Federley försökte politisera misshandeln!

Finns det ett mer harmlöst parti detta avlånga land än Centerpartiet? Oavsett vad man kan tänkas bli förbannad på med centerns politik, så finns det andra partier som driver den frågan hårdare!

Att fyra invandrarungdomar skulle slå Federley på käften pga Centerns politik är bara så jävla enfaldigt! Däremot vore det tänkbart att han överfölls för att han är bög. Men även detta kan vi lugnt avskriva, för då hade pojkarna klargjort detta och Federley hade basunerat ut det åt alla som orkat lyssna!

Nu offentliggörs inget signalement på angriparna, så därför vet vi att dom var invandrare! Och inte heller finns någon som helst tecken på annat än att det var en meningslös misshandel, som även politiker kan råka ut för. Dom retade sig väl på hans sätt eller utseende. SÄPO har inte funnit minsta belägg för något annat motiv.

Kanske det gav centerpartiet några extra oförtjänta röster. Men Federley har gjort sig löjlig på kuppen!

Signalementet på Federleys angripare!

SVD
Begär att valet görs om Statsvetare: Alliansen klarar att regera Försökte hacka valets röstsedlar Chatt: ”Behövs teambuilding” SvD.SE LISTAR Här kan SD hota en Reinfeldt-regering. Afghanistan och Vattenfall tuffa utmaningar. Chatt: ”Behövs teambuilding”  FP vill överklaga valresultatet Här är Sveriges nya riksdag De åker ur riksdagen – och de kommer in  Upp till bevis för S och MP  Nya namn i riksdagen Chatt: Henrik Oscarsson om politiska läget Här är Sveriges nya riksdag Fortsatt tyst om regeringsbildande Abba stämmer inte Dansk folkeparti JO-anmälan för utförsäkring Björklund: Vallöftena klaras Tumme upp för valet trots strul Upp till bevis för S och MP Vad ligger bakom framgångarna? Vill ha haveriutredning för KD Spanskt stålbad väntar Fortsatt tyst om regeringsbildande Pensionskris i Europa  Tuff tid för välgörande verksamhet Bombman kan åtalas i Belgien Sahlin talar ut om SVT:s valvaka Israel sägs redo kompromissa Säkerhetspådrag inför fredagsbönen Här är Sveriges nya riksdag Kamp mot bidragsfusk ska granskas FP vill överklaga valresultatet Isaf släppte al-Jazira-fotograf Nya namn i riksdagen Farhågor om Sudan i FN Rekord i lokaler för förtidsröstning  Sjukförsäkringsreformen är ännu inte klar Glöm Miljöpartiet och börja regera istället Ska ryskan ersätta svenskan i Finland? Yttrandefriheten är på väg att begränsas Nu bör Reinfeldt ha is i magen Dödsdömda Lewis avrättad Miljarder ska satsas på kvinnors hälsa Känd Iranbloggare kan få dödsstraff Tham: Fundera över ny s-ledning Flera brister i valmetoden Hård kritik mot socialnämnden i Mark Miss med gotländska valsedlar Ännu ett SD-avhopp Centerepok går i graven Röstade fyra gånger – polisanmäls Läsarna: Så ska Sverige styras
DN
Björklund: Vallöftena klaras  FN varnar Danmark Nyval möjligt men inte troligt Ahmadinejad: USA kan ha legat bakom 9/11 Bombman kan åtalas i Belgien Förintelseförnekarens guidetur väcker avsky Kamp mot bidragsfusk ska granskas ”Inget valsystem är perfekt” Israel sägs redo kompromissa Säkerhetspådrag inför fredagsbönen Isaf släppte al-Jazira-fotograf Farhågor om Sudan i FN Nya namn i riksdagen Rekord i lokaler för förtidsröstning Folkpartiet vill överklaga resultatet Regeringspusslet läggs i det tysta Var tredje utförsäkrad söker sjukpenning igendsdömda Lewis avrättad Åkte 30 mil, nekades rösta Röstade fyra gånger – polisanmäls Känd Iranbloggare kan få dödsstraff Miss med gotländska valsedlar Obama vill ha stöd för fredssamtal Centerepok går i graven Hård kritik mot socialnämnden i Mark Ännu ett SD-avhopp Valmyndigheten säker på att det stämmer  överklagar inte valresultatet Personval stärker konservativa i KD Färre kvinnor – så påverkas politiken Möjligt omval öppnar för taktikröstande Valsystemet försvaras Kiruna kan få kvinna i toppen
Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Texas Swede
  Sep 24, 2010 @ 19:27:03

  Spelar ingen roll varför han blev nedslagen och dessutom rånad på plånboken, skandalen är att förövarna redan är ute. Här i Texas hade bail satts till ca $250.000 och dessa ligister hade inte kunnat komma ut i väntan på rättegången. Sedan hade de dömts till 20 år-livstid när domarna fallit.
  Detta med all rätt!!!!!

  Svara

 2. Il Padre
  Sep 24, 2010 @ 18:54:17

  90,5% tror att han överfölls av invandrargossar, men ändå inte ett knyst i gammelmedia om var de bor, eller varifrån de kommer. Man använder inte ens prefixet ”svenskar” för att förvilla och DET är ju ett säkert tecken.

  Vore inte dagens mest aktuella fråga till Federley vara: GJORDE POLITIKEN ONT?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: