Utlys fatwa mot judeförföljelserna!

Vi hör ständigt muslimerna gnälla över rasism, trots att dom har det 100 gånger bättre här än i hemländerna. Och till råga på allt så förföljer dom oskyldiga judar!

Judarna tvingas fly Malmö pga muslimernas förföljelse! Jag har sett har dom halverats från 2000 till 1000. Muslimerna har tagit över nazisternas roll som ledande antisemiter.

När tänker imamerna utlysa en fatwa mot judeförföljelserna i Sverige?

Och när tänker politikerna stå upp till judarnas försvar? Men det är klart, då retar man upp presumtiva terrorister bara för att skydda judar som ändå aldrig skulle hota oss! Så politikerna tiger!

Och vad gäller helgens terrordåd i Stockholm. Det är uppenbart att SÄPO försöker tona ner allvaret. Vi matas med ”Politiskt korrekt” propaganda: ”islamstistiska terrorister har inget med islam att göra”, trots att motsatsen är uppenbar! Erkänn: islam är våldsbejakande! Se videon nedan:

Det innebär självfallet inte att alla muslimer förespråkar våld, men potentialen finns där, helt klart!

Media och SÄPO hävdar att terroristen var en ensam galning, trots att det är uppenbart att även andra islamister var inblandade! Han radikaliserades i Luton och en islamistisk hemsida skrev om dådet i förväg! Några hävdar att frun varit pådrivande! Men allmänheten skall lugnas till varje pris!

Man säger att det finns 200 våldsbenägna islamister här. Vilken koll har man egentligen, när man inte hade en susning om självmordsbombaren? Jag tror att man har tämligen dålig koll på islamisterna! Och nästa gång lär det bli måååånga döda! Då kanske skitsnacket upphör.

När skall muslimerna fatta: ingenstans förtrycks muslimer mer än i muslimska länder! Och ingenstans förtycks kristna så mycket som i muslimska länder! Alla förtrycks i muslimska länder!

Alla jävla gnällspikar, ni som klagar på väst: flytta till ert muslimska hemland! Alla blir nöjda!

Sanningen har låg prioritet och att stryka muslimerna medhårs har högsta prioritet!

Är jag rasist? Förklara då varför jag gillar judar, Kineser, Koreaner, Japaner, afro-amerikaner, Indier, kristna araber osv!

Jag har bara jävligt svårt för totalitära intoleranta ideologier!

SVD Forskare: Vägen till terrorism går via livskris Ingen höjning av Sveriges hotnivå. Trots att Stockholm pekas ut i nytt terrorhot.  Stockholm pekas ut i ett nytt terrorhot Walkie-talkie hittad bredvid bombman  SvD AVSLÖJAR | Förare fick själv söka igenom tåg efter bombhot i somras. Informerades inte om hotet.  ”Tunnelbanan öppet mål”. Bevakningen skärpt, men personalen har inte utbildats för att agera vid attack. Ljudklippet från hotmejlet   Lyssna. Den svenska delen av klippet som skickades till TT. Peter Eriksson: ”Inte rimligt” Nya spaningsregler först 2012. Ask: Dådet i Stockholm ingen anledning att skynda på det hela.  Fatwa mot terrordådet  Polis kartlägger mannens resor Från Luton till Tranås. Självmordsbombarens resor. Mustafa Can: ”Inte i mitt namn”  Afghanistan-insats förlängs

DN Storbritannien medger brister Premiärminister David Cameron: Inga tecken på ökad extremism i Sverige Säpo: Antalet aktiva är konstant. Svensk plan saknas mot extremister.   Självmordsdåd inte förenligt med islam Walkie-talkie hittad bredvid bombman Nu kartläggs hans sista timmar Enorma mängder material granskas. Här blev han en extrem islamist. Säpochef varnar för krav på hårdare tag Förespråkar samarbete. Självmordsbombarens mejl blev liggandes.

Advertisements

17 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Remodelers Mn
  Nov 01, 2012 @ 03:30:59

  It’s hard to find experienced people about this subject, but you seem like you know what you’re talking about!
  Thanks

  Svara

 2. Trackback: Främlingsfientlighet i bloggsfären | Akoll.net
 3. Lövet
  Dec 16, 2010 @ 11:56:55

  ”Utlys fatwa mot judeförföljelserna!”

  In 2008, Indian Ulema from the world renowned seminary of Deoband have categorically issued a fatwā against terrorism and mentioned that any sort of killing of innocent people or civilians is Haram.

  Suicide bombing in any form have also been declared haram and forbidden by Indian ulema. This stand is also supported by Saudi scholars such as Shaykh Muhammad Bin Saalih al-‘Uthaymeen who have issued fatwā saying Suicide bombings are haram and those who commit this act are not shaheed.

  http://www.jammu-kashmir.com/archives/archives2008/kashmir20080228d.html

  http://timesofindia.indiatimes.com/india/Muslim-clerics-denounce-Taliban-threat/articleshow/5133316.cms

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 16, 2010 @ 12:19:10

   Har du någon synpunkt på en fatwa mot judeförföljserna? Eller vore det att begära för mycket av muslimerna?

   Svara

   • Lövet
    Dec 16, 2010 @ 12:56:57

    Jag trodde i min enfald att du skulle uppmärksamma en fatwā mot terrorism. Med närmare eftertanke (en halv sekund) inser jag naturligtvis att en sådan bara står i vägen för din och terroristernas uppfattning om Islam och därför lämnas föga uppmärksamhet från din sida.

    http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/sheikh-issues-fatwa-against-all-terrorists-1915000.html

    Eller är det så att det bara är intressant med en fatwā när det passar dig/din argumentation?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 16, 2010 @ 13:41:35

     Ingen fatwa mot mordförsöken och hoten mot Lars Vilks, inte heller mot muslimernas judeförföljelser. Islam ställer till med en jävla massa skit även i övrigt, hedersmord, hedersvåld och tvångsäktenskap. Utomlands avrättningar och steningar etc. Så mycket skit!

     Fatwan mot terroristattacken är bara att sätt att ställa in sig hos svenska allmänheten. Man känner sig pressad till det bara. Trycket på dom är för stort. Och hur många imamer ställer sig bakom fatwan? En av många hundra, såvitt jag vet!

     Varför vägrar du kommentera förslaget om fatwa mot judeförföljserna? För att judeförföljelserna är OK enligt dig?

     Svara

     • Lövet
      Dec 16, 2010 @ 17:04:43

      ”Fatwan mot terroristattacken är bara att sätt att ställa in sig hos svenska allmänheten. Man känner sig pressad till det bara. Trycket på dom är för stort.”

      Så här kan det gå när man är a) för lat/dum för att orka läsa/ b)icke läskunning.

      fatwān mot terrorism utlystes i Mars detta år.
      F.ö. fastställs i samma fatwā att mord på och förföljelse av oskyldiga och civilister är Haram.

      ”Varför vägrar du kommentera förslaget om fatwa mot judeförföljserna”
      Helt ok med en fatwā mot judeförföljelserna. Men varför begränsa?

     • KLARTEXTEN!
      Dec 16, 2010 @ 20:29:18

      Helt ”ok” med fatwa mot judeförföljelser? Dom hatar judarna fan! Känner jag dig rätt så är det helt OK att muslimerna skiter i att utfärda en sådan fatwa!
      Jo det är iofs bra att fatwan utfärdades, men den verkar inte ha något entusiastiskt stöd bland muslimer! Verkar ha gått mer eller mindre spårlöst förbi! En imam har utfärdat denna fatwa, utan att vi har sett något allmänt stöd för den! Vad säger den fatwan? Att en imam är emot terrorism! Men återigen, det är positivt!

     • Lövet
      Dec 30, 2010 @ 09:43:32

      ”Känner jag dig rätt så är det helt OK att muslimerna skiter i att utfärda en sådan fatwa!”
      Problemet är att du inte läser det som skrivs. Det finns redan åtskilliga fatwa mot terrorism och förföljelse, varför begränsa sig?

      ”Att en imam är emot terrorism! Men återigen, det är positivt!”

      Det är tragiskt att du är a) för lat/dum för att orka läsa/ b)icke läskunning.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 30, 2010 @ 10:25:27

      Är du läskunnig? Har du läst vad dina vänner muslimerna har hittat på igen? Våra invandrare som tackar för gästfriheten. Läs här om en strålande analys av SÄPOs terrorrapport.

      Fö är jag mer intresserad av vad gemene muslimen tycker än vad en enskild imam påstår sig tycka! Helt klar är att massor med muslimer i vart fall har förståelse för våld i islams namn! Hur många talar imamen för? Och varför fördömer han inte dödshoten mot Vilks? Varför försvarar han inte yttrandefriheten? Det är det saken gälller, YTTRANDEFRIHETEN! Så länge muslimerna inte förbehållslöst står upp för yttrandefriheten så är dom inga demokrater!

     • Lövet
      Dec 30, 2010 @ 13:20:16

      ”Läs här om en strålande analys av SÄPOs terrorrapport”.

      Pinsam läsning. Varför inte istället helt enkelt läsa SÄPOs rapport och tänka själv? Det är bemärkansvärt att under all den tid som förflutit sedan 9/11 så har regeringen inte funnit det viktigt med en nationell strategi mot islamistisk radikalisering, som om Hamburgcellen bara kunde genereras utomlands. Omdömeslöst och inkompetent. Man skakar på huvudet i uppgiven resignation. http://www.sakerhetspolisen.se/download/18.34ffc68f1235b740c0680005475/ijrapportweb.pdf

     • KLARTEXTEN!
      Dec 30, 2010 @ 14:19:05

      Jag tvivlar på att du läst inlägget jag länkade till på PI. Din kommentar vittnar om att du inte läst eller förstått vad han skrev! Jag blev lyrisk över hans lysande beskrivningar! I enkla ordalag skissar han upp sambanden mellan islam, islamisering och terrorism. Jag fattade först inte hur bra det var! Killen vet precis vad han pratar om och kan dessutom formulera sig enkelt och tydligt!

      Kort sagt, smygislamiseringen är mycket allvarligare än terrorismen (som är allvarlig). Och terrorismen är en naturlig del av islam, ett sätt att hävda islams lagar, sharia.

      SÄPO är inte ärliga i sin beskrivning av terrorismens orsaker. Man vågar inte säga något som kan uppfattas som islamofobiskt.
      Tyvärr förväntar jag mig en del politiskt korrekt skit, men jag tänker läsa igenom SÄPO-rapporten. Lär skriva några rader om det sen.

     • Lövet
      Dec 30, 2010 @ 19:15:03

      ”Och terrorismen är en naturlig del av islam”

      CRAYZEEEE

     • KLARTEXTEN!
      Dec 30, 2010 @ 22:58:01

      Mer korrekt är att våld är en naturlig del av islam!
      Vad jag säger är att islam skapades och spreds med våld redan under Muhammeds tid. Terrorism är bara en variant av våld som är urskiljningslös. Den svages krigföring. Genom att den främsta förebilden spred islam med våld så kan det väl inte vara fel av hans följeslagare att göra detsamma, eller hur? Särskilt när Koranen uppmanar alla muslimer att följa hans exempel.

      Med tanke på att terror är det enda våld som återstår för dom svaga så har dom inga alternativ, eller hur? Jag kan inte hävda att Koranen eller haditherna specifikt förordar urskiljningslöst våld (för jag vet inte). Men om det är enda alternativet, så verkar det rimligt, eller skall muslimerna skita i att skapa det muslimslka samhället? Verkar det rimligt?

      Terrorn har flera syften, att sprida skräck hos motståndaren, att egga dom egna och att värva medlemmar.

 4. Kalle
  Dec 16, 2010 @ 10:13:15

  Kunde inte sagt det annorlund själv ! Håller med till 110% !

  Svara

 5. Stig Palm
  Dec 15, 2010 @ 23:02:11

  Finns bara EN lösning på problemet MUSLIMER – repatriering.
  Adolf H hade denna ide’n om Judar men så blev det inte så. I hans fall fanns inget ursprung att repatriera till, utan denna ort skapades med hjälp av FN efter 2:a världskriget och då slutligen Judarna själva – Staten Israel – utan att fråga någon om lov.

  Om inte Muslimerna själva tar tag i sina ”värstingar”, måste någon annan göra detta. Nöden har ingen lag – några måste offras för de flestas bästa. Gäller Muslimer i högsta grad.

  Svara

 6. ragnar
  Dec 15, 2010 @ 22:59:25

  Det finns bara en lösning. Muslimer ut ur landet!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: