Välj ett tryggt Sverige!

Rösta på det parti vars politik leder till ett tryggt Sverige åt dina barn och barnbarn.  Se videon och rösta sen!

SVD
Ökat våld – färre döda vid afghanval Rekord i antalet förtidsröster Alliansen valspurtar i Stockholm 29 döda efter bilbomber i Bagdad Folkomröstning i Kinda och Lidköping Lugnt i vallokalerna på förmiddagen Bodström skönmålar kontaktpoliser  Höga odds på rödgrön seger  Det här händer under valdagen Vallokalerna har öppnat Känsligt röja val av parti i Sverige Vallokalerna har öppnat Läkare felbehandlade 85-årig man som dog – slipper straff Ahmadinejad vädjar för fångar i USA Jämn spurt kan locka fler En bild av valrörelsen 2010 sju partier – sju dödssynder Venstre: Hindra återförening i getto Storbritannien släpper terrorgripna Efter valskolket kom skammen Födda i fel land stängs ute
DN Det här gäller på valdagen  Valdagen timme för timme Allmän rösträtt – en ständig politisk process Valdagen i bilder Höga odds på rödgrön seger Uppgång för SD och fall för S i utländskt fokus Så tänker vi när vi väljer Så tänker jag när jag väljer  Folkomröstning i Kinna och Lidköping Dags att rösta Dags att rösta Så räknas rösterna i valet  Därför vill de bli Sveriges statsminister Rödgröna tackar försäkringsdebatten  Reinfeldt hoppas på taktikröster  En valrörelse fri från skandaler  M, S och MP i topp när partiernas varumärken värderas De rödgröna tar in på alliansen al i galleria får tummen upp Åkesson stoppades utanför riksdagen 
ml DN-test: Demokrati Kolla var du står inför valet Nutidstestet vecka 37 Följ opinionens vindar 1979–2010 Valdagen timme för timme ”De etablerade partierna bemötte SD på fel sätt” Så tänker jag när jag väljer  Valdagen i bilder Ohly öppnar för angrepp om pappamånader  Varje minoritetsregering riskerar att gå på pumpen i riksdagen”  Var hård – men rättvis  Starkt negativ rapportering om Mona Sahlin i Expressen”  De borgerliga redovisar ingen finansiering”  Jobb, jobb, jobb  ”Nytt förslag dråpslag mot alla blivande pensionärer”
AB inr
Alliansen valspurtar i Stockholm  Folkomröstning i Kinda och Lidköping  Lugnt i vallokalerna på förmiddagen  Höga odds på rödgrön seger Karl Erik Eriksson har avlidit  Ännu ingen lösning för utförsäkrad  Läkare tvivlar på SD-misshandel  Olofsson tror på valseger   De rödgröna tar in på alliansen  Hackerattack mot SD:s hemsida  Val i galleria får tummen upp  Sahlin: Det går att rösta igen  Skadad svensk soldat till Uppsala Ännu ingen lösning för utförsäkrad Välfärd” valets vanligaste ord utrikes

Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pappan
  Sep 20, 2010 @ 01:53:19

  Nå, nu kan vi alla släppa det här. För oss som gav vår kraft åt att få in SD börjar en tid av ansvar och allvar. Vi måste arbeta för alla svenskar, inte bara för de få som vågade stödja oss. Endast så kan vi vara värdiga det förtroende som visats oss. och endast så kan våra belackare komma på en välförtjänt SKAM.

  Pappan

  Svara

 2. Ulrikke
  Sep 19, 2010 @ 20:21:52

  IZLAM = FAZICME!

  Svara

 3. Thompa
  Sep 19, 2010 @ 16:28:36

  I den där videon längst upp sägs det att -jag älskar detta landet och människorna som bor här, det gäller väl inte alla människor hoppas jag? Angående doktorn som felbehandlade tycker jag rent allmänt att det är för lite straff för folk som gör misstag på jobbet, hårdare straff för folket.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2010 @ 18:01:04

   Instämmer helt när det gäller felbehandlande läkare! Jag accepterar alla som bor i detta land, så länge dom respekterar våra normer: demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! Det betyder inte att jag vill att hela världen flyttar hit!

   SD propagerar inte för att de invandrare som redan bor här skall ut (såvida dom inte vistas illegalt eller utövar kriminalitet). Däremot bör vi självklart föda vår egen befolkning! Och personligen föredrar jag invandring av kineser, indier m fl icke muslimska folk ifall vi nu måste ha invandring under en period. Men var och en begriper väl att en stark och växand muslimsk befolkning medför mycket problem för landet! Det är ju bara att öppna ögonen och se hur det ser ut i dom muslimska länderna. Det borde inte vara svårt att fatta.

   Svara

 4. Ansgar
  Sep 19, 2010 @ 15:23:37

  Jag håller helt med! Rösta på ett TRYGGT Sverige! Rösta därför INTE på SD eftersom det kommer att skapa ett otryggt Sverige, mer hat, sämre ekonomi, sämre förutsättningar för Sverige internationellt och uslare löner och arbeten för vanliga svenska arbetare.

  Ta ditt ansvar och se till att SD inte kommer in i riksdagen!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: