Terrorismen, ett PR-jippo!

Jag betraktar terrorismen som ett betydligt mindre problem än massinvandringen! Terrorismen är hemsk för de som drabbas, men i övrigt skapar det  bara lite oro och olägenheter. Muslimsk massinvandring omdanar däremot på sikt hela samhället och kanske även vårt samhällssystem! Det är en fredlig, men obönhörlig och oåterkallelig process.

Vi har redan facit hur ett muslimskt samhälle skulle se ut. Det kan bli allt från Afghanistan till Turkiet. Sannolikt värre än Turkiet, eftersom dess relativa demokrati berodde på ”den djupa staten”! Den djupa staten var Turkiets konstitutionella skydd mot islamisering, till priset av en mild diktatur. Nu har detta skydd fallit och islamisering av Turkiet möter hädanefter inga konstitutionella hinder.

Dårarna applåderar att skyddet fallit, ser det som en väg mot demokratisering. Jag kan redan nu lova att Turkiet aldrig kommer att se en demokrati av västerländskt snitt! Glöm det! I bästa fall blir Turkiet endast lite islamiserat, i sämsta fall blir det ett nytt Iran.

Jag hävdar att alla muslimska länder behöver en diktatur för att hålla islamisterna stången! Alla muslimska länder behöver ett skydd i form av ”den djupa staten”! För ett samhälle utan sharia strider mot islams natur! Demokrati är lika onaturligt för islam som land för fisken.

Terrorismens främsta syfte är att att göra reklam för Al Qaida, att påminna om dess existens, samt att värva jihadister, att inspirera muslimer i hela världen! Aldrig i modern tid har så många konverterat till islam över en natt som den 11 september 2001! Så terrorismen är ett PR-jippo, inget annat! Ett jobbigt sådant för de drabbade iofs.

Så länge muslimerna utgör en liten minoritet är terrorismen hanterbar.  Tänk dig ett land helt utan invandrare. Muslimska terrorister skulle inte kunna göra något alls, mer än en gång! När muslimerna utgör en betydande andel av befolkningen så ökar risken betydligt att det krävs en polisstat för att hantera hotet effektivt!

SVD

”En bra bild av läget”  Grafik: Attacker mot svenskar    Försvaret mörkar strider EFTER AVSLÖJANDET | Försvarsmakten i krismöte. ”Vår rapportering har varit fragmentarisk”  Försvaret informerade inte politikerna om striderna    Bomblarm i Roskilde  ”Vi har inte mörkat” Försvaret mörkar strider  Kraftig ökning. Trupper i strid tjugo gånger sedan midsommar.  Extremister tros på väg till Europa  Säpo höjer terrorberedskap   6/10 Frankrike varnar för resor till England  

DN

SA: Extremister är på väg till Europa  Attacker mot Natotankbilar  Tysk terrorexpert till DN:  Bombhot i Roskilde   USA: Extremister är på väg till Europa  Attacker mot Natotankbilar  Tysk terrorexpert till DN:   Svensk trupp oftare i strid

AB Svenska soldater i hårda eldstrider   Attack i London – nu ”väldigt trolig”    Stort säkerhetspådrag vid föredrag med Lars Vilks  – Islamistkrigare på väg till Europa 

EXP Terroristexpert: ”Svenska strider ger inget ökat terrorhot.”   http://www.expressen.se/nyheter/1.2164256/det-var-helvetet-pa-jorden  http://www.expressen.se/nyheter/1.2165089/fyra-avvisade-nar-lars-vilks-skulle-forelasa  http://www.expressen.se/nyheter/1.2164831/vilks-avslutade-omstritt-foredrag http://www.expressen.se/nyheter/1.2164535/nytt-terrorhot-islamistkrigare-pa-vag-mot-europa  http://www.expressen.se/ledare/1.2164381/vaga-hot-om-terror

Advertisements

13 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kenneth
  Okt 31, 2010 @ 17:43:35

  INVANDRING/Syrien: Nationella insatsstyrkan har gripit fyra muslimer misstänkta för inblandning i det påstådda terrorhotet mot centrala Göteborg. Alla är från islamiststaten Syrien. Läs mera om den pågende islamiserigen av Sverige och svenskfientligheten.

  politisktinkorrekt punkt info
  friatider punkt se
  nationell punkt nu
  frianyheter punkt nu
  realisten punkt se
  info14 punkt com

  Svara

 2. Anonym
  Okt 10, 2010 @ 19:29:17

  Jag uppmanar alla dessa idioter att använda hjärnan innan dom skapar en skitblogg som denna….

  Svara

 3. Anonym
  Okt 10, 2010 @ 19:26:53

  ”För ett samhälle utan sharia strider mot islams natur! Demokrati är lika onaturligt för islam som land för fisken”

  Har du ens läst bibeln eller koranan ?
  Sharia lagen finns i gamla testamentet. Läs lagarna, finns i de fem moseböckerna…….betyder det kanske att kristendom är oföreneligt med demokrati ? Om du följer bibeln så kan du se ett väldigt skrämmande samhälle…….och nu pratar jag fundamentaliskt, inte
  glada tant agda som ropar jesus i kyrkan,,,,,

  Du pratar om en fundamentalisk sektsyn på islam som har ganska mycket makt i iran och saudiarabien pga vad, jo för utan den kan dom inte hävda sin rätt att styra landet,…..dom skiter i islam, använd hjärnan…..det är makten dom är ute efter…..och hur gör dom för att sprida denna typ av läror jo oljepengar till diverse terrordåd organisationer etc….och varför tror du dom blir starkare och starkare i form av anhängare och sympatisörer, för att
  dom har samma trångsynta roll som du…..”vi måste bekämpa dom andra” för dom attackaerar våra länder för att ”befria oss” och skapa mer elände för att ”dom” ska bli skyddade från en litet element i deras samhällen som grattis blir ännu starkare…..kallas ond cirkel……

  Du har en liknande kristen fundamentalisk sektsyn som var stark i nordirland. Om du ens läst historia.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 12, 2010 @ 22:29:31

   Har du ens läst ”Islam for dummies”? Se länk till höger i marginalen. Där förklarar jag djupare vad jag menar. Det verkar som om du inte kan islams grunder!

   Kristna länder har överlag utvecklats till sekulära demokratier, för att kristendomen inte kräver att kyrkan reglerar samhällslivet. Muslimska länder har ena foten i medeltiden för att koranen som är skriven av gud, kräver att samhällslivet präglas av koranen.

   Svara

 4. Mike
  Okt 08, 2010 @ 20:16:40

  jo Nog är det ett Pr jippo alltid.

  Precis som binladen Haliburton och al-queda var.

  Terrorn kommer från underättelsetjänsterna själva

  Svara

 5. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
  Okt 08, 2010 @ 19:25:49

  Det är klart att terrorismen är ett PR-jippo. I alla fall i Sverige. Nyttiga idioter får möjlighet att utföra sin ”tro” och nästa lyckas bränna upp en hel Svensk konstnärs hus. Och sen åka fast, helt enligt planerna, och locka nya nyttiga idioter för sin sak. Ja, det är så det går till – snacka om terrordåd!

  Svara

 6. iranska olje börsen
  Okt 07, 2010 @ 18:52:29

  En annan fråga, vad är terrorismen PR-Jipo för anser du? Jag har min teori. Hindra att sanningen om 11 september ska komma fram.

  Svara

 7. iranska olje börsen
  Okt 07, 2010 @ 18:51:04

  Det blir förmodligen mindre och mindre flyktingar i framtiden eftersom USA´s förmåga att bedriva krig och förödelse runt omkring värden verkar ha börjat minska.

  Svara

 8. Kalle
  Okt 07, 2010 @ 18:31:41

  Hej !

  I detta fall hoppas jag verkligen, att du har fel !

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: