Omval gynnar SD och Röd-Gröna.

Kvällstidningarna har drabbats av omvals-hysteri. Det fattades 7 röster i Värmland. Och man tjötar om att det begåtts fel. Som om det inte begås fel vid varje val!

I vilket fall så lär ett omval främst gynna vänstern och Sverigedemokraterna! Såvitt jag förstår så har vänstern fler soffliggare och Värmland har mindre valdeltagande än riket totalt. Och många har efter allt prat om fiffel mot SD ångrat att dom inte röstade på SD. Nu får dom en ny chans.

Eftersom Alliansen vägrar samverka med SD så har de Röd-Gröna allt att vinna på att alliansen inte får egen majoritet!

Och varenda jävla miljöpartist kommer att rösta på Mp. Deras chans till inflytande. Endast Alliansen kommer att rösta på Alliansen.

Ingen inom de Röd-Gröna vill ge Reinfeldt fria tyglar. Och allt färre tror på SD-spöket!

Alliansen lär bli gruvligt besvikna efter ett omval!

Valresultat Värmland, riksdagsvalet

SVD
Dags att skrota integrationspolitiken    Upp till bevis för S och MP    Nu bör Reinfeldt ha is i magen    Vi bygger ihop kyrka och moské     SD vill avveckla kultur som provocerar     Vad kostar invandringen?     SD:s åsiktsuppfattning kan ge anledning till oro     Professor: Oren matematik kostar alliansen två mandat     Yttrandefriheten är på väg att begränsas     Problemen med det svenska valsystemet  Våg av drönarattacker i Pakistan  Varför föll inte kronan efter valet?  Jemens armé återtog stad 30 rebeller dödade i afghansk strid Utpekade bombmannen i förhör En person gripen  Stort räddningspådrag på Arlanda Bombhotat plan har landat på Arlanda ”Sannolikt med omval i Värmland”  Strider rasar i Colombias djungel Mor och son krysstoppar 87-åring inkryssad på första plats Ordförandeposter räcker inte till SD Israel pressat förlänga byggstopp Konfliktrisk i Sudan Olofsson kan tappa vicepost Folkets vilja att rösta avgör Rödgröna bygget blev friggebodar Låt väljarna bestämma Dags att skrota integrationspolitiken Valfusket växer i Afghanistan Nya samtal Fatah-Hamas
DN
Professorn som blev valexpert  SD utan ordförande- poster i utskotten  ”Omval sannolikt i Värmland”  S framtid diskuteras på extra kongress  Partisekreteraren Ibrahim Baylan:  DN:s politiske reporter Henrik Brors:  Bombhot tvingade ner plan på Arlanda  Sverigedemokraterna får utslagsröst i alla utskott  ”Sannolikt med omval i Värmland”  Misshandel och bränder i Stockholm  Feministisk nyhetstidning startar på nätet i oktober  ”Vi efterlyser en debatt om invandringens problem”  ”S-ledningen borde ställa sina platser till förfogande”  Alliansväljare välkomnar MP  Extra S-kongress  ”S-ledningen borde ställa sina platser till förfogande”  Nyval möjligt men inte troligt  ”Vi diskuterar invandringens baksidor”  Dödsdömda Lewis avrättad  Miljöpartiets vånda  Feministisk nyhetstidning startar på nätet i oktober  SAP:s vägval
AB
När får vi veta hur det gick?  ”Skärp säkerheten i vårt valsystem”  Slarv kan ha avgjort valet 238 röster glömdes bort i Halmstad   Sena röster räknades mot reglerna   Flera nekades att rösta   Röstlokal var obevakad   Svenskarna rasar mot rösthanteringen  Rösterna som kunde avgjort Flera Arvikaröster skulle ha varit godkända  Rösterna dubbelkollade: SD våg- mästare   FP vill överklaga valresultatet
Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Chrille Elfsborg
  Sep 26, 2010 @ 18:49:28

  Glöm inte alla Moderater som är förbannade på att M mörkat in en Islamist i partiet. Har pratat med några stycken som röstat m som är heligt förbannade.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 26, 2010 @ 19:22:24

   Jag pratade också med ett flertal moderater under valrörelsen. EN enda kände till Waberi, och han var muslim! vanliga moderater har blivit förda bakom ljuset av ledningen. Helt klart!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: