Terrorismens matematik!

Muslimska invandrare tackar för gästfriheten genom att mörda oss! Jag upprepar, muslimska invandrare ligger bakom bomben!!!  Den som inte fattar det är stendum!

Detta är bara början! Dom vill diktera vår utrikes- och inrikespolitik! Lyder vi inte så smäller det!

För första gången någonsin har den muslimska terrorn slagit till på allvar mot Sverige! Allt pekar på att det är välorganiserade muslimska terrorister som ligger bakom. Men SÄPO tycker inte det finns anledning att höja beredskapen!!! Man tar sig för pannan!

Och i ett nytt förvirrat uttalande kallar Carl Bildt bomben för ett ”försök till terrorattentat”! Om bomben inte hade smällt, hade det varit ett försök! Han måste tänka till innan han uttalar sig! Han skämmer ut vårt land! Ifall vår främste utrikespolitiske talesman uttalar sig så korkat, så ”die dumme schweden”!

Terrorismens matematik är enkel. En viss andel att muslimerna radikaliseras (blir terrorister). Terrorn i Europa ökar i takt med att antalet muslimer ökar! Ju fler muslimer desto fler terrorister har vi inom våra gränser. Vi skall skatta oss lyckliga att muslimerna  här bara är 5 % än så länge. Hur hade det varit om dom var 20 %? Vi skulle omöjligen kunna skydda oss mot dom. Nu är dom trots allt en minoritet, men snabbt växande!

Med massinvandringen växer antalet muslimer och terrorister för varje år! Varje människa med förmåga till logiskt tänkande borde inse detta! Hur många potentiella terrorister skall invandra? Vi binder ett rep runt vår egen hals! Vad vi gör är rena självmordet!

Jo jag vet att inte alla muslimer är terrorister. Men om en viss andel är det, så vill jag ha hit så få muslimer som möjligt! Länder som praktiskt taget saknar muslimer kommer också att ha den lägsta risken för terrorism! Enkel matematik!

Det krävs muslimer bosatta i landet för att organisera sådan här terror! Det är oerhört svårt att bedriva muslimsk terror i ett land med mycket få muslimer. Dom sticker ut för mycket! Ju fler muslimer ett land har, desto lättare är det att bedriva terror! Fler terrorister i landet och lättare att smälta in när man rekogniserar, placerar bomber etc. Färre vittnen lägger märke till dom osv.

När muslimerna blir fler här så ökar även terrorn! Tro inget annat! Och rövslickartaktiken har misslyckats kapitalt!

Och säg inte att det inte har med islam att göra! Utan islam hade det aldrig smällt!!!

Reinfeldt, tänker du sluta slicka eller öka takten?

Har våld med islam att göra?

Koranen uppmanar alla muslimer att följa Muhammeds exempel! Så vad gjorde Muhamed då (står i haditherna)?

Under sin livstid erövrade han hela arabiska halvön. Erövringen skedde med VÅLD! Han deltog personligen i minst 30 fältslag och lät vid ett och samma tillfälle halshugga 600-900 judiska krigsfångar!!!

Efter Muhammeds död fortsatte islams erövringståg (med kaliferna) till nordafrika och österut till Indien.

Att säga att muslimernas främsta förebild inte använde krig för att sprida islam är fullständig historieförfalskning!

Hur många fältslag deltog Jesus i? Hur många halshögg han?

SVD Polisen: Mannen sprängde sig själv  JUST NU: Hot mot svenskar i mejl  Här inträffade explosionerna Vittne: Folk skrek på platsen  ”Jag blev rädd.” Bianca och hennes mamma blev var och en vittne till händelserna.

DN  ”Något exploderade mot hans mage” Man sprängde sig själv i luften Väska undersöks av polisens bombgrupp.  ”Våra aktioner kommer att prata för sig själva.”  Grafik och bilder.   Bildt: Ett försök till terrordåd.  Hotfullt mejl till TT och Säpo.  Polisen: Vi ser det som ett terrorbrott ”Något exploderade mot hans mage” Omvärlden om sprängdåden. ”Det här kan släppa ut onda krafter” Sprängde sig själv mitt i city Hotfullt mejl till TT och Säpo.

 AB Självmordsbombare – mitt i Stockholm  Säpo fick terrorvarning – tidigare i dag    Muslimer uppmanades att döda svenskar Två explosioner i Stockholm – en död   Två explosioner skakade Stockholm mitt i julhandeln TV: Här sprängs bilen mitt i stan   Läsare fångade eldhavet Bildextra: Explosioner i Stockholm   Bilderna från explosionerna i centrala Stockholm Vittne: ”Vi blev livrädda”    ”Hela huset skakade – sen såg vi en död person på gatan” Här exploderade bilen

EXP http://www.expressen.se/nyheter/1.2251043/hotbrevet-till-sapo-tio-minuter-innan-explosionerna   http://www.expressen.se/nyheter/1.2251057/lars-vilks-har-inte-blivit-kontaktad-av-sapo http://www.expressen.se/nyheter/1.2251010/sapo-och-polisen-i-krismote-efter-explosionerna  http://www.expressen.se/nyheter/1.2250847/vittnet-min-forsta-tanke-var-en-bomb

Advertisements

21 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Dec 12, 2010 @ 11:50:20

  men vänta lite nu. hur kan du vara så säker på att det var en Muslim? de har väl inte ens fått reda på hans identitet osv?

  Svara

 2. Albert
  Dec 12, 2010 @ 05:51:58

  Nu ska jag berätta en sak för er okunniga som tror att ni kan allting om Jihad eller annat shit om islam ba fö att ni läst på wikepedia eller jihad.com eller va som helst. Du kan inte jämföra en terrorgrupp med en religion alla har rätt o tro på vad de vill men bara för att de är muslimer o spränger sej själva i guds namn betyder det att vi muslimer är terrorister? NEJ ett stort NEJ med stora bokstäver. Om ni frågar er själva va betyder jihad? som vanligt eftersom ni läst på wikepdia så betyder d heligt krig eller hur? NEJ det är inte sant det heller. Jihad betyder nämligen kämpa till det yttersta eller kämpa inte nått annat för att islam är emot krig. Ni okunniga jävlar som bara suttit framför datan och läst lite om profeten muhammad eller bara hört av era kompisar så ska jag berätta för er att han var den som var emot krig att han såg till att araberna inte krigade mot varandra innan islam kom till att han nämns i bibeln att han nämns av de andra profeterna som jesus moses o jesaja(Jehovas) för att han ska vara den sista profeten som ska skapa frid. Visst tro vad ni vill men jag ber er väldigt vänligt lägg inte upp skitsnack han som sprängde sej i luften i stockholm inatt kommer inte till paradiset med 40 jungfruar läs koranen så får ni se att den inte nämner döden som ni anti muslimer sejjer och just det en sak till mer en hälften av d som står i koranen kommer från bibeln asså ni kristna eller va ni e läs bibeln så får ni se vad gud sejjer om döden 🙂 döda ej oskyldiga….. Det finns olika sorters jihad glöm aldrig det men nu ska jag inte föreläsa mer för er men allt jag vill e ba att folk ska läsa fakta innan de kommenterar om islam fö blanda inte in islam i detta fö islam ha INGENTING med detta och göra : ) du som har lagt upp detta blogg inlägget asså lägg ner va kan du va 15 år eller? lägg ner skitet snacka inte om nått du inte har kunskap om vet du 90 % av de som kallar muslimer för terrorister har INGEN kunskap om islam 🙂 Jag är själv en muslim en stolt en som har många anhängare efter mej du ha många muslimer som din idol kanske. T-pain , Akon, Mike Tyson, Muhammad Ali, Malcolm X, Kareem Abdul Jabbar , Chris tucker, Dave Chappel men fortfarande har jag inte sett att någon av de här kända muslimerna har begått självmords attentat och ALLA de här kändisarna har talat ut om islam att det är deras religion. Sprid islam med kunskap sa profeten inte med tvång för det är en synd. Salahaddin som styrde jerusalem som var kung i flera år tvingade inte EN ENDA jude eller kristen att konvertera till islam utan han sa ni får utfärda era böner när ni vill hur ni vill och VI muslimer ska inte störa er Salahaddin var en JIHAD en MUSLIM men inte döda han sig själv eller en icke muslim. Läs och få kunskap om en religion innan du ska döma den för den terroristen som sprängde sig själv är ba en ynkling som hade ångest och ville uppmärksamma terrorgrupperna och den terroristen kunde ha varit din svenska granne eller nån av dina kompisar. Selam aleikum

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 12, 2010 @ 11:26:37

   Jag har läst på om islam. Jag har även skrivit ”Islam for dummies” Läs och lär! Många muslimer håller inte alls med dig! Terroristerna har ett tyst stöd från många skötsamma muslimer! Jag känner mycket väl till de olika tolkningarna av jihad.

   Att säga att Muhammed var fredlig är befängt! Han angrep karavaner och och deltog i ett 30-tal fältslag. Han lät halshugga 600-900 judiska krigsfångar! Redan under hans livstid erövrades hela arabiska halvön! Redan under den förste kalifen erövrades Nordafrika och områden österut. Det erövrades med svärdet (jihad)! Länderna vanns med VÅLD! Dom följer bara sin förebild, uppenbart!

   Terroristerna är religiösa muslimer! Att komma och säga att dom inte kan islam är ren idioti!

   Svara

   • Albert
    Dec 12, 2010 @ 15:07:16

    ska jag läsa och lära? allt det du skrivit har du fått från media det är ju inte ens baserad fakta för guds skull finns INGENSTANS det står att vår profet dödade judar för ingenting utan vi muslimer levde under judarnas bevakning under judarnas skydd och judarna levde under vårt skydd. DU som säger att du kan så mycket borde veta att d står knappt nått om profeten mohammed (saws) i koranen utan d står exakt likadant nästan i bibeln. Om han inte var en profet hur kan han ha redan nämnts i bibeln och tora rullarna innan han ens föddes? här ska du få en surah från koranen som jag nog tror finns i bibeln med.

    Islam anser att allt levande är heligt men spe­ci­ellt under­stryks män­ni­skans helig­het. Gud säger i Koranen:

    ”Tag inte and­ras liv – Gud har för­kla­rat [livet] heligt – annat än i rätt­fär­digt syfte.
    Av denna orsak före­skrev Vi för Isra­els barn att om någon dödar en män­ni­ska, som inte själv har dödat någon eller för­sökt störa ord­ningen på jor­den och sprida sede­för­därv, skall det anses som om han hade dödat hela män­ni­sko­släk­tet. Och om någon räd­dar ett män­ni­sko­liv, skall det anses som om han hade räd­dat hela män­ni­sko­släk­tet. Trots att Våra sän­de­bud har kom­mit till dem med klara vitt­nes­börd, fort­sät­ter många bland dem att begå ohäm­mat över­våld på jor­den” nu får du tolka detta som du vill. Sen hur allt erövrades hehe kompis du behöver en religions kurs och historia när nu sanningen ska komma fram om svärdet. Den före detta popstjärnan Cat Stevens även kallad nu Yosuf Islam sa Det är fel att döma islam i lju­set av avvi­kande mus­li­mers bete­ende, som all­tid kan ses i media. Det är som att säga att en bil är dålig om föra­ren är rattonykter… Och nu ska jag komma fram till de länderna som blivit muslimer UTAN tvång av ren baserad fakta där jag ska skicka källa till dej 🙂 Indien, Malaysia, Indonesien…Enbart 15 till 20 pro­cent av värl­dens mus­li­mer är ara­ber. Det finns fler mus­li­mer som är indier än ara­ber och det finns fler mus­li­mer som är indo­ne­ser än indier. Vidare bör det klar­gö­ras att alla mus­li­mer inte är ara­ber och att alla ara­ber inte är mus­li­mer. En arab är antingen mus­lim, kris­ten, jude, ate­ist eller anhäng­are av någon annan reli­gion eller ide­o­logi. Dess­utom finns län­der som Iran och Tur­kiet om vilka många tycks tro att invå­narna är ara­ber, vil­ket de inte är. Invå­narna talar där andra språk än ara­biska och delar inte samma etniska arv Käl­lor:
    al-Jumah, Disco­ver Islam. http://www.islamhouse.com; Muhammed Knut Bern­ström (2000), Kora­nens bud­skap. Sim­rishamn: Proprius. Nu ska vi ta och snacka om svärdet en av det största myterna i världen om islam 🙂

    ■Islam har all­tid respek­te­rat andra reli­gi­o­ner och Koranen påbju­der en viss form av reli­gi­ons­fri­het:

    “Tvång skall inte före­komma i tros­frå­gor. Vad som är rätt hand­lande är nu klart skilt från fel och synd. Den som för­ne­kar de onda mak­terna och som tror på Gud, har san­ner­li­gen vun­nit ett säkert fäste som ald­rig ger vika. Gud hör allt, vet allt!”

    Histo­ri­kern De Lacy O´Leary säger:

    ”Histo­ri­ker gör det klart att myten om fana­tiska mus­li­mer som med svär­det i hand tving­ade män­ni­skor till att kon­ver­tera är den mest absurda myt som histo­ri­ker någon­sin har för­täljt
    Om islam spreds med svär­dets hjälp var det ett ordets svärd. Det är endast den sor­tens svärd som kan erövra män­ni­skors hjär­tan. Om detta säger Koranen:

    ”Kalla [män­ni­skorna, Muhammad] med kloka och goda ord att följa din Her­res väg, och lägg fram argu­men­ten på ett mått­fullt och för­synt sätt; din Herre vet bäst vem det är som avvi­ker från Hans väg och Han vet bäst vem det är som föl­jer Hans led­ning

    ■Indo­ne­sien är det land som har den största mus­limska befolk­ningen. Majo­ri­te­ten utav invå­narna i Malay­sia är mus­li­mer – utan att någon mus­limsk armé har tågat in i Indo­ne­sien eller Malay­sia. Det är ett histo­riskt fak­tum att Indo­ne­sien inte blev mus­limskt på grund utav att det eröv­ra­des, utan på grund av mus­limska köp­mäns höga moral. Trots att det i många län­der inte längre finns något isla­miskt ledar­skap har invå­narna fort­satt att vara mus­li­mer. Det samma kan sägas om Syrien, Jor­da­nien, Egyp­ten, Irak, Nord­af­rika, Bal­kan och Spa­nien. Detta visar vil­ken inver­kan islam har haft på län­der­nas befolk­ning, vil­ket står i mot­sats till väs­ter­ländsk ockupation.
    ■Mus­li­mer styrde Spa­nien (Anda­lu­sien) under 800 år. Under denna tid åtnjöt kristna och judar fri­het att prak­ti­sera deras respek­tive reli­gi­o­ner. Detta är ett histo­riskt faktum.
    ■Kristna och judiska mino­ri­te­ter har över­levt i mus­limska län­der i Mel­la­nöstern under århund­ra­den. Län­der som Egyp­ten, Marocko, Pales­tina, Liba­non, Syrien och Jor­da­nien har en bety­dande andel kristna och judiska invånare.
    ■Mus­li­mer styrde Indien under 1000 år och hade där­för makt att med våld kon­ver­tera varenda indier till islam, men så skedde inte. Härav är fort­fa­rande 80 % av den indiska befolk­ningen inte muslimer.
    ■På lik­nande sätt har islam spri­dit sig utef­ter Afri­kas östkust utan att någon mus­limsk armé har satt sin fot där.
    ■Isla­misk lag beskyd­dar mino­ri­te­tens pri­vi­le­gi­e­rade sta­tus och detta är anled­ningen till att icke-muslimers plas­ter för dyr­kan har blomstat i den isla­miska värl­den. Isla­misk lag tillå­ter även den icke-muslimska mino­ri­te­ten att instal­lera egna dom­sto­lar som kan döma i famil­je­rätt. Egen­dom och liv, obe­ro­ende av om det gäl­ler mus­li­mers eller ej, anses vara heliga.
    Här­med står det klart att islam inte har spritts med svär­dets hjälp. Det påstådda svär­det har inte omvänt alla icke-muslimer i mus­limska län­der. I Indien, där mus­li­mer styrde under 1000 år, är de fort­fa­rande en mino­ri­tet. I USA och Canada är islam den snab­bast väx­ande reli­gi­o­nen med över sju mil­jo­ner anhängare.

    I The World’s Reli­gi­ons skri­ver Huston Smith om hur pro­fe­ten Muhammad (över honom vare Guds frid och väl­sig­nel­ser) gav judar och kristna fri­het under mus­limskt styre:

    Pro­fe­ten for­mu­le­rade ett doku­ment i vil­ket han sti­pu­le­rade att judar och kristna ”skall skyd­das mot kränk­ningar och annat skad­ligt…”, och ”de skall utöva deras reli­gi­o­ner lika fritt som mus­li­mer.”3
    Smith poäng­te­rar att mus­li­mer anser detta vara världs­hi­sto­ri­ens första dekla­ra­tion för åsikts­fri­het och den modell som skall styra alla efter­föl­jande mus­limska stater.

    Käl­lor:
    al-Jumah, Disco­ver Islam. http://www.islamhouse.com; Muhammed Knut Bern­ström (2000), Kora­nens bud­skap. Sim­rishamn: Proprius

    Om detta nu är falskt så borde du rensa ögonen eller nått min broder du ska veta att gahndi pratade om svärdet med . Jag ville lära mig det bästa om den [person] som idag utan tvekan har påverkat miljoner människors inre… Jag blev mer än någonsin tidigare övertygad om att det inte var svärdet som vann plats för islam i det vardagliga livet utan profetens rigida enkelhet…, samvetsgranna upprätthållande av avtal, stora hängivenhet till hans vänner och anhängare, oräddhet, mod och absoluta tilltro till Gud samt uppdrag. Detta, och inte svärdet, banade väg för islam och lät överkomma varje hinder… När jag slog igen den andra volymen [av profetens biografi] var jag ledsen över att det inte fanns något mer att läsa om hans enastående liv
    Källa:
    Jamāl al-Din M. Zarabozo, What is Islam. http://www.islamhouse.com

    http://www.islam.se/nagra-vasterlanningars-tankar-om-islam

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 12, 2010 @ 16:07:14

     Vad jag har skrivit har jag fått från främst muslimernas egna böcker! Även andra. Vidare från övrig media. Varifrån har du fått din ”kunskap”? Du kanske fick en uppenbarelse av ängeln Gabriel?

     Om du är muslim så borde du känna till att berättelserna om Muhammed främst omnämns i haditherna (som jag skrivit)! Dessa är viktiga för muslimer. Varför? Därför att det är muslimernas plikt att följa profetens exempel. Och då blir det förstås viktigt att veta vad Muhammed faktiskt gjorde. Och det är samlat i haditherna!

     Han erövrade länder med svärdet! Det finns ju endast en gud, eller hur? Och dom som inte lyder den är otrogna! Så Muhammed gjorde bara sin ”plikt” mot gud! Liksom vår gode terrorist.

     Koranen har otaliga citat bla att att man skall döda juden som gömmer sig bakom en sten. Här har du hundratals koranverser om kristna och judar. Självklart hittar du även ”gulliga” verser i koranen.

     Faktum kvarstår, er främsta förebild är Muhammed och han spred islam med våld. Har jag fel? Så hur kan det vara fel att göra som profeten???

     Svara

 3. Alex
  Dec 12, 2010 @ 03:44:13

  Jag tror att det är ett stort misstag att se det här som en slags politisk terrorism.

  Sådana här personer är snarare ett fall för psykiatrin än för nationella insatsstyrkan.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 12, 2010 @ 11:19:42

   Liksom Usama Bin Ladin, Al Shabab, muslimerna bakom 9/11, 7/7 osv? Är alla muslimer ett fall för psykiatrin? Du är en idiot!

   Svara

   • Lars
    Dec 12, 2010 @ 12:57:51

    Nu snubblar du logiskt, ”KLARTEXTEN”. Du har korrekt upplyst oss om att inte alla muslimer är eller blir terrorister. Varför skulle då ALLA muslimer behöva vara ett fall för psykologin bara för att enstaka muslimer säkerligen är det?

    Om du sedan av andra anledningar tycker att Alex har fel, så säg då och upplys honom om varför, istället för att använda dig av ologiska repliker och genom att sprida otrevnad. Att kalla andra ”idiot” till höger och vänster som du gör främjar inte ett meningsfullt intellektuellt utbyte.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 12, 2010 @ 15:06:03

     Jag påstår inte det, utan det är den logiska slutsatsen av kommentaren jag besvarade. Muslimernas främsta förebild spred islam med våld och muslimernas plikt är att följa profetens exempel. Så det ligger i islams natur att bruka våld! Därav slutsatsen!

     Svara

 4. Lars
  Dec 12, 2010 @ 02:53:32

  ”die dumme schweden” är det bara svenskar själva som säger. Har aldrig läst eller hört någon tysk säga så, trots att jag bott i Tyskland. Fånigt. Om du kunde tyska skulle du dessutom veta att det ska vara stor bokstav på ”Schweden”.

  Svara

 5. Patrick
  Dec 12, 2010 @ 01:33:11

  Sväva inte iväg nu, alla muslimer stödjer inte terrorism. Detta är ett individuellt problem inte ett kollektivt. Men det är kollektivets uppgift att bekämpa detta. Ifall 1 % radikaliseras så har vi 5000 radikala här nu! Tar vi in 10 gånger så många muslimer som idag så har vi 50.000 terrorister! Det är oerhört svårt att bedriva terror i ett land där det knappt finns några muslimer! Dom sticker ut för mycket och det blir för riskabelt för dom.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 12, 2010 @ 01:42:31

   Jag har aldrig påstått att ALLA gör det! Men en viss andel av muslimerna radikaliseras och därför är det enda säkra att inte ta in några alls. Annars så få som det överhuvudtaget är möjligt!

   Alla islamister är muslimer. Inga icke muslimer är islamister! Ju fler muslimer, desto fler terrorister!

   Svara

 6. Anonym
  Dec 12, 2010 @ 01:13:06

  Det här var det absolut dummaste jag läst på mycket länge.

  Svara

 7. Thomas
  Dec 12, 2010 @ 01:04:33

  Anonym: Det går aldrig att bevisa vad som hade hänt och vad som inte hade hänt. Men jag tror att det hade säkert kunnat hända iallafall. De här fanatikerna är ute efter krig och konfrontation. Första attacken mot WTC var redan 1993. Halva motivationen till dådet är Lars Vilks! På grund av ett konstnär som råkar bo i sverige gör konst som de här människorna inte giller så skall oskyldiga människor dö. Förstår du hur sjukt det är? Det är inte fråga om någon sorts rättfärdigad vedergällning, det är terrorism.

  Svara

 8. Anonym
  Dec 12, 2010 @ 00:34:23

  ”utan Islam hade det aldrig smällt”

  – om USA & västvärlden inte hade bombarderat afghanistan & iraq och dödat massa Muslimer så skulle det här aldrig hända.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 12, 2010 @ 00:49:47

   Helt riktigt! Vi skall låta muslimerna sköta vår utrikespolitik för att slippa terrorn, eller hur? Vi kan ju lämna Afghanistan för att låta Talibanerna ta över. Vill du det? Stoppa svansen mellan benen som fega råttor? Det var väl ren idioti att slåss mot Hitler också, eller hur?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: