägga att lavat betyder analsex (underförstått mellan män) och tafkhiz betyder ”gnidande av lår”.
     tafkhiz är underförstått att en penis gnids mellan låren, tidigare en form av tillåtet föräktenskapligt sex. Numera är det som jag förstår det använt för allt annat homosexuellt sex involverande penis men inte analsex. Jag har försökt ta reda på vem som är den ”passiva” parten vid tafkhiz men inte riktigt fått klarhet i det.
     När det gäller lavat så är det alltid den penetrerade parten som är den ”passiva”.

     Svara

 10. deulf
  Jul 20, 2010 @ 02:17:27

  Förklaringen är att RFSL och andra homorörelser är kapade av vänstern. Vänstern har, som bekant, sitt eget sätt att se på islam. Liberala homofiler har en kritisk inställning till islamism.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 20, 2010 @ 23:08:46

   Exakt! HBT-organisationerna har till uppgift att kanalisera väljare till de etablerade partierna. Detta anses viktigare än att tillvarata HBT-personernas intressen! Topparna inom dessa organisationer är kapade av etablissemanget. Parti-politik är viktigare än bög-politik! Man accepterar bögarnas främsta fiende islam, för att vinna valet och offrar därmed bögarna!

   Svara

 11. kafoe
  Jul 19, 2010 @ 22:42:56

  Det är väl allmänt känt att många (dock inte alla) av SD:s väljare stödjer Hitlers urval till gaskammaren, där vi ingick, och därför står inte SD särskilt högt i kurs bland homo- och bisexuella. Då spelar det ingen roll hur mycket man än håller med vissa punkter i SD:s program.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 20, 2010 @ 23:01:54

   Vilka är ”vi”? Homo- och bisexuella? Du hittar inga som är så fientliga till nazism som inom SD! Vad har du för belägg för ditt påstående?

   Min uppfattning av SD är att vi är de enda som verkligen värnar vår DEMOKRATI och tar avstånd från allt som hotar denna! Då är det självklart att ta avstånd från islam, logiskt! Jag jämför oss närmast med motståndsrörelsen i Tyskland under andra världskriget, fast vi verkar öppet och fredligt. Bögarnas rättigheter tillvaratas bäst av människor med demokratiska värderingar. En röst utanför SD är en röst på islam!

   Vad jag VET är att islam förbjuder ert kärleksliv, fängslar och även avrättar er! Visa mig vilka belägg du har för ditt antagande. För jag är övertygad om att du har åt helvete fel! Jag har läst många SD-vänliga bloggar och ALDRIG sett någon stödja nazism eller gaskamrarna! Tvärtom är man mer judevänliga än någon annan! Och jag har heller inte sett något HBT-fientligt!

   Jag kan tänka mig att SD kan vara negativa eller positiva till HBT som övriga befolkningen. Men SD:s väljare har en oro för att vårt demokratiska system är under attack från islam. Det borde ni också vara! Med många muslimer här så är ni rökta och det borde ni fatta!

   Svara

   • kafoe
    Jul 25, 2010 @ 15:28:35

    En del som röstar på SD har nazistiska åsikter, ja, det är helt utom tvivel. Det gäller säkert även för andra partier. Det jag menade var att folk flest uppfattar SD som ett gäng främlingsfientliga och hbt-fientliga jönsar. Vad gäller islam anser jag att den är lika farlig som nazism, ja. I likhet med kristendom, scientologi, mormonkyrkan, judendom, buddhism osv. Folk som stödjer dessa filosofier är antingen lättlurade eller manipulerande, och väldigt väldigt farliga. Att SD:s anhängare fokuserar på just islam och inte på religioner i allmänhet har givetvis med deras rasistiska grundåsikter att göra.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 25, 2010 @ 18:23:49

     Du erkänner själv att islam är lika farlig som nazism (instämmer)! Hur kan du då vara så ologisk att du påstår att man måste vara rasist för att rösta på SD? Ditt resonemang saknar helt logik! Jag tror du låtit dig luras av medias skrämselpropaganda om SD!

     Undersök istället om det finns några bevis för ditt påstående! Hittar du inte bevis så måste du naturligtvis ifrågasätta det! Ifall det finns tunga argement att vara islam-kritisk så säger det sig självt att man gärna håller på SD, och alltså inte alls behöver vara rasist.

     Rasism är obegåvat och dumt! Jag kan inte tro för ett ögonblick att vissa raser skulle vara intelligentare än andra. Däremot blir man korkad av en korkad kultur som begränsar tänkandet.

     Jag kan inte utesluta att någon nazist smugit sig in i SD, men jag har läst många bloggar och kommentarer och aldrig sett några indikationer på detta! Och skulle dom uttrycka några nazistsympatier så åker dom ut direkt! Jag är själv stark nazistmotståndare och skulle hoppa på dom direkt!

     Svara

 12. Jah Hollis
  Jul 16, 2010 @ 19:19:40

  Men islam är ju en prima religion.
  Den som dristar sig att påstå något annat är väl bara en stackars islamofob som hackar på de förtryckta? Eller?

  Svara

 13. profanum_vulgus
  Jul 16, 2010 @ 09:25:38

  Kristdemokraterna är också inbjudna och bibeln föreskriver att homosexuella män ska dödas tillsammans med sina släktingar i sju led.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 17, 2010 @ 17:47:45

   Det var ju det jag skrev! Att pride sviker bögarna! Det är endast muslimska samhällen som avrättar homosexuella! Det finns kristna grupper som är homofober, men få kristna samhällen förbjuder homosexualitet. Däremot förbjuder många muslimska samhällen homosexualitet. Dom flesta kristna samhällen är toleranta mot homosexualla. Dom flesta muslimska samhällen är inte bara intoleranta utan förbjuder det enligt lag!

   Svara

   • profanum_vulgus
    Jul 22, 2010 @ 14:36:46

    Det finns väl inget samhälle med dödsstraff som har undantag för homosexuella?
    Det enda land som har dödsstraff på homosexuella frivilliga handlingar är Uganda som är kristet (där det är dödsstraff även på homosexuell flirtning).

    De två killar som du har bild på är dömda för homosexuella pedofilbrott.

    Det är ju så i de muslimska staterna att homosexuella sexbrott (alltså inte homosexualitet i sig) straffas med döden.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jul 22, 2010 @ 15:17:04

     Hur många har avrättats i Uganda för homosexuell aktivitet? Iran har avrättat hundratals! Jag vet mycket väl att det är den sexuella aktiviteten som straffas, inte läggningen per se. Det betyder att om bögar utövar sex så avrättas dom! Läs hos Amnesty. Mullorna bättrade på anklagelserna för killarna på bilden i syfte att avrätta dom.

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: