”Lasermannen” har rätt!

Den häktade misstänkte ”lasermannen” skall ha varit rädd för att invandrarna ”tar över”. Det är självklart en helt korrekt slutsats! Dåden försvarar jag självklart inte, men fortsätter massinvandringen så kommer hans farhågor att besannas. Inget kan hindra det om inte massinvandringen stoppas. Det är en skrämmande utveckling!

100-tals miljoner från dom muslimska länderna vill hit. Vi kan ta in 100 miljoner människor och den enda skillnaden blir att det går åt helvete för vårt land. Världen blir ett samvete mindre med ett muslimskt Sverige.

Aftonbladet och Expressen publicerar namn och bild för att killen är svensk. Hade han varit invandrare hade varken namn eller bild publicerats.  Jan Helin är en skitig hycklare! (fö är jag svartlistad av honom. Blir väl att jag får byta signatur bara).  Kvällstidningarna kör konsekvent med en dubbelmoral: uthängning av svenskar på blotta misstanken. Men det är lättare att dra ut tänderna på dom än att få dom att publicera bild och namn på muslimska brottslingar.

Vad är tanken bakom detta? Det enda skälet som jag kan se är att dom förutsätter att majoriteten läsare är en samling idioter som inte upptäcker dubbelmoralen.

Felet är att våra politiker skiter i vad folket tycker om massinvandringen!!!

Detta kommer att skapa en allt starkare frustration i samhället!

SVD

”Misstankarna har stärkts” Ska genomgå liten sinnesundersökning ”Han darrade inte på rösten”  SvD PÅ PLATS | 38-åringen häktad. ”Tittade mest rakt fram”.  Grafik: Så görs en provskjutning  Senast i våras vann han priser. Den nu häktade 38-årige mannen beskrivs som en mycket duktig skytt.  ”Hoppas är ett misstag”  ”Kan ha figurerat tidigare”   Många poliser kan ha avskräckt Malmöskytt  Flickor kan ha sett Malmöskytten    ”Extremister på frammarsch”  SvD Opinion: Länk till fler aktuella artiklar och kommentarer på SvD:s debattsajt ”Borde läsas i alla skolor”

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: