KD ett misslyckat parti!

KD räddades kvar i Riksdagen endast tack vare taktikröster. Vad finns det egentligen för skäl att rösta på detta parti? Det är inte ens kristet längre! Religionsrelativismen fräter sönder partiet. ”Islam är lika bra som kristendom” heter det.

En religion i vars namn kvinnor stenas, småflickor och homosexuella hängs och barn knullas. Allt elände vi förknippar med islam är ”extremisternas” fel, heter det. Detta är struntprat!

Dumma Socialminister Hägglund vägrar nu också att se över Transplantationslagen. En människa kan rädda livet på flera andra! Två människor kan få varsin njure, två kan få lungorna, en kan få hjärtat, två kan få hornhinnor, och någon kan ta levern. Och det finns mycket mer att ”plocka”.

Av grumliga skäl vägrar Hägglund se över lagen. Han är irrationell! Människor dör för att organen onödigtvis slösas bort, förstörs! Det bästa sättet att hålla organen intakta är att kroppen lever vidare, även om hjärnan är död. Men Hägglund kräver att respiratorn omedelbart stängs av när livet flytt! Dåligt Hägglund! Ja till islam, nej till livet!

Att läkarna vill att respiratorn skall stängas av först när organen avlägsnats är inte för deras egen skull, utan för vår skull! Föredrar vi kyrkogården framför att respiratorn är på ett tag till? Byt partiledare och byt parti!

SVD

Minister säger nej till översyn

 Socialministern måste tänka om   DNA-tester kan vara helt missvisande   Vårdpersonal har rätt till samvetsfrihet 

Vård av döende löser organbrist

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Michael Gajditza
    Okt 28, 2010 @ 03:02:24

    Fan också! Men men, jag är tvungen. Håller faktiskt med dig…….fast du kunde ha skippat insticket om islam för det har ju faktiskt inte ett dugg med organdonationsfrågan att göra. Om du inte vägrar att ta emot ett muslimskt hjärta förstås…….?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: