Biskopen: låt stenarna tala!

Biskopens kompisar och SD:s främsta motståndare, vänsterdemonstranterna saknar respekt för vår demokrati och låter ofta stenarna tala, helt i biskopens anda! Detta har dom tagit med sig från mellanöstern!

SVD
SD:s starka fäste ”De strider för oss”  SD under fyra procent igen  Vad kostar invandringen?   Misstag att utgå från vänsterarrangemang  ”Biskopen gjorde ett misstag”  Kyrkan behöver de obekväma rösterna    Merit Wager: SD ger tillfälle att välja rätt i rätten   Europadom kan bli turkisk vändpunkt  Nya ministrar får godkänt av näringslivet  SD skämde ut sig, enligt ledarsidor   Hoten mot planen på omval 2014  Drönaranfall kopplas till terrorhot  Tystad debatt skapar SD:s framgång   Fler journalister dödade i Irak  Partiledare upprörda över SD:s agerande    Stor demonstration mot SD  Per Westerberg (M): Det var ren hasard, jag hade ingen som helst aning hur kammaren skulle rösta.”  ETTA HÄNDER NU | Viktig och händelserik vecka i riksdagen – här är händelserna dag för dag   ”Sverige sårbart för attacker”    Livstid för Times Square-bomb  Nio terrorgripna i Frankrike   4/10 UD varnar Europaresenärer   1/10 Säpo höjer terrorberedskap   ”Slog rekord i menlöshet”  Den nya regeringen  Skarp kritik mot SD:s uttåg    Åkesson: Jag ångrar ingenting   Biskop Eva Brunne: alltid tråkigt när människor lämnar kyrkan  Kungen: ”Demokratin vilar på en stadig grund”  Nio terrorgripna i Frankrike  SD bereds plats i utskotten  En historisk bild. Partiledarna samlades i januari efter lång övertalning. Och i dag Åkesson. Se bildspel  ”Folkets tillit fick sin första törn”  ”Varför gick du på toaletten?”  Stor demonstration mot SD  Per Westerberg (M): Det var ren hasard, jag hade ingen som helst aning hur kammaren skulle rösta.” 
DN
Moskéexplosion dödade 16   ”Integrationspolitiken får framskjuten position”  SD lämnade kyrka i protest mot biskop  ”Alltid tråkigt när man lämnar kyrkan”  http://www.dn.se/go/e/board_37;afu=www.dn.se/http://www.dn.se/nyheter/varlden/bomblarm-i-roskilde-1.1184738
AB
Här lämnar SD kyrkan i protest  SD:s polerade yta – lika tunn som is
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/1.2162514/jimmie-akesson-jag-vill-be-kungen-om-ursakt  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2162283/biskop-eva-brunne-har-aldrig-varit-med-om-nagot-liknande  http://www.expressen.se/nyheter/1.2162219/sd-anhangare-lamnade-kyrkan-i-protest  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2162309/las-biskop-eva-brunnes-predikan-ord-for-ord  http://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/entry.jsp?messid=625140

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. UncleBob
  Okt 09, 2010 @ 03:25:06

  Biskopen ljuger!

  Den som äger ett nyktert och normalt hörselsinne eller en elementär läsförmåga förstår vad som den socialdemikratiska biskopen sade när hon i Storkyrkans predikstol hetsade mot Sverigedemokraterna:

  ”I går kväll samlades många tusen människor i Stockholm och i olika delar av landet för att ge sin mening till känna” ….Därmed hyllade hon och deltog i våldsvänsterns demonstration på Sergels Torg.

  ”Här räcker det inte att vi ger några hundra människor mandat att föra vår talan. Här har vi ett gemensamt uppdrag. Och om någon tystnar eller tystas i kampen för människovärde, måste vi se till att också stenarna ropar. Vi gör det med Guds hjälp.”

  Till och med en del vänsteranhängare tillstår att detta är ett fribrev att kasta sten på Sverigedemokraterna.

  Lars Ohly skrek i sitt tal på Sergels torg ut sin frustration över att Sverigedemokraterna fått fler väljare än hans avdankade och splittrade kommunistparti. Han hetsade medvetet mot SD och ville utvisa bland annat Jimmie Åkesson och andra Sverigedemokrater

  Som kvitto på Ohlys hatfyllda retorik knivhöggs en man som felaktigt utpekades som Sverigedemokrat.

  Fy Fan för Ohlyckan!

  Svara

 2. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
  Okt 08, 2010 @ 19:11:56

  Har du inte snöat in lite för mycket på muslimer och islam? De är ju ändå i minoritet inför de marknadskrafter som Kina har till sitt förfogande.

  Har för mig att Kinas ledare blev kritiserad för sina stängda gränser förr i tiden av Kennedy, och den Kinesiska ledaren replikerade, hur många vill ni ha 30 miljoner, inget problem, sen blev det tyst.

  Kina kommer att uppväga alla islamiska problem och göra oss till Kineser. Det enda problemet är språket. Men jag tror att vi snart kan bemästra det också. Proeblemet är intoneringen. ”Du är en häst” låter för oss Svenskar likadant ”Du är min mamma”, vilket kan orsaka problem i kommunikationen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 08, 2010 @ 19:27:48

   Jag skulle inte se det som ett större problem ifall Sverige befolkades av en massa kineser! Intelligenta och rationella människor! Inga problem alls! Snart är kommunismen helt glömd även i Kina. 10 gånger hellre ser jag miljoner kineser här än miljoner muslimer! Utan minsta tvekan!

   En helt annan sak med en odemokratisk, ojämlik politisk ideologi som islam!

   Svara

   • Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
    Okt 08, 2010 @ 19:42:02

    Håller i princip med dig. Har bara mycket goda erfarenheter av lyhörda Kineser, på jobbet, som gör som jag vill, till skillnad från Indier som gör som jag säger och inget annat, och då blir det förstås fel.

    Min erfarenhet är att vi har mycket mer gemensamt med Kineser än med något annat folk.

    Därför rekommenderar jag att vi håller goda relationer med Kineserna, på ett Svenskt sätt, så att vi kan skörda frukterna till slut.

    Svara

 3. Lövet
  Okt 08, 2010 @ 13:20:42

  Klartexten: vilseför och ge Lukasevangeliet 19:40 en helt annan mening! Låt oss vara hycklande skitstövlar!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: