Assange behandlas som en livsfarlig terrrorist!

Två kåta kristna feminister knullar mer än gärna med internationelle kändisen Julian Assange. Anna Ardin och Sofia wilén surnade dock till när dom insåg hans dubbelspel. Dom gick tillsammans till polisen och samma dag raderades Assange-positiva Twitterinlägg av den ena kvinnan. Och hennes publicerade sjupunktsprogram för hämnd mot otrogna män raderades till ett enpunktsprogram! Bevis raderas systematiskt av kvinnorna!

Svensk åklagare efterlyser Assange internationellt för att en kondom spruckit eller någon annan idiotanklagelse. Ett ”brott” som bara är ett brott  i feminist-Sverige! Hade det gällt dig eller mig hade inte ett skit hänt! Som JK hävdar: när det gäller sexualbrott saknas det rättsäkerhet i Svedala!

Feministerna och etablissemanget har en gemensam fiende! Och det fina med de svenska sexualbrottslagarna är att det ofta är svårt att bevisa sin oskuld! Så om den stackars mannen mot förmodan frias efter att ha släpats i smutsen så har man åtminstone lyckats släpa honom i smutsen! En win-win situation!

Svenska myndigheter gör sitt bästa med att framställa bomben i Stockholm som ett dåd av en ”enskild galning” trots att det mesta pekar på att internationella terrorister, förmodligen Al Qaida, ligger bakom. Och med en dåres envishet vägrar man erkänna det uppenbara; att islam är grunden för denna terror! Utan islam hade ingen bomb smällt! Period!

Bara svintur gjorde att inte 50-100 dödades av bomben! Och SÄPO fattar inte att terrornivån borde höjas. Read my lips: Den internationella terrorismen har nått Sverige!

Brittiska domstolen imponerades inte av de svenska anklagelserna, utan beslöt att släppa Assange mot borgen! Skälet till att han inte släpps nu beror på att de rabiata svenska åklagarna överklagat domstolsbeslutet! Inom 48 timmar tar domstolen ställning till åklagarnas överklagande, men Assange förblir häktad till dess. Kvarstår sen borgenbeslutet måste 200.000 £ betalas i borgen, kontant till domstolen för att Assange skall släppas! 

Eftersom VISA och Mastercard spärrad hans konton kan han heller inte betala på det viset. Det var säkert ett av skälen till varför korten spärrades! Det borde i detta fall kunna lösa sig, eftersom flera kändisar lovat att ställa upp med borgenssumman, t ex Michael Moore och Bianca Jagger.

Medan svenska myndigheter gör allt för att tona ned det första islamistiska terrorattentatet någonsin  i Sverige överdrivs Assanges påstådda gärningar något alldeles enormt. Den vilda jakten på Assange och den påstådda gärningen saknar alla rimliga proportioner! 

Att åklagarmyndighetens  överdrivna reaktion är politiskt betingad kan väl ingen tvivla på! Och feminist-advokaten Claes Borgström har utmärkt sig främst genom att fälla oskyldiga klienter, som Thomas Quick!

Kvinnorna ljuger!

DN Julian Assange släpps mot borgen ”Assange åker inte frivilligt till Sverige” Personporträtt.  Självmordsbombarens mejl blev liggande hos Säpo Sverige saknar en plan mot extremism Säpo: 200 extremister i landet. Terroristen från Tranås. DN:s Lasse Granestrand. Extremism. S backar nu i frågan om FRA Vill ge Säpo rätt att signalspana. SD vill debattera extremistvåld. FBI:s bombexperter till Sverige. Spåren leder till England Fäste för islamisk extremism.  ”Glad och lycklig i torsdags”  Granne träffade Abdulwahab. ”Svårt förstå att det är han”. ”Gud, ta emot martyren.” ”Han pratade som radikala islamister”  Polisen om sprängdåden. ”Nu är det dags att slå till, vänta inte längre.”  English summary. Se grafik och bilder:

SVD Julian Assange släpps  Extremt våldsam grupp som tagit hundratals liv Polisens fokus: hitta medhjälpare. ”Vet av erfarenhet att det brukar vara fler involverade.”  ”Säpo har kartlagt 200 extremister i Sverige”. Det ska en person ”med insyn” ha sagt till Aftonbladet. S vill låta Säpo
signalspana
 Extra väktare i tunnelbanan Brittisk expert: ”Sverige har mycket att lära”. Skolans bild av bombmannen: ”En vanlig kille”. Fransk oro efter bomb i Stockholm ”Inte överraskande att han bott i just Luton.” Expert om extremismen i attentatsmannens hemstad. Mustafa Can: ”Inte i mitt namn” KOMMENTAR ”Frågan är hur attacken påverkar våra attityder.” ”Politikens karta
kan ritas om”
 ANALYS | Göran Eriksson: Säpos slutsatser avgörande.

AB  ”Inga kopplingar till terrorgrupper” TV: Sökte en till fru på nätet   Drömde om ett liv i ett arabiskt land – istället sprängde han sig själv i Stockholm  Attack mot 28-åringens hus   Sonen fick heta Osama  FBI ska spåra bomben 200 extremister finns i Sverige ”Detta drabbar alla muslimer”  Kändisarna vill hjälpa Assange

EXP  http://www.expressen.se/nyheter/1.2254550/mark-stephens-om-beslutet-om-assange  ttp://www.expressen.se/nyheter/liverapport http://www.expressen.se/nyheter/1.2254521/sa-ser-villkoren-ut-for-assanges-frigivning  http://www.expressen.se/nyheter/1.2254490/julian-assange-slappt-mot-borgen  http://www.expressen.se/nyheter/1.2253735/usa-kan-vacka-atal-mot-julian-assange  http://www.expressen.se/nyheter/1.2254043/usa-har-utsett-hemlig-atalsjury

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pappan
  Dec 14, 2010 @ 22:10:27

  Aj! Patrik har en poäng. Den såg jag inte. Förrän nu. Attans.

  Pappan

  Svara

 2. Stig Olsson
  Dec 14, 2010 @ 21:21:59

  Jag håller med rakt av i hela inlägget, inkl Patriks kommentar, för jag misstänker också att om regeringen lyckas få Assange hit så blir det som när CIA/FBI var här sist på Bromma, då som nu sprang den svenska regeringen USAs ärenden som lydiga och skitnödiga knähundar!

  Det är så jag vill spy på det svenska samhällets representanter!!! Att ha en regering som är så uttalat fientlig mot OSS, oss svenskar i vårt eget hemland!?!?!

  Jag förstår t ex inte heller att vi kommer att ha mindre förmåner än en turist som sätter sin fot på svensk mark tack vare den senaste propositionen som lades i november… sååååå sjukt!

  Svara

 3. Patrik
  Dec 14, 2010 @ 20:21:12

  Varför tror du USA erbjuder hjälp i terror utredningen? Jo, för att Ask ska gå ut och säga ”bra exempel på att det internationella polissamarbetet fungerar”. Detta bara för bilda oponion för ett framtida utlämnande av Assange när han väl är i Sverige. Just den terrorist beredskap och också höjs i den femsgradiga skalan kommer att juridiskt öppna upp för ett utlämnande. Du ska få se, svenska myndigheter kommer att försöka lämna ut Assange.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: