Jag en Vänsterpartist!

Jag gjorde DN:s partitest.  Resultatet ser du här ovanför. SD fanns inte som alternativ, utan bara riksdagspartierna (i vanlig ordning diskrimineras SD).

Jag gjorde i vart fall testet vilket parti borde jag då rösta på?

Vänsterpartiet!

Jag gjorde senare om testet. Då blev resultatet också Vänsterpartiet, med 69 %!  Lenin hade väl fått 59 %! (av någon outgrundlig anledning kan jag ej publicera skärmdumpen här)

Så mycket för att SD:s anhängare är högerextremister! Och jag är förstås en varm anhängare av Sverigedemokraterna! Men förr röstade jag på Socialdemokraterna. Jag tror att testet är korrekt såtillvida att jag är för solidarisk fördelningspolitik, inom rimliga ramar förstås.

Att SD skulle vara högerextremististiskt är ett helt vansinnigt påstående! Massinvandringen handlar heller inte om höger eller vänster.  Vänster och höger handlar om hur kakan skall bakas och fördelas! Inte om vilka som invandrar!

Invandrarfrågan är ett objektivt ställningstagande. Den frågan är mycket viktigare än höger eller vänster. Höger eller vänster kan korrigeras vid senare val. Invandringen kan inte göras ogjord! Den får enorma konsekvenser för kommande generationer!

Är det förnuftigt att förespråka fortsatt massinvandring trots att det leder landet mot katastrof? För att vi vill vara snälla?

Invandrarfrågan går över alla partigränser! Står du upp för demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet och trygghet? Då finns bara ett parti!

SVD
sahlin vill glömma kommunismen   Vårdval stockholm har gett de mest välbeställda miljontillskott , skriver Batljan (S)   esta vilket parti du ligger närmast  Lamt – vart tog kraften vägen?”17/8 Valaffischerna. Statsvetare och reklamare synar. VAL 2010 Senaste nyheterna och analyserna på SvD:s valsajt.   ”Det är jämnt och öppet”  SVD|Sifo. Regeringspartierna får egen majoritet. Försprånget gentemot oppositionen är 7,6 procentenheter.  http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/statsvetaren-tommy-moller-forklarar-valkompassen_4744437.svd Studenter inte prioriterade i valspurten  Alliansen lovar mer pengar till pensionärerna   Regeringen får egen majoritet   ”Det är jämnt och öppet”   Senaste opinionsmätningen   ”Vart tog kraften vägen?”   ”Partierna ligger väldigt nära” Valet 2010 faktagrafik   Hjärtefrågan fick vika i förhandlingarna   Valkalendern 2010   ”Det är jämnt och öppet”  SVD|Sifo. Regeringspartierna får egen majoritet. Försprånget gentemot oppositionen är 7,6 procentenheter.   Testa vilket parti du ligger närmast Lamt – vart tog kraften vägen?”  VAL 2010 Senaste nyheterna och analyserna på SvD:s valsajt. Sahlin och jakten mot makten  loraklets egna adrenalinkickar Sjuka avvisas från Karolinska  5000 vårdplatser totalt i   Hemsidor för SD och SSU attackerade    Attacker mot SSU:s och SD:s hemsidor
DN
http://www.dn.se/go/e/board_41;afu=www.dn.se/http://www.dn.se/nyheter/valet2010/hemsidor-for-sd-och-ssu-attackerade-1.1157481  Anlagda bränder i tre skolor  Egen majoritet för alliansen Vad ska du rösta på?
AB
SSU utsatt för hacker-attack  Alliansen leder – gör jätteryck    Stor ökning på en vecka  M-väljarna: Sänk inte skatterna  668S vill satsa en miljard till förskolan  Stort valtest – hitta ditt parti Riskerar att åtalas – igen    Aftonbladets kampanj har engagerat läsare i hela landet.  Sakineh dömdes för äktenskapsbrott – ska stenas till döds  Rekordmånga bostäder till salu
EXP
Schyman och Åkesson möts i Agenda 21.15 FI och SD i duell om jämställdhet i direktsändning Båda slåss om att komma in i riksdagen   http://www.expressen.se/Nyheter/1.2106379/ssu-s-hemsida-hackad  http://www.expressen.se/Nyheter/1.2106241/mauricio-rojas-gor-inte-sd-till-syndabock-for-regeringens-misslyckanden  http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2105427/valkalkylatorn-hjalper-dig-att-hitta-ditt-parti  http://www.expressen.se/Nyheter/1.2104868/nu-lamnar-bada-s-politikerna-sina-uppdrag http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2105734/sifo-egen-majoritet-for-alliansen-med-draghjalp-av-kvinnorna  http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2104129/sd-till-attack-mot-expressen
http://www.newsmill.se/  http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2105927/har-lagger-mona-och-maria-upp-valstrategin
Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Micke
  Aug 25, 2010 @ 10:45:33

  Bra och tydligt svar, vänsterpartiet består av verklighetsfrånvända idioter.

  Svara

 2. Micke
  Aug 24, 2010 @ 14:11:31

  Om man är vänsterpartist är man emot demokrati och yttrandefrihet.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 24, 2010 @ 21:28:36

   Jag är förstås inte Vänsterpartist! Jag håller med dig, kommunisterna är antidemokrater! Jag skulle aldrig rösta på Vänsterpartiet! Dom saknar verklighetsförankring.

   Min poäng är att man kan vara Sverigedemokrat och ändå stå för en vänsterinriktad fördelningspolitik. Vad gäller fördelningspolitiken står jag alltså till vänster.Men samhället måste vila på kapitalistisk grund, en sann kapitalitisk grund! Jag är inte högervriden, lika lite som SD är det!

   Liksom Sverigedomokraterna ser jag Per-Albin Hansson som en förebild. Folkhemmet där man hjälper varandra. Ett bra land åt svenskarna. Inte åt alla andra!

   Dagens politiker, med undantag av SD, saknar vision för ett framtida Sverige! Ingen vågar tänka på hur Sverige ser ut om 50 år! För dom skulle må illa! Då skulle man inse att massinvandringen är ohållbar!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: