SD vågmästare i Riksdagen!

 

Ett stort genombrott för Sverigedemokraterna! Större än både kommunisterna och Kristdemokraterna, så jävla skönt! Kristdemokraterna har svikit kristendomen! Att SD nu hamnar i riksdagen ger dom en helt annan pondus. Och deras beskydd och resurser ökar väsentligt. Till nästa val får vi se många valstugor och en mycket friare valrörelse för SD! SD kan inte ignoreras längre!

Det glädjer mig att svenska folket inte låtit sig luras av all SD-fientlig vidrig propaganda. Deras strategi har misslyckats kapitalt! Att dom dessutom blir vågmästare är inget annat än ett drömläge!

Vad är det för samhälle när man inte vågar debattera invandringen? Sverigedemokraterna är vinnare, men Sverige är den största vinnaren! Kanske dax att inse att en fri och öppen politisk debatt är fundamentalt i en demokrati!

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Micke
  Sep 20, 2010 @ 10:34:24

  Helt rätt! Politikerna i SD är inga gröngölingar utan politiska dissidenter med erfarenheter från alla de övriga partier, lite som deras väljarkår som även den är hämtad från alla politiska läger.

  Svara

 2. profanum_vulgus
  Sep 20, 2010 @ 09:30:15

  Nu kommer väl det riktigt svåra.
  Partiet växer ju samtidigt något extremt och då finns det alltid risk för att galningarna inom partiet visar sig för mycket.
  (NyD blev ju lite tokförklarat i samma position. När Mp kom in i Riksdagen så var det samma sak, men deras tokmullar var inte skrämmande för någon).
  Förra växtvärken klarade ju SD av bra, får se hur det blir den här gången.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 20, 2010 @ 10:18:08

   Du har missuppfattat SD. Det består INTE av en massa galningar. 90 % är ju gamla socialdemokrater, moderater, kristdemokrater osv. Tänk på det! Och tänk på att 30 % av svenska folket anser att invandringen är alldeles för stor! Är 30 % av folket galningar? SD kommer nu bara att öka och öka!

   Svara

 3. ragnar
  Sep 19, 2010 @ 23:52:14

  HURRA!!!!!!!!!!!!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: