Underläkarens politiska kupp!

1) Underläkaren är inte rättsläkare!

2) Har polisen uttalat sig officiellt? Om inte, hur vet vi att media inte hittat på ”polisens uttalande”?

En underläkare skriver att David von Arnold sannnolikt skar sig själva. Skälet skulle vara vinklingen på kniven och snittets djup. Vore intressant att få veta fler detaljer. Alla läkare har genomgått en kortare kurs i rättsmedicin (ett par veckor). Men en specialist har dessutom minst 5  års utbildning och erfarenhet inom rättsmedicin, efter avslutad läkarexamen och AT.

Det låter tjusigt att rättsintyget utfärdats av Rättsmedicinalverket, men det ändrar inte faktumet att David von Arnold aldrig undersökts av en kompetent rättsläkare!

Rättsintyget är utfärdat av en underläkare, dvs inte en rättsläkare (rättsmedicinare)  En underläkare har inte ens påbörjat utbildning till rättsläkare! Den som påbörjat specialistutbildning tituleras ST-läkare (Specialist-Tjänstgöring)! För mig är det uppenbart att:

intyget överskrider underläkarens kompetens!

Än mindre kan han ge ett så tvärsäkert uttalande som media hävdar! Att trots avsaknad av kompetens göra ett så tvärsäkert uttalande får mig att dra slutsatsen att det är politiskt motiverat! Ett alternativ är att läkaren visat prov på mycket dåligt omdöme! Den som saknar kompetens borde åtminstone uttrycka sig försiktigt!

Han kan dock utfärda enklare intyg, men är ingen Rättsläkare! Jag vill bara att sanningen kommer fram, men då krävs en professionell undersökning av en utbildad rättsmedicinare, inte en underläkare! Du kan jobba som underläkare tom utan läkarexamen!

Skälet till detta är att det råder stor brist på Rättsläkare (läs länken!)

 ”Men det tar fem år att utbilda en specialist. Eftersom det är brist används andra läkare för att skriva de viktiga rättsintygen. (Klartexten: notera den missnöjda tonen!) De är inte rättsmedicinska specialister, men har fått en kortare utbildning av Rättsmedicinalverket. ”

Två män som tränger sig in i en lägenhet, knivhotar och skär sitt offer. Vilka spår skall det lämna i lägenheten, en torr dag i Malmö? Förövarna kan förväntas har vidrört offret och dörrhandtaget när de lämnar lägenheten. Men annars inget såvitt jag förstår. Och fingeravtryck lär inte fastna på Davids kläder eller kropp. Och i sitt chockade tillstånd kan David mycket väl själv ha rört dörrhandtaget så att deras avtryck försvann.

Djupet är knappast något belägg för att ingen utomstående gjorde det!  Och vinklingen, det resonemanget skulle jag vilja ta del av!

En läkare som ogillar Sverigedemokraterna kan tycka sig göra en god gärning. Jag tror inte på att en läkare kan ge ett så tvärsäkert utlåtande enbart på dess grunder! Jag tror att läkarens motiv är politiska, en chans att svärta ner SD en dag före valet! I vilket fall som helst saknar han kompetens att uttala sig som han gjort!

 Jag vill se rättsintyget! Jag hävdar att det är ytterst osannolikt att en  ens en rättsläkare skulle kunna hävda att det är självförvållat med en så pass hög grad av säkerhet (9 av 10). Detta gör intyget mycket suspekt!

Och använd ditt sunda förnuft! Vem skulle rista in ett hakkors på sin egen panna, med ärr för resten av livet? Ett ställe som aldrig kan döljas! Vore intressant att undersöka läkarens politiska kopplingar och sympatier!

Tidningarna envisas med att kalla läkaren för ”Rättsläkare”. Skälet är förstås att dom räknar med att SD inte skall hinna nå ut till media med sanningen före valet! Efter valet är det försent tänker dom.

Tidigare överfall

Även långt före valet har SD-politiker överfallits och även flera av dessa har ifrågasatts av media. Vi vet att all svensk media är SD-fientlig och att de satt i system att ifrågasätta alla påståenden från SD.

Den före detta SD-politikern Martin Kinnunen och hans sambo överfölls av okända i deras hem där sambom tejpades. Inga greps och media mfl anser det var en fejk. Men bevisligen existerar fysiskt våld mot SD-aktiva. Nämnda par överfölls och misshandlades brutalt för sommaren av vänsterextremister i Stockholm tunnelbana. Tre kvinnor dömdes till fängelse för det medan ett 10-tal andra inte är gripna ännu.

Ett annat överfall skedde i Rottne där presschefen m fl var i ett hus. Och utan förvarning angreps man med tegelstenar, tårgas, basebollträ mm. Även detta betvivlades i media.

Slutsats

Jag vet inte vad som hänt, men jag vet följande: anklagelser om att SD bluffar är vi vana vid (se nedan)!  Och vi vet att media är SD-fientlig och gjort allt för att smutskasta SD. Dom har systematiskt farit med osanning! Att kasta tvivel kring Arnolds anmälan kommer mycket lägligt, en dag före valet! Läkaren är inte Rättsläkare (tidningarna far med osanning!) och har solklart överskridit sin kompetens vid utfärdandet av intyget.  Ingen rättsläkare har undersökt von Arnold! Vi vet inte vad som står i intyget och vi vet inte vad polisen anser!

Mall för rättsintyg

(sannolikhetsskala sist i fotnoten är 5-gradig, inte 10-gradig som tidningarna påstår!)

http://www.rmv.se/fileadmin/RMVFiles/pdf/rattsintyg/kroppsundersokning_mall.pdf SVD Läkare: Ristade själv in hakkors 11/9 Sverigedemokrat överfallen i bostad DN Ristade in hakkors i pannan. EXP ttp://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140768/politiker-misstanks-ljuga-om-overfall  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140687/sd-misslyckades-med-kupp   http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140639/sverigedemokraternas-hemsida-hackad-igen     http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140338/jimmie-akessons-pressas-efter-expressens-granskningar  SDS Läkare: von Arnold skar sig själv  Så har SD använt von Arnold-attacken  Många tror att Skånepartiet är ett muslimskt parti  Sahlin: Det går att rösta igen Ännu ingen lösning för utförsäkrad Motståndarnas attacker hjälpte SD in i valrörelsen Sd:s hemsida   SD: Vi tror på von Arnold AB Ristade in hakkors i pannan – på sig själv  Läkare: Hakkors ristades in själv  Ohly fördömer SD-överfall  Ung sverigedemokrat fick hakkors inristat Rättsläkarens version verkar osannolik

 
Advertisements

52 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Sep 20, 2010 @ 09:40:24

  Så här är det nästan alltid. I princip alla rättsintyg skrivs av allmänläkare eller andra specialister än rättsläkare.
  Men det är roligt när en representant för ett rättsosäkerhetsparti klagar på saken.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 20, 2010 @ 10:22:03

   Använd ditt sunda förnuft. Ingen rättsläkare har undersökt David! Då är det uppenbart att man inte kan uttala sig så tvärsäkert som underläkaren gjort! Och underläkaren är INTE allmänläkare! En underläkare är inte specialist i någonting! Allmänläkare är en specialist i allmänmedicin (men saknar likväl kompetens att göra rättsmediciniska bedömningar!). Min poäng: vi vet inte sanningen. Läkaren har inte kompetens att ge oss den!

   Svara

   • profanum_vulgus
    Sep 20, 2010 @ 12:01:26

    Jag vet. Läs vad jag skrev.
    Nästan alla rättsintyg skrivs av allmänläkare, majoriteten av resten skrivs av läkare som är specialiserade på något annat men inte rättsmedicin.

    Rättsintyg är just därför oftast rent skit. De brukar i media kallas för teknisk bevisning och man tror allmänt att det är någon slags CSI-precision på dem.

    Men SD kanske borde koncentrera sig på rättssäkerheten innan de höjer straffen för oskyldiga och skyldiga.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 20, 2010 @ 12:39:20

     OK missförstod dig! OBS! att den som skriver rättsintyget även har undersökt offret. Så inget blir professionellt utfört! Det är som att bygga ett hus utan byggare. Man tar kontorsfolk och ger dom en snabbkurs i byggande. Det blir inte proffsigt!

     Det finns säkert många enkla fall där det räcker, tex att fota och beskriva blåmärken och andra skador. Men att dra långtgående slutsatser av knivsår verkar klart vara ett jobb för ett proffs! Men när vi får läsa rättsintyget så vet vi mycket mer. Det är bara en tidsfråga.

     Svara

 2. SvavaValkyrie
  Sep 19, 2010 @ 14:22:47

  Det behövs ingen läkare, bara sunt förnuft för att inse att detta är en mytoman, påstår jag.

  1.
  Vänsterakitivist + arabisktliknande språk = Palestina
  Palestinarörelsen är emot Israel
  Varför då rista in ett hakkors på någon som är främlingsfientlig

  2.
  Varför skulle två vänsteraktivister iföra sig huvor och vänta i hans trappuppgång på vinst och förlust i förhoppning om att han skulle gå ut med soporna? Han är en politiker-wannabe – det finns betydligt större kap att göra. Vänsteraktivister gillar stora aktioner, som stärker gruppkänslan.

  3.
  Han har tidigare, som enda svensk politiker, berättat om maskerade män som attackerar med knivar när ingen finns i närheten. Återigen: detta är inte JÅ – grabben står inte ens på riksdagslistorna – hans politiska gärning syns knappt.

  4.
  Detta hände en vecka före valet. Varför skulle någon vänster vilja ge SD den skjuts som oundvikligen kommer av en sån härn händelse?

  5.
  Det var fredagskväll, han var sannolikt inte helt nykter. Såret var så tunt att han inte ens behövde sy.

  6.
  Jag drog dessa slutsatser redan för en vecka sedan, långt innan detta intyg fanns, enbart genom att lägga ihop ovanstående. Om jag kunde göra det borde andra också ha kunnat. Anledningen var rimligtvis att de som inte är SD inte läste pressreleasen i sin helhet utan bara de utdrag som stod i vad ni brukar kalla ”gammelmedia”, och att ni som är SD trodde vad ni ville tro och inte vad omständigheterna pekade på.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2010 @ 14:41:27

   1. Har du sett filmen inglorious basterds? Där ristar dom in hakkors i pannan på nazister, dvs i fallet David ville man stämpla honom som nazist.
   2. Om dom förföljt honom (eller annars visste var han bodde) så är det väl bara att vänta. Det är fullt normalt vid den typen av överfall.
   3. ”Som enda svensk politiker”? Skitsnack!
   4. Vänstern har ju saboterat och ställt till för SD in i det sista. Dessutom behöver angriparna inte vara politiskt avktiva. Dom kan mycket väl ha varit invandrare som blivit förbannade på SD. Finns såna också!
   5. Du har ingen aning om ifall han druckit eller ej! Helt gripet ur luften! Lyckligtvis var såret tunt. Borde han bett dom skära djupare? Om dom vill skrämma honom så räcker det med att vifta med kniven eller hur? Många SD-politiker ha hoppat av politiken efter hot, MÅNGA!
   6. I många såna situationer hotas offret bara, med eller utan vapen. Här knivskars han! Det gör det inte mindre trovärdigt. Så snart en SD-politiker angrips så ifrågasätts detta av media.

   Svara

   • SvavaValkyrie
    Sep 19, 2010 @ 15:30:08

    Vilken svensk politiker säger sig ha blivit attackerad av maskerade män?

    Jag vet att SD-politiker utsätts för våld, och det det är oursäktligt.

    Detta handlar inte om huruvida detta är rätt eller inte, utan om det är sannolikt. Jag ser att vi drar olika slutsatser, men i mitt fall har det faktiskt inget att göra med att han är sverigedemokrat.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2010 @ 15:50:07

     Inget överfall är sannolikt! Alla mord är osannolika! Ja, t om alla brott är osannolika. Så om sannolikheten vore sanningen så skulle ingen brottslighet existera och alla människor skulle leva i kärlek och harmoni!

     Det finns folk som har rånat butiker med kartong över huvudet utan titthål! Hur sannolikt är det? Dom som utför våldsamma överfall är inte normala människor som dig och mig, dom utför bisarra saker!

     Svara

 3. chrill
  Sep 19, 2010 @ 13:50:50

  Men kommigen, ni är ju helt paranoida.

  Jag vet givetvis inte vad som har hänt, och det gör inte någon annan här heller.

  Däremot så vet jag att de som har som arbete att ta reda på vad som hände anser att det är mer sannolikt än inte att SD snubben misshandlade sig själv. Och det verkar inte finnas något överhuvudtaget som pekar på att det är som SD snubben påstår är sant.

  Förutom en rad konspirationsteorier då om att det är snuten, rättsmedicinska, säpo och media som konspirerat ihop allt för att de är så rädda för SD.

  Skärpning…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2010 @ 14:29:49

   Polisen har sagt att dom måste lägga stor tyngd till rättsintyget, men inte utesluter att David talar sanning! Ingen rättsläkare har undersökt David von Arnold!
   Lägg ihop dessa två meningar så inser du att ditt resonemang vilar på mycket bräcklig grund!

   Svara

 4. Trackback: ”Rättsläkare mot SD” deltar i valrörelsen « Varjager's Weblog
 5. Jerker Nilsson
  Sep 19, 2010 @ 07:02:03

  Ingen läkare, inte ens en underläkare, hade valt att riskera sin yrkesroll och läkarlegitimation med att uttala sig så här säkert utan att ha starka bevis.

  Det som sannolikt hänt, som hänt i liknande ärenden som varit försäkringsbedrägeri är att den som skurit har skurit lika djupt hela tiden. Någon som är fasthållen mot sin vilja, har ont och rör desperat på sig, får däremot sår som varierar radikalt i djupt och bredd.

  Det tror jag till och med en lekman med påstådd läkarutbildning kan räkna ut.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2010 @ 11:21:20

   Du vet hur svårt det är att dra in läkares legitimation, särskilt när ingen annan kan undersöka offret efter att såren läkt. Han riskerar på sin höjd en prick! En prick som många SD-motståndare gladeligen ådragit sig ifall de kunde påverka valet!

   Du har ingen aning om hur såren såg ut, eller hur? Faktum kvarstår att läkaren inte är någon rättsläkare. Att bedöma ett sådant här fall borde gjorts av en kompetent utbildad rättsläkare.

   Utan rättsläkarutbildning kan han konstatera typ att offret har blåmärken av en viss storlek, ett knivsår med viss längd och djup etc, med angivande av plats för såren. Han har helt enkelt inte kompetensen att dra mer långtgående slutsatser än en beskrivning av såren! Och att någon utan rättsläkarutbildning drar så långtgående slutsatser som läkaren påstås ha gjort är mycket suspekt! Definitivt över hans kompetens!

   David riskerade livet och hade all anledning att göra exakt som förövarna ville! Han är ingen ostyrig barnunge!

   Svara

   • Lövet
    Sep 19, 2010 @ 11:53:24

    Varför offentliggör von Arnold inte protokollet själv?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2010 @ 12:56:29

     Såvitt jag förstår så offentliggörs inget förrän förundersökningen avslutats. Så jag tror inte David har tillgång till rättsintyget.

     Jag kan tänka mig att han mår väldigt dåligt efter överfallet och sen att det hela ifrågasätts. Ifall du hade råkat ut för något sådant skulle du säkert fundera över din poliitiska framtid, vilket han säkert gör.

     Många SD-politiker har hotats till den grad att de tvingats hoppa av alla politiska uppdrag.

     Svara

   • Jerker Nilsson
    Sep 19, 2010 @ 12:11:36

    Självfallet vet jag inte hur såren såg ut. Han vill ju inte ens visa dem på bild…

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2010 @ 12:52:54

     Kan du komma på något komprommeterande skäl att han inte skulle vilja visa upp det på bild, om han nu vågar visa det till polis och läkare? Jag kan inte! Ett sår i pannan kan inte vara särskilt djupt i vilket fall.

     Svara

 6. Marcus
  Sep 19, 2010 @ 02:44:09

  Det var ord och inga visor!

  Vissa saker du skriver kände jag redan till men det var skönt att få de bekräftade och komplettering.

  Pluggar själv till läkare men dock på tredje året.

  Svara

 7. Tony
  Sep 19, 2010 @ 01:54:04

  Text-tv skriver om ”underläkaren” PI har även hans namn, men inte släppt det ännu.

  Frågvis kanske skall läsa istället före frågor och påståenden. Men det kanske är för mycket begärt?

  Svara

 8. rajman
  Sep 19, 2010 @ 01:04:25

  Låt oss säga så här: SÄPO har ett visst intresse att garantera ett stabilt Sverige.

  Svara

 9. Björn
  Sep 19, 2010 @ 00:56:58

  VÄLDIGT MYCKET VERSALER HÄR!

  Svara

 10. Niclas
  Sep 18, 2010 @ 23:25:00

  Klartext: du tror inte bedömningen och intyget har gåtts igenom och godkänts av en mer erfaren rättsmedicinare innan det skickades vidare? Iofs skulle det inte förvåna mig om så inte var fallet. Läkarkåren består av kvacksalvare och narcissister. Fattar inte hur du kan sälla dig till den kåren.

  Svara

  • Frågvis
   Sep 19, 2010 @ 00:29:32

   Det är lätt att kalla sig för vad som helst på internet. Själv är jag astronaut, var uppe i rymden före Fuglesang, men den islamistiska judelobbyn har mörkat mina bedrifter.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 19, 2010 @ 02:06:32

    Den som läser mina inlägg om svininfluensan och andra medicinrelaterade inlägg förstår att jag är läkare! Tro vad du vill.

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2010 @ 00:37:41

   Ingen rättsläkare har undersökt von Arnold! Sen hjälper det inte om dom tittar på papper. Patienten/offret måst undersökas personligen för att man skall kunna uttala sig!
   Det råder stor brist på rättsläkare så dom tar vad dom har, dvs även icke rättsläkare! Bättre än inget!

   Svara

 11. Peter
  Sep 18, 2010 @ 20:26:06

  Min vän känner honom väl och sa att han gjorde det själv, han hade nämnt det dagen innan att göra ”allt för SD”.

  Svara

  • olle
   Sep 19, 2010 @ 01:48:52

   ofan… sa efter att ha karvat sig sjalv i skallen eftersom han ”gor allt for SD” sa gick han rakan vagen ut pa stan och glappade for din van? kanns ju valdigt troligt. men posta garna fullstandig namn och adress pa bade dig och din ”van” sa att vi kan kontrollera sanningshalten i ditt pastaende.

   Svara

 12. Jöns Bering
  Sep 18, 2010 @ 20:17:02

  Rättsmedicin? Låt mig tvivla.

  Se http://www.nj.se/produkt/9789138225974

  Boken beskriver strukturen i rättsmedicin. Ja – man kan vara underläkare och utfärda intyg, det sker på regelbunden basis. Det hade du vetat om du studerat rättsmedicin.

  Så – FAIL på dig.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2010 @ 20:28:52

   Jag vet mycket väl att han kan utfärda intyg, men han SAKNAR RÄTTSMEDICINSK KOMPETENS! En underläkare behöver inte ens vara klar läkare (men kan vara det).
   Underläkaren har inte ens påbörjat Rättsläkarutbildning, som är 5-årig! Den som bara har läkarexamen har INTE kompetens att göra bedömningen som underläkaren gjort!

   Svara

 13. Magnus A
  Sep 18, 2010 @ 19:57:46

  Sorry min ordblindhet oh mitt spårk. Lite röjigt iväll.

  Svara

 14. Magnus A
  Sep 18, 2010 @ 19:56:11

  Haha, nu komemr detta att bli en kospirationsteori inom SVerigedemokraterna, att hela samhället konspirerar i, som Julia Caesar uttrycker det, att ”liberal demokrati bygger på ohederlighet”. Ska bli intressant att se hennes krönika och gråt i morgon! 🙂

  Svara

 15. Richard
  Sep 18, 2010 @ 19:54:56

  Varför rista in ett hakkors i sin egen panna? Som Sverigedemokrat räcker det ju med att man ställer fram ett bord på stan inför valrörelsen och bara invänta skadegörelse och eventuella tillhörande personpåhopp. Svårare än så är det inte, och då får du ändå medias uppmärksamhet på köpet.

  Och om man nu MÅSTE rista in något i pannan och simulera en attack, varför utstå den fysiska och psykiska tortyren av att karva in ett faktiskt mönster i pannan när det hade räckt med ett vanligt snitt. Givetvis hade det också räckt att göra det på annan valfri kroppsdel där även smärtan är mindre (t.ex. arm som ofta används som skydd i nödvärn).

  Simulerat, my ass…It just doesn’t make sense / det är orimligt på så många plan med tanke på alternativen…

  Svara

 16. JR
  Sep 18, 2010 @ 19:10:06

  Men snälla nån, även polisen har ju bedömt det som osannolikt redan från början att det som skett har skett.

  Rättsläkarutlåtandet konfirmermar polisens misstankar.

  Ni har ju en skruv lös. Ge er.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2010 @ 19:17:14

   Ett rättsläkarutlåtande bör utfärdas av en rättsläkare, inte en underläkare! Han skall göra en självständig professionell bedömning, något han saknar kompetens för!

   Polisen bör lämna ut alla detaljer, inte hålla inne med det!

   Svara

   • Frågvis
    Sep 19, 2010 @ 00:23:55

    Och i alla artiklar är det en RÄTTSLÄKARE man pratar om! Dessutom saknas det spår från andra i David von Hakkors’ lägenhet. Spår som lämnas även om det är torrt ute, det är ändå inte på 1800-talet vi lever.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2010 @ 02:02:49

     Fattar du inte att media gör allt dom kan för att svärta ner SD. ”Det gör inget om sanningen uopdagas efter valet”, eller hur? Tror du att tidningen fattar vad du inte fattar?

     Svara

 17. lennart moberg
  Sep 18, 2010 @ 18:47:16

  Anmärkningsvärt att man låter en underläkare publicera
  detta tvivelaktiga rättsintyg. Som läkare kräver jag att överläkaren(om Krantz är kvar) ger en sekond opinion. Dessutom skall givetvis intyget och läkarens namn publiceras.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2010 @ 19:08:32

   Underläkare? Han är ju inte ens utbildad rättsmedicinare!

   Svara

   • Frågvis
    Sep 19, 2010 @ 00:26:11

    Men nu förvirrar du dig själv. Nu säger du att man måste vara rättsmedicinare för att få vara underläkare. Inte fan är du nån medicinare.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2010 @ 02:05:20

     Rättsläkare är en specialist i rättsmedicin. Utbilning efter läkarexamen och AT: minst 5 år. Den som undersökte och skrev rättsintyget saknar den utbildningen och är däför inte rättsläkare. Capice?

     Svara

 18. Berit
  Sep 18, 2010 @ 18:33:44

  Jag förstår mig inte på hur man som läkare kan komma med sådana påstående det är helt befängt!
  Sjuklöverns politiker använder alla medel för att utestänga SD från riksdagen,men jag hoppas att svenska folket är vakna och ser till att lägga sin röst på ett demokratiskt parti som SD är ensamma om att vara.

  Svara

 19. olle
  Sep 18, 2010 @ 18:27:35

  ingen, INGEN skulle rista in ett hakkors i pannan, med arrbildning for livet, det faller pa sin egen orimlighet. detta kombinerat med timingen samt det faktum att det maste vara utomordentligt svart att dra nagra som helst slutsatser baserat pa vinklar och djup gor denna pressrelease, en dag fore valet, till ett demokratiskt lagvattenmarke av historiska proportioner.

  lakaren som kokat ihop denna ettersoppa, tillsammans med regimmedia som skamlost hakar pa vad de rimligtvis maste forsta vara en logn och ett pr trick pa borde kort och gott atalas for valfusk.

  Svara

  • Jöns Bering
   Sep 18, 2010 @ 20:19:20

   Det var inte djupt nog att ge bestående men. Polisen har inte hittat ett enda spår. Rättsmedicin säger att det är självförvållat. En bloggare som påstår sig läst rättsmedicin, men inte känner till grunderna har ”sanningen”. Jo jo. Suck.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 18, 2010 @ 20:26:10

    Läkaren var INGEN RÄTTSLÄKARE ( rättsmedicinare) så han saknade kompetens att uttala sig! Det är en jättestor skillnad på en Rättsmedicinare (specialist) och en underläkare! Båda kan skriva intyg, men rättsmedicinare har alltså 5 års utbildning och erfarenhet inom rättsmedicin! Som underläkaren inte ens påbörjat!

    Svara

 20. Paul
  Sep 18, 2010 @ 18:26:07

  Även om det stämmer så ser det bara ut som ett försök att få osäkra väljare att rösta ”rätt”, dagen för valet då många bestämmer sig. Jag har mina tvivel.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: