En ros åt rösträknarna!

Att sveriges mest mobbade parti, Sverigedemokraterna, kan behålla vågmästarställningen med endast ett fåtal röster tillgodo är ett klart bevis på hur ärliga rösträknare vi har. Att systemet fungerar!

Vi bör räkna med att 94 % av rösträknarna inte röstade på SD. Ändå behöll dom vågmästarställningen! Många hade säkert sett att det räknades fel.

SVD
Begär att valet görs om Statsvetare: Alliansen klarar att regera Försökte hacka valets röstsedlar Chatt: ”Behövs teambuilding” SvD.SE LISTAR Här kan SD hota en Reinfeldt-regering. Afghanistan och Vattenfall tuffa utmaningar. Chatt: ”Behövs teambuilding”  FP vill överklaga valresultatet Här är Sveriges nya riksdag De åker ur riksdagen – och de kommer in  Upp till bevis för S och MP  Nya namn i riksdagen Chatt: Henrik Oscarsson om politiska läget Här är Sveriges nya riksdag Fortsatt tyst om regeringsbildande Abba stämmer inte Dansk folkeparti JO-anmälan för utförsäkring Björklund: Vallöftena klaras Tumme upp för valet trots strul Upp till bevis för S och MP Vad ligger bakom framgångarna? Vill ha haveriutredning för KD Spanskt stålbad väntar Fortsatt tyst om regeringsbildande Pensionskris i Europa  Tuff tid för välgörande verksamhet Bombman kan åtalas i Belgien Sahlin talar ut om SVT:s valvaka Israel sägs redo kompromissa Säkerhetspådrag inför fredagsbönen Här är Sveriges nya riksdag Kamp mot bidragsfusk ska granskas FP vill överklaga valresultatet Isaf släppte al-Jazira-fotograf Nya namn i riksdagen Farhågor om Sudan i FN Rekord i lokaler för förtidsröstning  Sjukförsäkringsreformen är ännu inte klar Glöm Miljöpartiet och börja regera istället Ska ryskan ersätta svenskan i Finland? Yttrandefriheten är på väg att begränsas Nu bör Reinfeldt ha is i magen Dödsdömda Lewis avrättad Miljarder ska satsas på kvinnors hälsa Känd Iranbloggare kan få dödsstraff Tham: Fundera över ny s-ledning Flera brister i valmetoden Hård kritik mot socialnämnden i Mark Miss med gotländska valsedlar Ännu ett SD-avhopp Centerepok går i graven Röstade fyra gånger – polisanmäls Läsarna: Så ska Sverige styras
DN
Björklund: Vallöftena klaras  FN varnar Danmark Nyval möjligt men inte troligt Ahmadinejad: USA kan ha legat bakom 9/11 Bombman kan åtalas i Belgien Förintelseförnekarens guidetur väcker avsky Kamp mot bidragsfusk ska granskas ”Inget valsystem är perfekt” Israel sägs redo kompromissa Säkerhetspådrag inför fredagsbönen Isaf släppte al-Jazira-fotograf Farhågor om Sudan i FN Nya namn i riksdagen Rekord i lokaler för förtidsröstning Folkpartiet vill överklaga resultatet Regeringspusslet läggs i det tysta Var tredje utförsäkrad söker sjukpenning igendsdömda Lewis avrättad Åkte 30 mil, nekades rösta Röstade fyra gånger – polisanmäls Känd Iranbloggare kan få dödsstraff Miss med gotländska valsedlar Obama vill ha stöd för fredssamtal Centerepok går i graven Hård kritik mot socialnämnden i Mark Ännu ett SD-avhopp Valmyndigheten säker på att det stämmer  överklagar inte valresultatet Personval stärker konservativa i KD Färre kvinnor – så påverkas politiken Möjligt omval öppnar för taktikröstande Valsystemet försvaras Kiruna kan få kvinna i toppen

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Sep 24, 2010 @ 15:11:46

  Konstigt det, med tanke på hur du spydde över den svenska demokratin så sent som i förra veckan.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 24, 2010 @ 15:17:50

   Demokratin har många aktörer och många komponenter. Dessa aktörer och denna komponent fungerar uppenbarligen fantastiskt bra! Däremot är våra högsta politiker omoraliska och med en odemokratisk attityd!

   Svara

   • Lövet
    Sep 24, 2010 @ 15:28:39

    Varför tycker du att de har en odemokratisk attityd? Är det inte så att det parti eller den som kan generera förtoendet av majoriteten av de förtroendevalda i riksdagen ska bilda regering? Är det inte även så att de parier som för förhandlingar om regeringsbildning själva måste få ta beslutet om de vill låta sig stödjas av ett parti som SD eller inte? Inte är väl ett parti förpliktigat att tala med ett annat parti? I så fall kan ju Moderaterna ta ett snack med Mona och majoriteten är ett faktum.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 24, 2010 @ 16:53:06

     Varje åtgärd som syftar till att motverka folkets vilja är i odemokratisk anda. Dvs man ändrar inte spelreglerna (antal utskottsledamöter) pga ett parti vars politik man ogillar. SD skall få en beslutanderätt som motsvarar dess röstetal. Alla försök att sabotera detta är odemokratiska!

     Varje försök att ändra på spelreglerna för SD:s skull är odemokratiska!

     Att politikerna ändrar sig för att det skulle medföra kritik ändar inte faktumet att dom visat sig ha en odemokratisk attityd.

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: