Medan Sakineh räddas, så hängs 10 andra!

Det är glädjande att Sakineh räddats! Men vi kan inte nöja oss med det! Medan svensk media har stirrat sig blinda på Sakineh så har en massa andra avrättats! Framförallt erkänner ingen roten till dessa barbariska straff, Islam! Det är grundorsaken.

Det är inte acceptabelt att ignorera grundproblemet, som leder till en aldrig sinande ström av avrättningar. Svensk media kan inte kosta på sig att kritisera islam, eftersom man då även måste ifrågasätta den muslimska massinvandringen!

Hängdes i morse

Maryam ska också stenas

Offrets anhöriga hängde mördare

DN  Steningsdömda iranskan frisläppt

SVD Amnesty: Dödsdömda Skineh har släppts fri  3/11 Iran förnekar avrättningsplaner  11/10 Steningsdömd kvinnas son gripen

AB Dödsdömda Sakineh har släppts fri  Sanna Sjöswärd: Helt fantastiskt  Läs Aftonbladets artiklar i kampen för Sakineh

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Bo
  Jan 07, 2011 @ 13:18:37

  ”Framförallt erkänner ingen roten till dessa barbariska straff, Islam!”

  Sanningen är väl att dödsstraff utförs i många länder där andra religioner är en bas i samhället. Eller inte alls. USA, Kina tex.
  Jag vet inte om elektriska stolen (finns kvar i USA), eller ett skott
  från ett gevär (Kina) eller hängning (Singapore) är mer humant.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2011 @ 13:38:53

   Inlägget var inte menat som kritik mot dödsstraff per se. Som framgår av tidigare (gamla) inlägg så är jag anhängare av dödsstraff, principiellt. Min kritik riktar sig mot dödsstraff för religiösa brott: äktenskapsbrott, homosexualitet etc.

   Jag är iofs för en ytterst restriktiv tillämpning av dödsstraffet och det inkluderar inte ”vanliga” mord och narkotikabrott. När det gäller vanlig kriminalitet så är jag förstås kritisk mot den totala avsaknaden av rättssäkerhet! Och förstås den väldigt flitiga användningen av dödsstraffet.

   Kina avrättar åtminstone ingen av religiösa skäl och visst råder där en hög grad av rättsosäkerhet etc.

   Skillnaden är dock att islam är en ideologi som även finns här och Sverige kan mycket väl bli muslimskt i framtiden, säg efter kanske 60 år. Så sharia angår oss på ett helt annat sätt än USAs och Kinas tillämpning! Du vet väl att stening är helt enligt islam? Självklart! Muhammed själv lät stena och det är muslimernas plikt att följa hans exempel. Så snacket om att det är emot islam är rent nonsens!

   Svara

 2. Monex fraud
  Dec 13, 2010 @ 17:11:35

  Det finns inte tillstymmelse till internt bråk i vår riksdagsgrupp och hur han kan fantisera ihop det framgår inte . Censur bara för att de inte råkar gilla SD ett valsystem som är bäddat för fusk. En 34-årig svensk man har av Sveriges samlade mediakår hängts ut med namn och bild trots att mannen i fråga som är misstänkt för mord ännu inte dömts i svensk domstol.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: