Lämna Afghanistan och stäng gränserna!

Rent allmänt så vet vi att muslimska länder inte är några höjdare precis! Även när dom inte har krig flyr folk som lämmlar därifrån! Ännu värre under krig förstås!

Jag har hittills varit en stark anhängare av att skydda den muslimska befolkningen mot Talibaner och andra muslimska fanatiker. Men uppenbarligen är det så att många muslimer och även vänstern är emot detta. Så varför stanna?

Nu känner jag alltmer för att lämna Afghanistan och Irak. När muslimer slaktar muslimer, titta bara på! Vad gör det oss?

Varför skall vi skydda den muslimska befolkningen ifall vi ändå bara möts av otacksamhet misstänksamhet? Varför skall våra soldater dö för andra otacksamma människor? Varför dra på oss dessa kostnader?

Resultatet blir självklart inbördeskrig och slakt, samt enorma flyktingströmmar från dessa länder.

Vill muslimerna slippa vår inblandning, så vill vi inte ta hand om problemen sen heller med alla flyktingar!

 Då måste vi även stoppa all asylinvandring därifrån! Deal?

SVD
Motstånd ökar mot svensk styrka    Vi måste våga stanna kvar   29/7 USA förstärker styrka 28/7 Svenskar i strid i Afghanistan
DN
Sahlin ser inget slut på svensk insats i Afghanistan  Nyhetsankare byter TV 4 mot Kabul  Skadeståndskraven på Seierstad växer
AB
Lasse Bengtsson lämnar TV 4 – flyttar till Kabul  Motståndet mot insatsen växer
EXP
http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.2079391/sanningen-om-lasse-bengtsson-avhopp
Advertisements

14 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Aug 03, 2010 @ 14:46:13

  peter a:
  Det måste dock vara svårt att hitta en Afghan som är på din stenåldersnivå när det gäller bildning. Förr fanns det heller inte sådana svenskar, men numera när svenskheten dött ut och vi fått nån slags semiamerikansk slumkultur istället så frodas din sort i vårt land.

  Afghanistan var ett utvecklat och modernt land (Kabul kallades Centralasiens Paris) ända fram till att stormakterna började bomba det och rycka åt var sitt håll från andra världskrigets slut.
  Varför skulle den förmågan försvinna bara för att västländer bombar befolkningen?

  Till alla andra semiamerikaner kan jag också påpeka att vi inte hade Afghanska flyktingar här innan jänkarna tog makten i Afghanistan. Detta eftersom USA:s förtryck är oerhört mycket hårdare än talibanerna (vilka förresten var allierade med USA från sitt bildande och fram till september 2001).

  Svara

  • Micke
   Aug 03, 2010 @ 22:34:08

   Du din vidriga vänstertaliban som glorifierar kvinnoförtryck och mord, jag hoppas inerligt att en taliban får tag i dig på ditt framtida studiebesök så att vi får se dina egna hjältar utöva det de kan bäst på youtube.

   Vänsterpolitik=ingen logik

   Svara

   • profanum_vulgus
    Aug 25, 2010 @ 08:54:31

    Som sagt, det är den intellektuella nivå som svensken har hamnat på sedan den svenska kulturen dog ut.

    Svara

  • ddayperspective
   Aug 25, 2010 @ 04:55:44

   ”profanum_vulgus”… du låter lika galen och avskyvärd som vitskägget på båten till Gaza och din partiledare och automatiskt kom jag att tänka på den kvinna (faktiskt) som i ett liknande sammanhang använde skrivkonsten för att uttrycka den harm som blossade upp genom att skriva att vederbörande som satt känslorna i svallning, skulle behöva ”ett varningsskott i pannan”! Den gången skrattade jag rått och framförallt hjärtligt tack vare den målande formuleringen. Idag skrattar jag inte, utan förstår att en stor portion allvar kan ha funnits i vad hon skrev.

   Har du aldrig funderat över vad du bidrar till för utveckling av Sverige när du skriver ditt skit? Finns det alls någon empati för medmänniskor och dina egna närstående hos dig? Är alla hästar hemma? Inser du vad det innebär när man känner att om en person som du skulle möta den kvinna jag berättat om, skulle detta inte oroa mig ett skvatt, snarare tvärtom?

   Svara

   • profanum_vulgus
    Aug 25, 2010 @ 08:58:18

    Jag känner inte till någon av de tre personer som du hänvisar till.

    Vilken utveckling av Sverige?
    Sverige var ju tidigare ett utvecklat och intellektuellt land där befolkningen hade grundläggande skolning och kunde tänka. Men den svenska kulturen har mördats och ersatts med en urvattnad plastig amerikaniserad pöbelkultur, med vilken följer bl.a. den nivå som ni uppvisar här ovan.
    Mitt största intresse är att återinföra den svenska kulturen i Sverige så att svensken återuppstår.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 25, 2010 @ 12:03:44

     Menar du att islam är bra för Sverige?

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 25, 2010 @ 12:03:44

     Menar du att islam är bra för Sverige?

     Svara

    • profanum_vulgus
     Aug 25, 2010 @ 14:59:03

     Jag är emot religion. Jag menar att svensk kultur är bra för Sverige. Den rådande amerikaniseringen har i princip utrotat svensken och den svenska kulturen, vilket resulterat i ett folk där intellektuella dvärgar som de ovan inte är ovanliga.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 26, 2010 @ 12:30:47

      Då är vi överens om det väsentliga! För mig är inte amerikaniseringen väsentlig. I vart fall vad gäller kulturen. Det svenska duger bra. Jag tror du har rätt i att vår amerikanisering är fördummande. Det räcker med att se på filmerna. Dom stora Hollywoodproduktionerna är urvattnade och tråkiga överlag. Särskilt om man beaktar hur mycket pengar som investerats i dom.

 2. peter a
  Aug 02, 2010 @ 06:03:56

  Varg, afghaner kan inte utvecklas, de kommer leva kvar i medeltiden i all framtid. Den som tror att efterblivna folk och länder kan utvecklas till moderna måste tänka om. De skulle redan vara moderna länder om de klarade att utvercklas, de kommer bo kvar i stenåldern med sitt opium som enda imkomstkälla när vi bor i rymden. Talibanerna måste utplånas annars sprider de sin stenålderskultur till europa, det är den nya tidens krig de för mot oss. Tro inte att de slutar kriga mot väst bara för att vi slutar kriga mot dem och tar hem trupperna. De finns ju redan här, räkna albaner afghander irakier somalier etc.

  Svara

 3. Mika
  Jul 31, 2010 @ 16:07:25

  Det är meningen att eländet ska leva vidare. Det är globalisternas sätt att hålla u-länderna i schack.

  Svara

 4. Varg i Veum
  Jul 31, 2010 @ 10:27:44

  Kul att se flera som är inne på samma spår som jag: http://vargiveum.wordpress.com/2010/02/11/afghanistan-what-about-lata-dem-vara/
  Att låta afghanerna utvecklas så som den fria världen gjort genom historien.

  Det är ju naturligtvis lite cyniskt, men det verkar vara enda sättet för samhällen att utvecklas. Det har ju visat sig att ”hjälp” från väster inte ger annat än lindring åt enskilda personer, men systemet som orsakar lidandet får leva vidare tack vare biståndet.

  Svara

 5. Mika
  Jul 29, 2010 @ 13:40:01

  Men det finns ju faktiskt goda skäl att stanna i Afghanistan. Där finns gott om mineraler som dom infödda, primitiva aporna inte kan dra nytta av ändå. Mineraler som vi i väst har bättre nytta av. Sedan så planerar ju USA att bygga en olje-pipeline i området. Då gäller det att kunna skydda den. Sedan får man heller inte glömma den lukrativa knarkhandeln. Över 90 procent av världens opium odlas i Afghanistan, och mer än 90 procent av den opiumbaserade drogen heroin tillverkas i Afghanistan. Knarkhandeln har formligen exploderat sedan talibanerna störtades. Så det finns goda skäl att stanna. I alla fall för USA. Jag vet inte vad Sverige får ut av detta, mer än internationell erfarenhet. Dom svenska legoknektarna får värdefull träning, som dom sedan kan komma att använda mot det egna folket här hemma. Eller mot blattarna i förorterna. Men om Sverige inte får ta del av vinsterna, som i princip hamnar i händerna på privata intressen, så finns det ingen större anledning för dom svenska skattebetalarna att stå för kalaset. Nu spelar detta ingen roll, vad svenskarna tycker. Sverige visar genom sin inblandning i Afghanistan-konflikten att vi är en lydig kugge i globalistmaffians maskineri. Det bästa man kan göra är att propagera för folk att inte ta värvning. Men det finns alltid folk som gillar att vara legosoldater och som gärna riskerar livet för spänningens skull eller för att leva ut sina mordiska, sadistiska lustar. Är folk så dumma så dom frivilligt åker till ett sådant helveteshål har jag ingen sympati för dom.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: