Kristendomen är död-islam tar över!

Broderskapsrörelsen, de kristna socialdemokraterna, är inte kristet längre. Muslimerna har växt sig starkt i Sverige och fortsätter att växa sig allt starkare pga massinvandringen av muslimer. Det är bara naturligt att islamiseringen sker även här. Snart deklarerar väl även Svenska kyrkan att man inte är kristen längre.

Självklart myser muslimerna åt denna kursändring. Deras mål är ju att stärka islam i Sverige, liksom i resten av världen. Allah är allas gud!  Det kommer vi att bli varse, ifall ni inte redan fattat det.

”Silly swede” heter det, med allt rätt!

Utvecklingen blir enligt följande: kristet-neutralt-muslimskt! Idioter säger jag! Vi fick ett bra Sverige av våra föräldrar, men lämnar ifrån oss ett eländigt Sverige!

SVD Broderskap inte längre kristna   DN Kristna S är numera troende

Advertisements

15 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Nov 14, 2015 @ 13:53:08

  gå ut från sverige muslimer

  Svara

 2. lindaweez
  Feb 07, 2013 @ 23:36:16

  haha när jag läste detta… islam tar inte över världen oroa dej inte. Inget farligt och det är en religion inte ett massvapen som dödar

  Svara

 3. Anonym
  Sep 20, 2012 @ 22:21:52

  hahah ingen/ingen kan stopa muslimer bara gud kan det…för eller senare så du som läser detta blir muslim…..det e bara acceptera

  Svara

 4. UncleBob
  Nov 25, 2010 @ 23:58:27

  En verklig händelse från en mångkulturellt besudlad stad. En verklighet som inga Riksdagspolitiker tagit på allvar eller talat om. Nu är det enda hoppet Sverigedemokraterna som tappert kämpar mot den påbjudna kapitulationen inför Islam.

  Gick förbi falafel-vagnen ”Folkets Kebab” ´som står uppställd på Rådhustorget i Landskrona under helgerna.

  Jag frågade då tre arabisktalande ungdomar i tjugoårsåldern om de trodde att islam skulle ”ta över” efter kristendomen. De hånskrattade.

  -Islam har redan tagit över! Alla på hela jorden skall komma till islam.

  De var helt övertygade över den egna religionens förträfflighet på ett hotfullt och avvaktande sätt.

  När jag invände att det kommer aldrig att ske eftersom svenskarna är ett frihetsälskande folk och de flesta kommer att bekämpa en ideologi som är så olik den svenska.

  Då blev den hotfulla stämningen ännu mer påtaglig.
  Den ena sa: Det finns vissa muslimer som hade blivit förbannade för att du säger det. De hade dödat dig.
  Vi är fredliga muslimer men några tar så hårt på religionen att de måste döda de som kränker Allah.

  De var gemensamt hotande utan att gå till angrepp mer än med ord. Men det var helt omöjligt att få dem att förstå att de kommit som gäster till ett modernt land.

  De påstod att de hade lika stor rätt att införa sin religion och att Alla svenska medborgare skulle förttå att det var för deras eget bästa och att Islam var en ”underbar, fredlig religion”.

  Detta var på inget sätt någa extrema islamister utan ganska vanliga ungdomar som kämpade för sin tro.
  Det som var tydligt var att det inte fanns något utymme i framtiden för ”icke-muslimer”

  UB

  Svara

  • Josefina Bergfast
   Nov 26, 2010 @ 02:22:00

   ”….Jag frågade då tre arabisktalande ungdomar i tjugoårsåldern om de trodde att islam skulle ”ta över” efter kristendomen. De hånskrattade”….
   ”-Islam har redan tagit över! Alla på hela jorden skall komma till islam.”
   ”..Då blev den hotfulla stämningen ännu mer påtaglig.
   Den ena sa: Det finns vissa muslimer som hade blivit förbannade för att du säger det. De hade dödat dig.
   Vi är fredliga muslimer men några tar så hårt på religionen att de måste döda de som kränker Allah”.
   Uncle Ben,
   Jag undrar ibland varför det finns det här ”dhimmi”-begreppet, som någon slags ”princip” om att efter någon slags ”skatt” så tillåts ”icke-muslimer” att just- vara icke-muslimer, även om de lever i en muslimsk ”nation”?
   Alla som inte kränker eller hädar eller ”sårar” varken religionen eller profeten eller koranen, har kanske inte någonting att frukta?
   De som inte vill följa religionen, om de t ex är kristna eller judar, de ”tillåts”, efter erlagd ”beskydds-skatt”(?) att praktisera sin religion, även om de lever i en islamsk nation, därför att religionen får ju inte tvingas på någon?
   Det är väl när deras Profet eller Koran, eller ”deras” land, blir ”kränkt” som de strider ”till försvar”? (självförsvar?) (Det som kan vara oroande är att veta var gränserna skall dras för vad ”kränkning” skall innebära och betyda? Men många människor som visar normal, anständig artighet, vänlighet och som inte medvetet vill varken hånar, kränker, förlöjligar eller bekämpar, de kanske inte heller i sin tur ”bekämpas”?)
   Islam kommer nog inte att bli den dominerande ”religionskulturen” i Sverige än på länge, och om den blir det så blir det förmodligen i så fall genom val, om ens då?
   Ibland kan man tänka på olika ”religionskulturer” och olika folkslag, som olika fotbollslag, eller bandylag, ja, vilka idrottslag som helst….?
   När ”motståndarna” skall beskrivas så vill ”det egna laget” gärna fokusera på ”de sämsta spelarna” och de som är de dummaste och de fulaste och de mest elaka och de mest odugliga? Man vill inte titta på de ”bästa spelarna” och på de duktigaste, de vackraste, de finaste och de mest goda?…
   Hos alla olika ”lag” i tillvaron, (dvs. hos alla olika ”religionskulturer”, politiska ”kulturer”, samhällssystem och ”ideologier”, och också olika etniska folkslag) finns det ”goda, fina, vackra, duktiga och bra exemplar”, liksom det också hos alla finns ”dumma, fula, odugliga, onda och dåliga exemplar”?……
   De ”egna lagen” vill oftast fokusera på, framhålla, hylla och lyfta ”till skyarna” de duktigaste, de bästa, de vackraste, de godaste, de finaste som finns bland ”de sina”? Samtidigt som de vill ”sätta åt sidan”, de sämsta, de fulaste, de dummaste, de mest odugliga och de mest dåliga hos ”de sina”? Dessa som de kanske ”skäms” för? Som de inte tycker är ”representativa”?
   Så fungerar kanske de flesta olika ”lag” i världen?….

   Svara

   • Virginia
    Nov 26, 2010 @ 13:33:57

    Ytterligare en omsvängning, Josefina lilla.
    Är du nu en apologet av ”dhimmistatus” (som enbart innefattar judar och kristna) eftersom bara de som som av någon anledning skulle tala emot Islam skulle drabbas?
    Har Lars Wilks gjort sig skyldig till ett större brott genom att ”kränka” än de som planerar att ta hans liv?
    Är det ett Sverige som du vill ha?
    I den demokrati som vi har byggt upp är religionskritik grundlagsskyddat och det är
    där som vi har har kolliderat med islamisterna ( vilket gudskelov de flesta muslimer inte är).
    Jossan, du skulle nog må bättre av att sova på nätterna, spendera mindre tid på Internet och istället försöka öka på din allmänbildning.

    Svara

    • Josefina Bergfast
     Nov 26, 2010 @ 16:24:43

     Fniss, ha, ha, ha!
     Du är rolig du, ”Virran”….!
     Ha, ha, ha!
     Ha det så bra och ta det nu bara lugnt så ordnar det sig säkert för dig också!
     V.h

     Svara

     • Virginia
      Nov 26, 2010 @ 17:26:14

      Touche!
      Äntligen kan du försvara dig som en vuxen.
      Nu blir jag faktiskt lite impad; inga utbrott, ingen självömkan och framförallt inga förföljelseteorier.
      Om du nu också kan avhålla dig ifrån MO i åtminstone ett dygn finns det kanske hopp, trots allt.
      Att du sedan inte fattar ett skvatt av vad som skrivits bjuder jag gärna på.
      Den här gången lät du dig inte provoceras så du utvecklas åtminstone i rätt riktning.
      En vacker dag kanske du t.o.m blir återinsläppt på de forum som du tills vidare är blockad ifrån. Ett gott råd bara,
      släpp ditt signum ”fniss,fniss,ha,ha”. Alldeleles för lätt att googla på.

     • Josefina Bergfast
      Nov 26, 2010 @ 18:54:40

      Om Virginia vill räkna sig själv till ”berikarna” i det samhälleliga ”varandet” på detta ”anonyma nät” så behöver hon kanske dels gräva lite djupare, lite vidare i sina perspektiv och försöka uttrycka sig lite mer nyanserat?
      Hon ”tål” uppenbarligen inte att människor är för ”avlägsna” och för ”oåtkomliga”? De måste förtvivlat ”plockas ned” till en begriplig och konkret nivå, där de går att ”greppa” genom att försöka förminska och förringa dem så att de blir lika ”naturliga”, ”begripliga” och ”vanliga” som hon själv? Så att hon därmed något lite kan ”förstå sig på dem” och vad de skriver och inte skriver?
      Ärligt talat Virginia, som tidigare sagts så är ingenting enkelt när det kommer till mänskliga beteenden, och det finns alltid mängder av faktorer som vi påverkas av, utan att vi själva ens vet om det alla gånger.
      Faktum är att här på ”det anonyma nätet” föreligger det inte något som helst ”tvång” att läsa olika texter som t ex undertecknad har skrivit, eller hur?
      Att försöka förhålla sig någorlunda respektfullt ”på det anonyma nätet” bidrar också till den allmänna trevnaden och jag tycker att Virginia försöker att bli för personlig och privat i sina formuleringar, vilket i alla fall inte jag har något intresse av att bli. I alla fall inte med Virginia.
      V.h.

     • Anonym
      Nov 26, 2010 @ 19:10:32

      Nu tappade du stilen,Josefina.
      Du skulle ha förblivit cool och oberörd som du lyckades med i ditt första kommentar. Tänk på att om du uppträder som ett kränkt mobbingoffer blir du också behandlad därefter i synnerhet på nätet.
      Dags att sätta punkt nu innan vi förstör kommentatorfältet för andra.

    • Josefina Bergfast
     Nov 26, 2010 @ 20:16:36

     Bästa ”Virran”, du ”förvirrar” dig i felbedömningar av olika slag, så jag tycker nästan synd om dig…
     Jag känner mig tyvärr inte som något mobbingoffer, om det var det som du försökte få mig att känna mig som?
     De frågor och ”problem” som denna sida, ”Klartexten”, tar upp tycker jag är intressanta frågor, eftersom religion, filosofi, psykologi och pedagogik råkar intressera mig. Samt i viss mån också historia och politik. Att försöka se och tolka olika både historiska och nutida händelser och skeenden och sociala reaktioner på dessa skeenden kan ha sina sidor, ja, ibland har det just en mängd olika sidor och perspektiv, som medför att man behöver närma sig frågorna med en viss ödmjukhet, eller hur?
     Att bara ”häva ur” sig nedsättande epitet mot andras tolkningsförsök ser jag bara som begränsningar som helt enkelt är beklagansvärda, ingenting annat.
     Ryck upp dig nu lite bästa Virginia, och vässa formuleringarna och försök att föra normala samtal utan att bli för personlig och insinuant, det leder inte ett samtal framåt. Det är dina åsikter i frågan som behöver formuleras med argument, förstår du inte det?

     Svara

 5. Josefina Bergfast
  Nov 25, 2010 @ 18:04:34

  Ja, avkristningen av Sverige är ett sorgligt kapitel i sig. Frågan är hur den har gått till och vilka viljor det är som mest har bekämpat kristendomen? Många olika förmodligen?
  Kristendomens sannaste uppdrag, som Paulus förmedlade ”till folken av nationerna” var väl just att som ”inympade grenar” till ”det ädla olivträdet” (judendomen) inte göra sig själva för märkvärdiga, utan just, med Jesus som förebild och exempel, lära sig självuppoffrandets konst? Till gagn och för ”de heliga i Jerusalem” först och främst? Paulus storartade predikoarbete hoppades han skulle komma ”de heliga i Jerusalem” till del. Kristendomen har kanske ibland på sina håll i historien ”glömt” detta sitt ursprung, och kanske blivit lite ”högfärdig” och ”självmärkvärdig” av sig? Och kanske också därför kommit på kant med Judendomen för den sakens skull? Om detta varit fallet är det ju i sig en dum och olycklig utveckling. Det heter ju: ”Man kan inte hugga av den gren man sitter på”?
  Kristendomens kärnbudskap borde inte ha släppts? ”Självets” uppoffrande är en god princip och om kristendomen ”glömmer” den ”tacksamhetsskuld” den har till Judendomen och ”de heliga i Jerusalem”, så går den vilse?

  Svara

 6. maminka
  Nov 25, 2010 @ 15:40:18

  Ja Ragnar, jag litar inte på någon muslim, fast han/hon säger att han/hon är sekulariserad. En gång muslim, alltid muslim och när Koranen tvingar en dag att välja sida – då kan han/hon döda i Alahs namn. Men en kristen kan leva sekulariserad och ALDRIG kommer att döda – för att Bibel lär ut att vända andra kinden mot fiende.

  Så är muslimer i Sverige först och främst muslimer med allt vad det innebär. Som medborgare i landet Sverige bara när det behövs, när de har nytta av det. Må alla etniska svenskar som förråder sitt land, sina barn och barnbarn och sina förfäder som lämnade detta land till dem, må de känner av sveket i sin framtid. För de kommer garanterat att känna av det, om de inte har investerat i flott villa, ekonomiskt trygga pensioner, privata försäkringar och bevakningsbolag runt villan. Eller möjligen kan de sticka utomlands när skutan Sverige går till botten.

  Jag satt på allmänhetens läktare och lyssnade igår när riksdag godkände Grundlagsändringar (som förändrar allas vårt liv – läs på PI), utom SD. I korridoren träffade jag på en grupp muslimer guidade av islamist Kaplan från Mp. Hela hans ansikte lyste med arrogans, maktlyshet och malighet när han gick där som hemma i sitt hus. Han, Waberi (M) och flera till tränar hur de ska en dag ta över. Det fanns något otäckt i hans ansikte, så jag var faktiskt rädd.

  Svara

 7. ragnar
  Nov 25, 2010 @ 15:02:33

  I en tysk sifo undersökning för några år sedan frågade man inflyttade muslimer (ej extremister) om de var beredda att döda för att Koranen skulle bli världsomfattande. 70 % (sjuttio) svarade ja!! Stoppa muslimerna nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara

  • Lövet
   Nov 25, 2010 @ 15:53:08

   Kul försök. Lika förtroendegivande som ”ett oberoende institut i Schweiz”.

   Har du några belägg för dina fantasier? Nähä?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: