Kyrkan vill islamisera Sverige!

Sverigedemokraterna talar för alla svenskar som oroar sig för islams ökade inflytande i Sverige! Varje år sker en kraftig muslimsk nettoinvandring. Sen 1995 har muslimerna fördubblats från 250.000 till 500.000. Och muslimerna ökar kraftigt i antal för varje år så länge massinvandringen fortsätter!

Det är en oroande utveckling med tanke på att inget muslimskt land har riktig demokrati och välstånd. Dom lever med en eller båda fötterna i medeltiden! 40 % av Storbrittaniens muslimer önskar Sharia!

Jag tror uppriktigt sagt att kyrkan underskattar problemet med en ökad islamisering!

Igår deltog biskopen Eva Brunne i en SD-fientlig demonstration och idag kritiserade hon SD:s invandringspolitik med hänvisning till just denna demonstration (videon nedan)!

Med dagens tal av biskopen i Storkyrkan har kyrkan propagerat  för fortsatt muslimsk massinvandring, dvs fortsatt islamisering av landet. Sverigedemokraterna lämnade Storkyrkan i protest mitt under biskopens tal! Utmärkt! Jag hade blivit oerhört besviken om de hade stannat. Även biskopen borde inse att ett muslimskt Sverige innebär väldigt mycket elände för Sverige! Dår är hon själv död, men hon borde tänka på sina barnbarn! Ta ansvar!

SD anklagas av fientlig media, när det i själva verket är biskopen som borde avhållit sig från att ta ställning emot SD i sitt tal!  Biskopens agerande var smutsigt!

Problemet är inte att SD kritiserades, problemet är att hon var ful och feg nog att göra det i ett sammanhang där SD inte kunde gå i svaromål, dvs under en gudstjänst! I en debatt hade hon inte haft en chans!

Att övriga partiledare spelade ”upprörda” och återigen tog tillfället i akt att sparka på SD förtjänar givetvis ingen som helst respekt! Och vi vet alla att media bara är maktens impotenta megafoner! Deras uppgift är att vara ”den tredje statsmakten”, dvs granska makten, men istället försöker dom tysta all opposition mot den förda invandringspolitiken!

SD står för alla människors lika värde! Men det innebär inte att hela världen skall ha rätt att bo i Sverige! Vi vet alla att islam inte står för kvinnors lika värde, inte heller för icke muslimers lika värde. Vi vet alla att islam förknippas med väldigt många problem!

Dagens svenska kyrka är uppenbarligen politiserad. Man är en del av det politiska etablissemanget! Vi behöver en kyrka som tar ställning för kristna, inte muslimska värden!

Själv har jag nyligen gått ur Svenska Kyrkan. Gör du detsamma! Det räcker med att skicka ett brev till din församling där du skriver att du vill gå ur Svenska kyrkan med omedelbar verkan. Se till att brevet når församlingen i god tid före den 1 november, så slipper du betala kyrkoskatt redan nästa år!

Eva Brunne är präst endast till namnet! Hon är en ond människa som har vanhedrat prästskruden!

Svenska Kyrkan är ingen kristen kyrka längre utan har blivit alltmer islamiserad! Och islam står inte för vare sig människokärlek eller människors lika värde!

Blankett för utträde ur Svenska Kyrkan 

Biskopens hela tal finns här

 eller skriv nedanstånde uppgifter och skicka till din församling:

Anmälan om utträde ur Svenska Kyrkan
 Ort Datum
Jag anmäler härmed mitt utträde ut Svenska Kyrkan.
Namn
Personnummer
fullständig adress

Med vänliga hälsningar

 underskrift
Namnförtydligande
SVD
 Vad kostar invandringen?   Misstag att utgå från vänsterarrangemang  ”Biskopen gjorde ett misstag”  De rödgröna såg ingen utsträckt hand  Odell: ”Jag stod till förfogande” Kyrkan behöver de obekväma rösterna   http://www.svd.se/nyheter/inrikes/reinfeldt-expanderar-for-att-undvika-spanningar_5454683.svd Tankar inför regeringsförklaringen Reinfeldt 2:1  M störst, SD kvar – väljarna tycks inte ångra sig Moderaterna fortsätter förnya  Röd reträtt i SVT:s vallokalsundersökningMona Sahlin är inte ensam om att ha problem ”Miljonärer”… Hur tänker egentligen Sahlin? Merit Wager: SD ger tillfälle att välja rätt i rätten   Europadom kan bli turkisk vändpunkt  Nya ministrar får godkänt av näringslivet  SD skämde ut sig, enligt ledarsidor Fem viktiga frågor för regeringen  Regeringen Reinfeldt rekordstor  Hoten mot planen på omval 2014  Drönaranfall kopplas till terrorhot  Tystad debatt skapar SD:s framgång  Finansministern har kopplat greppet  Fler journalister dödade i Irak  Partiledare upprörda över SD:s agerande    Stor demonstration mot SD  Per Westerberg (M): Det var ren hasard, jag hade ingen som helst aning hur kammaren skulle rösta.”  ETTA HÄNDER NU | Viktig och händelserik vecka i riksdagen – här är händelserna dag för dag   ”Sverige sårbart för attacker”  27/9 Datavirus mot Irans kärnprogram   Livstid för Times Square-bomb  Nio terrorgripna i Frankrike   4/10 UD varnar Europaresenärer   1/10 Säpo höjer terrorberedskap   ”Slog rekord i menlöshet”  Den nya regeringen  Skarp kritik mot SD:s uttåg    Och dessa får gå. En moderat, en folkpartist, en centerpartist och en kristdemokrat får lämna.    Åkesson: Jag ångrar ingenting  Odell: Jag stod till förfogande  ”Kliniskt fri från nyheter” Quiz: Vad kan du om dem? ”Balanserat med undertoner” SvD OPINION |  Just nu efterlyser vi debattartiklar om regeringsbildningen. Mejla!  Regeringen växer till 24 ministrar  Biskop Eva Brunne: alltid tråkigt när människor lämnar kyrkan  Kungen: ”Demokratin vilar på en stadig grund”  Nio terrorgripna i Frankrike  Klokast är att vänta ett tag med pajkastningen   Flera nya ministrar    LÄS MER | Hela regeringsförklaringen – så ska Sverige styras de kommande fyra åren ”En stadig demokrati”  ”Tråkigt när de lämnar kyrkan”  Bilder: Viktig dag i riksdagen    Riksdagen öppnar. Åkesson anlände i folkdräkt.  Reinfeldts rysare 2006  4/10 Detta händer nu – veckan i riksdagen      4/10 Husmark Pehrsson lämnar regeringen   SD bereds plats i utskotten  En historisk bild. Partiledarna samlades i januari efter lång övertalning. Och i dag Åkesson. Se bildspel  ”Folkets tillit fick sin första törn”  ”Varför gick du på toaletten?”  Stor demonstration mot SD  Per Westerberg (M): Det var ren hasard, jag hade ingen som helst aning hur kammaren skulle rösta.”  DETTA HÄNDER NU | Viktig och händelserik vecka i riksdagen – här är händelserna dag för dag
DN
Statsministern om den nya regeringen  Alla namnen.   ”Oväntat många nya i regeringen”  ”Integrationspolitiken får framskjuten position”  Statsvetaren Jenny Madestam:   ”Vi söker lösningar med MP”  Mona Sahlin (S):  Naturskyddsföreningen:  Fackförbundet Saco: SD lämnade kyrka i protest mot biskop  ”Alltid tråkigt när man lämnar kyrkan”
AB
Här lämnar SD kyrkan i protest  SD:s polerade yta – lika tunn som is
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/1.2162514/jimmie-akesson-jag-vill-be-kungen-om-ursakt  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2162283/biskop-eva-brunne-har-aldrig-varit-med-om-nagot-liknande  http://www.expressen.se/nyheter/1.2162219/sd-anhangare-lamnade-kyrkan-i-protest  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2162309/las-biskop-eva-brunnes-predikan-ord-for-ord  http://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/entry.jsp?messid=625140
Advertisements

87 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Josef Boberg
  Okt 06, 2010 @ 22:18:39

  Eva Brunne har förklarat sig HÄR (video ca 5 min) – och hennes predikan i sin helhet finns HÄR.

  Svara

 2. Josef Boberg
  Okt 06, 2010 @ 14:12:52

  Predikan vid Riksmötets öppnande den 5 oktober 2010”Vi som tror på människors värdighet och lika värde, oavsett vilket land vi är födda i, oavsett vilket kön eller vilken ålder vi har, oavsett hur vår sexuella orientering tar sig uttryck, vi tror och hoppas att ni har den fortsatta förmågan att säga: Jag vill tala med dig, och den fortsatta längtan att ställa frågan: Vad vill du att jag ska göra för dig? Och känna den stora glädjen i de förändringar som detta kan göra.

  Igår kväll samlades många tusen människor i Stockholm och i olika delar av landet för att ge sin mening till känna. Ropa ut sin avsky mot det som gör skillnad på människor. Den rasism som säger att du är inte lika mycket värd som jag. Du ska inte ha samma rättigheter som jag. Du är inte värd ett liv i frihet. Och detta av en enda grund – att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld. Det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor. Det är inte möjligt för troende människor att göra skillnad på människor. Det är inte värdigt människor att göra skillnad på människor. Här räcker det inte att vi ger några hundra människor mandat att föra vår talan. Här har vi ett gemensamt uppdrag. Och om någon tystnar eller tystas i kampen för människovärde, måste vi se till att också stenarna ropar. Vi gör det med Guds hjälp.

  Bortsett ifrån ”gud” – så fattar jag överhuvudtaget ej alls, vad det är för ”brännhett” i detta – som läst eller åhört i sin HELHET.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 06, 2010 @ 21:01:01

   Alla vet att demonstrationen hon deltog i och i gudstjänsten refererade till, var SD-fientlig! Hon kallar dom som vill begränsa den muslimska massinvandringen för rasister! Hon tar klart ställning för muslimsk massinvandring! Mao tar hon ställning för islam, trots att vi alla borde begripa att den är oförenlig med demokati, yttrandefrihet och jämlikhet! Detta är ett politiskt ställningstagande. Jag är mycket mer människoälskare än henne! Jag står mycket mer för rättvisa och mot rasism än hon!

   I denna blogg skulle jag avrätta sopan rakt av! Påstår idioten på fullt allvar att Sverige skall lägga sig platt för muslimsk massinvandring? Det kan endast ta en ända med förskräckelse, dvs att vi så småningom får en muslimsk majoritet, med allt skit det innebär! Det är ett enormt riskprojekt som vi inte bör ge våra barnbarn! Det är ansvarslöst!

   Problemet är inte att SD kritiserades, problemet är att hon var svinaktig och feg nog att göra det i ett sammanhang där SD inte kunde gå i svaromål, dvs under en gudstjänst! I en debatt hade svinet krossats! Hon är präst endast till namnet! I mina ögon är hon en djävul i prästkläder!

   Svara

  • profanum_vulgus
   Okt 07, 2010 @ 09:50:15

   Det är väl brännhett?
   Enligt bibeln; så t.ex. bland mycket annat: får man ta sig slavar från främmande folk, det ska vara dödsstraff på yngre som är ohövliga mot äldre, kvinnor ska lyda sin man och inte yttra sig i offentliga sammanhang samt homosexuella och deras familjer ska dödas.

   Biskopen har ju en helt klart antikristen inställning. Kristus upprepar ju gång på gång under sin jordagärning att lagen inte får ändras ens med en punkt eller ett komma.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Okt 07, 2010 @ 09:56:24

    Behöver jag upprepa att våra kristna samhällen har utvecklats till sekulära demokratier med yttrandefrihet, jämlikhet och välstånd? Det är dödfött av dig att försöka insinuera att kristendomen är lika dålig som islam!

    Kristendomen var dåligt, islam är dåligt!

    Svara

    • profanum_vulgus
     Okt 07, 2010 @ 10:38:14

     Vi har slutat vara kristna ja.

     Har gud ändrat sig? Hade gud fel förr? Är det den kristna uppfattningen numera?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Okt 07, 2010 @ 11:25:24

      Det vore bäst om det inte fanns religion överhuvudtaget! Gud har aldrig funnits! Kristendomen har dock ett visst värde, som motvikt mot islam, för dom som behöver religionen! Kristendomen är bättre än islam, för deras samhällen kan bevisligen utvecklas till sekulära demokratier!

 3. margalit
  Okt 06, 2010 @ 09:21:19

  politikerna också tror jag

  Svara

 4. profanum_vulgus
  Okt 06, 2010 @ 07:59:23

  Hur har du räknat ut att det skulle finnas en halv miljon muslimer?

  Svara

 5. Holyfield
  Okt 05, 2010 @ 23:31:22

  Jag är bekännande kristen, har god ekonomi och betraktar mig som lutheran.

  Men idag skickade jag in utträdesansökan till svenska kyrkan. Dagens demonstration mot sverigedemokraterna var droppen. Biskop em Bengt Wadensjös moskeprojekt i Fisksätra har också bidragit till beslutet.

  Svenska kyrkan måste bestämma sig för om den vill att kristendomen ska vara den dominerande religionen i Sverige.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 06, 2010 @ 00:30:55

   Jo vi måste visa kyrkan att vi är beredda att betala för en kristen, men inte en muslimsk kyrka! Vi tar ansvar för våra efterlevande. Islam är ingen kul och oskyldig ”grej”! Jag tror någon frikyrka är beredd att ta upp Svenska Kyrkans fallna mantel!

   Svara

   • Lövet
    Okt 06, 2010 @ 10:15:58

    Det är som om van Galen och hans uppror mot 21. Preußenkonkordatet samt van Galens predikan i Lambertikyrkan 3. Augusti 1941 inte ägt rum.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 06, 2010 @ 10:22:48

     När prästen tar ställning för en totalitär politisk ideologi som islam, så är det åt helvete!

     Svara

   • Lövet
    Okt 06, 2010 @ 11:06:43

    ”On 06 oktober 2010 at 10:22 KLARTEXTEN! said:
    När prästen tar ställning för en totalitär politisk ideologi som islam, så är det åt helvete!”

    Hmm var har jag hört liknande förut? Ja visst:
    ”Detta är ingen religion. Det är en sammansvärjning mot världens folk”

    ”De är sluga, fega och uppträder mestadels i stora skaror”

    „Dessa bilder är ett klart bevis på religionsslaktens grymhet. De avslöjar samtidigt en karaktär av brutal råhet döljd under en from religionsutövning”

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 06, 2010 @ 12:59:15

     Lövet, att islam är en politisk ideologi tillhör grundläggande kunskaper i islamologi. När fan skall du läsa på? Säg inte emot om du inte vet hur det förhåller sig!

     Svara

     • Lövet
      Okt 06, 2010 @ 14:16:28

      ”On 06 oktober 2010 at 12:59 KLARTEXTEN! said:
      Lövet, att islam är en politisk ideologi tillhör grundläggande kunskaper i islamologi. När fan skall du läsa på? Säg inte emot om du inte vet hur det förhåller sig!”

      http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:60cdGv14z4QJ:klartexten.wordpress.com/2010/08/07/islam-for-dummies/+islamism+%C3%A4r+en+politisk+ideologi+klartexten&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=de

      Islamism är en politisk ideologi! Islam är en religion!

      Tankesättet att Islam är en politisk ideologi är du och Osama Bin Laden rätt ensamma om.

      Att påstå att fundamentalister är de enda rätta Islamtolkarna är antingen ren idioti eller en nödvändighet för att kunna demonisera en hel religion. Vad är din ursäkt?

      Enligt dig existerar ingen annan form av Islam än än just den fundamentalistiska, läs: Islamistiska. De liberala rörelserna är för dig ett främmande ord och du klumpar gärna ihop allt till ditt stereotypa s.k. ”moderata Islam”.

      Vet du vem Ibrahim Al-Buleihi är? Nasr Abu Zayd? Abdolkarim Soroush? Edip Yuksel?

      Du vill inte att fakta ska komma ivägen för din förutfattade mening som du formulerar här i populistisk demagogi.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 06, 2010 @ 16:42:26

      Du är ute och cyklar! Ta och länka till en svensk islamolog och docent som hävdar detta! Dvs någon som är beredd att sätta sitt akademiska rykte på spel med såna vansinniga påståenden! Jag kan förstås inte utesluta att det finns folk som är ute efter att vilseleda, men att någon svensk docent i islamologi vågar påstå något sådant, skulle göra mig ytterligt förvånad!

      Islam=islamism! Själv kan jag hänvisa till docenterna och islamologerna Christer Hedin och Jan Samuelsson. Förutom otroligt många muslimer, särskilt starkt troende.

      Dessutom är det uppenbart att du har fel, om man förstår islam det minsta! Ditt påstående visar bara att du fortfarande står kvar på ruta noll!

      I denna länk kan du läsa vad dom stora muslimska organisationerna skrev i sin bok ”Islam-vår tro” på 80-talet. Dom skriver t ex följande:

      Suveräniteten i den islamiska staten tillhör inte styresmännen eller ens folket. Den tillhör gud. Folket som helhet utövar ett förvaltningsuppdrag åt Gud och skall genomdriva Hans lag och utföra Hans vilja.”

      ”En muslim underkastar sig Gud allena och lovar trohet till dem som administrerar Guds lag och iakttar dess bestämmelser.”

      ”Eftersom den islamiska staten har ovannämnda uppgift , kan den inte kontrolleras av något parti med icke islamisk ideologi…”

      ”De styresmän, som valts av folket för att förvalta Guds ord, har rätt till stöd och samarbete från allmänheten så länge de iakttar Guds lag.”

      ”Mohammed har enligt traditionen sagt, att det får inte finnas någon lydnad eller lojalitet mot någon människa som inte själv följer Gud och Hans lag.”

     • Lövet
      Okt 07, 2010 @ 10:20:30

      ”Själv kan jag hänvisa till docenterna och islamologerna Christer Hedin och Jan Samuelsson.”

      När Hedin beskriver hur fundamentalister ser det ena och det så beskriver an hur fundamentalister ser det ena och det andra. Han påstår inte att den fundamentalistiska syn han beskriver motsvarar hur det egentligen förhåller sig (med än i huvudet på fundamentalister, dvs.). Jag vet att detta kan vara svårt att förstå. . . .

      Jan Samuelsson. Så passande. Samuelsson dog 2005, så du kan fortsätta att misstolka och missrepresentera det han skrivit utan att han kan opponera sig.

      Du tycker Jan Samuelsson är den mest objektiva Islamolog som Sverige har haft?

      Ok, förklara detta:
      http://mac.abc.se/~onesr/ez/isl/0-sbm/ajhb_sv.html

      ”Utifrån mina mycket nära kontakter med muslimer i Sverige under mer än trettio år som islamolog kan jag direkt bekräfta att det inom vissa grupper av arabisktalande muslimer i Sverige förekommer vad man kan beteckna som hat eller stark motvilja mot judar. Det står helt klart att det förhåller sig så.

      Detta hat, menar jag, är både förståeligt, rimligt och befogat. Det har inte sitt ursprung i några grumliga rasbiologiska teorier från 1800-talets Europa. Någon antisemitisk strömning, som inom kristendomen, är heller inte märkbar i islams historia. Tvärtom, är jag närmast böjd att säga. Många religionshistoriker och islamologer håller med mig på den punkten.

      Förklaringen till detta hat är den judiska ockupationen av arabisk mark och det våld som araber dagligen utsätts för från den judiska staten.”

      Hmm, Islam är inte Nazism? Muslimer grundar inte sin antipati mot Israel i rasbiologi utan den härstammar från Israels ockupation av Palestina? Den är dessutom befogad?!?!?

      Hur fungerar det med vad du skriver här nästan varje dag?

      Är du dåligt påläst? Kan du någonting om det du skriver?

      😉

     • KLARTEXTEN!
      Okt 07, 2010 @ 10:29:32

      Jaså du vill byta samtalsämne? Vi diskuterade huruvida islam=islamism! Eller ger du upp?

      Jag hävdar inte att Jan Samuelsson och Christer Hedin är våra mest objektiva islamologer. Det råkar vara två som jag läst, som uppenbarligen kan islam, och som verkar vara objektiva. Det utesluter inte att dom även kan ha politiska åsikter!

      Jan Samuelsson är uppenbarligen kritisk till Israels agerande i mellanöstern, men det var inte det frågan gällde, eller hur? Återstår för dig att bevisa att islam inte är islamistisk!

     • Lövet
      Okt 07, 2010 @ 11:54:01

      T.o.m. Hedin gör skillnad på Islam och Politisk Islam (Islamism). Varför kan inte du? Har du läst och förstått det Hedin skrivit?
      Vet du att Islamism har sitt urpsrung i 1900-talets brittiska Indien och Egypten?

      Du företräder den tes Tilman Nagel har och är relativt ensam om.

      Att Islamism skulle vara samma sak som Islam är befängt, att göra den parallellen öppnar dörren för liknande jämförelser: Kristdemokraterna, CDU, IRA och LRA = Kristendomen. Eller varför inte: Likud = Judendomen.

      Crayzeeee.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 07, 2010 @ 12:54:18

      Du har inte citerat Hedin! Inte länkat! Gör det! Jag har läst och förstått vad Hedin skrivit!

      Förnekar du att koranen slår fast att sharia skall gälla? I denna länk från BBC står:
      All aspects of a Muslim’s life are governed by Sharia.”/; ”The Sharia regulates all human actions and puts them into five categories: obligatory, recommended, permitted, disliked or forbidden.”

      Den enkla sanningen är att Koranen förespråkar sharia, och den rättrogne muslimen följer tillämpar såväl koranen som sharia! Kan du förneka detta? Sharia kan aldrig tolkas bort!

      Att hävda att man inte skall vara en god muslim och alltså inte följa koranen och sharia är en helt annan sak!

     • Lövet
      Okt 08, 2010 @ 08:35:27

      ”On 07 oktober 2010 at 12:54 KLARTEXTEN! said:
      Jag har läst och förstått vad Hedin skrivit!”

      Möjligtvis läst.

      ”Förnekar du att koranen slår fast att sharia skall gälla? I denna länk från BBC står:
      ”All aspects of a Muslim’s life are governed by Sharia.”/; ”

      Vad i helvete har regler för den troende enskilde muslimske individen med Islamism att skaffa?

      En Kristen ska följa Guds bud, det betyder inte att alla sammhällsmedborgare oavsett religion ska göra detsamma, eller hur? Blandar du ihop saker och ting med avsikt eller finns det en annan anledning till det?

     • KLARTEXTEN!
      Okt 08, 2010 @ 13:16:23

      Förnekar du att Koranen slår fast att sharia skall gälla? Ja eller nej!

     • Lövet
      Okt 08, 2010 @ 13:23:33

      För vilka ska Sharia gälla enl Koranen, tror du? Troende muslimska individer eller ett helt samhälle?

     • KLARTEXTEN!
      Okt 08, 2010 @ 14:39:05

      Jag vet att tanken är att det skall gälla troende muslimer. Men det finns många exempel på att detta inte följs i muslimska länder. Även kristna drabbas. Vill du leva i ett shariasamhälle, eller snarare villd du att dina barnbarn gör det? Hur tryggt är ett sådant samhälle för religiösa minoriteter som kristna? Kristna skolflickor halshuggs i Indonesien osv. Våldet mot religiösa minoriteter i muslimska länder är väldigt brutalt! Helt andra proportioner än i väst.

     • Lövet
      Okt 09, 2010 @ 14:38:21

      ”Jag vet att tanken är att det skall gälla troende muslimer.”
      Islam.

      ”Men det finns många exempel på att detta inte följs i muslimska länder. Även kristna drabbas.”
      Islamism.

      ”Hur tryggt är ett sådant samhälle för religiösa minoriteter som kristna? Kristna skolflickor halshuggs i Indonesien osv.”
      Är halshuggningarna utförda av staten i Indonesien?

      Finns den en konflikt i Indonesien där både kristna och muslimer drabbas?

      ”Våldet mot religiösa minoriteter i muslimska länder är väldigt brutalt!”
      Förvisso. Våldet mot religiösa minoriteter är emellertid väldigt brutalt även i kristna länder! Inte roligt att ha fel tro när Lords Resistance Army komer och knackar på. Hundratals lik en här, en där. Massaker med maskingevär och machete, likdelar i stora högar.

      ”Helt andra proportioner än i väst.”
      I länder som genomgått upplysning och sekularisering, alltså.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 12, 2010 @ 22:16:56

      Kristnas våld mot muslimer är inte i närheten av muslimernas våld mot kristna! Har du något som motsäger detta, så visa.

 6. Jeppson
  Okt 05, 2010 @ 21:03:51

  ”För att kunna kritisera medias syn på invandrare måste jag följa deras definition!”

  Okej, du säger själv att du, trots att du är medveten om att det är felaktigt, kallar vita för svenskar och icke-vita för invandrare. Det är du absolut inte ensam om. Bevara Sverige Svenskt var igång med den uppdelningen på 90-talet och det finns säkerligen fler exempel på det längre tillbaka i tiden.
  Det som är spännande är att du skyller på media. Du använder bara medias version. I högerpopulistiska kretsar är ‘media’ närmast en stor hemlig sammanslutning som bland annat har på agendan att i smyg införa Sharia-lagar i Sverige.

  I valrörelsen talade Jimmie Åkesson en hel del om att media aldrig tar upp invandringens konsekvenser, eller invandring överhuvudtaget. En åsikt som du möjligen delar. Jag håller med om att ämnet invandring knappast är vardagsmat på löpsedlarna. Men ändå verkar du anse att media har en helt egen, och dessutom, felaktig definition av invandring, som du tyvärr måste använda för att alla ska förstå vad du menar.
  Kan du inte ge mig ett exempel, ett enda, på ett inslag i något media där det antyds att definitionen för invandrare är en icke-vit människa.

  Om det nu är så vanligt kan det knappast ta många minuter med vår vän Googles hjälp att hitta något.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 22:25:37

   Kan du acceptera min definition på invandrare eller ej? Är jag ett svin för att jag kommenterar media utifrån deras definitioner, att jag ”talar med bönder på bönders språk”? Försök fatta att jag är ointresserad av raser! Är du så jävla dum att du inte fattar att medias vanligaste definition på invandrare är icke vit? Fattar du inte det?
   Har du problem med tidningarnas invandrar-definition, så ta upp det med dom, inte med mig!

   För mig är det islam eller icke islam det viktiga. Allmänt kan man säga att det finns bäst förutsättningar att slippa konflikte med dom som delar våra grundläggande värderingar!

   Jag har flera gånger hävdat att vi, som dom muslimska länderna, bör föda vår egen befolkning! Har du problem med det? Tror du att dina barnbarn vill bo i ett muslimskt Sverige?

   Svara

   • Jeppson
    Okt 05, 2010 @ 22:51:06

    Ja men sluta då att prata om invandring, massinvandring eller annan typ av invandring. Du återkommer ju ständigt till massinvandringen så självklart drar jag slutsatsen att det är intressant för dig.

    ”Kan du acceptera min definition på invandrare eller ej?”
    ”Är du så jävla dum att du inte fattar att medias vanligaste definition på invandrare är icke vit?”

    Nej jag kan absolut inte acceptera din definition av invandrare, och du har inte lyckats ge mig ett enda exempel på hur media menar att invandrare är det samma som icke-vit. Kan det vara så att det är en missuppfattning från din sida? Visa mig annars ett enda exempel. Kom inte dragande med att det är allmänt känt eller liknande. Jag hävdar nämligen att du har fel i just detta fall.

    ”För mig är det islam eller icke islam det viktiga.”

    Återigen. Nu kommer dina riktiga åsikter fram. Tackar för förtydligandet.

    Svara

    • TYO
     Okt 06, 2010 @ 08:45:21

     Invandringen i sverige är det som lett till de muslim-relaterade problemen.

     Det är mest muslimer som får tillåtelse att stanna i sverige, antagligen pga de visar tendens till att rösta på socialdemokraterna(samma parti som gav de som jobbar i invandringsprocesserna arbete med sina policies)

     Svara

 7. Kalle
  Okt 05, 2010 @ 20:51:29

  SD röstade så att såga med fötterna, när de lämnade biskopens predikan. Obs ej den svenska kyrkan som är en del av vår tradition.
  Klart som korvspad att de inte kunde låta bli att reagera när biskopen drev någon slags förföljesekampanj/vänsteragitation mot SD.Hon refererade till måndagens demonstration där man hånade SD grovt.
  Tycker det var mycket fult gjort av biskopen. Det hedrar inte den svenska kyrkan !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 22:05:58

   Dessutom deltog biskopen själv i den SD-fientliga demonstrationen! Biskopen är en falsk råtta!

   Svara

 8. Jeppson
  Okt 05, 2010 @ 20:38:15

  ”Har inte dom muslimska länderna ett ”moraliskt ansvar” att skippa islam, eftersom det uppenbarligen är orsaken till alla deras problem? ”

  Ja det är väl inte precis bevisat att alla ”deras” problem är orsakade av islam. På 90-talet flydde många jugoslaver till Sverige, varav en hel del var muslimer. Du kan inte på allvar påstå att det kriget berodde på religion. I så fall ber jag dig vänligt men bestämt att läsa på.

  Vidare kommer många invandrare från Afghanistan. Och där kan vi väl vara överens om att talibanerna har en stor del i eländet, men om man bläddrar tillbaka ett par kapitel i historieboken ser man att USA var med och beväpnade dessa en gång i tiden av rent politiska skäl. De var nämligen motståndare till Sovjetunionen. En fiende till kommunismen var en vän till USA under Kalla kriget. Kanske skulle talibanerna knappt funnits idag om inte USA var med och gav dem den makt de idag har.

  Vad jag menar är att islam visst har en del i mycket misär i vissa länder. Men bara idioter påstår att religion är orsaken till alla krig. Gräver man djupare hittar man så gott som alltid konflikter om makt, pengar och inflytande, till exempel i form av olja eller i form av att bekämpa kommunismen.

  Min poäng är att det är alldeles för enkelt att säga att ”muslimer som flyr hit från krigshärjade länder borde stanna kvar. Deras länder borde ta ansvar för dem”. Hade de gjort det hade de inte behövt fly.
  100 miljoner muslimer till Sverige? Skärp dig och håll diskussionen på en rimlig nivå tack. Jag föredrar att Sverige är ett sekulärt land som är väldigt rätt om sitt kristna arv och kristna traditioner. Så tror jag att det kommer förbli. Sedan finns det en skrämselpropaganda-apparat långt ut på högerkanten, som jag på intet sätt påstår att du är en del av, som vill skrämma upp svenskarna och blåsa upp ett vi-och dom-tänkande. Den rörelsen drivs av främlingsfientlighet och rasism.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 22:04:42

   Inget muslimskt land har demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet och välstånd! nästan alla flyktingar kommer från muslimska länder! Spela inte dum! Lägg ihop 2 och 2! Plus allt annat skit vi förknippar med islam!

   Svara

   • Jeppson
    Okt 05, 2010 @ 22:39:47

    Tja, nu skulle jag nog vilja påstå att till exempel Förenade Arabemiraten har genomsnittligt högre välstånd per capita än Sverige.

    För övrigt kan du fundera lite över några påståenden här.
    9 av 10 som äter läkemedel är sjuka, alltså blir man sjuk av att äta läkemedel.
    Många som har gula fingrar får lungcancer, alltså ger gula fingrar lungcancer.

    Det kallas confounding och är ett argumentationsfel som används en hel del av SD och även av mer extrema högerpopulistiska grupper och främlingsfientliga partier. Man kan lura främst lågutbildade, unga män att tro lite vad som helst har det visat sig.

    Det går ut på att man antar att A och B har ett orsakssamband bara för att det finns en statistisk korrelation. Trots att det kan finnas andra variabler som ger det egentliga sambandet.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 05, 2010 @ 22:55:12

     Spela inte dum! Att FAE har stålar är TROTS islam, för att dom råkat hitta olja! Utan olja vore dom fattiga som kyrkråttor! Det är allt! Och hur demokratiska är oljestaterna?

     Jag har mycket mer utbildning än dig t ex! Har tenterat motsvarande 600 universitetspoäng! Räcker det?

     Vetenskapligt tänkande är att man styr sina slutsatser efter iakttagbara fakta. Det är precis vad jag gör! Men du blundar för verkligheten, så du är en riktig flummare, så långt från vetenskapligt tänkande som det är möjligt!

     Vad du säger är: skit i alla iakttagelser och skit i allt annat vi vet om islam! Så döm islam efter vad du kan iaktta och lära dig om islam! Inte efter vad du önskar! Ditt resonemang är inte förenligt med förnuft. Jag kombinerar iakttagbara fakta med islams teori!

     Vilka fakta grundar du dina åsikter på!

     Svara

     • Jeppson
      Okt 05, 2010 @ 23:24:20

      Grattis du verkar vara en välutbildad man, för jag antar att du är en man.

      Har du läst historia?

      1 Ser du några likheter mellan dagens Sverige och 30-talets Tyskland?

      2 Hur skulle Adolf Hitler agera om han var partiledare för en svensk politisk organisation idag?

      3 Finns det någon risk att muslimhatet går för långt och vilka konsekvenser kan det få?

      4 Vad ska man göra för att säkerställa att muslimhatet inte går för långt?

      5 Har du några exempel på några tribe-religioner som gett välstånd, demokrati, jämlikhet, solidaritet och broderskap?

      6 Om 9 av 10 som äter läkemedel är sjuka, blir man då oftast sjuk av att äta läkemedel?

      7 Vilken hudfärg har en invandrare?

      8 Vad ska vi göra för att snabba på integrationsprocessen i dagens Sverige?

      9 Vad är bästa sättet att få invandrare att känna för Sverige, att vilja lära sig språket snabbt för att få ett jobb och kunna försörja sig själv?

      Många frågor. Jag har inte alla svar.
      Sist men inte minst vill jag inflika att: jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att… eh… dricka gammal sur mjölk för din rätt att uttrycka dem.
      Godnatt!

     • KLARTEXTEN!
      Okt 05, 2010 @ 23:45:09

      Jag numrerade dina frågor för effektivare svar. Jag har läst historia på Universitetet ja!
      1. Ja, judehatet ökar i massmedia och muslimerna förföljer judar medan politiker ger judarna själva skulden! Skrämmande likheter! Judehatet är godkänt i samhället. Judehatet är särskilt starkt bland muslimer!
      2. Han lyssnar intresserat på dem som vill begränsa yttrandefriheten (muslimerna), och han vill censurera oliktänkande, strunta i om oliktänkande misshandlades under valrörelsen etc,. bete sig som Reinfeldt helt enkelt!
      3. Bästa sättet att hindra detta är att debattera islam öppet, att inte pixla icke vita etc. En fri och öppen debatt så alla fördomar kan rensas bort!
      4. se 3.
      5. Nej, men de utgör heller inget hot mot Sverige.
      6. Du förutsätter att muslimer är sjuka. Det gör inte jag!
      7. Ointressant fråga, eftersom jag inte intresserar mig för hudfärg. Endast rasister gör det!
      8. Inga fler muslimer, för islam tillåter inte integration av muslimer (får ej beblanda sig med icke muslimer). Behandla invandrare som alla andra! Uppmuntra inte att dom tar hit sin kultur! Inga föreningsbidrag till invandrarföreningar etc. Dom skall assimilleras av våra svenska föreningar. Släpp inte in några som vi inte kan identifiera. Gör klart för alla invandrare att dom åker ut om dom inte respekterar våra grundläggande normer (demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet). Ingen hemspråksundervisning i skolorna. All kommunikation sker endast på svenska, undantaget den allra första tiden här! osv
      9. Ta bara in icke muslimer! Viktigast! Ta främst in dom som delar våra grundläggande värderingar. Ut med alla som inte sköter sig! Drastiskt minska invandringen, främst från utom-europeiska länder och tvärstopp från muslimska länder bortsett från de som verkligen har asylskäl (10 %) och dom skall tillbaks när förhållandena i hemlandet normaliserats. Inga bidrag etc. Rätt ut i arbetslivet bara!

      Ovanstående ger en bild av den attityd som präglar min syn.

 9. Niclas
  Okt 05, 2010 @ 20:05:55

  Jag känner mig oerhört besviken.
  När jag läste rubrikerna att Sverigedemokraterna hade tågut ut ur Storkyrkan trodde jag att det var någon sorts kupp. När jag sedan gick in och läste Eva Brunnes predikan så kan jag inte annat än känna att det fanns ett politiskt budskap och att det var riktat mot Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Jag lever efter kristna värderingar och känner inte igen mig i biskopens budskap. I kyrkan ska man känna sig trygg, inte uthängd eller kränkt. Hur biskopen resonerade kan jag inte förstå. Efter mycket grubblande så har jag nu bestämt mig för att utträda ur Svenska Kyrkan. Jag vill inte vara en del av Svenska Kyrkan längre. Jag har Gud i mitt hjärta och min tro på kärlek är oförandrad. Välsigne Er.

  Svara

 10. Anna
  Okt 05, 2010 @ 19:48:44

  Du blandar ihop kultur och religion. Varifrån grundar du dina påstående att de inte har. Eller nej, jag orkar inte. Det går inte att argumentera med paranoida människor. Sök hjälp

  Svara

 11. Björn
  Okt 05, 2010 @ 19:20:11

  Lol det är väl bara Sd som vill öka svenska kyrkans inflytande, bl a över skolan. Har svårt att tro attprällarna om sd får som de vill, kommer stå i predikstolen och rabulera om hur onda alla muslimer är .

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 19:26:08

   Förväxla inte kyrkan med kristendom! SD vill att vi inte förlorar våra fina traditioner! Kristendomen är en del av detta, en kristendom som prioriteterar kristendom före islam! Kyrkan idag är islamistkramare! Kristendomen är det inte!

   Svara

 12. svens88hh
  Okt 05, 2010 @ 18:51:58

  Jesus var jude, lite kul i sammanhanget.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 18:57:24

   han var jude ja, innan han blev kristen. Brukar vara så när man byter religion.

   Svara

   • Jeppson
    Okt 05, 2010 @ 19:02:02

    Ja, kan man kalla Jesus kristen? Jag vet inte. Själva ordet kristen betyder ju efterföljare till Kristus, alltså Jesus Kristus.

    Man brukar ju tala om att de första kristna var hans lärjungar, och de var såklart judar. Även idag finns det många kristna judar, liksom kristna palestinier om man nu vill snöa in på det uttjatade spåret.

    Svara

 13. profanum_vulgus
  Okt 05, 2010 @ 17:59:36

  Hur har du räknat ut att det skulle finnas 500 000 muslimer?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 18:17:30

   Det är allmänt accepterat, även av muslimer. Så du får googla.

   Svara

   • profanum_vulgus
    Okt 05, 2010 @ 20:18:25

    Jag googlade, det fanns bara på rasistsidor som använde det som en allmänt accepterad sanning. Någon hade räknat på antal som kommit från muslimska länder, men det blir ju tokfel eftersom de flesta från flera av dem är kristna och större delen av resten inte är troende alls.

    Svara

 14. David
  Okt 05, 2010 @ 17:28:26

  Efter detta går det inte att påstå att man inte stödjer rasism när man stödjer SD. Det biskopen talade om var mänskliga rättigheter och tron på alla människors lika värde och det var detta SD valde att protestera mot.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 17:51:55

   Biskopen kritiserade SD:s invandringspolitik! Dämed förespråkade hon fortsatt muslimsk massinvandring! Och islam står för allt annat än mänskliga rättigheter och människors lika värde! Fatta det!

   Svara

 15. Jeppson
  Okt 05, 2010 @ 17:24:18

  Vilken fånig rubrik du har för det första. Lite Aftonbladet-inspirerat så där: Du kan ha DÖDLIG sjukdom.

  För det andra undrar jag om du själv vet vilka de kristna värdena är som du är så mån om att bevara. Om du läser lite i bibeln kommer du upptäcka att den till mycket stor del handlar om att vara generös, att värna om de svaga osv.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 17:50:32

   Islam står inte för jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati! Kyrkan vill genom massinvandring öka islamiseringen av landet. Alltså går kyrkan emot sina egna ideal!

   Jag vill inte av människokärlek att miljoner nazister flyttar hit! Av samma skäl vill jag inte heller att miljoner muslimer flyttar hit!

   Svara

   • Jeppson
    Okt 05, 2010 @ 18:25:54

    För det första är det en biskop som har predikat och inte kyrkan, precis som att Helge Fossmos alla uttalanden och handlingar är hans egna och inte kyrkans.

    För det andra har hon inte talat om massinvandring, utan att de som bor i Sverige måste behandlas lika och anses ha samma människovärde. Om jag minns rätt är det ett vanligt SD-mantra också. ”Vi vill kunna ta hand om alla som kommit hit, därför kan vi inte ta hit fler”. Håller du med? Om ja, vad är det då för fel på att prata om att alla i Sverige ska behandlas lika.

    För det tredje är Danmark och Norge några av de enskilt största ursprungsländerna av invandrare till Sverige. Är det ett problem? Vad ska vi göra åt massinvandringen från dessa länder.

    För det fjärde är många av flyktingarna från till exempel Irak kristna som förföljs, av bland annat muslimer, för sin tro. Du som står upp för de kristna värdena. Visst borde vi väl kunna ta emot fler av dessa våra trossyskon från Irak? Eller hur?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 05, 2010 @ 19:08:09

     Jag är för invandring av kristna från muslimska länder, förutsatt att vi kan verifiera att dom verkligen är kristna, och inte nykristna i invandringssyfte. Jag och SD är för likabehandling av alla som bor i landet! Men det sker inte idag! Invandrare får positiv särbehandling, deras brottslingar pixlas (i motsats till vita). Problemet är att muslimerna inte vill ha jämlikhet! Inte för sina kvinnor, dom kräver särbehandling i alla möjliga sammanhang, skolmat, simundervisning, gymmnastik etc. Så islam är helt oförenlig såväl med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet. Det är problemet med islam. Ju fler muslimer vi får desto större blir dessa problem här!

     Vi är först och främst emot muslimsk invandring! Har inget emot andra religioner! Men oavsett det så bör vi föda vår egen befolkning i första hand! Först om detta inte räcker till bör vi ha icke muslimsk invandring. Vi har inget emot europeisk icke muslimsk invandring!

     Jag är Sverigedemokrat och har inget emot indier, kineser, japaner, sydamerikaner etc. Det handlar inte om ras! Däremot som sagt, vi bör ges chansen att föda vårt eget folk! Det är inte vår plikt att försörja alla vars hemländer väljer islam före välstånd och demokrati! Väljer dom islam får dom skylla sig själva, inte vårt fel, och vi vill inte ha hit skiten!

     Svara

     • Jeppson
      Okt 05, 2010 @ 19:25:29

      Jämlikhet mellan könen är oerhört viktigt. Där har du en poäng och ett område där islam måste förnya sig.

      Förstår dock inte ditt motsatsförhållande mellan vita och invandrare i meningen om ”deras invandrare”. Har själv invandrarursprung från Belgien som jag skrev om i en annan tråd, men är lika vit som vilken Svensson som helst. Många invandrare är vita i hyn. Många med annan hud/hår-färg än vit är inte invandrare.
      Ättlingar till invandrare är vi väl de flesta av oss om vi inte är rakt igenom samer.
      På 1600-talet var det bland annat mängder av belgiska valloner som invandrade i Sverige och rimligen är en ansenlig mängd svenskar ättlingar till dessa. Liknande exempel finns från andra grupper.

      Sedan är det förstås viktigt att samhället stöttar och hjälper till så att invandrare kan komma in i och bli en naturlig del av samhället.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 05, 2010 @ 19:49:09

      Invandrare är dom som har invandrat (dsv ej är födda i landet)! Har inget med hudfärg att göra! Jag använder ofta ordet i samma betydelse som tidningen gör, dvs icke vita. Men det är för att få samstämmighet med media.

      Som jag skrev är invandrare ett alldeles för trubbigt ord! Hur många miljoner muslimer tycker du vi skall ta emot? 100-tals miljoner muslimer vill lämna sina skitländer! Tror du på fullt allvar att Sverige blir tryggare och mer välmående med säg 40 % muslimer? Om inte så måste massinvandringen stoppas!

     • Jeppson
      Okt 05, 2010 @ 20:05:23

      ”*Invandrare är dom som ej är födda i Sverige! Har inget med hudfärg att göra!
      *Jag använder ofta ordet i samma betydelse som tidningen gör, dvs icke vita.”

      Ovanstående citat från dig säger väl allt. Du säger alltså så här: ”invandrare inte har inget med hudfärg att göra, men jag brukar kalla alla som inte är vita för invandrare ändå för det gör en tidning som jag har läst”.

      Hur som helst. I min idealvärld skulle vi inte behöva ta emot några flyktingar överhuvudtaget. Notera orden BEHÖVA och FLYKTINGAR. Det betyder att jag anser att vi i Sverige, eftersom vi har det relativt bra här, har ett moraliskt ansvar att ställa upp och försöka ge ett värdigt liv åt människor som flytt från krig och misär. När vi dessutom exporterar vapen och på så sätt indirekt bidrar till eländet vore det ännu sjukare om vi inte kunde ta emot säg 10 000 människor till Sverige per år.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 05, 2010 @ 20:11:21

      Jag uttryckte mig lite slarvigt! Du kommenterade även inlägget om pixlade invandrare. För att kunna kritisera medias syn på invandrare måste jag följa deras definition! Annars diskuterar jag och media olika saker när vi talar om invandrare, dvs vi talar förbi varandra! Förstår du!

      Min egen definition är den korrekta, de som invandrat, dvs ej är födda här! Men det är inte det tidningarna avser med invandrare! Är det svårt att förstå?

     • KLARTEXTEN!
      Okt 05, 2010 @ 20:13:48

      Har inte dom muslimska länderna ett ”moraliskt ansvar” att skippa islam, eftersom det uppenbarligen är orsaken till alla deras problem? ifall vi får muslimsk majoritet så kommer vi att drabbas av samma problem som de muslimska länderna!

      Ett muslimskt Sverige=katastrof!
      Då är våra barn och barnbarn i skiten! Garanterat!

      Skitländerna har ett moraliskt ansvar att ta hand om sitt eget folk och skippa religionen! Vi skall inte hänga oss för att dom vägrar ta ansvar!

 16. Rist
  Okt 05, 2010 @ 17:02:10

  Jag är trött på att bara höra ordet islam vart man än vänder sig.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 05, 2010 @ 17:21:36

   Trött på islam eller islam-kritik? Med ökande islamisering så lär du höra ordet allt oftare.

   Svara

 17. Lövet
  Okt 05, 2010 @ 16:54:53

  ”Med dagens tal av biskopen i Storkyrkan har kyrkan propagerat för fortsatt muslimsk massinvandringe, dvs fortsatt islamisering av landet. Sverigedemokraterna lämnade Storkyrkan i protest mitt under biskopens tal! Utmärkt! Jag hade blivit oerhört besviken om de hade stannat.”
  Det var inte därför som SD lämnade storkyrkan mitt under pågående gudstjänst. SD kännde sig uppenbarligen attackerade för att biskopen sa att ”det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor”. Det förefaller mig oerhört tunnhudat. Ska de även vandra ut ur riksdagen varje gång de känner sig illa behandlade? Jag kommer osökt att tänka på ett Bibelcitat, Galaterbrevet 6:7.: ”så som man sår får man skörda”.

  ”Dagens svenska kyrka är uppenbarligen politiserad. Vi behöver en kyrka som tar ställning för kristna, inte muslimska värden!”
  Vi behöver med andra ord en kyrka som skiter i Jesus budskap? Jesus kanske menade att ”du ska älska din nästa såsom dig själv, under förutsättning att din nästa är kristen”?

  :lol

  Svara

  • Mailinator
   Okt 05, 2010 @ 17:04:26

   Jesus var inte naiv, utan han sade ”Gå bort, Satan!”. När ondskan och otoleransen står inför dörren, betyder det inte att vara kristen att man frivilligt skall låta sig slaktas.

   Jesus ägnade sig heller inte åt stenkastning på oliktänkande eller mobbning.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Okt 05, 2010 @ 17:23:26

    Sant! Kyrkan sviker sina kristna ideal å det grövsta!

    Svara

   • Jeppson
    Okt 05, 2010 @ 17:30:14

    Jesus samtalade och umgicks också med den samariska kvinnan vid Sykars brunn. Samarierna var främlingar i Israel och hade allmänt låg status i samhället.
    Det och många andra exempel visar att Jesus om han levde idag inte hade låtit sig inspireras eller skrämmas upp av radikala högerpopulister som skriker om massinvandring.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 05, 2010 @ 17:52:51

     Jesus hade INTE velat att islam växte sig starkt! Tro mig! Han var inte muslim!

     Svara

    • Mailinator
     Okt 05, 2010 @ 18:13:34

     Den kristen som inte tar fullt avstånd från de (ill-)gärningar som Mohammed gjorde under sitt liv, borde nog titta i sin Bibel igen, för då har han/hon inte många rätt i sin värdering.

     Att därmed låta muslimer predika i en kyrka är därmed direkt hädelse!

     Svara

     • Jeppson
      Okt 05, 2010 @ 18:34:43

      Har inte läst något om Mohammed i min bibel så jag vet inte vad du talar om.

      Däremot läser jag följande i min bibel:
      ”Höj din röst för den stumme, till försvar för alla som sviktar. Höj din röst och döm rättfärdigt, försvara de fattiga och svaga.”

     • KLARTEXTEN!
      Okt 05, 2010 @ 19:15:05

      Om du inte vet något om islam så vet du heller inte att islam är oförenlig med demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet! Läs på, här t ex: https://klartexten.wordpress.com/2010/08/07/islam-for-dummies/
      Islam är en totalitär ideologi, precis som nazismen! SD är således anti-nazism och anti-islam!

  • Mailinator
   Okt 05, 2010 @ 18:18:58

   Det är en väsentlig skillnad om att ta avstånd från en person, respektive dens värderingar och handlingar. Med andra ord skall man ta avstånd från Islam, inte från muslimerna.

   Om inte Svenska kyrkan tar avstånd från Islam, så är det inte mycket av värde kvar att bevara.

   Att älska sin nästa som sig själv har INGENTING med tvinga sig tycka om en hemsk ideologi. Människorna som har förlorat sig i denna förbannelse kan vi ta hand om, men inte försöka försvara deras illgärningar.

   Svara

 18. Urban F
  Okt 05, 2010 @ 16:52:01

  Gå ur svenska kyrkan, pengar verkar var det enda språket i världen som alla faktiskt förstår.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: