99 % av SD är helt OK enligt EXPO!

Trots att vänstertidningen och islamistkramande EXPO gjort sitt bästa för att gräva fram skit om SD så har dom endast funnit att 51 av SD:s 5000 medlemmar har eller har haft kopplingar till vit-makt rörelsen. Det blir 1 % eller hur, vilket innebär att expressen lika gärna kunde ha skrivit att 99 % av Sverigedemokraternas medlemmar har alltid varit OK, då ett ”worst case scenario”!

Jag tvivlar på att övriga partier kan uppvisa så bra siffror! Jag tvivlar mycket starkt på detta! Och man redovisar inget om övriga partier! Skall vi sen inkludera dom som även idag är helt ok enligt EXPO, ja då kommer vi säkert upp i typ 99,7 %! Det torde vara rekord inom Svensk politik!

Vad gäller den nämnda procenten så är det uppenbart att förmodligen nästan allt är gamla synder. Dom skriver själv ”har varit eller är” registerade i forum etc. Och praktiskt taget alla saknar idag samröre med vad EXPO tar upp.

Inget parti kan garantera något till 100 %, men SD är förbannat nära, troligen 99,7 %!!!

Själv är jag t ex med i muslimska forum. Deltar i diskussioner. Gör det mig till muslim?

Och att EXPO trots sina illvilliga intentioner  inte kan visa annat än att 99 % av SD:s medlemmar är helt OK, är ett härligt kvitto på att SD lyckats sopa så rent man rimligen kan begära! Stackars EXPO, patetiskt! Och EXPO redovisar aldrig vad dom vet om övriga partier. Vi förstår varför!

Expressen tjuter högt om ”tolerans”,  men det skall tydligen inte omfatta några inom SD? PK-media försöker allt, utom att kritisera SD:s politik. Då har ni kvittot på att deras politik är oantastlig!

Att övriga partier har kommunister, islamister, pedofiler, kriminella och nazister är inget som bekymrar EXPO. Deras enda oro är att SD skall få stopp på massinvandringen!

Smutskastningen av SD är genomskådad! SD går upp som en raket i alla mätningar!

EXP
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130702/har-ar-sd-kandidaterna-med-vit-makt-kopplingar
AB
Två av dem förnekar förintelsen
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: