Utvisa grisarna som vill döda oss!

Det är dags att vi värnar vårt eget hus. Alla som misstänks för terrorism eller samröre med terrorister bör utvisas omedelbart!  Och släpp inte in någon som saknar pass! Vi har fan ingen koll på vilka som kommer in i landet! Rena självmordet!

Det gagnar inte vårt land att ge uppehållstillstånd och medborgarskap åt folk vi inte ens vet vilka de är! Dags att sluta spela jultomte åt omvärlden!

Jag tackar min skapare att vi bara har 5 % muslimer, annars hade vi varit i ”deep shit”!

SVD SD saknar stöd för sin invandrarkalkyl  28/10 SD-budget döms ut  Kvinna släppt i Jemen   Irakier hölls gisslan i Bagdadkyrka   ”Det finns teknisk bevisning”  Polisen ska ha säkrat bevis efter bombhotet i Göteborg. Två personer sitter anhållna.  Två har anhållits misstänkta för förberedelse till terrorbrott i Göteborg. De andra personerna har släppts.   ”Inte rätt att stanna hemma”  Allmänheten trotsar varningar. ”Jag tar risken”, säger Friedrich Heger. ”De som står bakom det här ska inte få stoppa mig”, säger Mari-Anne Wallander.  ”Hotellen är avspärrade”  Populärt resmål för svenska turister  Det som skrämmer mer än tio lasermän  Partierna har inlett en politisk budgivning om att ta över SD:s retorik. ”Invandraren blir spöket som går igen i alla debatter”, skriver Mustafa Can.   Kvinna misstänks för bomber  Kjärsgaard vill förbjuda arabisk tv  Kritik mot motstridiga uppgifter   Bombdramat kan fortsätta i veckor  Fortsatt bombberedskap i Göteborg 

DN Polisen har säkrat teknisk bevisning Fortsatt skärpt läge i Göteborg.  39-åring berättar om gripandet. Butiker i Nordstan krisförberedda. Många göteborgare stannade hemma  Lite folk i största gallerian.  Två sitter anhållna. ”Fel av polisen att lägga locket på”  Terroristexperten Magnus Ranstorp: Krisexpert:

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. narcissus
    Nov 04, 2010 @ 20:50:55

    Just precis!

    Utvisa alla misstänkta, som han som blev misstänkt i någon timme av nationella insatsstyrkan och fick sitta naken på golvet medan insatsstyrkan siktade på honom med automatvapen, med fyra skräckslagna barn och en likaledes skräckslagen fru. Fast han skulle ju bara höras upplysningsvis om något han sett så det tycker man att han borde kunna ta, som riktig Svensk.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: