Hur skall 5,7 % elimineras?

Krypen krälar upp ur dyngan för att delta i mobbingkampanjen. ”Hjärntrusten” lägger fram det ena omoraliska förslaget efter det andra, som syftar till att helst eliminera allt inflytande för 5,7 % av befolkningen. Det kan man göra när alla gaddat ihop sig mot ett ensamt mobboffer.

Allt lagligt fiffel anses OK. Det är inte självklart att hela svenska folket uppskattar denna mobbing. Vad dumhuvena inte tänker på är att misstron mot etablissemanget visar sig välgrundat. En misstro som redan dessförinnan resulterade i 5,7 %.

Istället för att ta debatten med Sverigedemokraterna så gjorde man sitt yttersta för att strypa den. Sen vill man manipulera valresultatet!

SVD
Dags att skrota integrationspolitiken    Upp till bevis för S och MP    Nu bör Reinfeldt ha is i magen    Vi bygger ihop kyrka och moské     SD vill avveckla kultur som provocerar     Vad kostar invandringen?     SD:s åsiktsuppfattning kan ge anledning till oro     Professor: Oren matematik kostar alliansen två mandat     Yttrandefriheten är på väg att begränsas     Problemen med det svenska valsystemet  Våg av drönarattacker i Pakistan  Varför föll inte kronan efter valet?  Jemens armé återtog stad 30 rebeller dödade i afghansk strid Utpekade bombmannen i förhör En person gripen  Stort räddningspådrag på Arlanda Bombhotat plan har landat på Arlanda ”Sannolikt med omval i Värmland”  Strider rasar i Colombias djungel Mor och son krysstoppar 87-åring inkryssad på första plats Ordförandeposter räcker inte till SD Israel pressat förlänga byggstopp Konfliktrisk i Sudan Olofsson kan tappa vicepost Folkets vilja att rösta avgör Rödgröna bygget blev friggebodar Låt väljarna bestämma Dags att skrota integrationspolitiken Valfusket växer i Afghanistan Nya samtal Fatah-Hamas
DN
Professorn som blev valexpert  SD utan ordförande- poster i utskotten  ”Omval sannolikt i Värmland”  S framtid diskuteras på extra kongress  Partisekreteraren Ibrahim Baylan:  DN:s politiske reporter Henrik Brors:  Bombhot tvingade ner plan på Arlanda  Sverigedemokraterna får utslagsröst i alla utskott  ”Sannolikt med omval i Värmland”  Misshandel och bränder i Stockholm  Feministisk nyhetstidning startar på nätet i oktober  ”Vi efterlyser en debatt om invandringens problem”  ”S-ledningen borde ställa sina platser till förfogande”  Alliansväljare välkomnar MP  Extra S-kongress  ”S-ledningen borde ställa sina platser till förfogande”  Nyval möjligt men inte troligt  ”Vi diskuterar invandringens baksidor”  Dödsdömda Lewis avrättad  Miljöpartiets vånda  Feministisk nyhetstidning startar på nätet i oktober  SAP:s vägval
AB
När får vi veta hur det gick?  ”Skärp säkerheten i vårt valsystem”  Slarv kan ha avgjort valet 238 röster glömdes bort i Halmstad   Sena röster räknades mot reglerna   Flera nekades att rösta   Röstlokal var obevakad   Svenskarna rasar mot rösthanteringen  Rösterna som kunde avgjort Flera Arvikaröster skulle ha varit godkända  Rösterna dubbelkollade: SD våg- mästare   FP vill överklaga valresultatet
EXP
SVD
SD synar ”massinvandringen”  Historisk rysare i repris  Valet överklagat efter röstsjabbel  Olofsson kan tappa vicepost  Statsvetare: Alliansen klarar att regera  Här är Sveriges nya riksdag  Valresultatet – hela landet  Svalt intresse för integritetsfrågor  Muslimsk politiker ifrågasatt  Senaste opinionsmätningen   Bara genom klarspråk kan vi förnya Sverige Rödgröna hot mot försvarsindustrin  SD:s rapport får icke godkänt Som liberal vore jag vilsen i Miljöpartiet Välkommen till Miljöpartiet, Birgitta Ohlsson  Nytt säkerhetsläge i riksdagen  Här är Sveriges nya riksdag  50 000 industrijobb borta SD synar ”massinvandringen”  Bombhotat plan framme i Pakistan  Olofsson kan tappa vicepost  Historisk rysare i repris  ”Sannolikt med omval i Värmland”  Ordförandeposter räcker inte till SD  Här är Sveriges nya riksdag    Så fördelas mandaten – och så representeras Sverige  FP vill överklaga valresultatet  Eriksson: ”Bollen ligger hos Reinfeldt”  Läsarna: Så ska Sverige styras  Rösterna är färdigräknade  S vill släppa in SD  Valet redan överklagat  Röster felaktigt hanterade  SD saknar folk i 52 kommuner  Idrottssverige agerar direkt  Rättsväsendet hotat efter SD-ökning bland nämndemän  SD: ”Horribla anklagelser”  Trots valresultatet – kronan urstark  Dem vill näringslivet se som nya ministrar  Utför för åkare om MP går in  MP-besked sänkte kronan marginellt  SD får mer än 110 miljoner i partistöd    Professor: Oren matematik kostar alliansen två mandat   ”Vi är inte något stödparti åt alliansen”  Jimmie Åkesson träffar talmannen    ”Gör inte om de danska misstagen”  Nationalsocialistiskt parti tar mandat  ”Kan bli en skakig resa för valets vinnare”  SD-entré överskuggar på ledarsidor  Reinfeldt stänger dörren för SD – bjuder in MP till samtal  Sahlin: ”Nu är det allvar”  Åkesson: ”Idag har vi skrivit historia”   Ohly vägrade gå in i samma rum som SD-ledaren  Sverigedemokraterna valets stora vinnare  Chatta om valresultatet   Leif Petersen: Marknaden gillar inte valresultatet  En nagelbitare för näringsliv och arbetsmarknad  Kristian Luuk och SVT:s valvaka sågas  Marknaden fruktar osäkert läge  Här är listan på önskade reformer  Alliansen vann slaget om Stockholm  Valet kostar halv miljard
DN
Valet utsatt för hackningsförsök  Alliansväljare välkomnar MP  Alliansen: Vi klarar vallöftena  ”Inget system är perfekt” Valsystemet försvaras.  Valsedlar har hanterats fel.  Röstsjabbel öppnar för nyval Är ytterst sällsynt.  Mandatfördelningen klar.  FP vill överklaga resultatet.  Valet då vi bekände färg på Facebook SD utan ordförande- poster i utskotten Professorn som blev valexpert ”Omval sannolikt i Värmland”   Nazismprotest i Grästorp  Nazister in i Grästorps kommun.

Advertisements

15 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Dan
  Sep 26, 2010 @ 13:36:49

  De etablerade partierna springer nu omkring i korridorerna och för försöker till varje pris omyndigförklara 330 000 svenskar. Detta är vuxna människor som har röstat på SD därför att det är deras demokratiska rättighet.

  Likväl så manipuleras dessa röster bort av etablissemanget och media. I en demokrati får man vara beredd på att alla inte tycker lika. Demokatins tanke är att alla ska mötas i riksdagen och där debattera frågor utifrån de mandat de fått av svenska folket. Då kan man inte bortse från ett parti som är större än V och nästan lika stora som C och FP. Likväl försöker man till varje pris tysta ner 5,7% av befolkningen.

  Media, med Aftonbladet i spetsen, gör cirkus av det hela med kampanjer som ”Vi gillar olika”. Det är dock mycket märkligt att för att få vara med i kampanen Vi gillar olika – så måsta man tycka lika! Inte särskilt demokratiskt.

  Det är inte många som tycker att Sveriges integrationspolitik är lyckad idag. Men istället för att erkänna misslyckandet och öppna upp för en demokratisk och saklig debatt så manipulerar och censurerar etablissemanget och media. Man smutskastar och rapporterar ensidigt. Demokrati är inte något självklart den måste värnas och det är just i tider då de etablerade åsikterna sätts prov som den behövs mer än någonsin.

  Demokrativän.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 26, 2010 @ 13:44:26

   Sant! Dessutom måste man tycka lika endast om invandringen! Däremot får man tycka olika om demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet osv. För annars skulle man stöta sig med muslimerna som ju inte tycker som oss i dessa frågor.

   Svara

 2. David
  Sep 25, 2010 @ 15:39:32

  31% röstade på sossarna men de kommer inte få igenom ett skit… varför skulle de vara synd om de knappa 6% som röstade på SD. Det är ganska enkelt har man 50.1% så får man bestämma över de resterande 49.9%. Med största sannolikhet kommer SD att tillhöra de 49.9% av befolkningen som inte får säga till om något.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 25, 2010 @ 17:11:13

   Poängen är att man inte ändrar reglerna i efterhand! Den demokratiskt sinnade frågar sig hur 5,7 % skall kunna påverka politiken i proportion till röstetalet. Den icke demokratiskt sinnade frågar sig hur 5,7 % skall få minimalt inflytande. Den sista kategorin är dom med fascistisk/nazistisk läggning. En viss andel av befolkningen har dessvärre den läggningen. Och uppenbarligen finns dom utanför SD!

   Svara

   • David
    Sep 25, 2010 @ 18:33:11

    Men politik handlar väl inte om att få konsensus mellan alla partier. Dessutom har det hänt förut med vpk, de blev ju fullständigt ignorerade enda fram till 90-talet.

    Jag tycker inte att det är rätt att minska antalet platser i utskotten för att utesluta SD, men jag tycker inte det vore fel om alliansen samarbetade med MP eller S+MP samarbetade med FP+C för att inte ge SD något inflytande, vi har gett dessa partier den möjligheten precis som vi gett SD möjligheten att få en plats i varje utskott.

    Sedan tycker jag det vore fel att man hade ett samarbete som innefattade alla partier förutom SD, men återigen de har den möjligheten.

    Sedan så har SD (precis som V) en ganska mörk historia med suspekta ideologier. Ifall en gammal SD-räv säger att han inte är rasist så är det lika pålitligt som ifall en gammal vänsterpartist säger att han inte är kommunist. Det kan vara sant, men man vet inte. Därför är allt samarbete med SD farligt för de övriga partierna. Att man dessutom inte vill erkänna sina egna misslyckande med SDs huvudfråga gör dem inte mer samarbetsvilliga.

    När Jimmie Åkesson säger att han inte är emot invndrare utan invandringspolitiken, tror jag honom men inte hans parti. Det går inte att SD har sitt ursprung ur nynazismen och det gör faktiskt att SD inte bara är ett invandringskrititiskt populistparti som dansk folkeparti eller fremskrittspartiet.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 25, 2010 @ 19:18:24

     Jaså menar du att Moderaterna som motarbetat alla reformer som skapat Sverige och som tillsammans med sossarna stiftade Rasbiologiska institutet har rent mjöl i påsen? ”Arbetarpartiet” Moderaterna har med näbbar och klor motarbetat varenda jävla reform i detta land! Hade M fått bestämma skulle Sverige inte vara någon välfärdsstat!
     Och etablissemangets nazistvänliga politik är välkänd. S samarbetar med kommunister idag och M har islamstiska riksdagsmän. Dom hycklar borde du begripa!

     Skall vi snacka historiska handlingar så har SD inte gjort något alls, medan övriga partier har blod på sina händer med nazistvänlighet, rasbiologi och lobotomier!
     SD har rensat hårdare bland sina medlemmar än något annat parti! Och det har man gjort sen förre partiledaren tillträdde och fortsatt under Åkesson. Så du snackar bara skit! Skall du döma ett parti efter vilka som sparkats eller efter vilka som finns kvar?

     Svara

     • David
      Sep 25, 2010 @ 22:26:43

      Det finns många som är jävligt sugna på makt i sossarna och inte drar sig för att sätta halva befolkningen i bdiradberoende för att säkra röster på partiet.

      Det finns många kommunister i vänsterpartiet.

      Det finns många moderater som vill ta bort fackföreningsrörelsens smakt.

      Det finns många kristdemokrater som att homosexuellitet är en sjukdom och en synd.

      Så varför skulle det inte finnas många sverigedemokrater som inte tycker om invandrare?

      Det ligger liksom i sakens natur, är man kommunist är man vänsterpartist, är man makthungrig är man sosse, är man emot facket är man moderat, är man böghatare är man kristdemokrat, är man rasist är man sverigedemokrat. Sedan säger jag inte att det finns fler rasister i SD än det finns kommunister i V eller böghater i KD.

      Vafan ska de dra kpml(r), knutbyförsamlingen eller svenskarna parti kanske? Som att de har någon makt… bättre att satsa på ett parti som faktiskt har någon potentiell att få någon makt därför tror jag rasister drar sig till SD.

      Tror du på Lars Ohly när han säger att han inte är kommunist? (Jag tror faktiskt på Jimmie Åkesson när han säger att han inte är rasist) Eller när vänsterpartiet påstår att de rensat ut kommunisterna? (Men jag tror inte att det inte finns en ganska stor andel rasister i SD)

      Men SD har antagligen lyckats bättre med att rensa upp och tysta ner oönskade åsikter än andra partier, för de måste. Det är värre att vara rasist än homofob eller kommunist i Sverige.

      Och nej du har rätt det finns inte speciellt många partier kvar. miljömupparna, bondeförbundet (som för övrigt gjorde slickade naziröv med S och M) och tråkpartiet (som säger sig vara liberala men har 50-talets skola som sin enda valfråga). De sistnämnda har dock relativt rent samvete förutom att de hackat sossarnas mailserver.

     • David
      Sep 25, 2010 @ 22:33:39

      Att SD blir så mycket värre behandlade än vänsterpartiet tycker jag är fel. Men jag vill inte ha någon vid makten.

      Men likförbaskat så kan jag inte fatta varför SD skulle få någon makt för att de fått 5,7% av rösterna. Det är räcker liksom inte med 40% av rösterna heller. Säg att alliansen gör upp med MP… vad, bortsett från att SD blivit dåligt behandlade, är fel med att de liksom S och V inte får något att säga till om?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 26, 2010 @ 12:43:04

      Man får nog vara nöjd med att dom inte ändrar reglerna pga SD. Vi kan förstås inte hindra partier att samarbeta.

 3. Danne
  Sep 25, 2010 @ 15:04:44

  ”Personligen tycker jag det är skönt att de folkvalda tar ett stort ansvar att minimera makten från ett pyttelitet extremistparti.”

  Men inget ansvar tas för extrema vänsterpartiet?!?

  Och vem är ni att bedöma vilka som är extrema?
  Får inte jag också avgöra det då?
  Har ni moralisk frikort?

  Svara

 4. Ansgar
  Sep 25, 2010 @ 14:54:30

  ”…delta i mobbningskampanjen.” – och sedan kallar du själv dina meningsmotståndare för ”dumhuvena” [sic].

  ”…lagligt fiffel…” – Antingen är det lagligt, eller så är det inte det. Jag antar att du syftar på utskotten?

  Personligen tycker jag det är skönt att de folkvalda tar ett stort ansvar att minimera makten från ett pyttelitet extremistparti. Faktum är att endast drygt 300,000 människor röstat på SD. Då ska de inte ha så mycket inflytande heller.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 25, 2010 @ 15:16:43

   SD är inte pyttelitet. Större än KD och Vänsterpartiet. Inte långt från C, Fp och Mp. Man vill eliminera makten för 5,7 % av folket, 330.000 människor. Det är åt helvete! Och kommunisterna är inga demokrater!

   Folket dömer politikerna efter deras moral i första hand. Agerar makten omoraliskt så får SD ännu fler röster vid nästa val. Dumhuven tänker kortsiktigt. FOLKET skall få inflytande i relation till röstetalet. Försök eliminera 5,7 % av rösterna och priset blir jävligt högt!

   Jag kallar manipulatörerna för dumhuven, inte motståndarna!

   Kan du se minsta moral med att först försöka strypa all debatt och sen manipulera valresultatet?

   Skall du och andra idioter bestämma vilka röstande som skall elimineras? För att ni inte gillar deras åsikter.

   Svara

 5. iq200
  Sep 25, 2010 @ 14:49:32

  Hur skall 5,6 % elimineras?

  Krypen krälar upp ur dyngan för att delta i mobbingkampanjen. ”Hjärntrusten” lägger fram det ena omoraliska förslaget efter det andra, som syftar till att helst fullständigt eliminera allt inflytande för 5,6 % av befolkningen som röstade på Vänsterpartiet.

  Det kan man göra när alla gaddat ihop sig mot ett ensamt mobboffer, Vänsterpartiet.

  Allt lagligt fiffel anses OK. Det är inte självklart att hela svenska folket uppskattar denna mobbing. Vad dumhuvena inte tänker på är att misstron mot etablissemanget visar sig välgrundat. En misstro som redan dessförinnan resulterade i 5,6 %.

  Svara

 6. K
  Sep 25, 2010 @ 14:27:51

  Väl uttryckt!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: