Laglösa invandrare: vård och utvisning!

Detta inlägg är censurerat av Svenska Dagbladet! Dom har strukit blogglänkarna till inlägget. Svensk press tål inte det fria ordet! Dom är maktens språkrör, inget annat!

Tanken från SVD:s sida är att vi fria bloggare skall ägna oss åt självcensur, för att få våra blogglänkar publicerade. Så djupt får vi dock aldrig sjunka! Jag föredrar ärlighet och censur framför självcensur!

Först och främst, dom är inte ”papperslösa” utan laglösa! Att vistat i landet trots beslut om utvisning är ett lagbrott som är straffbart! Så dom är kriminella!

Mellan 25.000 och 100.000 vistas i landet illegalt!  Dom saknar asylskäl och fick  följaktligen avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd, men vägrar lämna landet. Dom försörjer sig genom tiggeri, svart arbete, stöld, prostitution, narkotikaförsäljning och annan brottslighet.

Många miljarder människor har en lägre levnadsstandrard än oss. I många fall beror det på att dom väljer att stå med ena foten i medeltiden (muslimska länder), med åtföljande fattigdom. Det är inte vårt ansvar att ta konsekvenserna av deras val. Dom måste lösa problemet eller leva med konsekvenserna!

Alla illegala flyktingar får redan idag gratis akutvård. Dom som jobbat och slitit här hela livet måste dock betala för även för denna vård! Nu kräver idioter att all sjukvård av illegala invandrare  blir gratis, medan hederliga svenskar måste betala för allt detta !

Nästa krav blir att dom skall få gratis bostad samt socialbidrag och pension! Varför får inte även svenska kriminella gratis sjukvård?

Och hur skall stackarna klara sig utan tak över huvudet, utan pengar, utan semesterresor till hemlandet? Åtgärdspaketet är stort och kommer att implementeras ett steg i taget! Endast dumheten sätter gränser och som vi vet så är den gränslös!

Det är inte så att vi har obegränsade sjukvårdsresurser! Redan idag har många svenskar, som slitit hela livet, långa väntetider till sjukvården. Än värre blir det om de kriminella garanteras en gratis gräddfil. Det blir väldigt attraktivt att vistas illegalt i idiotlandet Sverige: jobba svart och skattefritt, få gratis sjuk- och tandvård. ”Silly Swede” heter det och jag förstår varför!

Jag anser att vi bör ge dom gratis vård, men därefter omedelbar utvisning!

Vad skulle konsekvenserna bli ifall vi underlättar för dessa kriminella att stanna kvar? Jo än kraftigare tillströmning av illegala invandrare! Dom kriminella smuggelsyndikaten skulle tjäna än mer på idiotlandet Sverige! Ju bättre  dom kriminella har det, desto fler söker sig hit!

Vill vi ha ut dom, så måste vi försvåra för dom, inte tvärtom! Är det svårt att fatta? Eller vill vi ha hit ännu fler illegala invandrare? Dom kan åka hem till sina resp. hemländer, men vill inte! Det är inte vårt ansvar. Det är deras eget val.

Jag måste erkänna att jag skrattade gott åt den korkade svenska kvinnan som gömde en ”papperslös” man i sin lägenhet. Han tackade för gästfriheten med att ha sex med hennes underåriga dotter, varefter han slängdes ut!  What goes around comes around!

Idioti är bara förnamnet!

SVD SD vill neka gömda flyktingar fri vård

DN ”Stockholm inte bäst på vård av papperslösa  ”Lagen måste ändras för att papperslösa ska få vård” Ministerns mål: Vård för papperslösa

AB  Garantera vård till papperslösa  Poesiprotest i arktisk kyla  Högaktuella – men för tunga Häng ut de som håller slaveriets hjul rullande ”Stor förändring av integrationspolitiken” Om SD fick bestämma

EXP http://www.expressen.se/1.2218277  http://www.expressen.se/1.2218140  http://www.expressen.se/1.2176613  http://www.expressen.se/1.2093017

Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. ....
  Mar 02, 2011 @ 11:17:28

  världen är allas, länderna är allas, det ni är, är att vara själviska.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 02, 2011 @ 19:08:34

   Struntprat! Alla länder är inte allas länder! Sverige är inte till för alla! Inga andra länder heller! Varför kan inte muslimerna bo i sina hemländer? Eller i sina muslimska grannländer! Jo, därför att muslimska länder är så jävla misslyckade! Socialt, ekonomiskt, humanitärt osv! Allt beroende på islam och vi vill inte ha hit problemet, för då drabbas vi av samma skit!

   Vill du att dina barn och barnbarn skall växa upp i ett muslimskt samhälle? Tycker du Sverige har blivit tryggare av den muslimska massinvandringen?

   Svara

 2. lasse
  Feb 21, 2011 @ 17:55:32

  Ingen kommer att göra något åt detta Det måste hända något innan de som styr kommer underfull om att allt är fel Men har de gått så långt så finns inget att göra Vem ska då hjälpa OSS INGEN Och vem ska då få skulden för att regeringen kunnat sköta Sverige Har man ansvar för att sköta ett land Så ska man okså ha livserfarenhet och veta vad man står Man kan inte styra ett land med bara en bok i näven Det är synd att ett bra land som sverige ska gå under på grund av detta

  Svara

 3. ragnar
  Nov 28, 2010 @ 13:55:44

  I Hedemora har en organisation fått flera hundra tusen kronor av Allmänna Arvsfonden(som får sina pengar av avlidna personer utan anhöriga) för att bedriva svenskutbildning för illegala flyktingar, som redan fått nej på sin ansökan.
  P.S. Tjänstemannen på Arvsfonden tyckte det var synd att organisationen inte hade sökt om mer pengar! D.S.

  Svara

 4. Josefina Bergfast
  Nov 27, 2010 @ 19:49:04

  Faktiskt bra och genomarbetad text med bra självförsvarstänkande. Det går inte att inte sätta gränser.
  M.v.h. Josefina Bergfast, 70 år ung.

  Svara

 5. Stig Palm
  Nov 27, 2010 @ 12:19:02

  Fingeravrtyck ska komplementeras med ett DNA prov att alla gränspoliser inom EU har tillgång till all information.
  Direkt avvisning är enda rätta. Detta sprider sig till andra som försöker ta sig in.
  Humanismen från vår sida för inte leda till vår egen undergång. Hur ska vi annars kunna bistå de ”verkligt” behövande?

  Svara

 6. oveg
  Nov 27, 2010 @ 10:35:38

  ”..men därefter omedelbar utvisning!”. skriver du. Men vad hindrar dem från att åter resa in i Sverige; är det nån påföljd för det, annan än att de åter utvisas om de blir påkomna?
  Och vad hindrar dem från att uppge annan identitet – papperslöst – och köra ett nytt varv i asylkarusellen. Tas det regelmässigt fingeravtryck på de som söker asyl?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: