Invandrare vill halshugga Lars Vilks!

Vi har en femte kolonn i vårt land, som växer för varje år! Folk som vill mörda oss om vi vågar kritisera islam och deras främsta mål är att islam blir allenarådande här.

En svensk invandrare från Somalia, som suttit i Migrationsverket med mössan i handen och fått uppehållstillstånd. Den människan tackar för vår gästfrihet genom att dödshota oss! Och han är långtifrån den enda!

Ju fler muslimska invandrare, desto fler som vill mörda oss och utöva terror här. Vi binder en snara runt vår egen hals!

Vill våra barn ha ett sådant Sverige? Dags att vi börjar tänka på dom istället. Jag vill inte ha hit fler terroristsympatisörer!

Kan någon förklara för mig vad gott islam gör för Sverige? Jag kan nämna massor med negativa saker!

Lars Vilks är en mycket modig man, i motsats till våra fega statsminister, som aldrig vågat stå upp för yttrandefriheten!

Därför är massinvandringen meningslös!

SVD Broderskap inte längre kristna    Förundersökning om nytt Vilkshot  Svensk fyrbarnspappa blev självmordsbombare i Irak  Ett ytligt eventtänkande  Decimera hotet från den radikala islamismen

DN  Kristna S är numera troende  Straffet skärps för p-platsmisshandel  Islamister hotar halshugga Vilks

AB  Förundersökning om nytt Vilkshot ”Vi har inte glömt dig, Vilks”  ”Ska vi låta alla trampa på oss?”  Feltolkning gav censur  Martin Ezpeleta – Jag önskar Björn Wiman vore en påhittad figur   ”Polisen kan ha blivit tipsade”

EXP Hotet skrämmer inte Lars Vilks Efter terrorgruppen al-Shababs varning: ”Jag skulle tro att det är samme man

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. muslim
  Nov 25, 2010 @ 19:52:31

  Bara för att han manen vill mörda Lars betyder inte att alla muslimer vill göra samma sak,säker det finns muslimer som inte känner den dära skitiga Lars vilk.
  Så sluta var så jävligt negativa mot muslimer.Om ni bara visste hur islam var så skulle ni(o du som äger bloggen) skriva det ni skriver.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 26, 2010 @ 09:07:31

   Upplys mig, ifall du vet något om islam som jag inte vet! Vad jag skrivit är att en viss andel av muslimerna radikaliseras. Ju fler muslimer vi tar hit desto fler terrorbenägna bor här! Och andelen sympatisörer växer till enorma proportioner!

   Och som du vet så är islam oförenlig med demokrati och mänskliga rättigheter!

   Vad säger du till dom muslimer som hotar Lars Vilks?

   Svara

   • Lövet
    Nov 26, 2010 @ 13:14:19

    ”Vad säger du till dom muslimer som hotar Lars Vilks?”
    Nu vet jag inte vad ”muslim” säger, men mitt budskap till dessa är: ”välkommen till sverige, här är olaga hot straffbart enl 4 kap 5 § BRB, med upp till fyra års fängelse och option på utvisning. Ha en bra dag.”.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Nov 26, 2010 @ 16:15:49

     Jag vet vad muslim säger. Han säger ingenting! Dom kan möjligen fördöma hot ifall dom pressas av oss. Men i övrigt tolererar dom allt hot och våld från sina trosfränder. För dom kämpar alla för islam. Liksom du Lövet.

     För varje våldsbenägen muslim finns kanske 1000 sympatisörer, kan du räkna med! Dessa kommer aldrig att kritisera hoten eller våldet!

     Lövet, vill du lämna ifrån dig ett Sverige med starkt muslimskt inflytande till dina barn och barnbarn? Kan du svara ärligt på den frågan?

     Och svara på denna fråga: Hur många % muslimer vill du max ha i landet. Tar du inte ställning så är det för att du inte vill ta ställning till de långsiktiga konsekvenserna av massinvandringen! Då får vi väl anta att du inte har någon maxgräns.

     Ni muslim-kramare är patetiska. Ni har ingen aning om varför islam är bra, men ändå tycker ni att den skall tillväxa! Hur är det ställt? En barnunge resonerar smartare!

     Svara

 2. ragnar
  Nov 25, 2010 @ 14:59:43

  Jag förutsätter nu att våra myndigheter omedelbart upphäver hans medborgarskap och inte släpper in honom igen. Något annat alternativ finns inte.

  Svara

 3. Josefina Bergfast
  Nov 25, 2010 @ 14:32:43

  Kanske någon har betalat honom 500.000kronor, eller kanske 3 miljoner kronor, för att framför en kamera ställa sig upp och tala på detta sätt? Vem vet? Helt säker kan man kanske inte vara på någonting?….

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: