Skrämselpropaganda mot SD!

Nästan alla SD väljare kommer från de stora etablerade partierna: Socialdemokraterna, Moderaterna, Folkpartiet, Kristdemokraterna, Centerpartiet, Miljöpartiet och även Vänsterpartiet! Själv kommer jag från socialdemokraterna.  Vi är inga rasister! Jag är övertygad om att majoriteten av dem som kallar SD för rasister är mer rasister än mig!

Att hävda att dessa goda medborgare helt plötsligt blivit rasister faller på sin egen orimlighet! Det är välbekant att de etablerade partierna fortfarande har många som ser problemen med massinvandringen, men inte vågar ta steget fullt ut och stödja SD. Men det kliar i fingrarna! Mycket beror på den framgångsrika svartmålningen av SD. Tror ni att LO-sekreteraren är rasist (video ovan)?

Jag har själv debatterat med ett antal personer på min blogg. Ingen har lyckats visa att jag är rasist. Dom enda som anklagar mig för det är tillfälliga besökare som bara läst något enstaka inlägg. Jag är helt enkelt inte rasist. Varför inte? Jag anser att skillnaderna mellan oss människor främst har kulturella orsaker. Frågan är om ras ens har någon betydelse alls! Det är högst tveksamt. I vart fall hamnar den vita rasen inte främst!

Jag har träffat för många människor ur olika raser för att kunna konstatera att t ex negrer är hur jävla bra som helst! Så varför skulle araber vara sämre? Verkar helt orimligt! Min syn på rasism är : det är önsketänkande! En förhoppning att man är bättre pga sin ras. Låter patetiskt i mina öron!

Men börjar man hävda att det är rasistiskt att hävda att vissa kulturer är bättre än andra, ja då är man definitivt ute och cyklar! Att hävda att alla kulturer är lika bra är ren dumhet, period! Våra kristna kulturer har alstrat världens främsta demokratier med yttrandefrihet, jämlikhet och välstånd! Kan vi säga samma sak om islam? Såvitt jag vet finns ingen islamsk ras, bara islamsk kultur! Se på denna video och tyck till! Wake up! Problemet är inte extremister utan själva islam!

Det räcker med att vara kritisk till massinvandringen för att stämplas som rasist. Det är en valtaktik som används för att kväva debatten och lägga locket på! Alla som vill debattera invandringen (=ifrågasätter invandringen) är rasister och stigmatiseras direkt! Så många är rädda för att öppet uttrycka sin åsikt om massinvandringen. Och många tror på svartmålningen av SD.

Detta är valtaktik från dom etablerade partiernas sida, som ju alla förlorar väljare till SD.  Så SD är deras gemensamma motståndare, för att dom stjäl deras väljare (dvs dom stjäl ”rasister”. Se videon nedan!)! Dom försöker förhindra denna åderlåtning! Men jag tror att väljarna allt tydligare börjar inse att dom är förda bakom ljuset!

Dessutom ägnar dom sig åt valfusk: SD:s valsedlar har redan gömts undan på 100-tals valförrättningar! SD:s valsedlar läggs på separata bord eller rentav på annat ställe. Allt detta är olagligt och straffbart med böter eller fängelse. Fängelse kan bli aktuellt om t ex valförrättare utfört valfusket.

Vidare störs SD:s valmöten regelmässigt och dess medlemmar hotas och misshandlas.

Detta valfusk sker med etablissemangets goda minne. Media är knäpptysta om valfusket och diskrimineringen mot SD!

Dom vet att SD inte är rasister men försöker lura i allmänheten att dom är det! Prata med SD och skaffa dig en egen uppfattning! Ifall många invandrare stödjer SD så är det uppenbart att dom är utsatta för ren skrämselpropaganda!

Man överlever inte en debatt med Lövet och Profanum_Vulgus utan att ha rätt! Har du fel blir du korsfäst!

SVD
Reinfeldt krävs på svar om SD  Bråk på SD-möte   Iransk stening ”ses över”     SvD OPINION | Farlig självbild som biter Sahlin i svansen. När S kör underdog-stilen. ”Man ska arbeta  ch inte smuggla”    Per Gudmundson | Någonstans kommer Borg slå i taket, om det inte redan   ”Slapp tuff följdfråga”  SVT:s partiledarutfrågning. C-ledaren Maud Olofsson avvisade samarbete med rödgröna.  ”Det blev lite pnsamt om las”  Kolla vilket parti du ligger närmast  Befälhavare fördömer Koranbränning Tar du emot SD:s stöd, Reinfeldt?   Hundratals kronor skiljer dyraste och billigaste kommunen, hävdar Lars Ohly. Faktakollen reder ut. Kolla vilket parti du ligger närmast  Vem snackas det om just nu? 15:30 Chatta med na Sahlin (S)  SvD:s partichatt 8/9 Peter Eriksson (MP)   SvD:s partichatt 7/9 Jan Björklund (FP)   Muf-besökare skickades till V  ”Stöder inte borgerligheten”   MP-toppar säger ja till stöd åt Alliansen  ”Trist läsning för Mona Sahlin”     LEDARBLOGGEN | PJ Anders Linder: Ute i landet hänger maskrosorna med huvudet.  SvD OPINION |  Just nu efterlyser vi debattartiklar om blockpolitiken. Mejla oss!    Reinfeldt krävs på svar om SD
DN
Tecken på högt valdeltagande.  På fredag kan hon stenas  Enligt Ashtianis anhöriga och advokat.  Pastor avstår inte bokbål  Håller hårt på att föräldrar delar lika  Partiledarintervju med Vänsterpartiets Lars Ohly.    DN:s Henrik Brors.   Vad gör Ohly i riksdagen?   Läsarnas frågor till Lars Ohly.  Olofsson pressades om miljö och klimat  Hägglund: Så gör vi om SD kommer in  ”Minoritetsregering riskerar att gå på pumpen”.   ”Värnskatten blir kvar nästa mandatperiod”.  ”Många som röstar på KD är kristna, andra är det inte.”   Miljonär = pensionär?  Valfläskkollen.  Valfläskkollen – Alla artiklar.   Det här lovar blocken.   Pastor avstår inte bokbål  Rödgröna rasar mot Borg  Anklagelserna ”oseriösa”.  DN-debatt 9 september.  Ungdomsförbunden stoppas på skolorna  ”Alla har rätt att yttra sig.”  De unga väljer rödgrönt.  Larm om valfusk i Huddinge  SD blockeras av allianserna  MP-samarbete med de borgerliga.
AB
Slöjeväckande  Var mediernas favvo-”musse” – kom ut som islamist och antisemit. Åsa Linderborg läser Omars nya ”Islamisten”   Bloody Monday  Ekumenisk protest mot koranbränning   Om världen – Koranbål kan sätta världen i brand Befälhavare fördömer Koranbränning  Jan Helin – En helg då ni gav Sakineh röst  ”Galen” pastor hotar skapa ny Muhammedkris  Berätta mer om dig själv!  ”De radade upp dem och sköt”  http://blogg.aftonbladet.se/omvarlden/2010/09/koranbal-kan-satta-varlden-i-brand  Hans koranbål kan sätta extrem- islamister i brand   Sorterar folk för att vinna röster  På fredag kan hon       Norges statsminister hjälper Mona Sahlin  Nu ska Borg spara på barnfamiljerna  Som i landet så ock i Göteborg  Rasism skrämmer nte de borgerliga  –Jag är lite nervös och jätteladdad    Maria Wetterstrand är på plats i TV-huset inför utfrågningen   ”Integriteten hotar hennes framgång”  Tonchi Percan: MP-ledaren vägrar acceptera det politiska spelet    

EXP
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2127792/s-anklagas-for-valfusk?err=Tack+f%26ouml%3Br+din+kommentar%21
SVD
S : ”Vi har en överenskommelse”   Utesluter samarbete med Alliansen   Alliansen + MP om SD tar sig in   Analys: Trist läsning för Sahlin   Gapet ökar mellan blocken   MP har svikit i regeringsfrågan   Statsvetare: Troligt att partierna ändrar sig efter valet  Östros KU-anmäler Borg   Chatt med Mona Sahlin   Senaste opinionsmätningen   Alliansen + MP om SD tar sig in   Valkalendern 2010   Trist läsning för Sahlin   S : ”Vi har en överenskommelse   LEDARE | ”Bubblet från MP-distrikten lär sänt skälvningar genom S-högkvarteret.” 2  ”Släng ut välfärdens fiender”     På Kuba har inget hänt 
 Ett jobb är bättre än inget     Strunta i amningen, lyssna på vad folk vill     Möjligheternas parlament     Ahlin är talesman för S, men vem talar han för?     Jag går inte efter karisma i valet     Ett jobb är bättre än inget     På Kuba har inget hänt    Varför rösta på   Tar du emot SD:s stöd, Reinfeldt?   Klart övertag för alliansen   Internet behöver rättssamhället   Östros KU-anmäler Borg    Utesluter samarbete med Alliansen    Arbetslösa ska bli anvisade jobb som militär   Sjukförsäkringen är misslyckad ur flera perspektiv   Svensk stridsledning slogs ut   Vårdnadsbidraget – en dålig affär   ”Olofsson – en pessimist”  BRÄNNPUNKT |    ”Jag sitter inte lika länge som Erlander”  SvD:s partichatt 8/9 Peter Eriksson (MP)     
SvD:s partichatt 7/9 Jan Björklund (FP)
DN
Reinfeldt nöjd med högt skattetryck  DN:s Henrik Brors.  Alliansen får egen riksdagsmajoritet  Majoritet av väljarna ger alliansen sitt stöd   Reinfeldt nöjd med högt skattetryck  ”Svårt för Reinfeldt få stöd för skattelinje”   KD-politiker vill ha statlig bordell  Kolla var du står inför valet  Finansministerrivaler i storbråk  Kjärsgaard i svenska valspurten  Miljardär och LO-bas i ny regering Guide: Så tolkar du en opinonsmätning SD får inga utskottsplatser av S och M  Larm om valfusk i Huddinge KD-politiker vill ha statlig bordell SD får inga utskottsplatser av S och M De yngsta väljer rödgrönt Kolla var du står inför valet SD som vågmästare oroar Miljardär och LO-bas i ny regering Odell hotar med lag mot dyra byggen Superduellen i TV 4 blir inte av ”Alla ska ha lika rätt att yttra sig”  SD får inga utskottsplatser av S och M  inansministerrivaler i storbråk  Larm om valfusk i Huddinge  Majoritet av väljarna ger alliansen sitt stöd  Miljardär och LO-bas i ny regering  De yngsta väljer rödgrönt  MP vill inte bli alliansens stödben  Reinfeldt nöjd med högt skattetryck  Vad tycker du om datalagringen?  Muf-besökare skickades till V
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: