Göbbels arvtagare!

En jävla massa gnäll om SD och tjöt om att ”vi ogillar olika” åsikter. Och alla dessa artiklar som saknar kommentatorsfunktion initialt eller efter ett kort tag. Den ena predikanten efter den andra ställer sig upp och tjuter om hur mycket dom älskar mångfald. Som ett väckelsemöte! Anförda av Ayatollah Helin!

Jag älskar också mångfald, särskilt i åsikter. Och jag hatar rasism, t ex mot judar i Malmö. Så jag tror vi har en gemensam värdegrund.

Men man är jävligt noga med att inte debattera vare sig invandringen eller islam. Någon knäppskalle vrålar i en megafon, men olika åsikter accepteras inte trots att ”vi gillar olika”. Debatten uteblir. Göbbels hade blivit imponerad!

Ein reich, ein fuhrer, ein åsikt!

I en demokrati krävs minst två åsikter!

SVD
Dags att skrota integrationspolitiken    Upp till bevis för S och MP    Nu bör Reinfeldt ha is i magen    Vi bygger ihop kyrka och moské     SD vill avveckla kultur som provocerar     Vad kostar invandringen?     SD:s åsiktsuppfattning kan ge anledning till oro     Professor: Oren matematik kostar alliansen två mandat     Yttrandefriheten är på väg att begränsas     Problemen med det svenska valsystemet  Våg av drönarattacker i Pakistan  Varför föll inte kronan efter valet?  Jemens armé återtog stad 30 rebeller dödade i afghansk strid Utpekade bombmannen i förhör En person gripen  Stort räddningspådrag på Arlanda Bombhotat plan har landat på Arlanda ”Sannolikt med omval i Värmland”  Strider rasar i Colombias djungel Mor och son krysstoppar 87-åring inkryssad på första plats Ordförandeposter räcker inte till SD Israel pressat förlänga byggstopp Konfliktrisk i Sudan Olofsson kan tappa vicepost Folkets vilja att rösta avgör Rödgröna bygget blev friggebodar Låt väljarna bestämma Dags att skrota integrationspolitiken Valfusket växer i Afghanistan Nya samtal Fatah-Hamas
DN
Professorn som blev valexpert  SD utan ordförande- poster i utskotten  ”Omval sannolikt i Värmland”  S framtid diskuteras på extra kongress  Partisekreteraren Ibrahim Baylan:  DN:s politiske reporter Henrik Brors:  Bombhot tvingade ner plan på Arlanda  Sverigedemokraterna får utslagsröst i alla utskott  ”Sannolikt med omval i Värmland”  Misshandel och bränder i Stockholm  Feministisk nyhetstidning startar på nätet i oktober  ”Vi efterlyser en debatt om invandringens problem”  ”S-ledningen borde ställa sina platser till förfogande”  Alliansväljare välkomnar MP  Extra S-kongress  ”S-ledningen borde ställa sina platser till förfogande”  Nyval möjligt men inte troligt  ”Vi diskuterar invandringens baksidor”  Dödsdömda Lewis avrättad  Miljöpartiets vånda  Feministisk nyhetstidning startar på nätet i oktober  SAP:s vägval
Advertisements

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Henrik
  Sep 25, 2010 @ 18:49:56

  Det är tabu att prata om baksidan med invandring! Gör man det utmålas man snabbt som rasist och fiende till invandrare. Alla måste tycka om invandrare i denna debatt. Om man skulle nämna problemen med invandrare och invandringen så väns det dock alltid tillbaka med att det är samhällets fel. Kostnaden, bortten, segrigeringen osv… alltid samhällets fel, aldrig invandrarnas.
  Inte konstigt att folk röstar på SD.
  /Henrik

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: