Rösta om barnens framtid!

Vi bör fråga oss vilket Sverige våra barn och barnbarn vill leva i! Inte vilket parti du håller på! Valet får oåterkalleliga konsekvenser för deras framtid.  1995 fanns här 250.000 muslimer. Idag 500.000 och om 15 år 1000.000 om massinvandringen fortgår som hittills! Och 2 miljoner om 30 år!

Dryga miljonen invandrare de senaste 25 åren har skapat vår bostadsbrist. Tro inget annat! Varje år förvärras denna. Hur tor du att bostadssituationen utvecklas med fortsatt massinvandring. Och den samhälleliga oron ökar! Ser du fram emot ett  samhälle där muslimerna har betydligt mer makt än idag?

Vill de ge den framtiden åt ditt barn, rösta då på Alliansen eller de Röd-Gröna. Dom har inga som helst planer på att begränsa massinvandringen. Tvärtom smutskastar dom alla som vågar ifrågasätta massinvandringen. Är det för mycket begärt att invandringen skall vara i nivå med våra grannländer?

Etablissemanget har aldrig vågat redovisa kostnaderna för massinvandringen. Olika utredningar visar på allt mellan 40-300 miljarder årligen! Så mycket kostar massinvandringen årligen! Vi förblöder!

Är det fel att ta av dom pengarna och utöka stödet för barnfamiljerna för att få igång vårt barnafödande, att förbättra pensionärernas och övrigas situation? Bostadsbristen skulle minska direkt och ge lägre bopriser! Våra efterlevande kan få en bostad och uppleva framtidstro!

Kan du se dina barnbarn i ögonen och säga att du gjorde vad du kunde för att skapa ett tryggt samhälle åt dom?

Jag tänker på mina efterlevande när jag lägger min röst. Vem tänker du på?

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna” DN

Läs om invandringsdebatten som skakar Tyskland! SVD

SVD
Stark ledning för alliansen  Vem snackas det om just nu?  ”Låter som något värt att utreda”    SvD:s Maria Eriksson: Måster unga byggare verkligen rösta på S?  Debatten som skakar Europa  Stark ledning för alliansen  Lång väntan på ett arbete  Sahlin söker stöd hos Alte Kameraden Måste unga byggare verkligen rösta på S?  Moderaterna största parti  Kjærsgaard kritiserade Sahlin och Reinfeldt  LO-medlemmar föredrar Reinfeldt  Stoppa det politiska våldet mot SD  Prognos: Ja till ny turkisk grundlag ´Känslokrock inför 11 september   Pastorn: Ingen Koran-bränning   Danskarna dissar Kjärsgaard     Bilder från elfte september
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2131804/sd-inte-langt-fran-rollen-som-vagmastare
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130702/har-ar-sd-kandidaterna-med-vit-makt-kopplingar http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2131815/lotta-groning-sd-kommer-in-tack-vare-de-andra http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2131810/i-danmark-kallar-vi-det-yttrandefrihet http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2131337/pia-kjarsgaards-ilskna-attack-mot-mona-sahlin
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130700/blockens-brak-om-stoppat-sd-samarbete http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130698/sd-hotar-med-politiskt-kaos  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2130319/sd-bada-blocken-kommer-att-vilja-samarbeta-med-oss
AB
Två av dem förnekar förintelsen  Här är SD-kandidaterna med vit makt-kopplingar (30 bloggar)
Rödgröna väljare spår valförlust (28 bloggar)  ”Överfallet var politiskt” (23 bloggar)
SD-topp: Förbjud muslimer (21 bloggar)  ”Fel att bunta ihop människor som ateister eller muslimer” (18 bloggar)
DN
”I en överpolitiserad miljö förtvinar den goda etiken”  ”Fel att bunta ihop människor som ateister eller muslimer”  ”Ett misslyckande ska kallas ett misslyckande”  ”Bygg ny pendeltågslinje mellan Stockholms högskolor”  ”Krafttag behövs mot dålig tandhälsa och fetma hos barn”  ”De rödgröna riskerar svika löftena till pensionärerna”  ”Vi tar strid för vår partiordförande”  ”Var tredje väljare kallar sig feminist”  FP: ”Utan rut-avdrag hjälper det inte med SL-butler”
Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Sep 13, 2010 @ 10:41:29

  Varför har de muslimska trossamfunden bara ca 40 000 medlemmar då?
  Är mer än 90% av de som du räknar som muslimer sekulära?

  Betyder det att det kommer finnas 80 000 medlemmar i muslimska samfund om 15 år och 160 000 om 30 år?

  Om det finns stor efterfrågan på bostäder så byggs det väl bostäder? Det säger iaf den kapitalistiska ideologi som SD bekänner sig till.
  Sen finns det ingen brist på bostäder, det finns bostäder för hundratusentals människor som står och ruttnar bort tillsammans med det kulturvärde de utgör. Om svenskarna levde som svenskar och inte hade sin kulturfostran från amerikanska eftermiddagsserier så skulle de här bostäderna användas.

  Invandringen smakar mer än den kostar, för de rika. Men varför ska man rösta på en rasistiskt högerparti med nazistretorik bara för att man vill minska invandringen?

  Om du röstar på SD så röstar du på borgarna, och de vill ju inte satsa några pengar på pensionärer, bostäder, barnfamiljer eller liknande.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 13, 2010 @ 10:49:02

   Hur många muslimer i Egypten, Gaza och Somalia är med i de muslimska samfunden? Du kan t om vara fundamentalist utan att behöva vara medlem i något förbund, vare sig i muslimska länder eller här.

   Ifall byggkostnaden överstiger vad folk har råd att betala så byggs inget, enligt alla kapitalstiska principer! Ditt antagande bygger på att folk har obegränsat med pengar!

   Det finns en mycket stor och ökande bostadsbrist i våra storstäder pga den kontiunuerliga massinvandringen! (Jag skall klargöra det i inlägget)

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 13, 2010 @ 10:55:16

   En röst på SD ger dom oerhört större auktoritet, resurser, pondus och beskydd även utan vågmästarställning när dom kommer in i Riksdagen! Partiet av-stigmatiseras!
   Får SD dessutom vågmästarställning så får de oproportionellt stor makt i riksdagen och stor publicitet för sina förslag! Som Dansk Folkeparti, som nu är allmänt accepterat i Danmark!

   Nu får du allt bevisa följande. Att SD är rasistiskt samt att det är ett högerparti. Bevisa en sak i taget! Lycka till, youll need it!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: