Sonen röstade på SD:mamman bröt kontakten!

Inför valet hade sonen sagt åt mamman Lisa Wåhlin, att hon borde rösta på Sverigedemokraterna ifall hon brydde sig om sina barnbarn (länk nedan)! Och killen har förstås helt rätt!

Vilket samhälle överlämnar vi åt våra barnbarn? Hur ser Sverige ut om 40 år ifall massinvandringen fortsätter? De senaste 15 åren har muslimerna fördubblats från 250.000 till 500.000! The Telegraph förutspår att muslimerna ökar från 5 % till 20 % till år 2050! Hur ser det ut år 2070, år 2100? Skall vi ta ansvar för framtiden eller skita i våra barnbarn?

Självklart är det ansvarslöst att blunda för de långsiktiga konsekvenserna av massinvandringen!

Men mamman stämplar alla Sverigedemokrater som rasister.  Så kvinnan bröt kontakten med sonen! Vilken vanvettig människa! Agerandet säger en del om hennes psykiska tillstånd!

Mamman illustrerar bara hur omänskliga och hjärtlösa SD-kritikerna är! Dom reagerar som Pavlovs hundar! SD ger omedelbart en ryggmärgsreflex och ordet rasist formas av hjärnans talcentra! Dumma dumma mamma! Hon löser problemet enkelt! Kommentera i min blogg så skall jag övertyga dig om att rösta på SD! Det är uppenbart att kvinnan inte förstått vad SD står för!

Varför är det rasistiskt att ta ansvar för sina barnbarn? Förklara det!

Detta påminner om Pol Pot och  forna Sovjetunionen där hjärntvättade personer offrade familjemedlemmar för att visa sig politiskt korrekta!

”Hjälp, min son är sverigedemokrat”

SVD
Kritiska efter Vilks-avvisning  800 000 för säkerhet vid föreläsning  Ögonblicksbild av yttrandefriheten  Lika stort polispådrag som vid Påvebesök  SD:s starka fäste ”De strider för oss”  SD under fyra procent igen  Vad kostar invandringen?   Misstag att utgå från vänsterarrangemang  ”Biskopen gjorde ett misstag”  Kyrkan behöver de obekväma rösterna    Merit Wager: SD ger tillfälle att välja rätt i rätten   Europadom kan bli turkisk vändpunkt  Nya ministrar får godkänt av näringslivet  SD skämde ut sig, enligt ledarsidor   Hoten mot planen på omval 2014  Drönaranfall kopplas till terrorhot  Tystad debatt skapar SD:s framgång   Fler journalister dödade i Irak  Partiledare upprörda över SD:s agerande    Stor demonstration mot SD  Per Westerberg (M): Det var ren hasard, jag hade ingen som helst aning hur kammaren skulle rösta.”  ETTA HÄNDER NU | Viktig och händelserik vecka i riksdagen – här är händelserna dag för dag   ”Sverige sårbart för attacker”    Livstid för Times Square-bomb  Nio terrorgripna i Frankrike   4/10 UD varnar Europaresenärer   1/10 Säpo höjer terrorberedskap   ”Slog rekord i menlöshet”  Den nya regeringen  Skarp kritik mot SD:s uttåg    Åkesson: Jag ångrar ingenting   Biskop Eva Brunne: alltid tråkigt när människor lämnar kyrkan  Kungen: ”Demokratin vilar på en stadig grund”  Nio terrorgripna i Frankrike  SD bereds plats i utskotten  En historisk bild. Partiledarna samlades i januari efter lång övertalning. Och i dag Åkesson. Se bildspel  ”Folkets tillit fick sin första törn”  ”Varför gick du på toaletten?”  Stor demonstration mot SD  Per Westerberg (M): Det var ren hasard, jag hade ingen som helst aning hur kammaren skulle rösta.” 
DN
Moskéexplosion dödade 16   ”Integrationspolitiken får framskjuten position”  SD lämnade kyrka i protest mot biskop  ”Alltid tråkigt när man lämnar kyrkan”  http://www.dn.se/go/e/board_37;afu=www.dn.se/http://www.dn.se/nyheter/varlden/bomblarm-i-roskilde-1.1184738
AB
Här lämnar SD kyrkan i protest  SD:s polerade yta – lika tunn som is
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/1.2162514/jimmie-akesson-jag-vill-be-kungen-om-ursakt  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2162283/biskop-eva-brunne-har-aldrig-varit-med-om-nagot-liknande  http://www.expressen.se/nyheter/1.2162219/sd-anhangare-lamnade-kyrkan-i-protest  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2162309/las-biskop-eva-brunnes-predikan-ord-for-ord  http://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/entry.jsp?messid=625140
Advertisements

35 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gäst
  Okt 20, 2010 @ 22:11:23

  Man bryter inte med sina barn för att dom tycker olika i politik!!
  Säger mer om denna kvinna än om sonen.
  Skulle mina barn vara Vänsterpartister (HU) så inte bryter jag med dom för det.
  Knäpp tant!!

  Svara

 2. Bärta Andersson
  Okt 12, 2010 @ 02:49:55

  Googla ”Sverigedemokraterna” så kommer du ganska snabbt kunna hitta FAKTA om att är ett parti som bildades av nazister. Enda skillnaden idag är att partiledaren har slips och hår på huvudet.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 12, 2010 @ 22:39:53

   Grundades inte alls av nazister. Däremot av några ur gruppen Bevara Sverige Svenskt! Inget fel med det! Och alla våra stora partier rövslickade Hitler och skapade Rasbiologiska institutet! Så nazi-vänligt har SD aldrig uppträtt! Dessutom är SD sveriges mest judevänliga parti, så långt från nazism du kan komma!

   Svara

   • johanna
    Okt 20, 2010 @ 21:26:11

    Nazismen innebär inte att man bara är emot judar. Man kan vara nazist och vara emot FOLKGRUPPER, det var ju inte bara judarna som blev slaktade under andra världskriget.
    Och JO, sverigedemokraterna är visst bildade av nazister. Dom gick ju för fan i nazioutfits fram till fucking 90talet.
    Läs på lite människa och formulera dig bättre, kom med bättre argument, så kanske folk börjar ta dig lite på allvar. Eller, haha, jag glömde att du var SD. Nej, glöm det.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 20, 2010 @ 23:54:05

     SD grundades av BSS! Det var inte nazister! Du får allt bevisa ditt påstående. Judehatet finner du hos muslimer och vänstern! Dom är dagens nazister!

     Svara

 3. b
  Okt 11, 2010 @ 22:15:07

  Mamman har helt rätt! Man skall bryta med dem som röstar på SD, inte minst därför att partiet är främlingsfientligt. Det är som alla vet ett parti med rötter i nynazismen, och rent rasistiskt! Hon gjorde rätt som bröt med sonen – han får ångra sitt dumma val!
  SD är något som aldrig borde ha kommit in i riksdagen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 12, 2010 @ 22:35:02

   Vad menar du med främlingsfientlig? Motivera varför dom är främlingsfientliga!

   Svara

   • Lövet
    Okt 23, 2010 @ 17:07:06

    ”On 12 oktober 2010 at 22:35 KLARTEXTEN! said:
    Vad menar du med främlingsfientlig? Motivera varför dom är främlingsfientliga!

    Du lägger upp dessa lingvistiska räkmackor hela tiden som bara skriker efter kommentarer, denna gång är det emellertid alltför enkelt och jag avhåller mig.

    Schwedische Sprache, schwere Sprache.

    Svara

 4. Galileo Galilei
  Okt 10, 2010 @ 22:56:55

  Skjuter du dig inte själv i foten nu?

  Du är själv ett ”barnbarn” till de ”invandrare” som hela tiden ständigt invandrat till Skandinavien, sedan de första 3-4 kilometertjocka glaciärerna, som täckte Skaninavien förca 12.000 år sedan, började att smälta.

  Ta tag i ditt liv och låt inte din bitterheten och ilskan vinna över dig.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 12, 2010 @ 22:50:34

   Skillnaden är att idag innebär massinvandring en kraftig ökning av andelen muslimer i vårt land, med alla de problem detta medför! Se på Rinkeby, Rosengård, Lars Vilks, hedersmorden, Muhammedbilderna, terorismen. Allt detta och mycket mer elände är resultatet av den muslimska massinvandringen! En stor muslimsk befolkning= stora problem! Jag säger inte detta för att vara elak! Bara konstaterar fakta, som vi alla vet!

   Svara

 5. Mikael H.
  Okt 09, 2010 @ 23:12:41

  Herregud, vilka obildade kärringar det finns i Sverige.
  Bättre hade väl varit om hon hade ORKAT läsa SD:s program och därefter bildat sig en uppfattnig och därefter diskuterat situationen med sonen.
  Man blir matt!

  Svara

 6. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
  Okt 09, 2010 @ 21:23:36

  You Cleartext,
  Gimme some to bite!
  Ing. etc.

  Svara

 7. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
  Okt 09, 2010 @ 19:38:37

  Möjligen är kvinnan ointelligent, möjligen är hon alla möjliga saker. Men det skall icke hållas emot henne.

  Genusneutralt och omänskligt ska mot henne hållas att hon överger sin avkomma! Detta är exempel på en djup sinnesstörning, formligen drypande av alla möjliga psykoproblem. Kvinnan är helt enkelt i behov av akut vård.

  En kärleksfull och empatisk förälder står ALLTID på eller vid sina barns sida, oavsett vad de hittar på för dumheter!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 12, 2010 @ 22:22:37

   Amen! Träffande formulering! Hon inte bara låte bli att står vid barnets sida, hon sviker honom på väldigt ytliga premisser!

   Svara

 8. Mats Carlsson
  Okt 09, 2010 @ 18:17:54

  Du tror så mycket. Vill man att landet ska störta ner i avgrunden på grund av massinvandringen, röstar på ett av de sju partier som jobbar hårt för det samt säger upp kontakten med sin son på grund av att han röstar på ett parti som vill Sverige och Svenskarna väl, så har man varken anledning eller någon rätt att ha en Svensk flagga. Det säger sig självt och om du tänker efter lite så förstår du det.

  Svara

 9. Mr Z
  Okt 09, 2010 @ 17:52:37

  Som någon skrev här i en kommentar innan så undrar man ju hur folk är funtade när de reagerar så starkt på ett parti som värnar om svenskarna och svenskheten men inte tycks bry sig ett smack om den omänskliga politik som alliansen nu för mot sjuka och arbetslösa svenskar. Invandrarna går det bra att skyffla bidrag över, men om stackars Eva-Lena som arbetat hårt och betalat skatt i hela sitt liv blir sjuk är hon inte berättigad till en krona!

  Det är inte bara skandal – det är fullständigt oacceptabelt!

  Svara

  • Mats Carlsson
   Okt 09, 2010 @ 18:19:51

   Ja och dessutom har hon en Svensk flagga bakom sig där hon sitter.. Man saknar ord för att beskriva en sådan människa.

   Skyll inte allt på alliansen. Massinvandringen startade med Olof Palme och detta som vi ser nu har varit sossarnas mål hela tiden. Har du totalt missat vad det partiet med Mona Muslim i spetsen håller på med?

   Svara

   • Mr Z
    Okt 10, 2010 @ 12:40:00

    Nej, men alliansen har ju fortsatt på den inslagna vägen. Och nu ville de ju t.o.m. öka anhöriginvandringen, bara för att ”reta” SD.

    Alliansen kan knappast ses som ett högerparti längre – det är de nya sossarna, medans sossarna är det nya VPk. Vänstern ägnar sig nu mer åt utomparlamentariska metoder..

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 12, 2010 @ 22:18:42

   Instämmer helt!

   Svara

 10. V
  Okt 09, 2010 @ 12:54:00

  ”Detta påminner om Pol Pot och forna Sovjetunionen där hjärntvättade personer offrade familjemedlemmar för att visa sig politiskt korrekta!”

  Sist jag kollade, så var SD i Riksdagen, så Sverige är inte den drakoniska Sovjetdiktatur som du beskriver, med dina paranoida fantasier. Också, ”politiskt korrekt” – hur mycket fick du betala i böter efter att du skrek ”nigger” hundratals gånger i ett Tourettes-utbrott på Sergels torg?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 12, 2010 @ 22:14:16

   Det råder förföljelse av alla invandringskritiker i detta land. Demokratin fungerar hjälpligt även för SD.

   Svara

 11. Pelle
  Okt 09, 2010 @ 09:57:53

  Kärringen är ju tokig och Aftonbladet med för den delen.Sedan undrar man ju varför det aldrig ordnas massdemonstrationer mot alla de sjuka och arbetslösa som behandlas mycket dåligt och redan bor i landet !?.

  Svara

 12. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
  Okt 08, 2010 @ 20:51:46

  Sorry! nu är det för sent, kanske nästa gång

  ”Kommentera i min blogg så skall jag övertyga dig om att rösta på SD”.

  SD och kommunisterna verkar lite för nära, och jag vill gärna ha kvar mer av mina surt förvärvad stålar. Betalar redan mer i skatt till alla blodiglar än jag orkar tänka på!!! Snyltare!!

  Svara

  • Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin
   Okt 08, 2010 @ 21:08:58

   Suck, nu när jag lugnat ner mig kan jag se med nya ögon.

   Så kan jag se att en människa, precis som du, slitit hela sitt liv för att uppnå något. Blir belönad med ”hög” lön, men de stackars lidande i samhället behöver hjälp. Så därför, varför inte ta från de som har det bra. Ja, jag har inget emot det. Men utsugning kontinuerligt. Att alltid betala mer än skamgränsen 50%, det är bara ren avundsjuka som ligger bakom, ren kommunism och socialism, för att föda de som lever i symbiotisk parasitism på de som lyckats, genom hårt arbete och slit, de som skapar fler jobb än sitt eget.

   Ja jag erkänner, jag är egoist enligt den Svenska normen.

   Svara

 13. galaxypaa
  Okt 08, 2010 @ 20:16:24

  Hon borde inte få ha en Svenska flagga hemma en som resonerar så.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 08, 2010 @ 20:21:21

   Nej, ett väldigt ytligt resonemang från hennes sida! Ointelligent kvinna!

   Svara

  • Lövet
   Okt 09, 2010 @ 17:21:31

   ”On 08 oktober 2010 at 20:16 galaxypaa said:
   Hon borde inte få ha en Svenska flagga hemma en som resonerar så.”

   Jag som trodde att kriteriet för att få besitta en svensk flagga var att man behärskar det svenska språket.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Okt 12, 2010 @ 22:18:04

    Kvinnan borde ha en muslimsk flagga. Hon värnar dessa mer än svenskar.

    Svara

    • Lövet
     Okt 13, 2010 @ 08:55:43

     Om man läser artikeln framgår det att sonen försökte påverka sina syskon att rösta på ett visst parti, i sann demokratisk anda får man förmoda.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Okt 20, 2010 @ 23:23:31

      Att argumentera för en sak är grundtanken bakom yttrandefriheten som i sin tur är en förutsättning för demokratin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: