11 september – muslimerna jublar!

Idag är det 9 år sedan planen flög in i World Trade Center. Hettan från det brinnande flygbränslet var outhärdlig! Jag har hört från läkare att över 200 människor hoppade ut från WTC. Flera dog när dom träffades av dessa!

Allt medan muslimerna jublar:

TV-tips! Ikväll kl 21:35 visar TV2 filmen United 93

Och nu vill muslimerna bygga en moské intill Ground Zero! Dom kräver alltid hänsyn, men vägrar visa någon själv!

EXP
http://www.expressen.se/debatt/1.2129485/martin-peterson-lat-ett-antiparti-gora-sd-maktlosa http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130702/har-ar-sd-kandidaterna-med-vit-makt-kopplingar  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130698/sd-hotar-med-politiskt-kaos  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130700/blockens-brak-om-stoppat-sd-samarbete http://www.expressen.se/nyheter/1.2130710/saren-efter-11-september-vagrar-laka   http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2130827/sverigedemokrat-attackerad-i-sin-lagenhet-i-malmo  http://www.expressen.se/ledare/1.2130695/en-farlig-man http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130677/skop-rodgrona-anses-vara-mer-splittrade  http://www.expressen.se/nyheter/1.2130803/iran-staller-in-frigivningen
svd
Kan ha varit terrorförsök i Danmark   Två som vill stoppa drömfinalen   Skotte van att ta befälet  Bomb vid turistmarknad i Rangoon   Hyllad men inte älskad  1,2 miljoner kan byta sida Moderaterna störst i ny mätning  Flest tror att alliansen vinner Vem snackas det om just nu?  Romsk historia delar politiker  ”Gör något åt det som händer idag”   Sverigedemokrat överfallen  Pastor Terry Jones kräver svar av imam  9/9 Obama pressas om koranbål        8/9 Ban Ki-Moon oroad av koranbränning       Skottlossning i Malmö i natt  Sahlin söker stöd hos Alte Kameraden Höjd terrorberedskap i Danmark Moderaterna största parti  Östros borgar inte för sysselsättningen   ”SD tjänar på samarbetet”  Får dansk hjälp i valspurten SD går framåt i ny mätning  Partiledarna i het debatt om SD som vågmästare  ”Utspel om SD förvirrar”  Kolla vilket parti du ligger närmast 
DN
Rödgröna väljare spår valförlust (S)torförluster  ”Fel att bunta ihop människor som ateister eller muslimer”  Sverigedemokrat överfallen i bostad  Explosion i Köpenhamn   Vapenligor sprängda på Balkan ”Rödgröna saknar 12,7 miljarder” Digital diplomati nästa för Sverige  Bomb vid turistmarknad i Rangoon  Kan ha varit terrorförsök Iransk diplomat hoppar av i Finland  Pastorn i New York Terry Jones har lämnat Florida. Tar tillbaka hot om Koranbål. Bakgrund.  Henrik Berggren:   Kravallpolis till SD-möte  Här börjar festen  Vad kan du om ramadan?  Vi kommer definitivt inte att bränna Koranen”  Kjærsgaard kritiserade Sahlin och Reinfeldt  Stärkt stöd för SD
AB
Kan ha varit terrorförsök i Danmark  Bomb vid turistmarknad i Rangoon  Iransk diplomat hoppar av i Finland  S vill ha utförsäljningslag    Moderaterna största parti    Blinda kan inte personrösta hemligt  
Advertisements

16 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Sep 11, 2010 @ 23:18:56

  det är inte Muslimer som ligger bakom 9/11?

  Svara

 2. bombardina
  Sep 11, 2010 @ 20:12:40

  Tack för din läsvärda blogg! Ju fler vi är som höjer rösten till demokratins försvar och tar fajten mot mörkrets krafter som vill strypa den desto större är chansen att vi går ur stiden som segrare med demokratins fana och våra samveten obefläckade.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 11, 2010 @ 21:01:38

   Tack! Jo detta är en samvetsfråga, jag följer mitt samvete, inget annat! Tar ansvar för våra efterlevande. Fler borde göra det!

   Svara

 3. anna
  Sep 11, 2010 @ 18:24:56

  Det finns bara ett parti att rösta på nu

  SD 2010!

  Svara

 4. Joakim
  Sep 11, 2010 @ 17:29:24

  Det är patetiskt av dig att länka till en sida som inte har ett dugg att göra med din skit du sprider. Men desperata idioter gör desperata saker.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 11, 2010 @ 17:37:39

   Varför specificerar du inte vilken länk du åsyftar. Desperat? Undrar vem som är desperat, träskalle. Inbillar du dig att du skulle ha tillstymmelse till chans i en debatt mot mig? Minsta lilla chans?

   Svara

 5. danne
  Sep 11, 2010 @ 17:20:24

  lite kul att du väljer att visa just de där videon:a.

  De är gjorda av 2 israeliska ”reportrar” med definierad uppgift att uppvigla mot palestinier…och dessutom (pga av israels blockad) så visste ingen av deltagarna som visas i videon att WTC hade blivit attackerad.

  SEn måste jag ju fråga vilka ”oss” du refererar till när du säger : ”Det är väldigt okänsligt och hänsynslöst av dom, särskilt med tanke på att dom ständigt ber OSS vara hänsynsfulla mot dom”

  jag anser mej INTE under några omständigheter till höra samma oss som några kristna galningar i USA.

  Sen gillar jag din definition av ”dom” också.

  Säker på att han som är ansvarig för bygget är, likt påven för kristna ,representant för alla muslimer 😛

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 11, 2010 @ 17:28:34

   FiMed oss menar jag (förstås) icke muslimer och med dom muslimer. Du borde väl veta vilka muslimerna hetsade emot under Muhammedkontroversen och Rondellteckningarna. Har du svårt får att minnas detta?

   Det är oväsentligt vem som filmade muslimernas firande av 911, eller hur? Firandena skedde ju i Israel-kontrollerat område, så det är väl bara naturligt att Israeler filmade, eller hur? Idiotiskt att tro att en sådan nyhet inte skulle nå Israel! Visste Israelerna det så visste palestinierna det. Har du hört talas om telefon, internet, mobiltelefon, radio, satellitTV? Återigen en i raden av konspirationsteorier!

   Svara

   • danne
    Sep 11, 2010 @ 17:38:35

    varför skulle jag göra det på en oväsentlig persons blogg?

    du får gärna ha dina konspirations teorier för sig själv…

    men om du vill veta sanningen om något måste du läsa båda sidor och inte ha näsa i röven på bush och den där galna pastorn i Florida.

    aja lycka till med din hets mot muslimer.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 11, 2010 @ 17:52:12

     Undrar vem som har konspirationsteorier? Du är patetiskt som vill göra muslimerna till en stor kraft i landet, lagom tills dina barn och barnbarn blir vuxna. Jag tvivlar på att dom kommer att tacka dig, men muslimerna har däremot anledning att vara tacksamma! Vilket jävla samhälle du ger dina efterlevande! Hejdå islamistkramare!

     Svara

 6. Mikael
  Sep 11, 2010 @ 16:23:47

  Vad gäller ”moskén vid ground zero” måste man väl ändå påpeka att det rör sig om ett muslimskt aktivitetscenter med ett bönerum, inte någon regelrätt moské, att den tänkta platsen är flera kvarter ifrån ground zero, och att det redan sedan många år innan attackerna 2001 funnits källarmoskéer betydligt närmare WTC, och att de finns där än idag.
  http://www.msnbc.msn.com/id/38760800/

  Attacken mot SD-anhängaren i Malmö, vilken tyvärr bara är en i raden av attacker mot meningsmotståndare från AFA var en vidrig aktion dock, och jag hoppas att media någon gång börjar inkludera AFA bland de ”anti-demokratiska” organisationer de ofta använder AFA:s egna definitioner av.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 11, 2010 @ 16:56:21

   Moské är ett bönerum. Så det är ett muslimskt aktivitetscenter, med en moské med plats för 1000 personer! Två kvarter från Ground Zero, 51 Park Place, vilket är mycket nära, med tanke på de korta gatorna i Manhattan. Befintliga moskéer kan knappats beskyllas för att utgöra en skymf, men nya kan!Det är väldigt okänsligt och hänsynlöst av dom, särskilt med tanke på att dom ständigt ber OSS vara hänsynsfulla mot dom! Dom kan enkelt flytta på den, men vägrar! I så fall bör det vara slut på vår hänsyn mot dom, definitivt! Tröttande att vi ständigt måste ta hänsyn till deras jävla gnäll och hot!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: