Toleransen segrade!

Etablissemanget och media har inte visat någon tolerans mot kritiker av invandringspolitiken. Och valrörelsens sista veckor, särskilt den sista, har präglats av en exempellöst vidrig smutskastning och censur av Sverigedemokraterna!

Islam är inte någon tolerant religion vare sig för muslimer eller icke muslimer. Demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet är inte förenligt med islam. Folket begriper mycket väl att islam medför massor med problem för vårt land! Tolerans mot intolerans är intolerans. Eller hur?

Kristdemokraterna och etablissemanget i övrigt har aldrig brytt sig om att analysera vare sig islam eller invandringen. Varför skulle svenskar rösta på ett islam/kristet parti? Ändrar KD inte sin islamkramande politik så åker dom ut riksdagen vid nästa val! Locket på har gällt! Nu kan vi förvänta oss ökad tolerans för debatt i dessa frågor!

Över 30 % av svenska folket är kritiska till invandringspolitiken. Äntligen kan vi förvänta ökad tolerans för dessa åsikter! Så SD kommer sannolikt att göra ett ännu bättre val år 2014!

Med Sverigedemokraterna i Riksdagen kan dom göra sig hörda på ett helt annat sätt! SD kan inte längre ignoreras!

SVD
SD:s framgångar i centrum i utländska medier Terrorvarning inför Samväldesspelen Brittrupper lämnar blodigt distrikt Uppåt på börsen Räntorna upp, kronan återhämtas Islamister anklagas för attack Sahlin ska diskutera valresultatet M backar i Moderatland Jimmie Åkesson kräver samtal En nagelbitare för näringsliv och arbetsmarknad Fortsatt stöd – för första gången på 30 år Marknaden gillar inte valresultatet Valet kostar halv miljard Alliansens fyra år får blandat betyg Tyst från Reinfeldt efter valrysaren Här är listan på önskade reformer Alliansen vann slaget om Stockholm Nationalsocialistiskt parti tar mandat SD-entré överskuggar på ledarsidor Inte en folkdräkt i sikte Klart att man kan glädjas åt valresultatet Mest modesta moderater Klart att man kan glädjas åt valresultatet Maud räddar regeringen Mest modesta moderater Huvudartikel: S-förlust@A 005 BRA 3 ”Samarbetet med Ohly sänkte S” Alliansen har haft det sakpolitiska initiativet Val med livet som insats  Ny väg krävs för att lyfta fattiga Trängselskatt rörde om i Göteborg  Ohly: Oerhört stor besvikelse Sahlin: Ett val utan vinnare Reinfeldt: Vi ska förhandla med MP Sahlins oönskade historia Åkesson ”liknar ung reklamdirektör” M: ”Inte det valresultat vi önskade” MP: Rödgrönt samarbete fortsätter FP: ”Alliansen regerar vidare” MP starkt framåt i Stockholm Glädjescener på SD:s valvaka SD starkt framåt i kommunerna Maud Olofsson: ”Jag sitter kvar” Starkt S-stöd i småkommuner KD: ”Det är bara att tugga i sig” ”Kan bli en skakig resa för valets vinnare”  Statsvetare: Medierna hjälpte SD  Vi ska ta ansvar, sade Jimmie Klart att man kan glädjas åt valresultatet Rödgröna kör vidare i Malmö Ovanligt med nytt riksdagsparti Sverigedemokraterna valets stora vinnare Högt valdeltagande kan ha gynnat SD Marknaden fruktar osäkert läge FLASH:Reinfeldt regerar vidare Reinfeldt stänger dörren för SD – bjuder in MP till samtal Unga och män röstar på SD Fyra dödade i våldsamt skottdrama SD blir vågmästare med 20 mandat Sahlin: ”Nu är det allvar”  FLASH:SD får vågmästarroll Ohly vägrade gå in i samma rum som SD-ledaren Moderaterna mindre i kommunerna Åkesson: ”Idag har vi skrivit historia” Rödgröna dominerar i norra Sverige
DN
Reaktioner från omvärlden Inga partisamtal till Åkesson Ingen självklar efterträdare i S Någonstans sprang tiden ifrån Mona Sahlin Folkhemmets parti – ett bland andra SD-framgång i fokus utomlands S kvar i Göteborg utan Johansson-effekten FI tredje största parti i Simrishamn Jubel bland Sverigedemokraterna Smolk i Alliansens glädjebägare Bedrövad Reepalu sitter kvar i Malmö Alliansen segrar – SD blir vågmästare Statsvetare: MP får nyckelroll Väljarna bryter många mönster i årets val Unga, män och arbetslösa lyfte SD in i riksdagen Detta vill Sverigedemokraterna Skolan viktigaste valfrågan Alla siffrorna om valet 2010 Röstkuvert sorterades fel Vägrade valsedlar — polisanmäls  
Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. soli01
  Sep 20, 2010 @ 12:22:36

  Ett valutslag ska respekteras – helt klart. Nu gäller det att handla därefter mister Reinfeldt. Även om det nu svider så är det din skyldighet att agera. Jag tycker att SD har mycket som Alliansen kan acceptera och detta bör de använda sig av.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 20, 2010 @ 12:32:17

   Sant! Det är bara för Reinfeldt att öppna ögonen och läsa SD:s valmanifest och partiprogram så står detta helt klart!

   Svara

 2. Liba
  Sep 20, 2010 @ 11:30:24

  Klartexten, det är så skönt att segra, att så många människor ville ansluta sig till SD, att så många människor vände korrupta, giriga och maktgalna politiker ryggen. Jag satt i min vallokal HELA dagen fram till röstsammanräkningen. Jag bevakade SDs valsedlar och uppmärksammade olika ”konstigheter” i vallokalen. När röster till riksdagen och kommunen var färdiga, gick jag hem. Jag förstod att SD håller på att komma till riksdag. Så var det. Otroligt skönt. Tack Klartexten för alla dina inlägg, uppmuntran så att vi vanliga medborgare som värnar om demokrati orkade fram till målet. Jag delade Cavatus blad till sista dagen.
  Nu börjar en ny epok för oss alla. Trängda politiker blir som galna – typ Ohly som vägrar sitta i samma sminkrum som Jimmie. Det har hänt tidigare mot NyDemokrati, eller hur? Tack en gång till.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 20, 2010 @ 12:04:37

   Tack! Härligt jobbat av dig Liba! Varje gång jag var i närheten av en vallokal (från det man kunde förtidsrösta) gick jag in och inspekterade SD:s valsedlar. Det var verkligen en helt underbar kväll igår! Och invandringskritiker har jag bara varit i typ ett år. Innan dess var jag invandringsförespråkare, dvs okunnig, naiv, politiskt ointresserad. Lustigt, jag startade bloggen som sosse, men medan jag bloggade märkte jag hur väl mina åsikter stämde med SD:s. En övertygelse som bara växte med tiden! Allt jag skrivit har kommit från hjärtat, så det var i princip bara mina känslor som vällde fram! Så jävla skönt att valet blev så perfekt för SD!

   Svara

   • Liba
    Sep 20, 2010 @ 16:45:46

    Klartexten, och jag vaknade i höstas när jag läste olika bloggar under SvD artiklar. Då kom jag fram till hur naiv jag var, gotrogen, humanist som jag är, fd sjuksköterska till yrke som såg alltid till alla andras väl, en som för 10 år sedan hjälpte en familj från Ukraina till att stanna här och få PUT.(då förståd jag inte att de lurade mig och landet). Jag är invandrare själv och kom hit för 41 år sedan från ett fd kommunistiskt land. Jag började känna igen den antidemokratiska mobbningen som riksdagspartierna och alla media inkl SvT höll på mot SD. Och jag som alltid röstade borgerligt, sista åren M valde jag sidan till SD. Nu är jag tom medlem, faktiskt från idag. Vi som kritiserar invandrarpolitik är inga rasister, vi är vanliga människor i olika åldrar och yrken som har fått nog. Jag stod på Sergels torg vid SD valstugan när ägg och tomater haglade över oss. Jag var inte rädd, polisen skyddade oss med sina bussar och kroppar. Men hatisk mobb med flera V och andra extrema riksdagskandidater stärkte mig i att vi måste försvara demokrati. I Sverige fick jag frihet, när jag flydde från kommunistisk diktatur och nu jag återge detta land detta så länge jag orkar. Vi demokratiska invandrare ska säga ifrån alla odemokratiska krafter som Lars Ohly, Mona Sahlin och resten av Rödgröna- samt den andra Alliansen representerar.

    Svara

 3. anna
  Sep 20, 2010 @ 10:20:01

  NU MODERATER SKA NI SAMARBETA MED SD OCH INGET ANNAT! LÄR ER RESPEKTERA ATT TUSENTALS VILLE HA IN SD!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: