God jul! önskar Al Qaida

Om jag får välja, så föredrar jag mjuka klappar! Absolut ingen väckarklocka för det har jag redan! Bortkastade pengar!

Sverige har 200 våldsbenägna islamister slår SÄPO tvärsäkert fast. Men det fattas förstås några, Stockholms-bombarn och förmodligen även nästa bombare.

Dom gör sitt bästa för att smälta in. Jag vet för jag har sett ”Sleeper cell”. Vi kan inte förutsätta att Al Qaida är idioter! Dom går kanske inte till moskén. Dom framställer sig själva som sekulära, som dig och mig. Dom är goda, artiga grannar. För dom som inte fattar det så är det så man bör göra för att inte väcka misstankar. ”Still waters”, heter det ju! Dom kutar inte omkring på stan med Palestinasjal och skriker ”Allahu Akbar!” Nej, nej, nej!

Dom jobbar som datorprogrammerare, läkare, busschaufförer osv pratar sällan eller aldrig religion. Går aldrig med i demonstrationståg etc. Al Qaida har väl utarbetade manualer för den aspirerande terroristen. Dumma är dom INTE! Inte för ett ögonblick inbillar jag mig det! Dum är däremot svensk politiskt korrekta media, makthavare och allmänhet. Det gör dom till ”sitting ducks!

Al Qaida tänker på oss nu under julhelgerna och vi tänker på dom. Visst är det gulligt!

SVD Forskare: Vägen till terrorism går via livskris Ingen höjning av Sveriges hotnivå. Trots att Stockholm pekas ut i nytt terrorhot.  Stockholm pekas ut i ett nytt terrorhot Walkie-talkie hittad bredvid bombman  SvD AVSLÖJAR | Förare fick själv söka igenom tåg efter bombhot i somras. Informerades inte om hotet.  ”Tunnelbanan öppet mål”. Bevakningen skärpt, men personalen har inte utbildats för att agera vid attack. Ljudklippet från hotmejlet   Lyssna. Den svenska delen av klippet som skickades till TT. Peter Eriksson: ”Inte rimligt” Nya spaningsregler först 2012. Ask: Dådet i Stockholm ingen anledning att skynda på det hela.  Fatwa mot terrordådet  Polis kartlägger mannens resor Från Luton till Tranås. Självmordsbombarens resor. Mustafa Can: ”Inte i mitt namn”  Afghanistan-insats förlängs Terrorn i våra grannländer Omkring 200 aktiva i nätverk Ohlsson om Säpos rapport   Birgitta Ohlsson: Bekämpa extremism lokalt.  Terrorexpert kritisk mot Säpo Mejlet från självmordsbombaren blev liggande i timmar. Säpo bör dra lärdom av missen, tycker Ranstorp. Polis i utreder kontakt med mycket ökänd extremist. I Sverige letar polisen efter medhjälpare.  Uppgifter om jul-attacker. al-Qaida planerar attacker i Europa och USA, uppger Irakiska myndigheter. Ljudklippet från hotmejlet   Lyssna. Den svenska delen av klippet som skickades till TT. FP-gruppledare: Det förvånar mig Sex timmar. Så lång tid tog det innan Säpo öppnade hotmejlet. Experter som lyssnat på ljudfilerna: Han var inte ensam i rummet då uttalandena spelades in. Terrorforskaren Magnus Ranstorp: Få gemensamma drag hos terrorister. Ett är att de går igenom en livskris.  Mustafa Can: ”Inte i mitt namn” 14/12 Extra väktare i tunnelbanan

DN Storbritannien medger brister Premiärminister David Cameron: Inga tecken på ökad extremism i Sverige Säpo: Antalet aktiva är konstant. Svensk plan saknas mot extremister.   Självmordsdåd inte förenligt med islam Walkie-talkie hittad bredvid bombman Nu kartläggs hans sista timmar Enorma mängder material granskas. Här blev han en extrem islamist. Säpochef varnar för krav på hårdare tag Förespråkar samarbete. Självmordsbombarens mejl blev liggandes. Ställ dina frågor om extremism i Sverige Chatt med Daniel Poohl från Expo kl 11. Intervju med Daniel Poohl:  ”Alla känner sig ut- pekade efter dådet” Självmordsdåd inte förenligt med islam. Minister: Attentatet del av juloffensiv  Storbritannien medger brister

AB Här hämtar Säpo in bevismaterial ”Planerar julattacker” Hans buk var full av metall Radikal imam kan ha inspirerat bombaren    Änkans mormor: Tidningen ljuger  Sverige är ett terroristland  Det är dags att vänja sig Hög tid att lyssna, politiker  Så har extrema rörelsen alltid uppstått   ”Säpo har koll på mig” Terrordådet bevisar att hat föder hat

EXP http://www.expressen.se/nyheter/1.2256654/sapo-granskar-overvakningsfilmer http://www.expressen.se/nyheter/1.2256233/polis-utreder-kontakt-med-okande-imamen  http://www.expressen.se/nyheter/1.2255723/sapo-laste-mejlet-efter-4-5-timme  http://www.expressen.se/nyheter/1.2256016/ministern-dadet-en-del-av-al-qaidas-plan  http://www.expressen.se/nyheter/1.2256061/hans-medhjalpare-avslojas-avljudet http://www.expressen.se/nyheter/1.2255351/sapo-sa-ser-den-islamistiska-extremismen-ut

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Jerry
  Dec 16, 2010 @ 15:24:12

  @ haveyouright21
  Så mycket hat med så få ord… (vänder du dig till amerikanerna?)!

  Här har du mer material som hjälper dig att spy gala; http://vimeo.com/16779150
  السلام عليكم

  Svara

 2. Rickard
  Dec 16, 2010 @ 14:58:56

  Skrev ett blogginlägg om hur vansinnigt det är att låta Svenska soldater vara kvar i Afghanistan. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/till-vilken-nytta-stannar-svenska.html

  Svara

 3. haveyouright21
  Dec 16, 2010 @ 14:22:39

  Stop-USA TERROR AND WAR-TORTURE–STOP-THE WEST-INJUSTICE-STOP ALL OF THEM -THEY ARE MURDERES–WAR CRIMINALS AND TERRORISTS..AND STOP ARAB LEADERS–MAKE THE JUSTICE NOW.PEOPLE.–NO MORE –ZIONISM–ZIONISTS IN USA..NO MORE –AIPAC IN USA—NO MORE LIES–LIES–LIES–THEY HAVE KILLED AND THEY KILL—CONSCIOUSLY–WOMEN AND CHILDREN—WAKE UP,PEOPLE…IT IS TIME TO WAKE UP–WAKE UP NOW,PEOPLE..NO MORE –POVERTY–IN THIS WORLD,UN– HRW.—WAKE UP,UN- HRW.

  ZIONISM IS FINISHED—WORLD.ISRAEL IS FINISHED AND –THEY WILL PAY IT ALL–ALL WAR CRIMES AND TERROR ON THIS WORLD.
  SAVE USA AND WE NEED USA.SAVE THE WORLD.
  NOW–PEOPLE.NOW MORE.NOW MORE.—THE WORLD BLEEDS,UN -HRW.ARAB WORLD IS COMING BACK TO FREE THIS WORLD.THEIR WAR–WAR CRIMES ,TERROR–OCCUPATION—LIES–LIES–IS FINISHED–NO MORE CRIMES IN THIS WORLD….ONE FREE WORLD–ONE FREE WORLD—WITH –THE JUSTICE -WITHOUT –ZIONISM–ZIONISTS—-PEOPLE.

  STOP THEM ALL NOW,UN- HRW.

  Svara

 4. Stig Olsson
  Dec 16, 2010 @ 13:03:22

  Visst är det märkligt att Säpo kan komma med ett sådant påstående! Sanningen hittar man helt klart i det som du beskriver så bra, nämligen att de riktiga terroristerna varken syns eller hörs över huvud taget.

  Annars vore det inga bra terrorister och vi vet ju hur effektiva dom är när dom slår till. Det blir många döda och skadade.

  Jag fick f ö en mycket intressant kommentar på min blogg om smällen här i Sthlm.

  Det är en teori om att det kanske var Säpo själva som utlöste bomben, eftersom ingen annan dog än ”självmordsbombaren”. För OM han hade varit en ”riktig” terrorist så hade han inte missat målet att mörda!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 16, 2010 @ 13:51:07

   Terrorister är trots inget annat än människor, med fel och brister. Även dom gör misstag och det kan också vara tekniken som spökade. SÄPO ligger inte bakom av det enkla skälet att det vore rena självmordet (av SÄPO) och det skulle komma ut, förr eller senare.

   Svara

 5. TC
  Dec 16, 2010 @ 12:40:47

  FN finns i Afghanistan eftersom Talibanerna hade träningsläger för terrorister o gav skydd åt bin Ladin som beordrade ”11 september”, så därför är det relevant att informera om Koranverser som terrorister stödjer sig på.
  Terrorister stödjer sig bland annat på dessa Koranverser 009.111, 003.169, 004.074, 004.095 och 002.191, 047.004, 008.012, 005.051.
  Och läs även följande Translation of Sahih Muslim Book 041, Number 6985

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 16, 2010 @ 12:45:42

   Tackar! För dom som inte vet så är ”Sahih Muslim” en av de allra främsta haditherna (muslimernas viktigaste urkunder efter koranen).

   Svara

 6. Stig Palm
  Dec 16, 2010 @ 12:34:56

  SAKEN ÄR KLAR?
  Sverige skapar ett koncentrationsläger och stoppar in dessa omtalade 200.
  Kurs i lägerkonstruktion finns att få i Tyskland och ännu bättre i Ryssland? Deras är mer ”förfinade” i den meningen att de intagna försvann den naturliga vägen genom arbete med litet kaloriintag.
  För att göra det billigare för skattebetalarna, lämna ut det hela (outsourcing) till Ryssland. De utför jobbet säkert till halva priset mot vad det kostar här. Deras läger har heller inga staket så de intagna kan känna sig fria att lämna när de vill? De som försökt dock, har inte kommit så långt p g a klimathinder.
  När denna kunskap når de som vill utföra handlingar av terrortyp blir de kanske försiktiga. Givetvis krävs en total kontroll av folk för att hitta dessa individer.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: