Invandrare gillar SD!

Vad SD-kritiker har särskilt svårt att fatta är att Sverigedemokraterna har stort stöd av invandrare. Många medlemmar är invandrare.  Det kan ”värka” konstigt, men är egentligen fullt logiskt! Invandrarna är ingen homogen grupp med gemensamma värderingar.

Varför skulle skötsamma och integrerade invandrare gilla att ligister i ökande utsträckning tar över samhället, att våra värderingar urholkas?  Dom som gillar våra grundläggande värderingar om demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet ser att dessa hotas av muslimska värderingar.

Varför skulle icke muslimska invandrare önska att islam växer sig starkt här? Och varför skulle skötsamma muslimer som flytt från muslimskt förtryck vilja få hit problemet (islam)? Åtminstone en del fattar att det kan innebära att dom drabbas av samma förtryck här som i hemlandet. Själv har jag stor respekt för invandrares sunda förnuft. Något många SD-motståndare saknar.

SD utgör inget hot mot våra invandrare! Dom säger bara: Ingen mer massinvandring! Ingen vill kasta ut skötsamma invandrare som redan bor här! Dom har sitt på det torra, så varför öka problemen? Lyssna på videorna!

Han lämnar SD efter överfallet

SVD
SD vill ha talmanspost V-profil: Inför delat ledarskap  Sverigedemokrat mot sin vilja  Fler har överklagat valresultatet  Hög andel taktikröster på KD och C   Bombardemanget suddar ut gränser Vilks avslutar omstridd föreläsning Skjuten hade träffats i benet Reportagekonst från Västbanken Man sköts i benet i Rinkeby Röster i afghanskt val underkända Falskt bombhot tömde Parisstation Muslimsk hemsida går till SD Person misstänkt skjuten i Rinkeby Bolund efter Ruwaida som borgarråd Pressträff med MP:s språkrör i dag Röstkort hittade på tågstation Friskola förlorar sitt tillstånd Kvar tack vare taktikröster Röstkort hittade på tågstation Miljöpartiets språkrör ger sig ut på banan igen. Men Reinfeldt fortsätter att ligga lågt. SD:s frammarsch får känslorna i svall  Sex stockholmare om SD-vågen  Här är Sveriges nya riksdag  Nytt säkerhetsläge i riksdagen  SD synar ”massinvandringen”  Valresultatet – hela landet  Muslimsk politiker ifrågasatt  Olofsson kan tappa vicepost  Valet överklagat efter röstsjabbel  Försökte hacka valet med röstsedlar   Bara genom klarspråk kan vi förnya Sverige Regeringens politik är obehaglig   Miljöteknik är framtiden, inte vapenexport   Dålig stil när LO annonserar  Rödgröna hot mot försvarsindustrin  SD:s rapport får icke godkänt Som liberal vore jag vilsen i Miljöpartiet Välkommen till Miljöpartiet, Birgitta Ohlsson Medelklassen förlorar på vårdvalet  ”SD ger tillfälle välja rätt i rätten”   ”S väntar på vadåå?”  Nytt säkerhetsläge med SD SD synar ”massinvandringen” – tar hjälp av riksdagens utredningstjänst. Vill veta vad invandringen kostar.      Berglins: Ett främmande folk  Här är Sveriges nya riksdag Nytt säkerhetsläge i riksdagen  Valresultatet – hela landet  Muslimsk politiker ifrågasatt  S håller extra kongress  Röster felaktigt hanterade  Nya namn i riksdagen
DN
Bombmisstänkt kvar i Sverige  Sju som kidnappats av al-Qaida lever Kräver stopp för avvisningar Israels byggstopp löpte ut Hårdare tag mot främlingsfientlighet i Sydafrika Nytt säkerhetsläge i riksdagen Judiska aktivister på segelbåt mot Gaza Svåra förluster för afghansk polis   Jämtin: Därför misslyckades vi  Väntar på ett samtal Inget uttalande från Reinfeldt.    Extra S-kongress.  Regeringen klar 5 oktober”.  Vänsterns våndor 
AB
SD skapar ett otryggt Sverige (26 bloggar) Han lämnar SD efter överfallet (8 bloggar)  Världen håller andan – börjar Israel bygga? (10 bloggar)    Wallström namnger våldtäktsansvariga    Rika i fattigas hus    Vilks avslutar omstridd föreläsning    Röster i afghanskt val underkända Ola Sigvardsson ny pressombudsman  Falskt bombhot tömde Parisstation  MP: Vi vill inte bli stödparti …   Mp:s språkrör talar ut      Sverige väntar på besked – de tiger   om sin resa från invandrare till integrerad Soran Ismail: SD skapar ett otryggt Sverige  Mer än var tredje KD-röst var taktik
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/1.2151511/sd-jagar-nya-namn-pa-natet  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2151513/har-ar-avhopparna-fran-sd  http://www.expressen.se/1.2152381
Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
  Jan 24, 2016 @ 20:03:30

  Det kan liknas vid trång hiss. Ingen är egentligen rasist i normala fall. Alla vill in och komma med, men vissa har klaustrofobi som kan orsaka rasistiska tillmälen i ett stressat oroligt tillstånd.

  Speciellt klaustrofobiskt blir det naturligtvis för en ung tjej i jeansshorts och en tafsande malplacerad muslim som stigit in i en hiss med västerländsk kultur, vilket givetvis retar gallfeber på de som inte naivt ignorerar händelseförloppet i kulturkrocken.

  Hissen har dessutom en maxvikt…av en mycket god anledning… Sveriges statsskuld, som nu skenar, kan liknas vid den hiss-vire som börjar komma till brottpunkten.

  Frågan är om man vill stiga in i hissen eller ta en annan hiss, samtidigt börjar även andra hissar bli fulla pga. det som matematikern Al Bartlett lär ut i världens viktigaste video. ”Most Important Video You Will Ever See”.

  Svara

 2. Kenneth
  Okt 31, 2010 @ 17:48:08

  INVANDRING/Syrien: Nationella insatsstyrkan har gripit fyra muslimer misstänkta för inblandning i det påstådda terrorhotet mot centrala Göteborg. Alla är från islamiststaten Syrien. Läs mera om den pågende islamiserigen av Sverige och svenskfientligheten.

  politisktinkorrekt punkt info
  friatider punkt se
  nationell punkt nu
  frianyheter punkt nu
  realisten punkt se
  info14 punkt com

  Svara

 3. Liba
  Sep 28, 2010 @ 13:59:28

  Jag ska tillägga: jag stödjer SD med hela mitt hjärta.

  Svara

 4. Liba
  Sep 28, 2010 @ 13:58:35

  Jag är invandrare som kom till Sverige i slutet av 60-talet. Jag är assimilerad och älskar detta land och dess kultur. Här fick jag ett nytt liv och känner för att ge tillbaka, ställa upp för att bevara demokrati och yttrandefrihet.

  Jag är chockad för att etniska svenskar har låtit sig manipuleras. Samtidigt förstår jag detta, kommer själv från ett fd öststat med kommunistisk diktatur. Under hela min uppväxt tid var min familj förföljd och trakasserad. Nu känner jag igen dessa mekanismer bakom mobbningen av SD. Här kallas SD parti med nazistisk bakgrund, i mitt hemland var den som inte ville gå med i Kommunistiskt parti – kallad paria och statens förrädare. Mot sådana var våld legitimt.

  Svara

  • Lövet
   Sep 28, 2010 @ 14:20:03

   ”Här kallas SD parti med nazistisk bakgrund”
   Med den enkla anledningen att Sverigedemokraterna har sitt urpsrung i bl.a. Nordiska Rikspartiet.

   Ring any bells?

   Svara

 5. Anna Garin
  Sep 27, 2010 @ 16:25:16

  Det är sånthär som gör kommunalkärringar, media, SVT, EXPO, vänstertjejer, HBT riktigt förbannade!

  ”Våga vägra sanningen!” med tanken och ”Rasist!” skriker dom.

  Komigen. Vakna upp. Folk blir sjuka av PK lögner och det skadar allvarligt långsikt. Se bara på förorterna. Jämför med andra länder så har de kommit långt tack vare PK och resultatet är ruttet. Om man är rasist och vill förstöra för alla, även svenska folket så ska man vara PK.

  Svara

 6. Olle
  Sep 27, 2010 @ 15:57:42

  Invandrarna bär inte på den stora historiska skuldbördan som svenskar har fått lära sig och de som inte har bott här lika länge har inte fått lika mycket av propaganda i filmer, böcker och tidningar.

  (Den historiska skuldbördan är bara nonsens, skuld kan väl inte ärvas.)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: