Bränn Koranen!

Yttrandefriheten behövs inte för att säga populära saker. Den behövs endast när vi retar gallfeber på folk. Pastor Terry Jones i Florida behöver yttrandefriheten för han tänker bränna upp koranen den 11 september, om 3 dagar! Nu verkar han svikta, han kan tänka sig att låt bli ifall Obama ringer och ber snällt. Men det är inte Obama som skall be! Muslimerna skall be! Men dom är vana vid att hota, våld är tydligen det enda språk dom förstår! Dom är vana vid att vi vänder andra kinden till.

Eller skall yttrandefriheten avskaffas när vi som bäst behöver den? Vågar vi yttra oss även när folk blir förbannade? Koranbränningen behövs inte för att kränka någon, den behövs för att visa att vi säger vad vi vill och inte backar för hot! Även om du blir förbannad! Jag vill inte göra dig förbannad, men jag kräver rätten att säga vad jag vill! Och jag är beredd att slåss för den rätten! Vill dom elda upp bibeln, fine!

Ifall muslimerna hade accepterat vår rätt att göra Muhammedteckningar, accepterar Vilks rondellhundar så har jag ansett koranbålet vara fel, onödigt!  Och Muhammedteckningar hade varit ointressanta. Som sign. gausta skrev i Aftonbladet Muslimers reaktioner på kritik är ju bara det skäl nog att fortsätta kritisera.”

Nu är det nödvändigt! Muslimerna har inga större problem med att flickor och kvinnor stenas, homosexualla hängs, flygplan kör in i WTC, att Israel ständigt bombarderas. Men dom blir galna om vi tecknar Muhammed eller eldar upp en bok! Något är ruttet med den mentaliteten! Är islam något du önskar hit? Vill du se detta på våra svenska gator?

Anledningen till att många är emot koran-bränningen är rädslan för muslimernas våldsamma reaktion, dvs rädsla och oro!. Men den får vi ta, ifall vi vill stå upp för yttrandefriheten. Är du beredd att försvara yttrandefriheten? Eller skall vi låta bli för att vi är rädda? . Muslimerna bränner amerikanska flaggan. NATO och Vita huset manar pastorn till besining, inte de skogstokiga muslimerna! Fy fan!  Obama bör bara slå näven i bordet och slå fast att det inte är olagligt att bränna upp en bok i USA! Punkt!

Blir muslimerna förbannade så måsta vi våga ta striden! Eller ge upp yttrandefriheten.

Och vi vet alla hur en strid mellan den muslimska världen och den fria världen skulle sluta! Gaphalsarna skulle tystna en gång för alla! Jag tror att en konfrontation med islam i vilket fall som helst bara är en tidsfråga! Nästa gång gapar dom om något annat. Det är ohållbart. Låt dom leva i medeltiden, men vi skall fan inte göra det!

Vi lever i en tid då principer överges till höger och vänster, mycket lättvindigt. Det räcker med att muslimerna gnäller och hotar, så får de som de vill. Principerna har vi glömt, för dom blev ju förbannade. Är det konstigt att vi inte kan hantera mobbare i våra skolor, när politikerna helt saknar ryggrad! Våra företrädare är värre än maskar!

Att backa för hot, när man är stark, är inte förenligt med intelligens!

Islams rätta ansikte:

Ekstrabladet  ‘Idiotisk’ præst står fast på koran-bål
fördömer Koranbränning Tar du emot SD:s stöd, Reinfeldt?  Globalt ramaskri mot bokbål    Koranbränning väcker ilska    8/9 Ban Ki-Moon oroad av koranbränning
DN
Pastor avstår inte bokbål   Global vrede mot bokbål   ”Någon försöker sätta dit oss”  Turkiet kan ta steg mot EU 
Här tänker pastorn bränna Koranen  Bokbrännande pastor väntar på samtal från Obama  Ovisst om bokbål
AB
pprört under Vilks-rättegången. Slöjeväckande  Var mediernas favvo-”musse” – kom ut som islamist och antisemit. Åsa Linderborg läser Omars nya ”Islamisten”   Bloody Monday  Ekumenisk protest mot koranbränning   Om världen – Koranbål kan sätta världen i brand Befälhavare fördömer Koranbränning  Jan Helin – En helg då ni gav Sakineh röst  ”Galen” pastor hotar skapa ny Muhammedkris  Berätta mer om dig själv!  ”De radade upp dem och sköt”  http://blogg.aftonbladet.se/omvarlden/2010/09/koranbal-kan-satta-varlden-i-brand    Jolie fördömer Koranbränning Nu backar pastorn från koranbål Koranbrännare och islamofober är al-Qaidas bästa vänner   – Som pest eller kolera  LÄSARE: ”Det talas mycket om ideologiernas offer, men väldigt sällan om kristendomens”

SVD
Befälhavare   9/9 Obama pressas om koranbål  8/9 Bokbål tänder brand av fördömanden   8/9 Ban Ki-Moon oroad av koranbränning  7/9 Befälhavare fördömer Koranbränning   25/8 Protester mot moské vid Ground
http://www.youtube.com/watch?v=lBG_HuMIMDw  Bombdåd mot flygplats i Mogadishu    Fortsatt ovisst om Koranbränning
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2127792/s-anklagas-for-valfusk?err=Tack+f%26ouml%3Br+din+kommentar%21  http://www.expressen.se/debatt/1.2129485/martin-peterson-lat-ett-antiparti-gora-sd-maktlosa
SVD
S : ”Vi har en överenskommelse”   Utesluter samarbete med Alliansen   Alliansen + MP om SD tar sig in   Analys: Trist läsning för Sahlin   Gapet ökar mellan blocken   MP har svikit i regeringsfrågan   Statsvetare: Troligt att partierna ändrar sig efter valet  Östros KU-anmäler Borg   Chatt med Mona Sahlin   Senaste opinionsmätningen   Alliansen + MP om SD tar sig in   Valkalendern 2010   Trist läsning för Sahlin   S : ”Vi har en överenskommelse   LEDARE | ”Bubblet från MP-distrikten lär sänt skälvningar genom S-högkvarteret.” 2  ”Släng ut välfärdens fiender”     På Kuba har inget hänt 
 Ett jobb är bättre än inget     Strunta i amningen, lyssna på vad folk vill     Möjligheternas parlament     Ahlin är talesman för S, men vem talar han för?     Jag går inte efter karisma i valet     Ett jobb är bättre än inget     På Kuba har inget hänt    Varför rösta på   Tar du emot SD:s stöd, Reinfeldt?   Klart övertag för alliansen   Internet behöver rättssamhället   Östros KU-anmäler Borg    Utesluter samarbete med Alliansen    Arbetslösa ska bli anvisade jobb som militär   Sjukförsäkringen är misslyckad ur flera perspektiv   Svensk stridsledning slogs ut   Vårdnadsbidraget – en dålig affär   ”Olofsson – en pessimist”  BRÄNNPUNKT |    ”Jag sitter inte lika länge som Erlander”  SvD:s partichatt 8/9 Peter Eriksson (MP)     
SvD:s partichatt 7/9 Jan Björklund (FP)
DN
Reinfeldt nöjd med högt skattetryck  DN:s Henrik Brors.  Alliansen får egen riksdagsmajoritet  Majoritet av väljarna ger alliansen sitt stöd   Reinfeldt nöjd med högt skattetryck  ”Svårt för Reinfeldt få stöd för skattelinje”   KD-politiker vill ha statlig bordell  Kolla var du står inför valet  Finansministerrivaler i storbråk  Kjärsgaard i svenska valspurten  Miljardär och LO-bas i ny regering Guide: Så tolkar du en opinonsmätning SD får inga utskottsplatser av S och M  Larm om valfusk i Huddinge KD-politiker vill ha statlig bordell SD får inga utskottsplatser av S och M De yngsta väljer rödgrönt Kolla var du står inför valet SD som vågmästare oroar Miljardär och LO-bas i ny regering Odell hotar med lag mot dyra byggen Superduellen i TV 4 blir inte av ”Alla ska ha lika rätt att yttra sig”  SD får inga utskottsplatser av S och M  inansministerrivaler i storbråk  Larm om valfusk i Huddinge  Majoritet av väljarna ger alliansen sitt stöd  Miljardär och LO-bas i ny regering  De yngsta väljer rödgrönt  MP vill inte bli alliansens stödben  Reinfeldt nöjd med högt skattetryck  Vad tycker du om datalagringen?  Muf-besökare skickades till V
Advertisements

40 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Jul 01, 2011 @ 05:33:01

  Hahahah efter att jag har läst era kommentarer tycker jag synd om der att samhället glömt er… Att bli kränkta av minsta lilla ni hade säga skulle vara om ni hade rätt fakta i era händer… Ni ska kalla oss våldsamma ni brände kvinnor i landet för att ni trodde dem var häxor… Svenska kyrkan hade kontroll över allt… så kom inte snacka om kränkningar för ni prata 99 procent om kulturer inte religoner… öppna en bok är du snäll… hängningar och steningar är idioter fast i sina kulturer som utövar skit som det inte ”muslimer” så om en kristen idiot dödar 1000 personer så är det så klart alla kristna som är våldsamma… om ni är så jävla för jämstäldhet och frihet vrf kränker ni då en annan religon? skrämda för att ni inte får den uppmärksamhet ni vill ha? tycker att ni borde skaffa er ett jobb än att skylla på oskyldiga människor… töntar

  Svara

 2. Anonym
  Jul 01, 2011 @ 05:28:55

  Hahahah efter att jag har läst era kommentarer tycker jag synd om der att samhället glömt er… Att bli kränkta av minsta lilla ni hade säga skulle vara om ni hade rätt fakta i era händer… Ni ska kalla oss våldsamma ni brände kvinnor i landet för att ni trodde dem var häxor… Svenska kyrkan hade kontroll över allt… så kom inte snacka om kränkningar för ni prata 99 procent om kulturer inte religoner… öppna en bok är du snäll…

  Svara

 3. Elsi Rosenberg
  Sep 11, 2010 @ 22:19:00

  Hej. Vill bara säga att islam är ingen religion, utan är politik som har klätt sig in i religions mantel för att i Guds namn ha totalt kontroll och terrorisera, döda osv i Guds namn.Koran kommer inte från Israel Gud det är jag övertygad om som troende, Pastor Terry Jones har rätt om islam och koran.

  Svara

 4. Kalle
  Sep 09, 2010 @ 15:57:22

  Med sådana här cirkelresonemang kan man ju bevisa vad som helst. Det duger inte vare sig här eller i en domstol.

  Svara

 5. Kalle
  Sep 08, 2010 @ 15:56:00

  Var i Beirut förra året. Där kändes det OK med kvinnor i svarta liksäckar och med kläder för ansiktet, men så ta mig tusan, om att det känns rätt här i Sverige. För mig är en person som maskerar sig av någon anledning ovillig att visa sitt ansikte. Förmodligen är hon efterlyst av polisen och således en misstänkt person.
  Av rent egoistiska skäl vill jag också kunna se vem jag möter. Det kan ju vara en bekant eller en person man inte vill tala med. Eller t o m en person med oärliga ansikter.
  Nej, i min värld skall alla kunna visa upp sina ansikten. Fula eller vackra spelar ingen roll. Annars är det något som inte stämmer.
  Vill de inte visa sina ansikten, som vi för sed hava i Sverige, ja då får de vara så vänliga att ändra vanor eller lämna landet.

  Svara

  • profanum_vulgus
   Sep 08, 2010 @ 16:41:33

   Om de vill gå med byxorna på halva röven då, vilket bryter mot seden här?

   Hur var det på 40-50-talet när kvinnorna i Sverige SLUTADE bära slöja, borde man ha tvingat dem att följa seden då? (För om de svenska kvinnorna hade följt seden då så skulle vi ju inte se det som sedebrytande att ha slöja idag).

   Varför är det just dagens sed som ska befästas och inte få ändras?

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 08, 2010 @ 16:48:33

    Förbuden måste särskilt riktas mot företeelser som drivs av en stark ideologi, som religion, extrema ideologier etc. Och särskilt när de är diskriminerande med avseende på kön etc. Röv-brallorna passar inte in i någon av kategorierna. Ingen kan hävda att en viss person av ideologiska skäl tvingats gå med rövbrallor! Ju starkare och diskriminerande desto hårdare måste de bekämpas (för då möts vi av starka krafter som inkräktar på den personliga integriteten och den fria viljan).

    Jag förespråkar förbud för extrema klädesplagg som Niqab, inte slöja. Däremot tycker jag att i offentliga miljöer borde även slöja förbjudas, för t ex elever skall inte utsättas för religiös påverkan.
    Dagens normer är alltid styrande för att vi inte skall retirera i vår utveckling. Vi rör oss bara framåt, inte bakåt!

    Svara

    • profanum_vulgus
     Sep 09, 2010 @ 10:20:10

     Så kippa på judiska män och kostym för ombud i domstol bör förbjudas?

     Det kan man väl visst hävda? Varför skulle man inte kunna det?

     Så när kristendomen kom hit och kvinnorna belades med slöjtvång så var det ett framsteg? Varför var det då ytterligare ett framsteg när det avskaffades igen?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 09, 2010 @ 12:11:22

      Jag tycker det bästa vore att förbjuda alla religiösa symboler i all offentlig miljö. Kristna symboler kan möjligen accepteras, eftersom de ju tillhör vår kultur. Att förneka denna in absurdum känns orättfärdigt! Men kanske man får acceptera att även dessa elimineras, men det känns som sagt inte rätt att göra vad som vore omöjligt i ”normala” länder. Det innebär att dom som känner sig tvungna att bära på religiösa symboler får söka sig annat jobb. Svaret är JA!

      Kristendomen var ett framsteg när gud ”fanns”, sekularisering ett ännu större framsteg när gud inte ”finns”!

 6. nc
  Sep 08, 2010 @ 15:34:17

  det är intressant att du pratar om muslimer som om du vet vad alla tycker och som om det har genomförts undersökningar bland muslimer världen över och ställts frågor om man är för eller emot det som du nämner.
  Det har inte genomförts några undersökningar och du verkar glömma att det idag beräknas till att finnas uppemot 1,5 miljarder muslimer, det är 1500 miljoner muslimer = 1500 000 000. Du generaliserar 1500 000 000 människor utifrån vad du läst att en fåtal tycker, känner och gör i media. Tycker du att det är en rättvis bild av en grupp personer bestående av 1500 000 000 människor? Nej.

  Tänk om, tänk rätt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 08, 2010 @ 16:01:43

   Jag bildar min uppfattning om vad muslimer tycker på deras opinionsyttringar! Tex demonstrationer mot yttrandefriheten, eller för (sällsynta).

   Svara

 7. profanum_vulgus
  Sep 08, 2010 @ 13:38:19

  Så om en lärarinna vill yttra sig genom att bära heltäckande slöja så ska ingen försöka hindra henne?
  Om muslimer yttrar sig genom att klaga på judar som hyllar ett folkmord så ska de inte hindras från detta? (Du vet, ditt snack om att judar jagas från Malmö handlar ju i 90% av fallen om generella yttranden)

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 08, 2010 @ 13:54:09

   Ingen skall hindra henne så länge det är lagligt! Självklart får muslimer uttrycka sin åsikt om vad som helst, som alla andra! En annan sak om det är personliga trakasserier. Så länge det är lagligt är det ok, annars inte! Enkel princip va?

   Svara

   • profanum_vulgus
    Sep 08, 2010 @ 14:51:36

    Så om det är olagligt att bränna Koraner så är det inget yttrandefrihetsproblem att man förhindrar det?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 08, 2010 @ 15:13:35

     Så länge du inte bryter mot lagen, nej!

     Svara

    • profanum_vulgus
     Sep 08, 2010 @ 15:17:26

     Finns det några yttrandefrihetsproblem i något land?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 08, 2010 @ 15:40:41

      Fråga Lars Vilks, Kurt Westergaard, Ayan Hirsi Ali, Salman Rushdie. Försent att fråga Theo van Gogh, Pim Fortuyn….

    • Micke
     Sep 08, 2010 @ 16:00:30

     ägd av vilks!!!

     Fick inte de stackars gossarna brännsår mellan benen för att de inte visste hur man använde en tändare?

     Svara

    • profanum_vulgus
     Sep 08, 2010 @ 16:38:22

     Har någon av dem hindrats från att yttra sig utan stöd i lag?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 08, 2010 @ 16:43:37

      Muslimer har via hot och våld försökt hindra samtliga från att yttra sig. Dom har även lyckats där föredrag och evenemang ställts in eller avbrutits pga hot eller våld (tex avbröts Lars Vilks föreläsning i Uppsala).

    • profanum_vulgus
     Sep 09, 2010 @ 10:15:57

     Var det inte så att polisen förhindrade en stor mängd muslimer att yttra sig under Vilks föreläsning i Uppsala?

     Men yttrandefrihet för dig är alltså något som staten inte kan kränka, för om staten förbjuder yttranden, t.ex. hets mot folkgrupp, så är de ju flrbjudna och ingår inte i yttrandefriheten. Utan det är bara privatpersoner som kan kränka yttrandefriheten?

     Med andra ord DET PRECIS MOTSATTA mot den allmänna och den rättsstatliga definitionen av rättigheter och friheter.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 09, 2010 @ 11:57:47

      Lars Vilks utsattes för fysiskt våld från en av muslimerna. Stämningen var hotfull och muslimerna krävde att Vilks skulle avbryta filmvisningen då den visade homosexualla personer.
      Självfallet fick muslimerna tala!

 8. Lövet
  Sep 08, 2010 @ 12:33:54

  Han kan bränna vad han vill (så länge det inte är en flagga, tydligen. En flagga som representerar friheten att bränna flaggan. Ironiskt så det smäller).

  Det är ironi på basnivå att han heter Terry Jones. En annan Terry Jones fick åtskilliga mordhot för att han gjorde en film.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 08, 2010 @ 12:53:32

   Jag älskar Python. Det är OK att kränka kristendomen. Än mer islam, eftersom det inte utgör en del av vår tradition.

   Muslimernas dumhet förnekar sig inte: galna av teckningar och bokbål, men inte av stening, terror och hängningar.
   Den gode pastorn verkar inte lika rolig som den Python-Jones. Men har verkar mycket bestämd, så jag tror på ett bokbål, om han inte mördas dessförinnan!

   Svara

   • Lövet
    Sep 08, 2010 @ 14:40:46

    ”Det är OK att kränka kristendomen. Än mer islam, eftersom det inte utgör en del av vår tradition.”

    Det är en intressant ståndpunkt, från en som lever i en sekulär stat. Varför ska det vara ok att driva mer med en religion än med en annan? Borde inte religionerna, i en sekulär stat, ha samma status vad gäller om det är ok att driva med dom eller inte? Varför segregera?

    Svara

  • profanum_vulgus
   Sep 08, 2010 @ 13:39:45

   Det bästa är när Python svarar på kritiken med ett debattprogram där en präst anklagas för att ha snott idén med Jesus från deras Brian-figur.

   Svara

  • Oskar
   Sep 08, 2010 @ 14:22:50

   Jo visst men varför får yttrandefriheten inte gälla Judar och förintelsen då? Hyckleri som vanligt i denna skit värld.

   Svara

   • Lövet
    Sep 08, 2010 @ 14:33:46

    Man får förmoda att en gräns sats vid att driva om genocid? Har du ett eget förslag? Nä?

    Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 08, 2010 @ 15:08:55

    Jag håller med om att man skall få ifrågasätta förintelsen! Jag har skrivit det i flera kommentarer tidigare! Det är ju bara att argumentera emot revisionisterna. Inte svårt!

    Svara

    • sARA
     Sep 10, 2010 @ 23:41:37

     Att ifrågasätta förintelsen BARA EN OBILDAT SVENSK ELLER ARAB GORA

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 11, 2010 @ 00:04:09

      Helt klart! Men vi kan sopa golvet med dom om dom försöker! Kick their ass! Men tyvärr är större delen av vänstern antismiter. Dom är väl sura för att det finns ett demokratiskt land bland de totalitära arabstaterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: