Invandrarmördare skyddas!

I dagens Expressen redogörs på förstasidan för två mord:

Somaliern ”Skuggan” döms till 16 års fängelse för mordet på 18-åriga Nancy Tavsan. Bilden på skuggan pixlas. Han är dömd, men bild och namn lämnas ej ut eftersom han är invandrare! Samma mörkning i Aftonbladet!

Mördaren heter abdulaziz abdullahi mohamed hussein, 22 år. Hoppas han får vad han förtjänar på kåken!

( Bild som Aftonbladet publicerade den 2 sept, efter stort mediatryck! PI)

Sen läser jag om dubbelmordet i Skåne där dom ej fallit! Tidningen sätter ut både namn och bild på den misstänkte mördaren Joakim Eriksson 24, eftersom han är Svensk! Han är endast misstänkt! Här tvekar inte heller Aftonbladet att visa namn och bild!

Detta var endast ett av många exempel på dubbelmoralen och verklighetsförfalskningen! Detta sker systematiskt! Varför tillämpar Expressen och övrig media denna dubblemoral? Svar: för att dölja omfattningen av invandrarbrottsligheten och istället skapa en bild av hög brottslighet bland svenskar! Med en dåres envishet vägrar man erkänna att SD har rätt! Man försöker helt enkelt dölja verkligheten!

Vad vill vi egentligen? Att alla behandlas lika! Och att vi får veta sanningen! Är det för mycket begärt?

Till bilden hör att Muhammed (muslimernas främsta förebild) accepterade att hans män våldtog icke muslimska kvinnor. Dra era egna slutsatser!

Uppdatering den 2 september!

Trycket från bloggare blev för stort för kvällstidningarna så idag kröp dom till korset och publicerade namn och bild på den somaliske mördaren abdulaziz abdullahi mohamed hussein (bild ovan). Här är Expressens nya artikel.

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Sep 01, 2010 @ 17:24:26

  Det var väl ingen hemlighet att ”skuggan” var neger? Så det kan ju inte vara anledningen.
  Men jäkligt underligt med bildpubliceringen av 24-åringen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 01, 2010 @ 17:28:29

   Jag visste inte att han var neger. Jag förstod att han inte var svensk dock. Publiceringen av 24-åringens bild och namn innan han dömts men inte av dömda negern är så jävla flagrant! (jag kanske låter rasistisk som använder ordet neger, men för mig betyder det bara svart. Jag har fantastiskt goda erfarenhet av amerikanska negrer, som jag respekterar högt).

   Svara

   • profanum_vulgus
    Sep 01, 2010 @ 23:05:42

    Det har ju framgått av bilder och uppgifter i media.
    Neger är inget skällsord för oss som är födda före 1985, för mig ter det sig rasistiskt att betrakta ett neutralt ord för en grupp människor som nedsättande.
    Amerikanska negrer är ytterst ovanliga, mulatter tänker du väl på?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 02, 2010 @ 10:45:30

     Rätt inställning! Att neger skulle vara ett skällsord är ett modernt konstruerat påfund. Svart är en färg, knappast ett skällsord! Lika lite som vit eller gul, såvida man inte anser svart vara en ful färg förstås. Det kanske dom anser! Du och jag ser inte ner på negrer och ser därför inget negativt med ordet ”neger”. Övriga, som ser ner på negrer, ser något negativt med allt som ger associationer till negrer. Så vi vet vilka rasisterna är!

     Du menar att amerikanska negrer är mer eller mindra uppblandade. Rimligt, men inget jag kan avgöra.

     Afrikanska negrer har dock ej samma mentalitet som de amerikanska, så jag har inte samma respekt för dom. Men det har med uppträdandet, inte med hudfärgen att göra. Naturligtvis ”generally speaking”!

     Svara

    • Micke
     Sep 02, 2010 @ 14:02:07

     Amerikanska svarta är ”amerikaner” medans de svarta från Afrika är vana vid stäppen, djungeln eller något flyktingläger. Detta till trots så tror de svarta människorna från Afrika ha något gemensamt med de svarta amerikanerna. Frågar du en svart amerikan om han identifierar sig med en somalier så skulle han förmodligen gå lös på dig med knytnävarna.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 02, 2010 @ 14:11:05

      Haha! Jag är bara så imponerad av amerikanska negrer, som jag anser vara smarta, empatiska, icke rasistiska etc. Det är förstås min personliga erfarenhet. Med tanke på det begränsade urvalet så får jag väl betraktas som något fördomsfull.

      Skillnaden mellan amerikanska och afrikanska negrer illustrerar väl kulturens enorma betydelse. Den kulturella bakgrunden som religion, värderingar etc bestämmer hur man uppträder i samhället. Så vi bör akta oss för kulturer som är oförenliga med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: