Wikileaks-Assange lurad i en fälla?

Å ena sidan stödjer jag USA:s kamp mot terrorismen och kampen mot Talibanerna. Men å andra sidan vill jag att islam ges möjlighet att ”bekänna färg”. Jag vill gärna att världen får se vilket elände som blir resultatet när islam får värka utan västlig inblandning. Är ni inte trötta på att muslimerna skyller allt sitt elände på väst? Det har tydligen inget att göra med att man står med ena foten i medeltiden!

Problemet är att väst är idioter som inte kan låta bli att blanda sig när muslimska länder håller på att gå under i sin egen avföring. Vi tycker så jävla synd om muslimerna och släpper hit problemet (islam), som därefter fritt sprider sig i väst.

Wikileaks avslöjar horribla övergrepp begångna av USA. Det är fullständigt åt helvete när amerikanska soldater dödar oskyldiga civila afghaner! Jag betonar oskyldiga! Dom skyldiga struntar jag i! Här gör Wikileaks en god gärning! Man är ingen dålig människa för att man fötts i ett muslimskt land!

Att det finns bra muslimer innebär dock inte att islam är bra! Där begår många ett tankefel! Träffar man en trevlig muslim så innebär det att islam är bra!!! Idioter! Det fanns trevliga nazister också! T ex Richard Sorge och Oscar Schindler. Det gör inte nazismen till en bra ideologi!

Jag tror att svenska rättsväsendet, i fallet Assange, sitter i knät på amerikanska myndigheterna! Jag tror att dess grundare  Julian Assagne orättfärdigt anklagas för våldtäkt och att detta är dikterat av USA. Jag menar inte att dom ljuger om dom faktiska omständigheterna, utan att dom lurat in Assange i en besvärlig situationen som ett led i en konspiration. Det luktar beställningsverk. Jag tror att han ”framats”!

Det kan förstås även vara en fälla arrangerad av USA, där svenskarna bara inte genomskådat det hela. Intressant är att granska dom inblandade ”offren” deras bakgrund och kopplingar!

Jag skulle själv kunnat anklagas för våldtäkt många gånger ifall någon varit på det humöret, vilket dessbättre aldrig varit fallet. Många av oss skulle kunnat åka dit för våldtäkt ifall vi råkat ut för en illvillig kvinna! Det betyder inte att vi våldtagit, bara att vi glömde skriva kontrakt innan vi med milt våld (snarare beslutsamt) besteg kvinnan. Man är ingen våldtäktsman bara för att man inte är nån jävla feminist. Man ser klart hur lätt det är att sätta dit en sån som mig, dig och kanske Assange!

Jag kan ha fel om konspirationen, men det är så jag tror det ligger till. Det stinker lång väg! Allt tycks vara ett beställningsverk med syfte att hindra Assange från att få uppehållstillstånd här samt, att i största allmänhet smutskasta Wikileaks!

För att fördjupa perspektivet: Det är resultatet som räknas, dvs slutresultatet! Och det enda acceptabla slutresultatet är att islams spridning till väst bromsas! Det har högst prioritet!

Jag frågar mig vad Wikileaks avslöjanden leder till. Rimligen påskyndar det nedtrappningen av USAs krigföring i Irak och Afghanistan. Hur påverkar det flyktingströmmarna till väst?

Om flyktingströmmarna ökar pga Wikileaks avslöjanden så vill jag dom håller igen annars, kör så det ryker! Realpolitik.

Krig mot muslimska länder behöver vi aldrig bekymra oss om. Vi skulle slå ut dom på två röda.

Det är inget självändamål att hjälpa islamska länder mot islam! Vill dom ha islam, låt dom själv stå för konsekvenserna. Och stäng flykting-ventilen till väst! Låt muslimerna stanna i dom muslimska länderna! Det skulle sluta i katastrof för dom. Men dom måste få reda på det ”the hard way”! Jag är less på att muslimerna skyller allt sitt eländer på väst! Låt dom gå under i sin egen skit! Så blir det väl tyst!

Vi vet att det bara leder till oroligheter, krig, fattigdom och elände!

Detta vara bara lite lösa funderingar.

SVD USA kontaktar allierade  Statsvetare försvarar Urban Ahlin (S). Menar att diplomatrapporter ofta blir fall för tolkning. S bad USA om PR-hjälp. Positiv till Afghanistaninsatser kort tid före rödgrön uppgörelse. Bankjätte föll på Wikileaks-oro USA:s största bank. Rykte: Är Wikileaks nästa mål. ”Nervös jul för Wall Street” Andreas Cervenka: Finans- krisfiler en given skandal. Misstänks för våldtäkt i Sverige. Julian Assange efterlyses nu, efter Interpols inrådan, över  Sverige har varnats inför ny publicering  ”Globala historien skrivs om”. Den nya läckan ska vara sju gånger större än den senaste om Irak. 8/4 Sajt fixar världsscoop – men inte ekonomin   Video visar hur civila dödades   26/11 USA kontaktade Sverige inför läckor   22/11 Ny jättepublicering från Wikileaks   24/10 Wikileaks: al-Qaidaledare slapp undan  24/10 HRW: Irak bör utreda krigsrapporter  23/10 Svenska vapen i läckt krigsrapport   23/10 SvD rapporterade live från Wikileaks presskonferens  23/10 Påminns i spegeln varje morgon  23/10 Norsk lönnmördare pekas ut  23/10 IBC: 80 procent av Irakoffren civila  23/10 Assange avbröt och lämnade CNN-intervju   23/10 Dokumentläcka av nytta för motsidan   23/10 Fler civila än soldater döda i Irak   22/10 USA varnar för Wikileaks-publicering     Pentagons brev till Wikileaks   16/10 Wikileaks utsatt inför Iraksläpp   15/10 Pentagon genomsöker databas  1/10 Wikileaksgrundare anklagar Pentagon  25/8 Wikileaks släpper CIA-dokument  19/8 Pentagons brev till Wikileaks  18/8 Dubbla budskap från Pentagon  18/8 Thailand blockerar Wikileaks  17/8 Piratpartiet samarbetar med Wikileaks  16/8 Utgivningsbevis skyddar inte Wikileaks  16/8 Assange: ”Vi är specialister på det här”  16/8 Julian Assange: ”Inga enkla val”   15/8 Läs chatten med Julian Assange här.  14/8 Wikileaks ansöker om svenskt utgivarbevis   13/8 Försvarsmakten redo för nästa läcka   12/8 Wikileaks-grundare tillbakavisar kritiken   28/7 Redan misstänkt militär kan vara källan bakom Wikiläckan  27/7 Unikt samarbete   Wikileaks får hjälp av Piratpartiet?  27/7 Svensk medborgare namnges    27/7 ”Visar på brister”  26/7 Carl Bildt tonar ner uppgifter från Wikileaks  26/7 Svenska styrkor nämns i de hemliga rapporterna  26/7 Läckta uppgifter kan påverka situationen i Afghanistan  26/7 Wikileaks grundare: ”Verkar finnas krigsbrott dokumenterade”  26/7 ”Ser inte bra ut för USA”

DN  USA har kontaktat UD om Wikileaks

AB USA: Svenska hemligheter kan avslöjas

EXP UD har varnats för Wikileaksdokument Sverige har varnats inför Wikileaks kommande avslöjande

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. TimS
  Nov 30, 2010 @ 19:47:24

  Antag att man förutsättningslöst skulle granska alla demokratiska länder på jorden för att finna i vilket land man kan finna en lag och en lagtillämpning som gör det möjligt att sätta nästan vilken man som helst i fängelse på bara en anklagelse. Man skulle då finna Sverige. Alla män som har haft samlag med en kvinna med vilken han inte har ett någorlunda stadigt förhållande kan när som helst bli anklagad och fälld för våldtäkt av kvinnan i fråga, utan andra bevis och utan att anklagelsen görs i anslutning till samlaget. Detta har skett många gånger i Sverige de senaste decennierna.
  Nu har USA funnit och använt detta för att få till att inte bara en utan två kvinnor som antagligen haft samlag med Assange anklagar honom på detta sätt. Det skulle vara väldigt intressant att kunna kontrollera om det finns några VÄLDIGT feta nummerkonton i Schweitz eller annorstädes, och att kunna kolla utgiftsflödet därifrån för de två kvinnorna för resten av deras liv i förhållande till deras uppgivna inkomster….. det är naturligtvis inget som kan göras av en undrande allmänhet, utan bara för den som har tillgång till datalagringsdirektiv, IPRED, telefonavlyssning, polisiärt inkrävande av kontokortsaffärer, flygbokningar mm. Som polis och åklagare har tillgång till men vilka ALDRIG skulle snoka i detta i detta fall. För det vill inte USA.

  Svara

 2. Josefina Bergfast
  Nov 26, 2010 @ 21:11:09

  ”…Om flyktingströmmarna ökar pga Wikileaks avslöjanden så vill jag dom håller igen annars, kör så det ryker! Realpolitik.

  Krig mot muslimska länder behöver vi aldrig bekymra oss om. Vi skulle utrota dom på två röda.”…

  Utrota en miljard människor på två röda…? Märkliga tankar…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 26, 2010 @ 21:22:35

   Självfallet en grov överdrift! Jag åsyftar kärnvapenkriget. Det skulle vara över rätt snabbt. Resten är en skitsak, i meningen att dom inte kan hota oss. Poängen är att vi är helt överlägsna!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: