Framtiden är mörk!

Politikerna ignorerar Sveriges framtid! Jag har inte sett någon i etablissemanget ha en vision om framtiden. Ändå är det politikerns viktigaste uppgift! Att ledas av politiker utan framtidsvision är som att ledas av en blind! Varför blundar de för framtiden? Därför att den är så mörk!

Hur ser framtiden ut då, ifall Alliansen eller de Röd-Gröna får bestämma själva?

Först och främst fortsätter massinvandringen, vilket leder till att andelen muslimer i landet ökar kraftigt! The Telegraph förutspår att muslimerna ökar från 5 till 20 % till år 2050! Om 40 år har muslimerna 4-dubblats! Är det någon som tror att det leder till minskade motsättningar och större harmoni i samhället? Sverige har inte blivit tryggare och mer välmående efter den muslimska massinvandringen! Tvärtom, det vet vi alla!

Ökar jämlikheten och yttrandefriheten när muslimernas makt 4-dubblas?

Redan idag kryper politikerna för muslimerna. Hur blir det inte när dom har 4 gånger större makt?

Bostadsbristen har ökat dramatiskt i takt med massinvandringen! Varje år förvärras den och det har pågått i 20 år! Så lär det fortsätta. Glöm politikernas löften! Dom har haft 20 år på sig att åtgärda bostadsbristen, men inte gjort det. Dom kommer självklart inte att göra det i framtiden heller!

Detta perspektiv leder till pessimism och minskad framtidstro, vilket i sin tur ger minskat barnafödande. Då tvingas vi öka invandringen! En ond cirkel!

Är du nöjd med denna framtid? Är detta framtiden du vill ge dina barn och barnbarn? Kan du se dom i ögonen och säga att du gjorde vad du kunde för att hindra den utvecklingen?

Att säga sanningen om framtiden skulle visa att SD har rätt! Ställ politikerna mot väggen! Kräv besked om framtiden! Inte framtiden om 4 år utan om 30-50 år! Eller bör vi skita i framtiden? Ansvarslösa politiker!

Socialdemokraten Per-Albin Hansson är Sverigedemokraternas främste förebild! I Per-Albin Hanssons Sverige skulle demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet omhuldas av hela svenska folket! Våra tidiga invandrare integrerades i vårt samhälle och antog dess värderingar, blev goda samhällsmedborgare! Visste du att SD är det parti som har näst flest invandrare? Fina invandrare som uppskattar vårt svenska samhälle, dom vill inte se det förödas!

Idag importerar vi kulturer som föraktar allt detta och vars religion förbjuder integration! Politikerna ber om ursäkt för vår yttrandefrihet och jämlikhet! Vi urholkar vårt goda samhälle, allt vi byggde upp under 1900-talet!

En annan framtid, i folkhemmets anda!

Vi måste ingjuta framtidstro i det svenska folket! Genom att stoppa massinvandringen bromsar vi utvecklingen mot ökade motsättningar och bostadsbrist.

Samhällsklimatet förbättras, minskade motsättningar, bostadsbristen lättar och ekonomin förbättras (minskade utgifter för invandringen). Detta i kombination med ökat stöd åt barnafödande leder till ökat barnafödande, att vi föder vår egen befolkning istället för att importera den. En helt annan framtid med framtidstro!

SVD
Ekonomer: Blocken har råd  Väljarna har två tydliga alternativ  Kolla vilket parti du ligger närmast  RÖDGRÖNAS VALMANIFEST     ALLIANSENS VALMANIFEST   ”Vi värnar om integriteten”  Premiär för SvD Opinion  ”SD anpassar statistik för sina egna syften”    SLUTREPLIK | Jerzy Sarnecki: SD förenklar kraftigt våldtäktsfrågan.   ”Bekräftar SD:s påståenden”  Jerzy Sarnecki: ”SD får icke godkänt”    BRÄNNPUNKT | ”SD:s uppsats betyg F.”    Faktakollen | SD får rött ljus   Det kommer varken bli kaos eller koalition  ”Kvinnokroppen görs till slagfält”  REPLIK | Patricia Lorenzoni, idéhistoriker: ”Lag mot heltäckande slöja skulle bara stärka den islamofobiska hotbilden.”  DEBATT | Jesús Alcalá: ”Argument för heltäckande slöjor är svaga.”  ”Med alliansen mister unga anställningsskydd”    BRÄNNPUNKT | Chefsjurist, LO-TCO Rättsskydd: Alliansen går vidare med fler försämringar. ”Lämna besked, Sahlin”  ”Moderaterna försöker skrämmas”  Vilka förband ska man lägga ned?  ”Vad är viktigast, Birgitta Ohlsson?”    SLUTREPLIK | Grön Ungdom: Förvånande att Ohlsson känner sig hemma i FP. REPLIK | 25/8 Birgitta Ohlsson svarar: Miljöpartiet saknar visionerna.         BRÄNNPUNKT | 24/8 Grön Ungdom: Den liberalism du står för är vår politik, lämna Folkpartiet.   Småpartierna hamnar i skuggan av blocken  Det här vill SD, PP och F! om de får makten  De flesta tror regeringen blir kvar  Nu har väljarna två tydliga val   Senaste opinionsmätningen   Politikerna som syns mest i medierna   Slaget om jämställdheten   SvD testar: Här är bästa parti-appen   Regeringen får egen majoritet   Statsvetare: ”MP sätter agendan”   Valet 2010 faktagrafik   ”Höginkomsttagare får betala mer”  
DN SD presenterade valmanifest  ”Oanständigt av Reinfeldt att hålla partibidragen hemliga”  Rödgröna väljare tror på valförlust  Så tolkar du en opinonsmätning.  FP och KD klättrar mest.   Har du bestämt dig vad du ska rösta på?  Valkvitter. Allt om valet på DN.se.  Kulturduellen  Lena Adelsohn Liljeroth.  Finansminister Borg underkänner skuggbudget. EXP
Advertisements

15 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Sep 03, 2010 @ 08:42:51

  Öh?
  Vad har Per-Albin Hanssons politik för likheter med SD:s politik?
  P-A H ville ju skapa det klasslösa samhället genom kraftigt progressiv beskattning, vill SD det?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 03, 2010 @ 10:54:49

   Socialdemokraten PA Hansson är SD:s främsta politiska förebild! Politiskt befinner sig SD i mittfåran, dvs mellan de båda blocken! 1928 var 80 år sedan och andra villkor gällde! Många av PAH:s drömmar är uppfyllda och även mardrömmar! Vi vill ta bort mardrömmarna!

   SD står precis som Socialdemokraterna för ett välfärdssamhälle finansierat med en progressiv beskattning. Så att SD är ett högerparti är struntprat! SD befinner sig till vänster om Moderaterna! Man får stämpeln ”högerextremt” enbart för sin invandringskritiska hållning, inget annat!

   PA hade drömmen om ett Sverige där vi levde i harmoni och samförstånd. Detta är omöjligt i det mångkulturella samhället som ju anser det OK att olika kulturer och värderingar drar åt olika håll. Det skapar konflikter och disharmoni! Vidare ville han skapa ett välfärdssamhälle där vi ställde upp för varandra. Han ville att alla skulle behandlas lika. Idag har invandrare en massa förmåner som svenskar inte får! Se på ”papperslösa flyktingar” som får gratis sjukvård, medan alla svenskar måste betala för denna! Invandrare som får gratis tandvård medan svenskar måste betala hutlösa priser. Instegsjobb för invandrare, kvoteringar etc. Lagen om ”hets mot folkgrupp” gör det lagligt att kränka svenskar men olagligt att kränka invandrare!

   PA hade kastat ut alla som inte accepterade vad vi uppnått i form av demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet!

   Jag tror inte alls att PA ville skapa det klasslösa samhället. Bevisa det! Han var socialdemokrat, inte kommunist!

   Svara

   • profanum_vulgus
    Sep 03, 2010 @ 12:03:16

    Hur kan SD ligga i mittfåran i ett kapitalistiskt samhälle och ha en radikal socialist som förebild?
    Är Ni helt obildade inom SD?

    Socialdemokraterna idag är minst lika höger som högerpartiet var på P-A H:s tid

    P-A tog ju in och förespråkade införsel av flyktingar under hela andra världskriget. Dessa flyktingar fick också t.ex. gratis sjukvård innan de etablerat sig i samhället. SD vill ju särreglera så att invandrare och infödda svenskar ska behandlas olika, det skulle P-A aldrig gått med på.

    Tänk också på att P-A levde i ett Sverige där huvudduk var norm och skäktning fortfarande utbrett. Sådant som SD vill förbjuda.

    Va!? Nu kommer du igen med sådana där påståenden som får det att låta som att du är 14 år.
    SAP tog bort kravet på det klasslösa samhället ur sitt partiprogram i mitten av 90-talet.
    Den ideologiska skillnaden mellan kommunister och socialdemokrater är inte hur samhället ska se ut utan hur man ska UPPNÅ det samhället. På P-A:s tid fanns det INGEN som skulle ha trott något annat. Lenin t.ex. var också socialdemokrat (Bolsjevik betyder majoritetsanhängare, med detta åsyftades majoriteten i det socialdemokratiska partiet (till skillnad från minoriteten, mensjevikerna)), men deltog i revolutionen (kommunisternas medel) när han ansåg att det var mer lämpligt än reformer (socialdemokraternas medel).

    P-A, vilket ni SD:are skulle veta om ni orkade öppna en bok, eftersträvade ett klasslöst samhälle identiskt med Marx idealbild av ett samhälle.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 03, 2010 @ 13:52:00

     Att PA Hansson är främsta förebilden innebär (förstås) inte att ALLT han stod för är lag för SD! Förr fängslades folk för att dom var just socialdemokrater! Demokrati rådde inte, ingen fri och allmän rösträtt! Ingen rätt till fackföreningar.

     PA ville att invandrare anpassade sig till vårt samhälle, inte tvärtom! Att lagliga flyktingar under en övergångstid fick gratis sjukvård är förstås OK. Men varför skall olagliga flyktingar ha gratis sjukvård, medan lagliga måste betala?

     PA ville att invandrare anpassade sig till våra lagar och värderingar! Att vi alla strävade åt samma håll, dvs ett demokratiskt samhälle med yttrandefrihet och jämlikhet! Han skulle aldrig acceptera att diktatoriska ideologier som islam fick växa sig starka och hota yttrandefriheten!

     Så du hävdar att PA Hansson var kommunist?

     Jag vill naturligtvis inte förbjuda huvudduk utan extrema varianter som Burka och Niqab!

     Svara

    • profanum_vulgus
     Sep 03, 2010 @ 14:00:24

     Inte ens kärnan i det han stod för tydligen. Vad av det han stod för står SD för då?
     Du har ju vägrat att svara på vad demokrati är, varför fortsätter du då använda begreppet?

     Ja självfallet ville han det. Det vill väl 90% av svenskarna och invandrarna också?
     Det här var illegala flyktingar som inte fick uppehållstillstånd eller medborgarskap för att man inte ville stöta sig med nazityskland.

     Han var ju demokrat så han ansåg självfallet att alla politiska inriktningar skulle ha samma möjligheter och rättigheter. Han förespråkade t.ex. inte att nazisterna skulle tystas eller negativt särbehandlas utan ansåg att de aldrig skulle få makt så länge de möttes av motargument. Och nazisterna ville ju fängsla och avrätta honom och alla funktionärer i hans parti.

     Nej, din politiska novis, jag hävdar att skillnaden mellan socialdemokrati och kommunism är medlen, målen är de samma. Du vet, precis som alla andra som studerat politik i mer än tio minuter hävdar.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 03, 2010 @ 18:30:34

      För länge sen besvarade jag din fråga om vad demokrati är: folkvälde. dvs att folket i fria val väljer sina politiska företrädare.

      ”ja självklart ville han det.” skrev du, vem ville vad? Jag hävdar bestämt att Per Albin Hansson inte eftersträvade ett kommunistiskt samhälle.

      Låt mig uttrycka mig tydligare: SD stödjer PA Hanssons folkhems-vision! Ett jämlikt samhälle utan kelgrisar där alla medborgare samverkar mot ett välfärdssamhälle med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet. De som inte vill verka mot detta mål har inget här att göra!

      Detta samhälle finansieras via progressiv allmän beskattning och samhället vilar på marknadsekonomisk grund!

      Jag tror inte 90 % av muslimerna stödjer de värderingar jag nämnt! Deras religion förbjuder både demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! En minoritet muslimer accepterar värdena och dom är ok (om dom menar allvar). Resten är inte OK!

      En annan aspekt är att Sverige bör föda sin egen befolkning, inte importera den! Är det för mycket begärt?

      Alltså:
      1) kraftigt begränsa invandringen-föda vår egen befolkning istället. Detta är grunden!
      2) de med asylskäl släpps in, men skall flytta när förhållandena i hemlandet normaliserats!
      ingen anhöriginvandring! alla som ej står upp för våra värden skall stoppas vid gränsen, eller utvisas om dom redan släppts in. Vi vill inte ha några fascister här!
      de som får permanent uppehållstillstånd skall integreras i samhället, inte bilda egna samhällen i samhällen! Ingen mångkultur med olika grundläggande värderingar där olika folkgrupper drar åt olika håll. Det skapar splittring, motsättningar och oro i samhället! Vill dom inte integreras och verka för våra demokratiska ideal: utvisa!

    • Lövet
     Sep 03, 2010 @ 18:06:16

     Jag tror att anledningen till att P-A Hansson har blivit något av en förebild för SD är densamma som att han blev en förebild för NationalDemokraterna.

     http://www.nd.se/nyheter/artikel.asp?artID=349

     Dvs, ett citat ur en valaffisch från 1929, där det står ”Sverige åt svenskarna — svenskarna åt Sverige!”

     Per Albin motiverar själv citatet som en ambition att ta tillbaka den fosterländska andan från de han kallar ”Patentpatrioterna” som enligt homon själv ”så länge och energiskt missbrukat fosterlandets namn”.

     Att allt detta går över huvudet på SD- och NationalD-anhängare är väl ingen direkt överraskning.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 03, 2010 @ 18:57:53

      Sverige åt svenskarna är väl en utmärkt utgångspunkt! Alla som tycker så citerar förstås PA! Att Sverige i första hand skall vara åt svenskarna är väl vettigt, eller hur?
      Vad anser du? Sverige åt utlänningarna?

    • Lövet
     Sep 03, 2010 @ 19:10:20

     Q.E.D.

     Svara

 2. Niklas
  Sep 03, 2010 @ 00:39:11

  Reinfeldts politik kommer att göra Sverige till Nordens Beirut. Och han har mage att kalla sd oansvariga?

  Svara

 3. bobbenswe
  Sep 02, 2010 @ 17:02:36

  http://politisktinkorrekt.info/2010/09/02/sahlin-tar-hjalp-av-sd-for-att-vinna-valet/#more-54706

  Det samhälle du varnar för har varit en verklighet i vissa områden länge nu. De som bor i mer förskonade områden måste inse vad som väntar om inget görs.

  Här en verklighet som Mona Sahliv blundar för:

  Svara

  • Lövet
   Sep 02, 2010 @ 19:03:55

   Sahlin använder SD för att motivera invandrare att rösta. Skrämselpropaganda? Visst. Vilket partis största och enda selling point utgörs av skrämselpropaganda nu igen?

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 02, 2010 @ 19:15:23

    Frågan är om SD:s ”skrämselpropaganda” är sann eller inte! Om korrekt, så är det en berättigad varning! Hur skiljer du mellan detta och skrämselpropaganda? Naturligtvis genom öppen och kritisk debatt.

    Men SD:s motståndare flyr debatten, för dom vet ju att vi har rätt! Men ändå kallar dom det för skrämselpropaganda,och lättlurade personer som du går på finten! Att fly debatten och ropa att motståndaren har fel: är inte det patetiskt? Vem bör antas ha rätt, den som flyr debatten eller den som söker den?

    Du har ännu inte lyckats visa att de eller jag har fel! Men du har försökt, det skall gudarna veta!

    Och om SD har rätt så måste Sahlin ha fel i sin skrämselpropaganda.

    Frågan gäller inte vem som skräms, utan vem som har rätt! Vad jag skrivit i detta inlägg kan också karaktäriseras som ”skrämselpropaganda” ifall jag har fel. Varsågod att försöka visa detta! Jag önskar jag hade fel!

    Så jag vore tacksam ifall någon kunde visa detta!

    Svara

  • profanum_vulgus
   Sep 03, 2010 @ 08:40:46

   Vad är verkligheten som Mona blundar för? Fulla tonåringar som gapar på en gata och grips? Jag vet inte om du är ironisk eller utvecklingsstörd.

   Svara

   • @rgument
    Mar 11, 2015 @ 15:51:22

    Det där med ironi uppfattas bara av personer med IQ över en viss siffra…kanske därför du missar poängen?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: