Har våld med islam att göra?

Koranen uppmanar alla muslimer att följa Muhammeds exempel (sura 33:36)! Så vad gjorde Muhammed då? Det står bl a i haditherna:

Under sin livstid erövrade han hela arabiska halvön. Erövringen skedde med våld! Han deltog personligen i minst 30 fältslag och lät vid ett och samma tillfälle halshugga 600-900 judiska krigsfångar!!! Alla män med könshår bedömdes som vuxna och halshöggs! Muslimernas främsta förebild! Är någon förvånad över Al Qaidas alla halshuggningar, t ex av Daniel Pearl, Saudiarabiens avrättsningsmetod osv.

Här en video om Jihad:

Efter Muhammeds död fortsatte islams erövringståg (med kaliferna) till nordafrika och österut till Indien. Att säga att muslimernas främsta förebild inte använde våld för att sprida islam är ren och skär historieförfalskning!

Hur många fältslag deltog Jesus i? Hur många halshögg han?

Dagens terrorister agerar helt i Muhammeds anda! Du kan välja att blunda för fakta om du vill. Men du lurar bara dig själv!

Jag återger islams historia korrekt. Många dumma svenskar föredrar att blunda för verkligheten!

SVD Polisen: Mannen sprängde sig själv  JUST NU: Hot mot svenskar i mejl  Här inträffade explosionerna Vittne: Folk skrek på platsen  ”Jag blev rädd.” Bianca och hennes mamma blev var och en vittne till händelserna.  Hotet före explosionen Terrorbrottet – en världsnyhet 29-åring hyllas på Facebook  Reinfeldt: Detta är oacceptabelt Statsminister Fredrik Reinfeldt höll idag presskonferens. ”Ha tålamod med demokratin.”  Man sprängde sig i Stockholm Säpo: Ett terroristbrott Vittne: Folk skrek på platsen Webb-tv: Här slog mannen till   Man sprängde sig själv till döds – mitt i centrala Stockholm. Bildspel: En overklig lördag ”Det här får inte förstöra våra liv” Justitieminster Beatrice Ask (M) om terrordådet: Det finns inga indikationer på nya bomber.    Här inträffade ena explosionen

DN  ”Något exploderade mot hans mage” Man sprängde sig själv i luften Väska undersöks av polisens bombgrupp.  ”Våra aktioner kommer att prata för sig själva.”  Grafik och bilder.   Bildt: Ett försök till terrordåd.  Hotfullt mejl till TT och Säpo.  Polisen: Vi ser det som ett terrorbrott ”Något exploderade mot hans mage” Omvärlden om sprängdåden.”Det här kan släppa ut onda krafter” Sprängde sig själv mitt i city Hotfullt mejl till TT och Säpo.  Storbritannien: Vi undersöker mannen ”Nu är det dags att slå till, vänta inte längre.” Bombexpert: Försvarsanställd varnade om dåd timmar före attentatet ”Vi hade änglavakt” Extra poliser på Stockholms gator fram till trettonhelgen

 AB Självmordsbombare – mitt i Stockholm  Säpo fick terrorvarning – tidigare i dag    Muslimer uppmanades att döda svenskar Två explosioner i Stockholm – en död   Två explosioner skakade Stockholm mitt i julhandeln TV: Här sprängs bilen mitt i stan   Läsare fångade eldhavet Bildextra: Explosioner i Stockholm   Bilderna från explosionerna i centrala Stockholm Vittne: ”Vi blev livrädda”    ”Hela huset skakade – sen såg vi en död person på gatan” Här exploderade bilen  Säpo söker spår i utlandet   ”Era barn, döttrar, bröder och systrar ska dö”   ”AMATÖRMÄSSIGT”   ”Nu slutar jag åka tunnelbana”   Man sprängde sig själv med bomber   Polisen: ”Vi kommer att öka vår synlighet   Reinfeldt: ”En omtumlande händelse”   Justitieminister Beatrice Ask: ”Jag är chockad ”   Säpo: Ett terrordåd   28-åringens hem avspärrat   Mannens hotbrev till svenska folket   ”Individer som manipulerats”  ”Hela huset skakade. Vi blev livrädda och gick ut och då fick vi se en död person på gatan” Faran för ett nytt dåd är inte över  Attacken: En världsnyhet   Bildt: ”Kunde fått katastrofala följder”  Imam: Det här är totalt emot islam   Terrorexperten: ”Han agerade inte ensam” Självmordsbombare i Stockholm Katastrof – då måste vi besinna oss

EXP http://www.expressen.se/nyheter/1.2251043/hotbrevet-till-sapo-tio-minuter-innan-explosionerna   http://www.expressen.se/nyheter/1.2251057/lars-vilks-har-inte-blivit-kontaktad-av sapo http://www.expressen.se/nyheter/1.2251010/sapo-och-polisen-i-krismote-efter-explosionerna  http://www.expressen.se/nyheter/1.2250847/vittnet-min-forsta-tanke-var-en-bomb

Advertisements

35 kommentarer (+lägga till din?)

 1. shen
  Feb 01, 2012 @ 18:11:33

  hälften av det som står är falskt men att islam erövrade andra länder för att sprida islam är halvt rätt eftersom de som bodde i det landet fick välja mellan att bli muslimer och få alla rättigheter man har eller så blir det krig mellan muslimerna och de. profeten muhammed har inte alls dödat 600-900 judar. ni ska snacka en av er har dödat mer än halva den judiska befolkningen.
  T.o.m kristendomen har spridit sig genom erövringar och krig varför säger ni inget om det.
  de lät bränna tusentals muslimer i spanien på bål eller är det så att ni tar den del av historien ni vill ha och resten utelämnar ni.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 02, 2012 @ 08:30:07

   Korrigera vad som är ”falskt”! Halshuggningen av uppemåt 900 judiska krigsfångar är välkänt, så det är meningslöst för dig att förneka. Svenskar har inte dödat halva judiska befolkningen. Däremot nazisterna. Idag är det muslimerna som är de största antisemiterna och hotar med utrotning av judiska staten och förföljer judar även i Sverige.

   Glöm inte turkarnas folkmord på 1,5 miljoner kristna armenier!

   Svara

 2. Jerry
  Dec 12, 2010 @ 18:29:54

  Skillnaden mellan terroristbrott och ett terrordåd är klar. Terroristbrott är ett MISSLYCKAD terrordåd!
  Problemet ligger i detta att Islam praktiserar inte det de predikar om http://www.youtube.com/watch?v=yN9CmqPA-Zo.

  Tvärtom de rättfärdigar mord på KOFAR (icke-muslim) http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6047601.

  Att islam INTE ÄR en ”fredens religion”, utan snarare att Jihad och dödandet av kristna och judar är tillåtet enligt Koranen är inga nyheter.
  Sådana galningar proklamerar det själva;
  http://www.youtube.com/watch?v=QU_BczRk2wo, och andra muslimska IDIOTER utför terrordåden!

  Filmen ”Det svider i hjärtat”, följer Anas Khalifa aka Abu Malik när han instruerar barnen i den svenska moskén om det ärorika i att dö för islam. Skolning av terrorister kallas det på ren svenska!

  Koranen ses av muslimer som en bekräftelse av det som förkunnats av alla föregående profeter för världens ALLA folk.

  Koranen är skriven på arabiska och översättningar RÄKNAS INTE som själva Koranen i sig, utan som tolkningar av dess mening och budskap.

  Varför tror du videofilmar islamisterna (i alla länder) ALLA sina våldsdåd?

  Deras dröm är att hela världen är muslimsk… se vad de ropar… http://www.youtube.com/watch?v=_mClkUzGDhA

  Islam är inte kompatibel med demokrati.

  VÄRLDSHERRAVÄLDE är vad islam eftersträvar.
  Troende muslimer befalls att utöva jihad.
  Troende muslimer befalls att införa sharialag. Troende muslimer befalls att införa islam i hela världen. Och det är Koranen som befaller.

  Erbakan, en tidigare turkisk premiärminister yttrade: ”Hela Europa kommer att bli islamiskt. Vi kommer att erövra Rom.”
  Glöm inte att Recep Tayyip Erdoğan har på ett möte i Tyskland uppmanat sina landsmän som är bosatta i Tyskland att INTE assimilera sig!

  Att rättfärdiga terrorhandlingar tar de upp det som delar folkopinionen i väst.
  ”Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks, säger mannen.” – INTE deras eftersträvan till vad islam eftersträvar!

  Med tanke på att islam har ”kopierat” kristendomen och judendomen, så om vi visar vad ”profeten” Muhammed har skapat så blir det en proteststorm;

  Svara

 3. Josefina Bergfast
  Dec 12, 2010 @ 14:16:18

  Så vilka är det som är mest intresserade av globaliseringen? Vilka är de som vill ha nationsupplösning, folkblandning och multikulturalism, särskilt i Europa?
  Det är flera starka maktsfärer som samverkar, både kapitalism (multinationella näringslivet, de internationella bankerna, övriga globalister och kosmopoliter), samt neoliberaler, (liberaler, kulturmarxister, socialdemokrater, kommunister, socialister), samt också de världsvida religionerna som verkar i många olika länder, kristendom, islam, judendom m.fl. Nationerna som ingår i EU kommer att ha än mindre att säga till om. Redan nu har Sverige förklarat sig vara en mångkulturell nation, eller man kanske skulle säga samhälle, eftersom nationsgränserna i mångt och mycket är nedmonterade och Sverige är på fler och fler områden underställt EU och dess lagstiftning.
  Det förslag som Gunnar Wetterberg fört fram om en Nordisk Union, så att därmed de nordiska länderna tillsammans ska kunna ha större inflytande i EU, än varje nordiskt land för sig, tycker jag låter sunt. Men inte heller där kommer det förmodligen att bli särskilt enkelt i praktiken.
  I Sverige i dag finns uppenbarligen inga beslutsfattare eller inflytelserika personer som över huvud taget kan gå emot några övergripet fattade beslut.
  Om några skulle opponera sig, så skulle de genast bli bortmanövrerade från beslutsfattande positioner.
  Enskilda medborgare kan tycka, tänka och anse bäst de vill hit och dit, för och emot och bråka med varandra sinsemellan. SD har uppenbarligen endast som funktion att samla de grupper som motsätter sig förändringarna, dvs. den alltför generösa invandringen till Sverige, samt leda dessas missnöje i en viss riktning.
  Den linje som driver nationalstaternas nedmontering, det mångkulturella samhällets uppbyggande och folkblandningspolitiken, ligger uppenbarligen fast och dirigeras och styrs av starka maktsfärer som tror att det är överlevnadsvägen för Europas f.d. nationalstater. Det kommer att vara smärtsamma, ja, plågsamma och sorgliga, steg på den vägen för många, men vägen ligger utstakad sedan många årtionden tillbaka verkar det som.
  Svenskarna har själva valt att gå med i EU, och de har också valt den fortsatta invandringspolitiken genom att inte i större utsträckning rösta på det parti som vill begränsa den. Kanske med hjälp av massmedia och deras lydiga förmedlare av vad som är gott och vad som är ont. (Svenskar som är emot den stora invandringen=onda=främlingsfientliga=rasister? För att inte säga, kan antas för att ha nationalsocialistiska åsikter med en agenda att ”utrota” alla invandrare, inklusive judar? Eller de beläggs med åsikter som skulle mena att andra etniska folk eller nationaliteter skulle anses vara mindre värde per definition, bara för att det finns svenskar som på ett självklart vis vill värna det svenska (som är mycket mer än dans kring midsommar!) för kommande generationer? Det är rent ut sagt nästan så man kan likställa dessa beskyllningar för att vara fientliga, ja, landsförrädiska? Patriotism är sunt och naturligt och omfattas av de flesta människor på jorden, som inte är hjärntvättade till självhat.)
  Det verkar verkligen finnas en vilja att försöka nedmontera demokratiska principer.
  Men internationell massmedia (läs amerikansk) har också ett starkt grepp om mångas sinnen och Amerika ses som förebild. Man glömmer dock att i USA är det patriotism som gäller, och vill man härma USA så borde man kanske först och främst lära sig att härma patriotismen.

  Svara

  • Stig Palm
   Dec 12, 2010 @ 14:37:59

   BRA skrivet!
   Skicka denna till Statsministern? Fast klart, vad kan han göra nu, är redan fast i EU träsket. Synd? EU som tanke är inte dum men svårt att få till stånd med stater som vill fortsätta som förut. Undantag vi då i Norden och det mäktiga Tyskland. Se bara den monitära situationen som kräver heder och ordning.

   Svara

  • Virginia
   Dec 15, 2010 @ 22:35:00

   Hahahaha
   En portion Josefina varje dag förlänger livet.

   Svara

 4. Stig Palm
  Dec 12, 2010 @ 14:07:10

  Islams fälttåg har pågått länge och de behöver inget ”krut & svärd” för sin erövring, sa Muhammad Kadaffi i Libyen. Vi använder det demografiska vapnet! Fredligt och fungerar utmärkt?

  Den västerländska kvinnan har i och med sin frigörelse minskat barnafödandet och, t o m i det katolska Italien är födelsetalet lägst i Europa! Ca 1,2 barn per kvinna. Snittet för Europa lär nu vara ca 1,4, när det krävs 2 för att undvika befolkningsminskning. De yngre måste till för att kunna betala för de äldre, läs pension.

  Muslimska kvinnor och andra religiösa sekters kvinnor har ett födelsetal på ca 4 barn per kvinna. För närvarande lär det finnas omkring 25.000.000 muslimer inom EU, med en befolkning på ca 450.000.000 personer. Den matteintresserade kan nu börja räkna med döds- och födelsetal för hela EUs befolkning och se hur EU ser ut, t ex, året 2050? Under tiden måste också ”påfyllningtalet” till EU från muslimländer innefattas i kalkylen.
  Allah är stor…

  Svara

 5. ed
  Dec 12, 2010 @ 13:48:10

  Ber om ursäkt för ev stavfel, som exempelvis ”en” i stället för ”än” osv.

  Svara

 6. ed
  Dec 12, 2010 @ 13:32:07

  Inger, tala om för mig vilken profet, utom Mohammed (piss be upon him) med svärd i hand gick krig och massmördade människor, våldtog kvinnor, ”gifte sig” med en sjuåring och höll på med slavhandel, framförallt av kvionnor!
  Tala om för mig, vilken annan bok en Koranen uppmannar till heligt krig mot icke muslimer.
  Har du någon gång läst den onda boken? Gör det först innan du skriver inlägg om islam. Här har du en länk, där du kan läsa Koranen.http://quran.al-islam.org/

  Svara

  • inger
   Dec 12, 2010 @ 20:20:42

   Moses (patriarken) m m eller varför inte se hela gamla testamentet. religioner har tyvärr genom historien spridits genom kring eller på annat sätt tvingats på andra, det är inget unikt för islam. jag försvarar inte islam eller annan ideologi. men er retorik är infantil.

   men säg vad är det ni vill? utrota alla muslimer eller araber? eller att de bara inte ska vara i vår del av jorden? ni spyr ut en massa galla och är omöjliga att föra resonemang med. ni anklagar andra för att vara ignoranta när ni själva är trångsynta och indoktrinerade (precis som de ni hatar). ni är inget annat än varandras spegelbilder (ni har t o m liknande sätt att läsa koranen). jag tror att ni bestämt förtjänar varandra, och det är det som skrämmer mest.

   jag har fortfarande inte egentligen läst vilka är invändningarna mot det som skedde igår (de är klara för mig men är lite otydliga när jag läser inläggen). det mesta går ut på att islam är ond och att muslimer är våldtäktsmän m m. det är ingen som är intresserad av det ev resonemang som idioten (sprängaren) kan ha fört? det är vad jag eftersökte när jag skrev mitt första inlägg. eller kommentera min åsikt gällande våra asyllagar. men intresserar alltså inte.

   mvh

   Inger

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Dec 12, 2010 @ 20:22:38

    Kristendomen och judendomen har tagit klivet in i 2000-talet medan islam fortfarande har en fot i medeltiden! Det är en jävla skillnad!

    Vad vill vi? Ta inte hit fler muslimer! Thats it! Du vägrar fatta att islam är våldsam och har en våldsam historia! Att ta hit en massa muslimer medför bara problem för oss! Skall dom tas hit för vår skull eller deras?

    Förstår du inte att många muslimer = mycket problem, ja då är du inte lite dum!

    Svara

    • inger
     Dec 12, 2010 @ 20:48:16

     nu är jag dum också. jag vill inte beskyllda dig för det samma, eftersom jag inte känner dig, men däremot ifrågasätter jag din vilja att läsa klart det du kommenterar (inte allvarlig synd dock, måste jag medge).

     jag talar just om de huvudlösa migrations- och asyllagar som råder internationellt och i synnerhet de som praktiseras i landet.

     men jag lämnar saken år er, ljushuvuden, att lösa (säkert kommer ni på något genomförbart).

     lycka till!

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 12, 2010 @ 21:36:00

      Vad du skrev om migrations och asyllagarna missade jag och ber om ursäkt för! Men det är helt fel av dig att försvara en religion (och politisk ideologi) innan du förstått den! Det strider mot sunt förnuft! Dessvärre gör många andra samma misstag vilket inte gör det till ett mindre misstag.

      Är du angelägen om att få hit muslimer? Om så, för deras skull eller vår skull?

   • Holländskan
    Dec 15, 2010 @ 12:09:52

    FInt skrivet, Inger.
    Du har åtminstone lyckats ge mig ett mer balanserat perspektiv på tragedin som inträffat.

    Svara

 7. Dwight E
  Dec 12, 2010 @ 13:13:41

  Visste ni att gårdagens huvudperson var den 7:e ”svenske” självmordsbombaren?

  LÄS (alltid) Gudmundssons privata blogg OCH Ledarbloggen på SvD för att få nyanserade och och mest pk-rensade synpunkter om ni inte har nerver av stål för DÅ läser ni rss-feed

  – ‘Nätverk Mot PK’ – http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_id=44cb9c44459be95ede66046e5d8ba778&_render=rss ELLER – ‘Politiskt Inkorret (PI) – https://politisktinkorrekt.info/feed/

  De bästa sajterna just nu om terrorbombaren
  *******************************************
  – gudmundsson – http://gudmundson.blogspot.com/
  – PI, Politiskt Inkorrekt – http://politisktinkorrekt.info/2010/12/11/bil-exploderade-i-stockholms-city-en-dod/
  – Two Invandrare – http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/12/likdelarna-flyger-over-julshopparna.html

  Svara

 8. ed
  Dec 12, 2010 @ 13:09:42

  Nej Ali! Problemmet är inte BARA imamer.Egentliga problemmet och roten till ondskan är KORANEN.Jag har läst den systematiskt flera ggr.Det är en bok som uppmannar och uppmuntrar till våld mot icke muslimer.Så enkelt är det.Läs Nya Testamentet.Budskapet där är icke våld.i stället för tand för tand, står det ”vänd andra kinden”. Kom i håg, Jesus lyfte inte sin hand mot någon.men Mohammed var en massmördare.Hur kan en massmördare kallas för Profet, förstår jag inte.

  Svara

  • inger
   Dec 12, 2010 @ 13:24:02

   Men snälla rara! det har väl funnits flera profeter som i ett eller annat sammanhang förespråkat våld, läs bara det gamla testamentet! Sen läser jag om muslimer som sköter sig m m; vilket idioti! att det överhuvudtaget ska falla misstankar på annan människa, enkom för att hon eventuellt tillber samma gud som gärningsmannen, är fullständigt absurt. Det finns terrorister och de ska vi bekämpa, punkt. Vill man föra resonemang kring invandringen, är jag med på tåget, men inte pga gårdagens händelser. Det borde talas om det grava missbruket av asylrätten och Sveriges tveksamma ambition att gå i bräschen som ett asylland.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Dec 12, 2010 @ 15:09:37

    Muhammed spred islam med våld och han är muslimernas främsta förebild. Så att våld är en en naturlig del av islam är fullständigt klart och logiskt!

    Svara

   • Jannen
    Dec 12, 2010 @ 15:46:09

    Det är INTE absurt! Vad vore absurt vore om gärningen hade begåts av en Buddist. Hur många terror attacker gör Buddister? Va? Klart fingret pekar på den religion som är mest ligger bakom terrordåd i världen, Islam. Att vara ”förvånad” är gravt misstänkt.

    Svara

 9. ed
  Dec 12, 2010 @ 13:04:11

  Nej Magnus!
  Du gör det enkelt för dig genom att skylla på sossarna. Visserligen har sossarna (traditionellt alla kommunister socialister och numera miljöpartier) varit för öppna gränser.Men i dagens Västvärlden är det inte någon större skillnad mellan de olika politiskapartiers syn på invandrarfrågan, utom de partier som är absolut till höger.Exempelvis har Moderaterna haft inte mindre än fyra riksdagledamoter som var muslimer i förra perioden.En av de hade starka band till dagens Iranska regim.Nu har de en somailer som heter Abdirrezak Waberi.Denne Waberi är en fundamendalist.Han förespråkar sharia och anser att mannen har rätt att slå sin fru osv.Miljöpartiet har flera muslimska riksdagledamoter.En av de heter Mehmet Kaplan.Denne Mehmet Kaplan är från Turkiet och är en ultra fundamentalist.Han var ordförande för Sveriges Unga Muslimer.Det är bla han som organiserar ”Ship(Skit) to Gaza”.
  Vill man har ett fritt Västvärld, (vilket jag tror är försent) så får man nog engagera sig lite mer.Exempelvis, genom att skriva till politiker, tidningar osv.

  Svara

 10. Ali
  Dec 12, 2010 @ 13:02:17

  Både islam och kristendomen har haft sina korståg genom värden, man har i urminnes tider dödat i kuds namn, detta är inget nytt. Stora problemet i dagens islam är själva lärarna inom islam, dvs imamerna.

  Om man skall bli Präst i Sverige så måste man gå högskola, för att bli imam krävs att man inte rakar sig på någon månad. Hur kan en person som inte har en grundläggande utbildning utbilda andra? Då blir det egentolkning av ett ämne.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 12, 2010 @ 15:06:45

   Vi har slutat med våra korståg, inte muslimerna!

   Svara

  • Jannen
   Dec 12, 2010 @ 15:56:17

   Första korståget kom hundratals år efter Muhammed började härja o utrota icke-Muslimer. Det kristna mellan östern intogs (utanför arabiska halvön). Egypten var världens största kristna nation, nu är de en minoritet i sitt eget land. Nord afrika intogs o kvar blev endast Etiopien som klarade den islamiska vågen. Konstantinopel blev belägrade två gånger av arabiska arméer. Spanien intogs o muslimerna marcherade in i Frankrike, plundrade o dödade innan de blev stoppade.

   Kristendomen var på defensiven i århundraden tills de fick nog o slog tillbaka med första korståget. Islam provocerade fram korstågen! Vill du känna ånger för självförsvar, så får du tala för dig själv.

   Medelhavet o Romarikena var Kristet. Islam är en ren o skär erövnings-Religion, Muhammed är Genkhis Khan med religion i handen.

   Svara

 11. ed
  Dec 12, 2010 @ 12:44:09

  Islam är en ond kult som har spridits med svärdets hjälp.I hela Mellanöstern och Mindre Asien(dagens Turkiet) är kristendomen utrotat.Muslimerna och framför allt turkarna har gjort flera försökt att ockupera Europa och tvångkonvertera europeerna till islam men misslyckades utom på Balkan.På Balkan tvingades massa människor att konvertera till islam.Exempelvis albener och bosnier.I Mindre Asien (dagens Turkiet) utförde turkarna och kurderna mycket grymma folkmord mot de kristna armenierna och andra kristna folkslag, där över 2,5 miljoner människor mördades på ett mycket grymt sätt.Flera hundra tusen kvinnor och unga flickor tvångkonverterades till islam och människohandel med barn och unga kvinnor var mycket vanligt.
  Islam är ondska.Dess sk profet var en massmördare och pedofil.Denna ondskans kult har nu kommit till Väst.Ockupationen av Väst har pågått i ett par decennier nu.Detta sker nu med ett mycket primitivt men effektivt sätt.Genom att massinvandra och sedan massföröka sig, sprider sig muslimerna som en löpeld över hela Västvärlden. Detta sker med politikernas och massmedians goda minne.Skattebetalarna står för finansieringen av detta. Den som vågar kritisera eller säga sin åsikt, får finna sig i att bli stämplat som rasist och förlorar ofta sina arbeten.Jag hoppas att Västvärlden medborgare vaknar till innan det är försent. Det enda som kan förhindra en katastrof är att tvinga muslimerna ut ur Väst.

  Svara

 12. Micke
  Dec 12, 2010 @ 12:29:06

  Svenskarna kommer att bli mer misstänksamma mot muslimer efter detta. Sverigedemokraterna får fler röster. Tyvärr kommer detta att drabba många oskyldiga muslimer som sköter sig. Det värsta är väl om det blir en ond cirkel. Svenskarna blir mer och mer misstänksamma mot muslimer och fler muslimska dårar dyker upp pga att de känner sig utanför i det svenska samhället.
  Det påminner mycket om 70-talets kommunism med dårar som Baader-Meinhoff, Röda armén m.fl.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 12, 2010 @ 15:03:30

   Vi löser problemet enkelt. Stoppa massinvandringen, så håller sig terrorattentaten på en låg nivå, och då drabbas inte vanliga muslimer. För helt klart så spred profeten islam med våld, dom följer bara i hans fotspår!

   Svara

  • Jannen
   Dec 12, 2010 @ 16:07:54

   Klart Svenskar blir misstänksamma mot Muslimer, med all rätt! Varför blir de o inte andra i världen misstänksamma mot Buddhister, va? VA? VA? VA?? Det bara ”råkar” vara Muslimer som hamnar i rampljuset? Va?

   Dags att Sverige vaknar som Österrike!

   Svara

 13. Magnus
  Dec 12, 2010 @ 12:22:10

  Kom ihåg att detta vi nu råkar utför är en konsekvens av Socialdemokraternas invandringspolitik från 70-talet och framåt. S kommer säkert att gå ut i media och kräva mer pengar till integration. Men problemet bottnar i själva poltiken och hur pass många vi tar in per år. Vi tar in flest invandrare i hela världen baserat på per capita. Hur tror någon att vi kan upprätthålla en fungerande välfärd när färre skall betala för fler och den kommande pensioneringen av 40-talisterna. Tror ni verkligen att Socialdemokraterna kan lösa Sveriges problem i framtiden om de är orsaken till de problem vi har idag. Riksmedia vågar inte dra igång debatten utan den hamnar på bloggar m.m.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 12, 2010 @ 15:02:09

   Glöm inte att alliansen fortsatt vansinnespolitiken med massinvandring! 60.000 netto invandrar årligen!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: