Kvinnorna ljuger!

Se på dessa två videor från Fox-news. En konservativ Wikileaks-kritisk TV-kanal. Dom litar inte alls på kvinnorna. Vem fan gör det? Kolla även den sista videon!

Jag har större respekt för gathororna, för dom polisanmäler inte männen dom knullat med! Här har ni dom:

Anna Ardin                                                            Sofia Wilén                                                                                            

Läs mer här:

 Bevis på att kvinnorna ljuger!

SVD Assange till domstol igen 13/12 Assange förbereder sig för domstolen  Wikileaks-fansens nya mål: Amazon  9/12 Beatrice Asks namn kapat på internet  8/12 Fängelse stoppar inte Wikileaks  8/12 ”Inte Sveriges beslut om utlämning”  8/12 Assange höll till på journalistklubb  7/12 Assange blir kvar i brittiskt häkte  8/12 Hackerattack polisanmäld  7/12 ”Ärendet handläggs av brittiska myndigheter”  7/12 Assange gripen i Storbritannien  6/12 Assange planerar möte med polisen  5/12 Hemligstämplat – så arbetar Wikileaks  5/12 Assange vågar inte resa till Sverige  3/12 USA får svårt fälla Assange  2/12 Häktning mot Assange står fast  2/12 Assange håller sig gömd  2/12 Svenskt fel hindrar Assangegripande  Interpol efterlyser Julian Assange  1/12 Assanges efterlysning ifrågasätts  24/11 Fastställd häktning av Assange  19/11 Assange är internationellt efterlyst   20/11 Brittisk advokat sågar överåklagare  19/11 Advokaten: ”Jag har aldrig varit med om något liknande”  18/11 Julian Assange överklagar häktning  3/11 Assange vill ha skadestånd  23/10 Assange avbröt och lämnade CNN-intervju  18/10 Assange får inte uppehållstillstånd  1/10 Wikileaksgrundare anklagar Pentagon  1/9 Assange åter misstänkt för våldtäkt    ”Fallet Assange borde få larmklockorna att ringa”  7/9 Assange vill byta ut Silbersky  3/9 Oklart om Assange är kvar i Sverige  2/9 Åklagaren tiger om Assangeutredning  31/8 Assange söker svenskt uppehållstillstånd  22/8 Alhem: ”Förklara er”  21/8 Assange: ”Påståendena är falska”  21/8 Assange inte längre misstänkt för våldtäkt

DN  Assange förbereder sig för domstolen  Julian Assange – högaktad och högmodig Assange nekas frigivning mot borgen Julian Assange gripen i Storbritannien USA vill se Assange utlämnad Assange prövas mot australisk lag Assange: Sverige en hemlig Nato-medlem Assange vågar inte resa till Sverige ”A new WikiLeaks” revolts against Assange

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gustaf Nordenskiöld
  Dec 14, 2010 @ 19:30:58

  Stöd WL – ett led i totalitär queermakt.
  Krossa all hetrosexuell makt.
  Konsumera enbart av oss queera.
  Använd dig av närverket för att skada fienden.
  Ta reda på var du kan hämta ut gratis varor som sedan räknas in i hetrosnatteriet.

  Svara

 2. Makechodi
  Dec 14, 2010 @ 19:28:58

  Down with the fucking Swedish justice system…down with the 2 fucking Swedish women who enjoyed great sex with Julian,,,down with Swedish Press, down with Dagens Nyheter….
  Long Love Julian Assange, Long live Wikileaks, down with Sweden

  Svara

 3. Lövet
  Dec 14, 2010 @ 09:22:03

  Oavsett vilken syn man har på Assange-anklagelsen: när blev Glenn Beck en journalistisk barometer? Han är en ”entertainer” enligt honom själv, hans program är en opinion-piece och inte ens FOX NEWS CHANNEL proklamerar hans program som en nyhetssändning.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 14, 2010 @ 14:26:51

   Dom hade aldrig godkänt sändningen ifall dom inte trodde på att han hade rätt! Dessutom är det uppenbart att han tacklar problemet seriöst! Pedagogiskt och seriöst!

   Svara

   • Lövet
    Dec 14, 2010 @ 16:57:35

    A) Allt som Glenn Beck påstår i sin sändning tror kanalen FOX NEWS motsvarar sanningen? Javisst. Fox News, pelaren av sanning i denna djungel av disinformation. Detta fyrtorn av integritet och journalistisk pondus är ett rättesnöre för alla andra i nyhetsmedia. För att inte tala om Glenn Beck! ”Obama är Hitler och Antichrist i en och samma person, USA hade världens bästa sjukvård innan reformen, dödspaneler kommer att införas och de ska bestämma om vem som får leva resp. dö” etc. etc.

    Glenn Beck kan vara många saker, men han kommer aldrig bli en journalist och det han påstår i sitt program är inte alltid med sanningen överensstämmande. Viktigt: i detta fall har han reciterat riktiga journalister och möjligheten att de har rätt är betydligt högre än Glenn Beck på egen hand.

    B) Allt han gör är att recitera Britisk press. Med andra ord: det han berättar är inget vi redan vet.

    C) De värderande invektiv han använder i sin utläggning, anser du de vara bevis för att han ”tacklar problemet seriöst”?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 14, 2010 @ 20:00:12

     Min poäng är att han tar en poltisk motståndare i försvar! Är det likt Glenn Beck?

     Svara

     • Lövet
      Dec 14, 2010 @ 20:10:57

      Varför politisk motståndare? Assange är libertarian (krypto-anarkist), Glenn Beck är libertarian (Tea-Partyist).

 4. john olsson
  Dec 14, 2010 @ 06:10:39

  Man får tro vad man vill, men speciellt i Sverige tror man alltid mer på kvinnor än män. Männen är 2nd class citizens compared to women. Det antar jag är ett resultat av den svenska sjuka feminismen. Men som vi säger här i USA ”what goes around, comes around”.

  Men i detta fall hoppas jag bara att Assenge blir utlämnad till USA och får där stå till svars för medhjälp till stöld av US classified material and espionage and possibly more.

  Svara

  • Lövet
   Dec 14, 2010 @ 10:50:50

   ”Men i detta fall hoppas jag bara att Assenge blir utlämnad till USA och får där stå till svars för medhjälp till stöld av US classified material and espionage and possibly more.”

   Nu är det emellertid så att Assange inte stulit något material, inte heller har han hållit på med spionage. Han har inte gjort något som inte har ett massivt skydd i just USA.

   Därför är tankarna om att CIA försöker hänga på Assange något brott utanför hans kapacitet som WikiLeaks-front inte så vansinnigt otroliga.

   De som ska stå till svars är 1) den person som tog materialet och gav det vidare till WikiLeaks. 2) de som var ansvariga för att läckan kunde uppstå. Säkerheten är uppenbarligen inte så självklar ens i diplomat-säkerhetstjänst-kretsar.

   Burn after reading. 😉

   Svara

 5. Stig Olsson
  Dec 14, 2010 @ 00:43:20

  Visst är det komiskt att Sverige, som ståtar med det fina ryktet om att alla sätter på varandra, fri sex, snygga blondiner, virila vikingar mm mm, nu har TVÅ kvinnor som pratar ihop sig i flera dagar och sen går och gör en polisanmälan om våldtäkt!?!?! 🙂

  Sen blir ju historien bara bättre av att utländsk media lägger ner så mycket tid på att berätta HELA historien så pedagogiskt att jag förvånas över allt detta, men ler samtidigt och tänker på överåklagare Marianne Ny som kommer att få det ganska hett om öronen, liksom fnaskens advokat, som inte är ett dugg bättre heller!

  Jag ser fram emot denna komedi, om det inte blir som CIA vill, dvs dom ser till att Assange kommer till Sverige och då får han bara ett skott i huvudet, det är ju faktiskt en realistisk risk han tar om han tvingas hit!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 14, 2010 @ 01:09:58

   Instämmer helt! Jag blir så jävla förbannad på denna historia att jag kokar ibland! Skulle vilja ta ett stryptag på slynorna! Och då skall man betänka att jag var ljum/negativ till Wikileaks från början! Men säga vad man vill, Assange har stake! Det kan inte ens åklagaren förneka! Och groupisarna attraherades väl av honom just därför!

   Jag vill verkligen att dessa kvinnor förnedras å det grövsta när deras lögner underkänns! Då skall dom jävlarna få löpa gatlopp!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: