Rösta om invandringen!

Tänkte lägga upp omröstningar varje dag fram till valet. Du kan rösta en gång på vardera (i vart fall) fram till valdagen. Överväger att samla omröstningarna i ett inlägg, med senaste omröstningen överst. Föreslå gärna något att rösta om!

DN
Reinfeldt och Ask i Stockholmsnatten  Reinfeldt säger sig se jobben komma  S-krav att M redovisar bidragsgivare  Timell nobbade Reinfeldt  Rödgröna överens om migration  Sahlin öppnar dörren för höjd pensionsålder  Skog och kärnkraft delar blocken  S-kampanjen nådde in på SVT  SD-politiker: Afrikaner programmerade att våldta barn  Reinfeldt får bäst betyg hittills
SVD
Hårt pr-krig om väljarna  Vilken fråga gjorde Erlander svarslös?  Kolla vilket parti du ligger närmast   ”I bästa fall ett slag i luften”   BRÄNNPUNKT | Handläggare på Försäkringskassan om Lex Jörg: ”Upplevs som orimligt”  SVT missade kampanjkoppling. Enligt S visar fallet återigen på orimligheter i den nya sjukförsäkringen.  S-kampanjen nådde SVT  ”Det kom som en chock”. SVT:s fall knutet till S-kampanj.  Ny debattsida: SvD Opinion  Alliansen i egen majoritet  Facken stöder Sahlin  Rödgrön vikarieskatt
EXP
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2120735/vi-sverigedemokrater-har-ingen-dubbel-agenda
Advertisements

47 kommentarer (+lägga till din?)

 1. SlightlyBatty
  Feb 27, 2012 @ 21:11:55

  Jävlar – Hela 87% ska rösta på SD. Det här ju helt andra siffor än vad tidningarna presenterar! Hur kan det vara så?

  Svara

  • Thore Hult
   Jan 12, 2013 @ 00:22:41

   Minst 75% av Sveriges befolkning vill inte ha massinvandring, troligen fler. Men många vågar inte rösta på SD. Men när nu Centern öppet annonserar om fri invandring till Sverige, så är det säkert kaputt med det partiet. Sossarna i sin drömvärld tycks inte ha en aning om vad invandringen av muslimer innebär. Sossarna har inte en aning om att muslimerna i verkligheten alltid har varit mycket nära nazister ända sedan hitler diskuterade med stormuftin hur man skulle göra med judarna, och att muslimer kommunister sossar och palestinier från Gaza har något gemensamt, Islam. Förlåt att jag säger sanningen. Jag kan förstå att det är många som inte vill höra eller läsa sanningen. Men det finns bildbevis på att samhörigheten islam nazi är ett faktum. Islamerna är pigga på att förneka förintelsen, men det var deras stormuftin som inspirerade H-ler.
   Jag själv vill inte ha någon islam som har koranen som rättesnöre boende intill mig. Jag har läst koranen och noterade 516 hot mot mig eller dem som inte vill tro på deras märkliga gud. Läs koranen och upptäck sanningen. Det är den hemskaste bok jag läst, fy för fanken.
   Till dem som vill läsa något mera kognitivt vill jag rekommendera Richard Dawkins alla böcker, där kan läsa hur livet i verkligheten är.
   Thore

   Svara

  • Fredrik
   Jun 08, 2013 @ 22:37:10

   För att de som läser denna blogg inte är ett representativt urval. Läs på wwww,status,st som ger ett snitt av samtliga opinonsinstitut.

   Treden talar för att SD i valet 2014 får ca 11-12%. Personlighen hade jag gärna sett 87%.

   Svara

  • Tony GT Lundberg
   Mar 06, 2015 @ 18:22:02

   det är det är de gamla skitpartierna som styr media !
   likaså Tv o radio
   jag tittar på de engelska o Amerikanska nyhetskanalerna , det är inte så censurerat

   Svara

 2. Ulf Nahlen
  Feb 27, 2012 @ 20:57:25

  Lägg ut det här formuläret bland Borlänges skattebetalare. Kommer att bli ett mycket positivt resultat.

  Svara

 3. Stig Palm
  Nov 13, 2011 @ 20:30:43

  Nu inser jag varför pensionärskatten ej kommer att sänkas, att värnskatten ej försvinner.
  Ingen av ledarna för Regeringen vill säga detta.
  Jimmy Åkesson borde säga detta HÖGT.

  Svara

 4. Uffe
  Nov 13, 2011 @ 20:16:45

  Bor i Borlänge som redan är överbefolkat med somalier som bara kostar pengar. Det märks väldigt väl i både skola och omsorg. Det står nog inte på för att vi får en höjd kommunalskatt. Ska vi behöva flytta från vår egen stad pga våra korkade politikers beslut ??

  Svara

  • Anonym
   Jul 22, 2012 @ 22:45:20

   Lider med dig,

   Svara

  • Stig Palm
   Jan 12, 2013 @ 11:58:54

   Borlänge borde inrätta en särskild skola för analfabeterna från Afrika och låta de svenskfödda (vita) barnen få ha sin ifred. Nu ska de sitta och ‘invänta’ sin mörkhyade klasskompisar och få sin egen skolning försämrad.

   Svara

   • Erik
    Jan 12, 2013 @ 16:53:33

    Ja Stig Palm, helt rätt. Svenska ska inte behöva få sin utbildning förstörd av att de sitter analfabeter från stenålders samhällen i klassen. Här i Södertälje borde SD`och herr klartextens favorit invandrare som herr klartexten kallar ”sina kristna bröder”, syrianerna också få sina egna skolor.

    Då skulle svenska flickor kunna gå till matsalen utan att klartextens MENA bröder kastar mat på dem och de skulle slippa bli kallade svenska hora sjuttioelva ggr per dag. De svenska killarna skulle slippa hot, trakasserier och slippa att bli rånade på pengar, mobiler och annat av era ”islamrealistiska” kristna araber. Jag önskar att jag fick flytta ner detta pack till Malmö så kanske det skulle bli en annan ton i skällan på er ”islamkritiker”

    Svara

 5. Evilius
  Aug 15, 2011 @ 05:26:51

  Svenskhatarna har inte ett argument att komma med. Bara hat och personangrepp.

  Svara

 6. Skalman
  Jul 13, 2011 @ 03:38:28

  Skjysst blogg. Står mycket intressand här. Kommer fortsätta läsa och supporta 😉

  Svara

 7. Adolf
  Maj 02, 2011 @ 12:46:33

  Du som gjort denna blogg, är du nazist eller nått?
  åsikter du har: BORT MED ALLA INVANDRARE och icke svenskar, du kommer inte lyckas bli ngn ny hitler med denna blogg´tyvärr finns folk med förstånd numera

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 02, 2011 @ 13:24:06

   Var har jag skrivit ”Bort med alla invandrare”? Ingenstans! Jag har aldrig propagerat för att kasta ut några skötsamma invandrare! Jag vänder mig mot massinvandring av nya invandrare!

   Du kan förstås inte motivera varför vi skall fortsätta med massinvandringen, eller hur? Hur många deccenier skall massinvandringen fortsätta, med 80.000 nettoinvandrade årligen. En miljon på 10 år om vi räknar med deras barn. Tror du bostadsbristen lättas av det? Att Sverige blir lugnare och finare med fortsatt muslimsk massinvandring? Är du helt jävla korkad?

   Svara

   • katinka glahd
    Jan 12, 2013 @ 12:52:07

    I varje land där islam vuxit till över 10% bland befolkningen har förödelse,massmord och mänskliga tragedier,blivit legio.
    Sverige kommer INTE att bli ett undantag för detta.
    Låt oss med gemensamma krafter stoppa denna våldförhärligande ideologi.För våra barn och barnbarns väl.
    Låt oss göra det nu,innan det är försent.
    ”En man gör vad han måste-oavsett personliga konsekvenser,oavsett hinder,faror och förtryck och det är det som är grunden för all mänsklig moral”.
    Winston Churchill

    Svara

  • Stig Palm
   Aug 10, 2011 @ 18:17:33

   Ja just det! Men inte med ditt förstånd, som tur är.

   Svara

  • Anonym
   Okt 21, 2011 @ 16:36:55

   Det är ingen som vill ha bort önskvärd invandring.

   Däremot vill jag och många hundra tusen andra svenskar få bort kulturfrämmande, bidragstörstande invandring, av människor som inte har vettig utbildning, och som inte VILL bli svenskar, och som nöjer sig med den standard de får utan arbete.

   Svara

  • Thore Hult
   Jan 12, 2013 @ 00:34:04

   Ja du adolf, du har tydligen missförstått allt. Kan du tänka dig så här, Varför finns det just nu diskussioner om invandring, och varför blir SD fler och fler?. Alltså då måste väl kunna tänka. Varför har också nazisterna ökat i Sverige?
   När det blir en stor invandring, så uppstår det konflikter, eller kan du inte förstå det?
   Dess mer invandringen ökar ju mer ökar konflikterna, och muslimerna som kommer till Sverige och dödar sina döttrar för att de har träffat svenska grabbar. Muslimer som vill införa sharialagar i Sverige. Tror du då att vi Svenskar skall stillasittande inte protestera. Du har totalt missförstått det där med nazister. Det är Muslimerna som är sammankopplade med nazisterna och har så varit sedan före världskriget. Det fanns till och med stridande muslimer på Tysklands sida. Det kanske är en nyhet för dig men så är sanningen du lille Adolf bakom ett namn som jag troligen gissar inte är ditt riktiga jag, men jag kan ha fel.

   Svara

   • Erik
    Jan 12, 2013 @ 01:23:13

    Du låter som du blivit totalt hjärntvättad på SD möten, talar ni i tungor också Thore? Även den typ av invandrare som SD vill se fler av tar livet av sina döttrar pga att de har träffat svenska grabbar. Så du får nog hitta något annat argument mot islam eller byta parti. Hoppas att ett riktigt svenskvänligt parti bildas snart och att det hycklande SD försvinner. SD lever på okunskapen om vad Jimmie och grabbarna egentligen vill.

    Svara

    • Fredrik
     Jun 08, 2013 @ 22:49:03

     Och vad vill SD som du vet och ingen annan? Har du hittat J. Åkessons hemliga agenda hemma i hans skrivbord?! Skulle gissa att svaret är nej.

     Slutsatsen blir att du antingen är paranoid eller allmänt okunnig!

     Svara

  • Stig Palm
   Jan 12, 2013 @ 12:00:12

   Detta gäller inte Adolf här vad jag kan läsa?

   Svara

  • Tony GT Lundberg
   Mar 06, 2015 @ 18:23:50

   Men det har inte du ! Vett allså……….

   Svara

 8. Bengt Lundström
  Jan 28, 2011 @ 12:37:58

  Invandring i sig är inte fel. Det är bristen på kontroll av vad slags folk som släpp(t)s in som nu ökar det ekonomiska och sociala helvetet i Sverige. Lösningar finns för att återställa landet, men verkställs inte.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 28, 2011 @ 13:50:37

   Invandring i sig är naturligtvis inte fel! Men muslilmsk massinvandring? Jag kan tolerera massinvadring från Kina, Indien osv, men muslimsk massinvandring har inte gett oss annat än problem! Muslimer får inte integrera sig enligt Koranen! Ingenstans i Europa har muslimer gett annat än problem! Andra grupper däremot integreras utan problem. Dom spränger inga bomber och hotar oss inte!

   Svara

  • frnkopplad
   Feb 27, 2012 @ 20:14:42

   Jag personligen skiter fullkomligt i om det är en högutbildad invandrare eller en sådan helt utan utan utbildning, som arbetsgivaren tar istället för mig. Eller hade du tagit en guldpläterad kula, men vägrat bli skjuten av en simpel blykula? Jag är ju arbetslös hursomhelst!

   Svara

 9. Alexander
  Jan 07, 2011 @ 03:23:25

  Ja, du måste vara den dummaste människan som satt sig vid en dator om denna blogg är seriös. Skrämmande.

  ”Cut the bullshit” – Ja, det är ingen som hindrar dig från att stänga ner bloggen och sätta dig i isolering.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2011 @ 04:28:12

   Du är en obegåvad nolla! Argumentera istället! Har du något belägg för att en miljon invandrare INTE skapat bostadsbristen? Idiot!

   Svara

   • Preben Bss
    Sep 28, 2011 @ 00:11:33

    konstigt att dom river hus på vissa ställen i sverige.Mycket konstigt.Hagfors är ett exempel

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 28, 2011 @ 01:35:36

     Husen finns inte där dom behövs, dvs i storstäderna, där jobben finns. Men håller med, trist att riva bra hus.

     Svara

   • frnkopplad
    Feb 27, 2012 @ 20:18:07

    Ja ALEXANDER. Varför inte göra slag i saken och ta reda på lite MOTbevis då? Vad har du för bevis för att det som klartexten hävdar är Osant?

    Undrar vem som är dum, jag. Det undrar också väldigt många andra…

    Svara

  • kalle008
   Okt 21, 2011 @ 16:41:50

   Så väldigt väl du argumenterar för din sak.

   Det är ju klart att människor är ”dumma” om de inte tycker som du vill, det är ju ”skrämmande”.

   Har du inte faktiska argument att komma med så är jag inte bekymrad för SDs framtid. Däremot är jag säker på att ditt eventuella parti får det svårt om de har många som du bland sina funktionärer.

   Svara

  • Anonym
   Jul 22, 2012 @ 22:49:26

   Du är verkligen begåvnings handikappad…..

   Svara

  • Thore Hult
   Jan 12, 2013 @ 00:45:26

   Ja du Alexander, Dum och Dum, säger du som sitter i ett glashus och kastar sten och skit, bara för att du inte förstår. Varför finns denna blogg tror du dummer? Hade denna blogg funnits om ingen invandring skett? Troligen inte. Har du aldrig tänkt på kulturkrockar? Har du inte läst koranen om vad som står där har du inte sett den 11 september. Innan du över huvud taget uttalar dig, bör du i alla fall någon kunskap, annars blir det bara blaj blaj. Om du nu inte vet det så samarbetar islam med nazi, och Hamas i Gaza är islam som samarbetar med kommunister och sossar. Det är verkligheten. Sedan kan du ju fundera på din dumhet. Jag vill inte ha någon massinvandring. Jag förstå att du möjligen är en centerpartist för dom har ju nu propagerat för fri invandring. Hur smart är det? Då försvinner ju partiet om inte alla muslimer röstar på centern så klart och då får vi ju ett rent Muslimskt parti i Sverige, o herre min tid, så jäkligt det kan bli

   Svara

  • Fredrik
   Jun 08, 2013 @ 22:53:00

   ”Dum” verkar vara det starkaste argument SD motståndare kan komma med : )

   Svara

 10. Tomtefar
  Jan 02, 2011 @ 18:49:32

  Tycker inte om dom som heter Thomas J, kan man be att få slippa dig ?

  Svara

 11. Thomas J
  Dec 21, 2010 @ 17:24:33

  Varför ska vi rösta om just invandringen? Jag gillar inte landsbygden och bönder. Varför finns det inte en ruta om man vill bidra till landsbygd- /jordbruksstöd isåfall? Nä, låt våra folkvalda ta hand om frågorna istället. Det är ju därför vi valt dom.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 21, 2010 @ 22:58:02

   Dom har inte gått till val på invandringen! Dom har undvikit all debatt om ämnet! Dom har inte analyserat invandringens långsiktiga konsekvenser! Du överskattar politikerna!

   Svara

  • Alexander
   Jan 07, 2011 @ 03:25:32

   Mycket bra Thomas. Det enda som kan få dessa vilsna själars krav igenom skulle vara en fascistdiktatur. Det är dessa människor som triggar en att gå med i Kommunistpartiet även om man var moderat…

   Svara

  • frnkopplad
   Feb 27, 2012 @ 22:00:15

   Om du har synpunkter ifråga om landsbygden och EU -anslagen till just denna så tipsar jag dig om att du bör skriva till EU-parlamamentet i denna fråga. Det är just denna som håller landsbygden vid liv.

   Svara

 12. Göran
  Dec 11, 2010 @ 21:57:23

  Några av de här frågorna borde stå på deklartionsblanketten så var och en får möjlighet att visa vad de tycker i de här frågorna och vad som bör prioriteras.

  Svara

  • Evilius
   Jan 23, 2011 @ 10:52:49

   Det var ett riktigt bra förslag!!! Men eftersom deklarationen är offentlig handling så måste svaren skyddas från offentlighetsprincipen. Med tanke på den förföljelse som görs av dem som har ”fel” åsikt.

   Svara

 13. Johan KARLSSON SCHAFFER
  Okt 31, 2010 @ 13:43:27

  Sekretessbelagda dossier försvinner(!)ur offentliga områdenas skottsäkra stålskåpen
  ¤#¤
  Allt som nåt vittnessmål avslöjad som nedan/otroligt, skrämmande; helt SANT! Det är en thriller-test, annars funnits inte alls sådant idiotiska paradislandet på jorden! Just det: STÖLD PÅ STATLIGT OMRÅDE / ”handläggare” offrar både lurade individer och staten: EN ANSTÄLLD i MIGRATIONSVERKET TVINGAR MÄNNISKOR ATT LÄMNA KÄNSLIGA INFO TILL den handläggarens SAMVERKANDE KVINNA som tjänstgör i två andra relaterade institutioner… En person som handläggare i Migrationsverket Solna avd (Fadime Bakir) ständigt samlar känsliga uppgifter / kopierar allt hemligt/ manipulerar osv… Massor av drabbade asylsökande avslöjar genom sina mobila tel-inspelningar att den kvinnliga tjänstemän gör något olagligt, samlar material för sitt privata syfte/ tar mutor och bedrar de okunniga offren…. Hon heter Fadime Bakir 19 830505-XXXX, prickades noga i flera fall ändå fortsätter hon som anställd i Solna avdelningen(visst; MigraSionsverket, mest korrupta myndigheten alltså)/helt förbannade/ för jävligt och oförskämda överdirevelse med svenska folket, inte minst ”offentligt” tjuveri! Har SÄPO inget uppdrag att granska sådana fall om exempelvis undersöka kopplingar mellan vissa beslutsfattare/deras samröre exempelvis i Uppsala-Knutby avd som vara infiltrerade anställda både i Migrationsverket och DO? Enligt avslöjande källor, Fadime Bakir intresserar mest om hemliga officiella dokumentär som asylsökande visar tveksamma attityder att lämna till ”staten”. Då handläggaren lovar att det ABSOLUT inte ska hamna i ”obehöriga” inte heller till migrationsdomstolarnas vete… Hon lovar att bara sin besluttsfattare blir övertygade om detta ärendet. ”Jo, det finns inget löfte att påverka Förvaltningsrätten. Men jag kan hjälpa till att få ett nytt LMA-kort som innehåller TUT-tilfälliga uppehållstillstånd”, inspelades av två mobiltelefoner. Liknande lovord bekräftas med några blanketter, trots det inte hennes uppdrag, kommer hon ut till mannen och fyller i blanketten som sin ”kompis”. Det är väldigt lätt att upptäcka den kompisliknande hanteringen av ”fär vänliga handläggaren” och det skulle förvåna myndigheten att —nästan samtliga— dokumentär går ut istället för lämnas till beslutsfattaren. En annan kvinna som hanterar allt därute bla. ”kostnader av den vänligheten”… De som lättlurade asylsökande struntar i Fadime Bakir&Co ”vänskapshetens kostnader”. De undrar bara att det inte lämnas till något polisiärt rum. Och de tror att ”Sverige har hemligt avtal med alla länder”. Fadime Bakir lyssnar på den frågan, men bekräftar helt jävligt med aktörsmässiga gester att det skulle finnas sådant grymmt avtal. Rädslan höjs ytterligare. Många asylsökande otroligt rädda för sitt hemlandets polisiära metoder (speciellt de som upplevt tortyrliknande process i sitt förflutet) och tror att allt kan växlas mellan polismyndigheter även om landet inte ingår Interpol. Då försäkrar Fadime Bakir att ”även utrikesminister kan inte nå vårt paket” därefter paketeras s.k. känsligt materail, levereras till en kvinnlig samverkande i DO. Hon bekräftar genom mobilen att asylsökande lämnade vad som avtalat. Detta bekräftelse meddelandet förstärker mannens förtroende till den ligan i väntan att Fadime Bakir’s (kanske låtsas) chefer ska kontrollera materialet och ge en extra positiv poäng i fallet. Självklart känner ”fångade man” sig tacksam på något sätt, börjar fundera om någon betalning. Det är ju andra steget av spelet. Själva öppnar man plånboken… Genom liknande metoder betalningen också sker utanför den fasaden. Alltså; handläggaren Fadime Bakir och hennes samverkande i DO (Serpixl Güngöxr) får betalt. Men Fadime Bakir’s exakta roll och syfte är något politiskt och för en främmande makt… Hon brinner på att samla flera och ännu flera dokumenter vad man undviker i normallt läge att lämna till myndigheter. Asylsökande som exempelvis suttit i flera år i fängelset, ändå bevarade viss hemlig info, kanske offrade sina organer för att bara bevara sådana material nu blir förvånade då den handläggare sätter den hemligheten på spel, ännu överraskande att myndigheten ska inte ens veta vad Fadime Bakir bedriver. ”Sinsimellan”, hävdar Fadime Bakir (Wow! Liksom någon form hemlig kärlek, så hot; ‘sinsemellan’) Herre Satan! MIGRATIONSVERKETS HANDLÄGGARE SAMLAR KÄNSLIG MATERIAL I LÖFTE ATT BESLUTTSFATTAREN SKA GRANSKA PÅ HEMLIGT ”VÄNLIGT” SÄTT(!!!) UTAN ATT LÄMNA TILL STATENS åtkomlighet; ett slags av immun mot officiella syn. Wow! Man (mestadels manliga asylsökande börjar tro att kanske den kvinnan blev sker i den asylsökande—så otroligt varmt vänligt beteende utspelas)… Nu känner man sig extra hårt utpressade. Fadime Bakir har erfaren i detta läge övertyga den förvirrade personen. Först och främst ska man slippa den känslan att bli kallad ”förrädare”. Andra problemet att få någon bekräftelse att allt bevaras / värderas av en vänlig beslutsfattare på säkra sättet, absolut inte märkas av någon polismyndighet vilken polis som helst, inte minst i EU områdena. Asylsökande är ju inte idioter, märker att något pågår liksom ”state beyond state”… Om man var politisk aktivit förut i sitt hemlandet, tar den här ”affären” inte alls konstigt. Man fokuserar bara att systemet verkligen erbjuder någon belöning eller inte. Åtminstone den här handläggarens närmande t.o.m. ordna träff utanför fasaden, lockar den förvirrade personen, vem som helst… Helt gynnande även om verkligen funkar ett extra mobilnummer. Fadime Bakir och hennes samverkande kvinnlig anställd i DO (fast den andra intresserar om betalningen/mutor börjar minsta siffran 10.000-:SEK och går uppåt…) ägnar sig åt speciellt de politiska aktivisterna som har något militärt problem med vissa makter. Och de som kommer från Mellanöstern får extra ”överraskande varma vänlighet”. Den fiffiga tjänsteman (kortväxta kvinnan) går fri fot/behålls som anställd trots vissa andra anställda bevittnar ”affären”… Kanske blundar de för vissa ”affärer”; ömsesidigt. Oavsett detta strider mot lagen eller inte alls stämmer med karaktären av ”offentliga tjänsten”. Kontrollera snälla kamera-inspelningar vad Fadime Bakir pratar med de utvalda asylsökande personerna. Någon inspektör bör prata med de personerna som Fadime Bakir sattes handläggare åt deras ärende… Åtminstone pärminnehållet ska visa olagligheten; hur det förvrängts/manipulerats… Offren är inte bara de lurade asylsökande: alltså, Fadime Bakir samlar uppgifter om anställda OCKSÅ inom Migrationsverket omfattande hela landet, inte minst i Solna avdelningen. Detta yrke utövades i facket Kommunal där arbetade(!) Fadime BAKIR förrän att bli rekryterad i Migrationsverket. Det är ytterligare mystiskt att hon anställdes utan någon riktig arbetsintervju inte heller lyckats att visa någon merit. Det innebär att även hennes rekrytering byggdes på ”politisk korruption”. Informera både Interpol och SÄPO för att det här jäviga Migrationsverket sätter EU institutionernas trovärdigheten på spel. Akta för de kurdisktalande irakiska ambassad(!)personalen som har vänliga besök(!) i Fadime Bakir’s lgh i Sollentuna 191 62, varannan eftermidnatt hanteras massor av kopior/levereras i deras bagageutrymmen till något främmande intresseområdet. Fadime BAKIR borde RANNSAKAS och AVLYSSNAS!
  ¤
  Fadime Bakir SHOULD BE LISTENED by the Police authorities both inside EU and outside of the EU!
  – Is it really so dangerous?
  – Definitely! Listen to the false-asylumseekers (Kurdish mobilized agents) from Souleimania, what they explain!


  Allt som nåt vittnessmål avslöjad som ovan INTE SANT! Det är en thriller-test, annars funnits inte alls sådant idiotiska paradislandet på jorden: Nej! Inte heller du borde låtsas som om det regnar!
   
  Källan: ISBERG (alias Pirat Millan) fr. Vesterås
  ==================
  Varför då inte försvinner de korrupta grisar själva istället för de sekretessbelagda urkunder i deras smutsiga klor?
  Svarar:
  Instämmer helt!
  För övrigt: MIGGANs handläggare Fadime BAKIR tar betalt (mutor)
  c/o BERGLUND
  Sollentunavägen 199,
  191 35 Sollentuna
  C. O. BERGLUND
  ¤ 
  Svarar:
  JAG VET att det är Jimmie Lars Bergqvist, f 1981, Styrelseledamot som jävlas här, såhär… Jo, han är som skriver sådant om mig, AVUNDSJUK i Bostadsrättsbolaget
  Fadime BAKIR
  ¤
  Svarar:
  JAG VET att det är Martin Erik Lugnberg, f 1983, Styrelseledamot som jävlas här såhär… Jo, han är som skriver sådant om mig, AVUNDSJUK i Bostadsrättsbolaget
  Fadime BAKIR
  ¤
  Svarar:
  JAG VET att det ärCamilla Anna Destiny Palmblad, f 1987, Styrelseledamot som jävlas här såhär… Jo, han är som skriver sådant om mig, AVUNDSJUK i Bostadsrättsbolaget
  Fadime BAKIR
  ¤
  ***********************
  Tackar till Merit Wager
  /Bortkopplad Se
  ***********************
  Fakta referanten-nyhetskällan:
  Emil ISBERG som själv deltog i aktiviteterna då han infiltrerade polit-prostutionen i perverso parti-gruppen av PP. ISBERG fortfarande misstänkt att arranherat en del sekretessbelagda dossier försvinnandet(!) i offentliga områdena. Självklart har han oerhört erfaren och har otroliga oräkneliga avslöjandena av sådana brott mot Svenska folket
  info@piratpartiet.se
  +46 (0) 739 30 12 09 Västerass

  Tackar till de modiga avslöjande källor¤
  Tack till alla agerande modiga intellektuella som älskar sitt land&folk/bevarar sitt kulturella arvet!
  Johan KARLSSON SCHAFFER

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: