DO: religiös extremism är OK!

Efter två år har DO äntligen fattat beslut om huruvida det är diskriminering att stänga av en elev från utbildning för att denne bär niqab. I två år har DO inte gjort ett smack! Nu har tanten vaknat!

Det är vår skyldighet att acceptera religiös extremism!

Att niqab är ett uttryck för religiös extremism borde vara uppenbart! Idag är det tillåtet, för våra barnbarn kan det bli ett tvång! I takt med den muslimska massinvandring sker en gradvis islamisering av vårt samhälle. En värdeförskjutning mot islam. Islam står för motsatsen till demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet.

Vi slåss för islams rättigheter medan islam slåss för vår ofrihet!

Detta är på sikt ett hot mot allt vi står för inklusive själva demokratin. Islam är oförenligt med demokrati! Tanken är väl att ifall islamiseringen sker gradvis så märker väl idioterna inget.

Vi håller så sakteliga på att skapa ett muslimskt helvete för våra barnbarn!

Att vänstern välkomnar att demokrati-fientliga islam växer sig starkt förvånar väl ingen! Dom har allit varit svaga för diktaturer.

Och för balansens skull ett par pro-niqab videor:

Hängdes i morse 

Nu ska hon dö

Den muslimska klädpolisen slår till!

DN  DO Katri Linna klar med beslutet om niqab i skolan:  FP vill se över lag- stiftningen för slöja  Fredrik Reinfeldt:  

SVD DO: Fel stänga av elev som bär slöja  ”DO har kört i diket”  Ingen niqab i vuxenskolan Rundringning: Ingen av Stockholms elever på vuxenutbildning

AB     DO Katri Linnas beslut är klart: Niqab i skolan är okej  Humanisterna: Diskrimineringslagen måste skrivas om ”Heltäckande slöja och barn är inte ok” Grundprincip att folk ska få klä sig som de vill  iskrimineringsombudsmannen är en mes”

EXP http://www.expressen.se/nyheter/1.2235395/do-fel-stanga-av-elev-som-bar-sloja  http://www.expressen.se/debatt/1.1713314/alia-khalifa-forbjud-mig-inte-att-vara-mig-sjalv  http://www.expressen.se/ledare/1.1721975/anna-dahlberg-slaget-om-slojan

Advertisements

20 kommentarer (+lägga till din?)

 1. solklart
  Dec 06, 2010 @ 12:27:09

  islam är en underbar religion.
  ni som inte är muslimer och inte vet något om islam, var vänlig och sök om den sanna islam, gå till en moske och fråga. läs inte om islam genom media där allt förträngs. om ni inte söker och skriver utifrån de ni vet så är det bara ni som verkar okunniga och står som ett par idioter och skriver om något ni inte ens vet…

  islam är den snabbaste växande religion i helöa världen, och enligt statestikerna så är muslimer majoriteten av befolkningen på denna jord vid 2015.
  bara i amerika så konverterar 20 000 varje år. det är ungefär 54 människor varje dag!!!!

  så vare sig ni vill eller inte att islam komm in i ert svenska samhälle med era barnbarn, så kommer det ändå att göra.

  världen är mycket större än sverige, och när världen växer kommer de att knacka på sveriges lilla samhälle och tränga sig på!!!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 06, 2010 @ 16:29:30

   Jovisst är islam en underbar religion! Om man är man och struntar i demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet! För oss övriga blir islam ett stort problem!

   Svara

   • rezin
    Dec 07, 2010 @ 11:06:20

    vadåå för mannen…
    du vet ju inte ens något om islam!!!
    kvinnan har all rättighet som mannen, var faan har du fått detta bullshiit ifrån??????
    skulle gärna vilja se källan!!!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 07, 2010 @ 12:17:00

     Jaså kvinnan är likställd med mannen? Här har du källorna:

     Mannen får slå kvinnan och har större rättigheter än henne:

     ”Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.” (Koranen Sura 4:34; fördjupning)
     Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne
     ; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes. (Koranen, Sura 2:228; fördjupning)

     Arv (mannen ärver dubbelt så mycket som kvinnan)
     GUD föreskriver följande om [arvsrätt för] era barn: sonens [lott] är lika med två döttrars lott; om döttrarna är fler än två, är deras lott två tredjedelar av kvarlåtenskapen, och om endast en dotter finns, skall hon ärva hälften. [Den dödes] föräldrar skall ärva en sjättedel var av kvarlåtenskapen om han efterlämnat barn; men om han inte efterlämnar barn och föräldrarna är enda arvtagare, är moderns lott en tredjedel. Har han efterlämnat bröder, är moderns lott en sjättedel efter [avdrag för] legat och skulder. Ni vet inte vem som är er närmast, era föräldrar eller barn, genom det som de har gjort för er – Gud har nu gett Sina föreskrifter; Gud är allvetande, vis. (Koranen sura 4:11)

     Vittne (en mans vittnesmål är värt lika mycket som två kvinnors)
     Och tag två av era män till vittnen; finns inte två män till hands, tag då en man och två kvinnor bland dem ni godkänner som vittnen. (koranen, Sura 2:282; fördjupning)

     Slöja
     Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar – och till alla troende kvinnor – att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig. (Koranen, Sura 33:59; fördjupning)

     Äktenskapsbrott
     Mot den av edra kvinnor som begår skändlighet, skolen i tillkalla fyra vittnen bland eder, vittna dessa, så hållen dem inomhus tills döden tager dem hädan eller gud bereder dem någon annan utväg. (Koranen, Sura 4:19)

     Vad är du för en eländig muslim som inte ens känner till koranen?

     Svara

 2. Malin
  Dec 01, 2010 @ 23:20:31

  Varför så rädda? DO:s beslut, som grundar sig på svensk lag, är inget att förfasa sig över? Det är väl ändå en bra grej att vi inte tillåter diskriminering? I detta fallet var dessutom niqaben faktiskt inget större problem, egentligen, vilket DO också mycket riktigt påpekar. Vad finns det att rädas i detta fallet?

  Jag tror att det inte handlar om DO:s utslag eller om kvinnors kläder. Det handlar om rädsla och rädslan finns inne i er. Ingen annanstans, den kommer ingen annanstans ifrån.

  Ni behöver faktiskt inte vara oroliga. Jag lovar.

  Vänliga hälsningar,
  Malin

  Svara

  • ragnar
   Dec 02, 2010 @ 00:24:18

   Jaha , nyttiga idioter finns det om.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 02, 2010 @ 07:32:38

   Sant vi män behöver inte vara så oroliga. Värre för er kvinnor som får det jävligt svårt ju mer makt muslimerna har! Ta inte jämlikheten för given! Med islam så blir den ett minne blott! Värst blir det för dina barn och barnbarn! När dom är vuxna så har muslimerna väldigt stor makt i landet. Det är problemet! Den gradvisa islamiseringen som alltså främst drabbar våra barn och barnbarn!

   På ytan handlar det om kläder, men i grunden är det frågan om en smygande islamisering av vårt samhälle! Ju fler muslimer vi får via massinvandringen, desto större makt har islam i vårt land!

   Islams kvinnosyn är helt enkelt fruktansvärd! Flickor är straffmyndiga vid 9 år och kan då även giftas (tvångsgiftas) bort, avrättas etc. Pojkar blir straffmyndiga först vid typ 15 år. Kvinnorna ärver hälften mot mannen och hennes vittnesmål är värt hälften bara! Jag skulle inte vilja vara kvinna i ett muslimskt land, men att vara man är kanon!!! Får fritt aga kvinnan och han är boss över henne! Perfekt eller hur?

   Önskar du det samhället till dina barnbarn, ja fortsätt då att verka för fortsatt islamisering!

   Svara

   • Malin
    Dec 02, 2010 @ 10:34:30

    Med risk för att vara en gnutta övertydlig här: Jag önskar mina barn ett generöst samhälle där vi alla får plats oavsett religiös tillhörighet.

    Vänliga hälsningar,
    Malin

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 02, 2010 @ 17:21:36

     Ett sådant samhälle ser du inte röken av om muslimerna får bestämma! Du är otroligt naiv! Saknar du ögon och öron? Vi vet alla vilket skiit det är i dom muslimska länderna! 100-tals miljoner muslimer vill fly till väst! Som bekant! I Indonesien halshöggs tre kristna skolflickor på väg till sin kristna skola! Muslimsk intolerans! Fråga Lars Vilks om muslimer är toleranta!

     Svara

     • Malin
      Dec 02, 2010 @ 23:49:41

      Jag är inte naiv. Men jag är heller inte skräckslagen inför ett ickeproblem. Du vet, alla är inte så arga och rädda som du.

      Vänliga hälsningar,
      Malin

     • KLARTEXTEN!
      Dec 03, 2010 @ 23:19:14

      Ett icke-problem idag kanske, men knappast när dina barn/barnbarn blivit vuxna! Är det så svårt att räkna ut att vi får stora problem när muslimerna är 20-30 % av befolkningen, för att inte tala om när dom är i majoritet? Det blir resultatet om inte massinvandringen stoppas.

      Är jag skräckslagen? Nej. Bara orolig för mina efterlevande. Vi fick ett bra Sverige, dom får ett dåligt! Du verkar vara en ansvarslös mamma, som struntar i dina barns framtid! Tror du dom vill leva i ett muslimskt Sverige? Utlänningarna är inte problemet, islam är problemet, mest för kvinnor/flickor.

      Du är både okunnig och naiv, samt saknar logisk slutledningsförmåga att inse att muslimernas makt ökar drastiskt i framtiden om massinvandringen inte stoppas! Enkel matematik!

      Du prioriterar invandrarnas intressen framför dina barns!
      Inbillar du dig att dina barns framtid blir bättre när muslimernas makt ökat kraftigt???

  • Stig Palm
   Dec 04, 2010 @ 00:20:08

   Ja tyvärr har vi många av Malins sort i Sverige.
   Malin rekommenderas en vistelse i Mellersta östern ett tag så kommer hon också till insikt?
   Skulle vara intressant att veta¨Malins ålder?
   Kan vara en ledtråd till denna naiva inställning.

   Svara

   • Malin
    Dec 04, 2010 @ 22:44:38

    Hehe… Anfall är bästa försvar?

    Jorå, jag har bott i ett muslimskt land och jag är inte purung. Om du undrar…

    Jag har inte för avsikt att argumentera vilt här, jag hinner inte riktigt det, tyvärr. Jag ville mest påpeka att det verkar så skräckslaget här och att jag tycker att det är synd. Måste va jobbigt. Jag kommer aldrig att vara rädd för islam. Islam är så stort och har så många inriktningar och utövas på så väldigt varierande sätt att det inte går att generalisera på såsom jag tycker att det görs på bland annat denna blogg.

    Vänliga hälsningar,
    Malin
    -som härmed lämnar denna diskussion och önskar er en God Jul.

    Svara

    • Stig Palm
     Dec 05, 2010 @ 00:09:28

     Ha ha, där ser man!
     Allah är stor.

     Det vore bra om de stannande i Mellersta östern och lugnt utövade sin kombinerade religion och lag där och inte försöker genomföra detta här.

     Malin önskas också God Jul

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 05, 2010 @ 09:03:33

     Du väljer att blunda! Du har bott i ett muslimskt land, men föredrog att flytta därifrån. Det muslimska landet dög inte åt Malin! Varför inte? Du gjorde som miljoner muslimer, flyr muslimska länder! Är det ett gott betyg åt islam? Ha ha!

     Du yrar om tolerans. Är muslimerna kända för sin tolerans mot kvinnor, homosexuella, oliktänkande, judar, kommunister?
     Islam är förstås knappast känt för sin tolerans! Så länge vi har ett sekulärt samhälle så har vi en relativt hög grad av tolerans. Ju fler muslimer, desto mindre tolerans! Du är patetisk!

     När islam har otäckt stor makt i Sverige lär du ångra dig, å dina efterlevandes vägnar. Men då är det försent! Det är som cancer. När symptomen ger sig tillkänna är det försent! Vi måste alltså förutse symptomen! Vi måste ta ansvar för deras framtid idag!

     God jul! Fira det medan du kan.

     Svara

 3. Inger
  Dec 01, 2010 @ 13:53:35

  Jag anser det skrämmande med att DO tycker att det är acceptabelt att vara maskerad från topp till tå i en skola och jag anser att det hör inte hemma i det svenska samhället att gå omkring maskerad..

  Jag är också fundersam över att Moderaterna mörklägger
  nedanstående och att inte media skriver om detta .

  http://www.friatider.se/moderat-topp-politiker-i-terrorist-harva

  Jag börjar undra om det predikas om Jihad i skolans moské?
  .
  Har också läst nedanstående artikel och blir lite fundersam om det är
  ovanstående friskola som fått statligt bidrag enligt nedan.?

  http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/08/islamic-center-far-25-000-fran.html

  Islaminiseringen är på gång i Sverige och ingen utom SD verkar bry sig utan välkomnar detta som måste bero på brist på kunskap om Islam.

  Gå in på nedanstående videolänk och lyssna på intervjuer med den moderate topppolitikern som stod omtalad i länken ang. terroristhärvan.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 01, 2010 @ 14:08:55

   Abdirisak Waberi (videon) är nu moderat riksdagsman och uttalad islamist! Islamisterna har infiltrerat våra beslutande organ. En process som för dom utgör ett led i en långsiktig islamisering av Sverige och Europa!

   Svara

 4. Stig Palm
  Dec 01, 2010 @ 13:35:27

  Jag ser inget problem med att bära denna dräkt i skolan om jag var lärare?
  För mig finns inte eleven och handlar därefter.
  Eleven är i praktiken osynlig och kan inte undervisas eller tilltalas.

  Svara

 5. ragnar
  Dec 01, 2010 @ 13:29:52

  Det var taktiskt uträknat av DO att ta beslutet EFTER valet. Annars hade ju SD fått minst 30%.
  P.S. Jag har mailat DO och bett dem läsa kommentarerna i DN och AB, för att få reda på vad svenska folket tycker, för vi är ju alla rasister. Skicka ni mail också! (do@do.se) D.S.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: