Al Qaida vill ”kneppe” Sverige!

SÄPO är rädda för att Al Qaida vill ta Sveriges oskuld!  Att dom vill ”kneppe” Sverige som danskarna skulle säga. Vi har faktiskt ritat av Muhammed. Och vi krigar i Afghanistan. Och sen kom SD in i riksdagen. Det räcker och blir över!

Vad som skulle avhålla dom är möjligen PK-etablissemangets entusiastiska ”toss the sallad”. Vill man skjuta den som förödmjukar sig själva så till denna milda grad? Och Al Qaidas utsända behöver givetvis inte idenitifiera sig hos Migrationsverket. Bara att kasta alla ID-handlingar och kliva in världens naivaste land.

Naturligtvis är det så att det finns ett antal ”sleeper cells” i Sverige. Dom väntar bara på order. Dom ”kneppte” Nederländernas oskuld för flera år sedan, så därför gick det finfint för Geert Wilders i senaste valet. Holländarna fick upp ögonen för faran med islam och slutade tro på att det är ”fredens religion”.

SVD 
USA varnar för terrorhot Extern länk Läs rekomendationen från USA:s utrikesdepartement  Nya riksdagen är inte sig lik  Öppenhet ställs mot säkerhet  Ett nytt politiskt landskap     Kolumn Rolf Gustavsson: Diffus frustation grogrund för SD
 Kristdemokrater röstar om Wilders  Massutvisning från Norge  Svenskar på terrorläger i Pakistan  Säpo kan ha flera skäl att varna  SD-film inte hets mot folkgrupp  Gripanden bakom terrorlarm  ”Välkommen till stora världen”    Graderar risken för angrepp. Från ”Ingen hotbild” till ”Mycket hög hotbild”. Så är hotbilden i dag.  Statsvetare: Guldläge för SD  Uppgörelse kring Westerberg förnekas  ”Säpo kan orsaka ilska”  Myndigheter tiger om hot TV: Säpo höjer terrorberedskap Hotet om terrorattentat mot Sverige har aldrig varit högre. Terroristexpert: ”Aktiviteten har antagligen ökat”.  Utfryst Wilders får plats  Ny regering förbjuder burka  Färre irakier dödades i september Nya partisekreteraren tror på förnyelse  bin Ladin orolig för miljön  SD avgör talmansvalet SvD OPINION |  Just nu efterlyser vi debattartiklar om talmansvalet. Mejla!  Uppgörelse kring Westerberg förnekas    ”Det känns fantastiskt”  Schlingmann lämnar sin post  Högsta hotnivån i Sverige  ”Det handlar om strategiska hot”  TV: Säpo höjer terrorberedskap  Militärskandal skakar USA   ”Islam är inte den monolit många vill se”  Högsta hotnivån mot Sverige hittills      S-politiker vägrar samåka med SD
DN
Svenskar som islamistiska krigare  Öppning för regering i Irak  CIA lånar drönare  Därför beslutade Säpo om höjt säkerhetsläge ”Det finns inga militanta grupperingar i Sverige”   Islamistiska organisationer bör följas noga Ohly kommer debattera med Åkesson SD-röster kan avgöra talmansval  Härstedt (S):  Åkesson (SD):  ”Talmannen en viktig symbol”  Sofia Arkelsten ny M-partisekreterare  Tidigare talesperson i klimat- och miljöfrågor.  Schlingmann avgår som partisekreterare.   Terrorexpert tonar ned hot  Förhöjt terrorhot mot Sverige.   Usama bin Ladin oroad över miljön  Förbud mot burka väntar i Holland
AB
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7887692.ab SD får styra utan att säga ett ord  Flera Arvikaröster skulle ha varit godkända    Rösterna dubbelkollade: SD våg- mästare    Sverige – en   – Vi är många som är oroliga   SD i krismöte i dag    OG: Trevligt om de känner sig skrämda  Ökat terrorhot – mot Sverige Sluta mumla nu, Säpo   Hotet kan komma från oväntat håll   Kommando Holger Meins tog 12 som gisslan på ambassaden  Läsarna: SD får bilda en egen fackförening  Jimmie Åkesson om synen på partiets sympatisörer Oansvarigt av fack att utesluta SD:are
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/1.2158451/sapo-bevakar-tiotal-svenskar  http://www.expressen.se/nyheter/1.2158554/sa-agerar-myndigheterna-nar-terrornivan-hojts http://www.expressen.se/nyheter/1.2158453/europa-fruktar-attacker-som-hotellmassakern  http://www.expressen.se/nyheter/1.2158457/mats-larsson-usa-har-levt-med-det-har-sedan-2001 http://www.expressen.se/nyheter/1.2157847/sahlin-om-terrornivan-jag-blev-informerad-i-gar  http://www.expressen.se/nyheter/1.2157304/individer-i-sverige-med-kopplingar-till-internationella-organisationer  http://www.expressen.se/nyheter/1.2157273/terrorexpert-finns-en-okad-aktivitet http://www.expressen.se/nyheter/1.2157068/hojd-terrorberedskap-i-sverige
Advertisements

42 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Okt 04, 2010 @ 08:24:32

  Ökar risken för terrordåd om man röstar på SD?

  Vilken oskuld skulle det vara?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 04, 2010 @ 09:19:50

   Sverige har inte knullats av Al Qaida, eller hur? Dvs inget mord eller sprängattentat utfört av dom här.

   Svara

   • profanum_vulgus
    Okt 04, 2010 @ 13:22:11

    AQ utför inga mord eller sprängattentat. Det är en cell i ett olänkat nätverk som enbart ger den ideologiska grunden för de övriga cellernas verksamhet.
    Det har ju bara skett två terrorattentat i Europa som byggt på ideologiska resonemang från AQ.

    Men ökar risken för terrordåd med SD i riksdagen?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 04, 2010 @ 15:22:39

     Jag kan på rak arm nämna minst tre attentat som Al Qaida ligger bakom. Mot ett tåg i Spanien. 7/7 i London och ett i skottland. Vad är det för skitsnack att Al Qaida inte utför några mord eller attentat? Dom utförde 9/11 och sprängningen av ett amerikanskt fartyg i en hamn i Afrika.

     Svara

     • profanum_vulgus
      Okt 04, 2010 @ 16:04:05

      Ja det där småtjafset i Skottland kanske ska räknas, om det inte var MI6 som låg bakom det.

      Al Qaida består av fem gamla skäggiga gubbar som producerar kassettband och CD-rom-skivor. De utför inga attentat alls, de uppmanar andra att göra det.

  • KLARTEXTEN!
   Okt 04, 2010 @ 15:13:04

   Du menar ifall terrorhotet ökar när ett islamkritiskt parti hamnar i parlamentet? Jag tror att risken ökar ja. Men det ensamt skulle knappast motivera ett terrordåd.

   Svara

 2. Michael Gajditza
  Okt 02, 2010 @ 21:09:38

  Säpos s.k djupgranskningar av olika asylansökan minskade förr året med 65%. Under 2009 ville Säpo att Migrationsverket skulle avslå ansökan i tio av de 176 granskade fallen vilket också skedde. Källa: Säpo, DN

  Enligt terrorexperten Magnus Ranstorp tyder inget på att Sverige har blivit varken mer eller mindre intressant för terrorister. Han menar att det finns en handfull personer i landet som är högintressanta för Säpo. Källa: Säpo, DN

  Av 913 terroristklassade händelser inom EU åren 2008-09 så svarade islamister för noll under 2008 och en under 2009. Källa: Europol Stat

  Svara

 3. Keno
  Okt 02, 2010 @ 18:38:20

  Uråldriga religioner som tolkas extremt och är emot dagens samhälle bör förbjudas. Det leder till hat och krig. Orsaken till många-kanske de flesta krigen är religionen.

  Svara

 4. Anna
  Okt 02, 2010 @ 18:33:51

  Innan valet häcklade DN m.fl. Sverigedemokraterna för deras negativa syn på islam och dess hot mot västvärlden.
  Nu är valet överståndet och då kryper sanningen fram om den fredliga ”religionen”, och till och med DN skriver om det!
  HYCKLERI brukar det kallas!
  Är islam återigen fredligt lagom till valet 2014?

  Svara

 5. u
  Okt 02, 2010 @ 18:33:02

  Har sannerligen ingen lust att integreras med muslimer. Återvändarprogram låter bättre.

  Svara

 6. Ing. Sven-Olov Bengtsson-Svensson-Lundin
  Okt 02, 2010 @ 17:48:36

  Det är ju bra att SÄPO håller koll på terroristerna, så att de har något att göra, SÄPO alltså. Själv är jag övertygad om att Grönköping har en alldeles extra stor terroristcell, redo att urskillningslöst slå till mot någon viktig samhällsinrättning som det lokala bageriet.

  Svara

  • Ing. Sven-Olov Bengtsson-Svensson-Lundin
   Okt 02, 2010 @ 17:51:50

   Föreslår därför att vi köper en drönare från CIA som kan patrullera över känsliga områden som Rinkeby och rosengård, och skicka en missil på alla misstänkta, de med burka, eller suspekta skägg.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Okt 02, 2010 @ 19:37:01

    Är ditt budskap att Islam är fredens religion, eller? Du kanske skulle lägga lite tid på att studer islam, så skulle du finna att terroristerna har gott om stöd i Koranen och haditherna. Muhammed, muslimernas främsta förebild, var ju tämligen våldsam, lät t ex halshugga 600-900 judiska krigsfångar. Kan du något alls egentligen? Verkar inte så.

    Svara

    • Ing. Sven-Olov Bengtsson-Svensson-Lundin
     Okt 02, 2010 @ 22:10:13

     Grönköpings veckoblad är en Satirisk skrift över den gångna perioden (månaden) i Sverige. För att förstå satir krävs en viss grundläggande kunskap, och språklig förståelse av nyanser.

     Jag är ledsen att jag förutsatte det. Ska försöka uttrycka mig lite mer direkt i fortsättningen.

     Obs! Satir har inget att göra med satan.

     Svara

    • Ing. Sven-Olov Bengtsson-Svensson-Lundin
     Okt 02, 2010 @ 22:20:23

     Ber om ursäkt för mitt föregående svar. Jag böjer mig naturligtvis för insikten att jag inte kan något om Islam, eller andra religioner heller för den delen, som jag för övrigt anser vara rent trams.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Okt 02, 2010 @ 23:51:39

      Jag tar dessvärre sällan åt mig. Om jag utsätts för slagfärdig kritik så brukar det sätta igång mig, så inte i detta fall. Religion är skit, ja! Det innebär dock inte att det kan negligeras! Nazismen var ju också skit på 30-talet. Dumt att negligera den. Vi måste se farorna med religionen, annars kan våra barnbarn sluta i fel ända av repet.

     • Ing. Sven-Olov Bengtsson-Svensson-Lundin
      Okt 03, 2010 @ 00:14:02

      Nu underskattar du våra barnbarn. De behöver spännande utmaningar liksom vi.

      Menar du att du vill ta i från dem det nöjet, och göra dem till utarmade neutrum som inte kan handskas med anakronistiska stofiler eller växthuseffekter?

     • KLARTEXTEN!
      Okt 03, 2010 @ 05:27:51

      Jag hoppas du skämtar! Lätt för dig att sitta i trygga Svedala, förvissad om att du slipper eländet du serverar dina barnbarn! Ett Sverige med muslimsk majoritet är ett riskprojekt. Känner muslimerna för sharia, så önskar dina barnbarn att vi tog vårt ansvar för framtiden!

     • Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Luundin
      Okt 03, 2010 @ 22:46:24

      Kan försäkra att alla mina barn marknadsmässigt indoktrinerade.

    • Ing. Sven-Olov Bengtsson-Svensson-Lundin
     Okt 02, 2010 @ 22:35:09

     Ber om ursäkt igen för mitt förra svar. Ursäkten denna gång är att jag kände en hyena glatt flåsa mig i nacken! Så låt mig göra en pudel och bekänna mig till homeopatins religion.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Okt 02, 2010 @ 23:52:34

      Homepati? En del verksamt ämne, 100 tusen delar vatten, typ va?

     • Ing. Sven-Olov Bengtsson-Svensson-Lundin
      Okt 03, 2010 @ 00:16:06

      Måste erkänna att jag fuskar något. Men min whiskey blandar jag ut med en droppe vatten, således inte helt renlärig än.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 03, 2010 @ 05:28:47

      Hur kan du tro på något som homeopati??? Kan du ge mig en logisk förklaring hur det skulle fungera, principiellt?

     • Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
      Okt 03, 2010 @ 22:49:19

      Är du dum i huvet!!!satir!

     • KLARTEXTEN!
      Okt 04, 2010 @ 07:06:24

      Du varvar skämt med allvarligt menade kommentarer. Så ett tips: när du skämtar, tala om det. Är ju synd om vi måste gissa ifall folk menar vad dom skriver. Lär hämma debatten. Ett tips: när du skämtar, var rolig! När du är ironisk: släpp fram ironin.

     • Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
      Okt 03, 2010 @ 23:06:40

      Homeopati är lika tomt som Islam, Fattaru?
      Eller måste jag förklara mer?

     • KLARTEXTEN!
      Okt 04, 2010 @ 07:07:25

      Är du störd! Hur i helvete skall jag veta att du inte är homeopat? Eller bör jag utgå från att allt du skriver är på skämt?

     • Lövet
      Okt 04, 2010 @ 08:28:33

      Satir är bortslösad på Klartexten.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 04, 2010 @ 09:20:33

      Satir bör vara kul, eller hur? Skrattade du högt?

     • Lövet
      Okt 04, 2010 @ 12:27:32

      Satir är ett eller fler av nedanstående begrepp: Kritik,
      Polemik, Didaktik,
      Underhållning.

      ”Satir bör vara kul, eller hur?”
      Allt är i betraktarens öga. Skrattade George W Bush när Stephen Colbert gjorde narr av Bushregimens ideologi? Nope.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 04, 2010 @ 15:18:30

      Om över 75 % inte uppfattar ironin, så är det knappast ironi. Kanske avsett som ironi, men helt misslyckat. Jag behöver inte skratta men mina meningsmotståndare bör ju göra det, vilket knappast var fallet, för att få om någon uppfattade det som ironi.

      Att säga att kritik=ironi, är ju bara korkat!

     • Lövet
      Okt 05, 2010 @ 14:05:15

      ”On 04 oktober 2010 at 15:18 KLARTEXTEN! said:
      Om över 75 % inte uppfattar ironin, så är det knappast ironi. Kanske avsett som ironi, men helt misslyckat. Jag behöver inte skratta men mina meningsmotståndare bör ju göra det, vilket knappast var fallet, för att få om någon uppfattade det som ironi.”

      Ironi?
      Humor i satir är i regel subtil. Vad sysslade du med på Universitetet?

      ”Att säga att kritik=ironi, är ju bara korkat!”
      Sluta att säga det då! Än så länge är du ensam om det uttalandet.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 05, 2010 @ 16:55:12

      Du säger att satir i regel är subtil. Subtil humor förmodar jag du menar. Så berätta för mig vari humorn ligger. Varsågod! Klargör vad jag missat!

     • Lövet
      Okt 05, 2010 @ 17:21:04

      ”On 05 oktober 2010 at 16:55 KLARTEXTEN! said:
      Du säger att satir i regel är subtil. Subtil humor förmodar jag du menar.”

      Den är ju vad jag skrivit, blindstyre.

      ”Så berätta för mig vari humorn ligger. Varsågod! Klargör vad jag missat!”

      Humorn ligger i att du misstar satir för ironi.
      Satir behöver inte nödvändigtvis vara humor, eller skrattade du gott när du läste Orwells 1984?

  • KLARTEXTEN!
   Okt 02, 2010 @ 17:56:03

   Terrorismen skapar framförallt oro och misstro. Jag betraktar det inte som något större samhällsproblem. Gillar dock inte att folk kan kasta alla ID-handlingar och änd bli insläppta! Vi vet inte vad det är för jävla pack vi får in, terrorister, mördare, efterlysta brottslingar och gud vet vad. Låt oss hoppas att någon anhörig till dig inte drabbas av någon bomb, för då skulle det bli ett jävla gnäll från din sida! Lätt att vara strortrutad innan det smällt här! Kom igen med en kommentar efter det smällt!

   I Storbrittannien gjorde undersökningar som visade att terrorn stöddes av en majoritet av muslimerna i landet! Någon kommentar?

   Svara

 7. Kongo
  Okt 02, 2010 @ 17:47:29

  Så går det när man har sådan massinvandring. Islam hör inte hemma i Sverige. Kanske några tusen men då får det räcka sen.

  Dom ska leva med Svenskar, inte med varandra. Noll integration idag.

  Svara

 8. rune renström
  Okt 01, 2010 @ 19:59:06

  Kommunism är skuld till uppkomst av sk. taliban= släpp aldrig en viting över bron in afganistan + oilgark inhemsk gangster.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: