Utvisningshotad arrangerade kidnappning?

Tre barn saknas i Högsbo kl 18, sedan mamman gått in i en lägenhet och lämnat sina tre små barn (1,2 och 4 år) ute på gården. När mamman kommer tillbaks till gården är alla barnen försvunna, hävdar mamman. Barnvagnen fanns kvar på gården.

Var och en borde fatta att en bekant till barnen och mamman fört bort barnen. Ingen normal mamma lämnar sina tre barn ensamma i ett tättbebyggt bostadsområde, medan hon själv går in i en lägenhet. Det är fullständigt orimligt!

Ifall mamman talar sanning såtillvida att barnen försvann medan hon gick in i en lägenhet, så har hon arrangerat så att en bekant till henne och barnen promenerat iväg med alla barnen. Tre små barn kan inte föras bort med våld utan att det blir ett jävla liv! Och dom skulle heller inte lämna mamman för någon okänd.  

Vilken människa skulle ens komma på tanken att föra bort TRE barn samtidigt från ett bostadsområde? Mamma: hade du inte tänkt me röven, kanske någon skulle trott dig!

Den mest sannolika förklaringen är att familjen är utvisningshotad och att mamman/pappan arrangerat ”kidnappningen”.  Ett välbeprövat knep. Dom är nämnligen invandrare. Denna teori har framkastats i olika kommentarer. Och tveklöst förklarar den allt!

Den förklarar mammans beteende och även tidningarnas förljugna och torftiga rapportering! Tidningarna känner väl till omständigheterna men i vanlig ordning mörkar man all negativ rapportering om invandrare.

Detta är förstås en teori, men den mest sannolika förklaringen, utifrån tillgängliga fakta!

En teoretisk möjlighet är förstås att pappan passat på när kvinnan går in i en lägenhet och lämnar barnen utanför. Men detta är lika sannolikt som att du träffas av en komet i detta nu!

Så farbror polisen. Grip mamman, kör in tandpetare under hennes naglar så får ni reda på var barnen finns. Ett tips i all välmening.

AB Tre barn mystiskt borta i Göteborg

EXP Tre barn försvunna i Göteborg

SVD Tre små barn saknas i Högsbo

Advertisements

13 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Micke
  Nov 30, 2010 @ 16:44:00

  Det är självklart att detta är ett försök till att få PUT, alla ni medlöpare kommer i sinom tid att stå med brallorna nere vid knäna och skämmas ju mer pöbeln vaknar upp och ser den verklighet som håller på att förstöra vårat land.

  Ex moderat

  Svara

 2. Malin
  Nov 29, 2010 @ 21:38:17

  Oavsett vad som har hänt eller inte har hänt, oavsett var barnen befinner sig så ligger det alldeles säkert en tragedi i botten. Det kan man lätt räkna ut, det spelar ingen roll vad man har för teori om händelsen. Oavsett vad som är orsaken till deras försvinnande kan man, dra slutsatsen att det handlar om väldigt otrygga och utsatta människor. Jag skickar en tanke till familjen och hoppas att det ordnar sig.

  Har du någonsin varit förtvivlad? På riktigt?

  Vänliga hälsningar,
  Malin

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 29, 2010 @ 22:29:52

   Kom ner på jorden! Man kan hantera otrygghet på olika sätt! Vissa vill roffa åt sig det dom borde dela med andra. Andra vill dela med sig, vara rättvisa. Jag föredrar den sistnämnda människotypen. Den första föraktar jag! Vissa blir förtvivlade för att dom inte får ALLT, medan andra blir förtvivlade för att dom inte ens får det lilla! Den första skiter jag på! Den sistnämnda sympatiserar jag med.

   Motivet till mammans kidnappning av barnen känner vi inte till och det har jag heller inte spekulerat i. Jag säger bara att hon ljugit och alltså kidnappat barnen!

   Den som agerat ondskefullt och egoistiskt skall åka dit så det visslar enligt min mening! Håller du med?

   Svara

   • Malin
    Nov 30, 2010 @ 07:29:16

    Det enda jag kan hålla med om är att du nog inte riktigt vet vad det innebär att vara männniska. Eller så försöker du kanske bara provocera?

    Vänliga hälsningar,
    Malin

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Nov 30, 2010 @ 09:27:24

     Kan du argumentera (som en människa)? Jag vet inte vad du försöker argumentera för, eftersom du saknar ärlighet och tydlighet.

     Kanske du menar att den som vill ha barnen för sig själv har moralisk rätt att kidnappa barnen? Kanske menar du att ingen har rätt att kräva hänsyn? Kanske menar du att den känner sig ”förtvivlad” har rätt att kränka andra hur han hon/han vill? Kanske menar du att barnens rätt till båda föräldrarna är underordnad ena förälderns egoistiska ”behov”?

     Jag efterlyser ärlighet och tydlighet från din sida. Överlåt flummandet åt idioterna.

     Svara

     • Malin
      Nov 30, 2010 @ 09:53:53

      Okej, jag fattar. Du vill bara provocera lite. Bra försök, men det funkar inte så bra på mig.

      Jag tror att du är mer begåvad än såhär. Egentligen.

      Vänliga hälsningar,
      Malin

 3. JohannaV
  Nov 29, 2010 @ 17:53:13

  Obehagligt med ”amatörpoliser” som bloggar och dessutom förespråkar tortyr.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 29, 2010 @ 18:42:28

   Du trivs bättre med idioter förstår jag. Det finns all anledning att uttrycka sin avsky för mammans skitiga agerande! I fängelse bara!

   Svara

 4. Svava
  Nov 29, 2010 @ 16:08:28

  Självklart fattar både media och polisen att något är lurt, annars hade detta stått högst på alla förstasidor, rikslarm hade gått ut och frivilliga hade organiserats för att leta, som i fallet Engla.

  Media rapporterar det polisen släpper, och polisen släpper det de anser gagna utredningen.

  Finns ingen anledning att vara nedlåtande mot vare sig den ena eller andra parten, eller att anklaga mamman för kidnappning heller för den delen innan fakta finns.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 29, 2010 @ 18:43:37

   Det finns anledning att använda sitt sunda förnuft! Klart som korvspad att hon arrangerat en kidnappning av barnen! Snacka inte som en jävla dumbom! Lär dig dra konsekvenserna av dina slutsatser, pucko!

   Det är en sak att ana ugglor i mossen, en annan att agera och skriva i enlighet med det! Men svensk press är skit, svag och feg.

   Media tycker till så jävla mycket i andra sammanhang. Men här väljer dom att klia sig i huvudet som idioter och låtsas att dom inget begriper! Att kalla det för ett mysterium är helt jävla sinnessvagt, ja näst intill kriminellt!

   Att ta på sig dumstruten och skriva sånt dravel är en tydlig vink om hur låga tankar tidningarna har om allmänheten. Sanna mina ord, det kommer att visa sig att jag har rätt! En no-brainer! Samma drägg som förespråkar massinvandring begpriper heller inte vad som hänt. Lika huvudlöst. Jag behöver väl inte tillägga att jag mår illa av det jävla hyckleri som genomsyrar svensk journalistik!?

   Svara

   • Lövet
    Nov 29, 2010 @ 19:15:23

    Lynchmob! Självjustis! Stor i orden! Mot bättre vetande! Yeehaaah!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Nov 29, 2010 @ 22:20:07

     Den troliga sanningen helt enkelt! Jag är bra mycket närmare sanningen än tidigare kommentatorer och tidningarna. Wait and see! Och sanningen, det är det enda intressanta. Inte hur jävla försiktig man kan vara!

     Svara

     • enolf
      Nov 30, 2010 @ 17:48:07

      Kul figur du är, klartext. Skriva om ”sunt förnuft” och samtidigt kräkas ur dig svordomar och invektiv. Varken sunt eller förnuftigt. Du borde ta en halspastill och en skvätt varm mjölk. Jag tror för övrigt inte på Malins sista slutsats.

      Visst är det sannolikt ett familjedrama bakom detta, men man behöver inte bete sig dumt själv av den anledningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: