Byggare tål inte konkurrens!

Vi vet alla att byggkostnaderna i Sverige är hiskeliga. Man slår vakt om sina löner och klagar högljutt så snart dom utsätts för konkurrens.

Att svenskar åker utomlands och jobbar betraktas inte som ett problem, men det är jävligt illa när utländsk arbetskraft kommer hit och jobbar!

Man klagar på att dom tjänar mindre än svenska byggjobbare. Tacka fan för det! Varför i helvete ta hit utländska jobbare om man måste betala dom lika mycket som svenska? HÖH? Naturligtvis är det bra lön jämfört med hemlandet!  Om vi får bra lön utomlands, bör vi då bojkottas för att vi inte tjänar precis lika mycket som inhemska jobbare. Tror ni att svenska gästarbetare i Japan och Saudiarabien alltid tjänar lika mycket som inhemska jobbare?

Vi BEHÖVER mer konkurrens från utlandet, utan en jävla massa gnäll!

Nu kanske de lettiska byggjobbarna i Skåne svartjobbar. Men detta gnäll över att utländsk arbetskraft konkurrerar med den dyra svenska har vi hört förr!

 Byggnads anmälde inte jobbarna för dom är så jävla ”snälla”. Istället blockerar man dessa under tidningsskriverier. Det var ju jävligt snällt!

Man är rädd för att utländsk konkurrens, så enkelt är det! Jag ser inget skäl att respektera detta. Vi konsumenter får betala deras jävla gnäll med mycket högre priser. Vi vill se lägre priser och där hjälper utlänningarna till!

DN

Blockad mot skolbygge i Skåne

 

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: