Dåliga villkor för flyktingarna är nödvändigt!

Det bästa sättet att få hit en massa flyktingar är att skapa fina villkor för dom. Ge dom pengar och ge dom bostad och släpp sen in tjocka släkten också!  Ju bättre vi behandlar flyktingarna, desto fler flyktingar får vi på halsen! Så den strategin är misslyckad!

Vill vi få stopp på flyktingströmmen så måste vi följa Italiens och Greklands exempel. Inte en spänn! Låt dom klara sig bäst fan dom vill eller lås in dom som kommit olagligt. Jag kan inte kritisera dessa länder för att dom gör vad som är nödvändigt för att få stopp på de kraftiga flyktingströmmarna!

Dax att inse att Europa inte har någon skyldighet att försörja resten av världen! Enda framkomliga vägen att de muslimska och Afrikanska länderna tar ansvar för sitt folk. Dom muslimska länderna får allt välja mellan islam eller framåtskridande! Vi vill inte betala notan för deras dåliga beslut!

SVD

Landet som inte existerar  100 jobb bort i tidningsfusk Sverige redo hjälpa Grekland Flaskor mot flyktingförläggning Butiker utnyttjar svarta städbolag Berättelser från Gaza sprids idag Ministerns mål: Vård för papperslösa Iransk offensiv mitt i Hizbollahland

Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. HB Nyhetskonsult AB
  Okt 27, 2010 @ 19:53:57

  En lite undran bara. Vissa flyktingar kommer faktiskt hit och bidrar genom att växa upp utomlands och sen komma hit. T.ex. kasta sten på polisen i Iran, fly på en kamel genom öknen, ta sig till Sverige under flera månaders svåra umbäranden, utbilda sig till Ingenjör och göra ett jävla bra jobb med stort ansvar, och ge allt här.

  Har sett exempel som har min högsta respekt! När jag kommer till jobbet på morgonen och de ligger i framstupa sidoläge över skrivbordet och sover efter att ha jobbat hela natten. men det är ju iofs osvenskt. Det är emot arbetsregler och fackbestämmelser! Låt hellre projektet bli försenat än att ta det som ett personligt ansvar.

  Vad ska vi göra med dessa avvikare som inte följer våra förutfattade meningar?

  Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 28, 2010 @ 02:27:37

   Det finns många jättefina utlänningar, även från muslimska länder. Tvivlar inte på det! Problemet är att religionens makt blir kolossal när muslimsk majoritet råder. Dessförinnan växande social problem.

   Islam är som en sjukdom. Fina människor blir sjuka. Jag har inget emot människorna, däremot sjukdomen! De ser skillnaden! En drastisk men tydlig liknelse! Vi måste skilja på människan och sjukdomen! Jag har inget emot araben, men muslimen i honom.

   Den enskilde gode människan får finna sig i mullornas regler. Islam=elände.

   Svara

 2. ragnar
  Okt 27, 2010 @ 10:49:25

  Klartexten-du talar KLARTEXT.

  Svara

 3. Michael Gajditza
  Okt 27, 2010 @ 02:39:52

  Allra effektivast vore förmodligen att skjuta något hundratal och att sedan, som en tydlig markering, bränna dessa på bål. Fast vi får inte göra så mot barnen. De som blev föräldralösa i samband med ovanstående manifestation får väl helt enkelt skaffa sig ett jobb nånstans så att dom kan försörja sig. Trist med blatteungar som ligger döda i gathörnen också, det stör liksom den idylliska stadsbilden.

  Svara

 4. Kalle
  Okt 26, 2010 @ 21:41:37

  Första gången någon tagit bladet från munnen och sagt vad han verkligen tycker. Håller delvis med men någon liten humanitet kan vi dock visa. Men absolut inte dagens förhållanden ! Då får vi Rosengårdar över hela landet !

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: