Alla partier ger SD rätt om invandringen!

Alla partier ger SD rätt i invandringsfrågan! Dom vägrar följaktligen ta den debatten. Istället fokuserar man på allt utom just deras politik! Kan man få ett bättre kvitto på att politiken är bra? I allt utom invandringsfrågan är SD ganska okontroversiellt. Man befinner sig i det politiska mittfältet.

SD utsätts för valfusk, diskriminering, misshandel, störningar under valmötena, smutskastning, men allt misslyckas! Media gör nu sitt bästa för att smutskasta SD. Men det värsta de kan komma fram till är att typ 99 % av SD:s 5000 medlemmar är helt OK, vilket självklart är bättre än övriga partier! Majoriteten är en blandning av tveksamma anklagelser och sådana som för länge sen har kommit på bättre tankar. Så vi lär ha max 0,3 % som det finns anledning att kritisera. Inget annat parti lär komma i närheten av så fina siffror! Etablissemanget har visat upp en otäckt antidemokratisk sida! SD:s opinionssiffror ökar ju närmare valet vi kommer!

Vem tror på fullt allvar att våra barn och barnbarn vill att massinvandringen fortsätter i all oändlighet? Och kan vi förvänta oss att Sverige blir bättre med ett allt starkare islam?

SD:s invandringspolitik är oantastlig! Det innebär förstås att massinvandringen inte kan försvaras, och det gör dom heller inte! Dom har gett upp!

I DN skriver journalisten Gunnar Sandelin:

”Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande.” ”5 procent av de asylsökande har fått stanna på grund av de är flyktingar” ”Spekulationer på dagspressens debattsidor samt utredningar och beräkningar som gjorts sedan mitten av nittiotalet varierar dramatiskt och pekar på årliga kostnader mellan 40 till närmare 300 miljarder per år.” ”Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet ”

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna” 

Läs om invandringsdebatten som skakar Tyskland! SVD

SVD
Stark ledning för alliansen  Vem snackas det om just nu?  ”Låter som något värt att utreda”    SvD:s Maria Eriksson: Måster unga byggare verkligen rösta på S?  Debatten som skakar Europa  Stark ledning för alliansen  Lång väntan på ett arbete  Sahlin söker stöd hos Alte Kameraden Måste unga byggare verkligen rösta på S?  Moderaterna största parti  Kjærsgaard kritiserade Sahlin och Reinfeldt  LO-medlemmar föredrar Reinfeldt  Stoppa det politiska våldet mot SD
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2131804/sd-inte-langt-fran-rollen-som-vagmastare
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130702/har-ar-sd-kandidaterna-med-vit-makt-kopplingar http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2131815/lotta-groning-sd-kommer-in-tack-vare-de-andra http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2131810/i-danmark-kallar-vi-det-yttrandefrihet http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2131337/pia-kjarsgaards-ilskna-attack-mot-mona-sahlin
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130700/blockens-brak-om-stoppat-sd-samarbete http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130698/sd-hotar-med-politiskt-kaos  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130319/sd-bada-blocken-kommer-att-vilja-samarbeta-med-oss
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2131964/nu-lamnar-sd-politikern-malmo-efter-attacken  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2131804/sd-inte-langt-fran-rollen-som-vagmastare  http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2131810/i-danmark-kallar-vi-det-yttrandefrihet http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2131815/lotta-groning-sd-kommer-in-tack-vare-de-andra
AB
Två av dem förnekar förintelsen  Här är SD-kandidaterna med vit makt-kopplingar (30 bloggar)
Rödgröna väljare spår valförlust (28 bloggar)  ”Överfallet var politiskt” (23 bloggar)
SD-topp: Förbjud muslimer (21 bloggar)  ”Fel att bunta ihop människor som ateister eller muslimer” (18 bloggar)  Går till val på att sålla vi från dom  De väntar vid dörren  Reinfeldts mardröm    Experterna svarar: Varför får SD så stort stöd nu?
DN
”I en överpolitiserad miljö förtvinar den goda etiken”  ”Fel att bunta ihop människor som ateister eller muslimer”  ”Ett misslyckande ska kallas ett misslyckande”  ”Bygg ny pendeltågslinje mellan Stockholms högskolor”  ”Krafttag behövs mot dålig tandhälsa och fetma hos barn”  ”De rödgröna riskerar svika löftena till pensionärerna”  ”Vi tar strid för vår partiordförande”  ”Var tredje väljare kallar sig feminist”  FP: ”Utan rut-avdrag hjälper det inte med SL-butler”

Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Olle
  Sep 12, 2010 @ 18:16:58

  Tänkte på en sak om Reinfeldt och Sverigedemokraterna. Reinfeldt hotar ställa till med kaos efter valet genom att vägra samarbeta om väljarna inte röstar som han vill. Det är ett slags maktspråk tycker jag.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 12, 2010 @ 18:29:39

   Visst är det maktspråk. Men vi vet att han kommer att samarbeta efter valet. Han och alla andra partier är rädda för SD, för dom stjäl deras väljare.

   Svara

 2. Slasher
  Sep 12, 2010 @ 11:59:54

  Bra skrivit. Känns som fler och fler börjar vakna ur den hjärntvätt som rått i 10-tals år i Sverige. Resten av Europa vaknar också.

  Svara

 3. Eva
  Sep 12, 2010 @ 09:22:13

  ”Du kanske kan föreställa dig problemen med att få ut familjerna efter utfört arbete?” Tonen avslöjar dig.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 12, 2010 @ 09:35:44

   Du vill att hela familjen skall följa med och sen stanna av ”humanitära skäl”. Förklarar för mig varför familjen skall följa med vid tillfälligt gästarbete!

   Svara

 4. Eva
  Sep 12, 2010 @ 08:40:11

  Jag såg härförleden en intervju med SDs talesman i invandrarfrågor. Han sa på allvar att gästarbetarinvandring under en begränsad tid är bra men de får inte ta med sig sina familjer. Sug ut och kasta bort.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 12, 2010 @ 09:15:28

   Om gästarbetare tar med familjerna så skulle dom inte längre vara gästarbetare, eller hur? Du kanske kan föreställa dig problemen med att få ut familjerna efter utfört arbete? Gästarbetare är tänkt att användas vid tillfälliga arbetskraftsbehov! Då är det ju absurt att ta med hela familjen! Hur tänker du egentligen? Tar svenskar som tillfälligt jobbar på norska oljeplattformar med sig hela familjen?

   Men SD förespråkar inte fullständigt invandringsstopp. Bara att vi anpassar oss till grannländerna! Och alla med asylskäl skall få asyl!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: