Danmark: Sverige värre än öststaterna!

I rysk TV hävdar en Dansk invandrarvänlig Riksdagsledamot att Sverige inte lever upp till de demokratikrav som ställs på öststaterna! SD:s valfilm visas öppet i Danmark och anses fullt laglig! Censuren syftar endast till att tysta en politisk motståndare! Sveriges demokrati befinner sig på ett sluttande plan! Se videon!

DN
Reinfeldt och Ask i Stockholmsnatten  Reinfeldt säger sig se jobben komma  S-krav att M redovisar bidragsgivare  Timell nobbade Reinfeldt  Rödgröna överens om migration  Sahlin öppnar dörren för höjd pensionsålder  Skog och kärnkraft delar blocken  S-kampanjen nådde in på SVT  SD-politiker: Afrikaner programmerade att våldta barn  Reinfeldt får bäst betyg hittills
SVD
Hårt pr-krig om väljarna  Vilken fråga gjorde Erlander svarslös?  Kolla vilket parti du ligger närmast   ”I bästa fall ett slag i luften”   BRÄNNPUNKT | Handläggare på Försäkringskassan om Lex Jörg: ”Upplevs som orimligt”  SVT missade kampanjkoppling. Enligt S visar fallet återigen på orimligheter i den nya sjukförsäkringen.  S-kampanjen nådde SVT  ”Det kom som en chock”. SVT:s fall knutet till S-kampanj.  Ny debattsida: SvD Opinion  Alliansen i egen majoritet  Facken stöder Sahlin  Rödgrön vikarieskatt  S på historiskt låg nivå  ”Ny chockläsning för Mona Sahlin”  Störande utspel ska vinna valet  Kolla vilket parti du ligger närmas  Alliansen i egen majoritet  Facken stöder Sahlin  Rödgrön vikarieskatt 
EXP
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2120735/vi-sverigedemokrater-har-ingen-dubbel-agenda  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2122000/rekordlagt-stod-for-s-alliansen-har-egen-majoritet
Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Sep 06, 2010 @ 11:59:56

  Does he know there are private TV stations own by Bonniers in la Danimarca too and why is the concept with a private TV station (not part of public service) taking a decision not to run an advert, so totally alien to him?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 06, 2010 @ 14:25:10

   Poängen är att TV4 skyllde på att SD:s reklam var olaglig (vilket den inte var. Se bifogade video!). Hade dom erkänt att dom inte gillar SD:s invandringspolitik så hade jag tagit det på ett annat sätt. Då hade dom åtminstone varit ärliga!

   Svara

   • profanum_vulgus
    Sep 06, 2010 @ 16:28:31

    Snarare så sa den ansvarige utgivaren att HAN inte ville riskera straff på grund av SD:s video. Det är ju så den s.k. yttrandefriheten fungerar. Alla som ska föra ut något i media får själva straffansvaret för det som förs ut.

    Jag hörde honom på radio där han sa att han tyckte att hets mot folkgrupp som det var uttryckt nu inte var förenligt med god yttrandefrihet. Han sa också att de hade haft ett samarbete med SD, där SD lovat att deras film inte skulle hamna i närheten av HMF men vägrat att avslöja innehållet i förväg. Han sa också att han var ganska säker på att SD skulle få mer publicitet genom beslutet än de hade fått genom reklamfilmen.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 06, 2010 @ 18:46:55

     Jag tror SD föredrar att få ut sitt budskap framför att bli omskrivna som ett diskriminerat parti. Dessutom tiger tidningarna väldigt mycket om diskrimineringen av SD.
     Hela lagen HMF är vansinnig. Ett sinnesjukt svenskt påfund att svenskar får kränkas, men inte utlänningar. Jävla självutplånande inställning! Kan du tänka dig en sådan lag i ett muslimskt land? Dom skulle skratta ihjäl sig om dom hörde en sån idé!

     Invandringskritik och islamkritik i synnerhet ÄR per definition i närheten av HMF. Den drabbar endast invandrarkritiska partiet. Inga andra partier!

     Nå, har Sverige blivit ett bättre och mer välmående land pga den muslimska massinvandringen?

     Svara

   • Lövet
    Sep 06, 2010 @ 16:57:53

    ”Hade dom erkänt att dom inte gillar SD:s invandringspolitik så hade jag tagit det på ett annat sätt.”
    1) Läs PV nedan.
    2) Min kommentar handlar inte om hur du tagit TV4:as agerande, utan hur Dansken i inslaget tolkar detta ur yttrandefrihetssynpunkt.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 06, 2010 @ 17:21:32

     TV4 skyllde på att filmen är olaglig! Den är inte olaglig! TV4 hävdar att dom inte diskriminerar SD, vilket dom alltså gör! Jag tror dansken inte bara åsyftade just den reklamfilmen, för SD diskrimineras på många olika sätt!

     Och dansken är motståndare till SD! För han vill ha invandring! När t om invandringsförespråkare kritiserar sveriges diskriminering av SD, då är det illa!

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: