Ulf Nilsson, en ärlig journalist!

När man läser Expressen-journalisten Ulf Nilssons artiklar känner man direkt att mannen är ärlig! Mycket av det Ulf skriver är självklarheter, om man bara tänker efter!

Han skriver t ex ”Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer. Kort sagt, vi befinner oss i krig.” (se länk under inlägget)

Massinvandringen de senaste 20 åren har gett oss över 1 miljon nya invandrare! Muslimerna i landet ökar på bekostnad av övriga grupper. Självklart ökar då det muslimska inflytandet i samhället! The Telegraph förutspår att muslimerna i Europa ökar från 5 till 20 % till år 2050. Det är fullt realistiskt! Finns det någon som på allvar tror att det gör Europa tryggare? Ifall mellanöstern flyttar hit?

Att främlingar kommer hit är inget problem i sig. Det hemska är alla problem med islam: terrorism, kvinnoförtryck, barnäktenskap, könsstympning, stening, barbariska straff, homofobi etc. Och inte ett enda muslimskt land har demokrati, jämlikhet, yttrandefrihet och välstånd! Inte ett enda! Så prognosen för ett muslimskt Sverige är allt annat än ljus!

Skall vi tänka på våra barn och barnbarn eller skall vi prioritera dom som inte  ens bor i vårt land?

Ulf nämner ett exempel på vår vidriga anpassning till islam: Diskrimineringsombudsmannen har beslutat att kalla julklappar för ”vinterpresenter”. Tydligen är julen uttryck för diskriminering, men självklart inte Ramadan! Detta illusterar den växande och självutplånande dumheten i vårt svenska samhälle!

Sen skriver han ”vi befinner oss i krig”. Det låter våldsamt, men jag tror han åsyftar att vi alla inser att det medför stooora problem ifall muslimernas makt växer i våra samhällen! Vi känner oro, med all rätt. Vi vill protestera mot utvecklingen, börjar engagera oss, börjar blogga och kommentera! Detta motstånd är kriget han åsyftar!

Ulf har helt jävla rätt, men jag instämmer, det är en obehaglig sanning! Men han är bara budbäraren! Han talar sanning medan nästan alla andra journalister ljuger!

Expressens chefredaktör hävdar att tidningen är emot främlingsfientlighet. Är islam emot främlingsfientlighet? I flera muslimska länder förföljs och mördas kristna systematiskt! Malmös judar tvingas fly staden pga muslimernas förföljelser! Med islam vid makten är det helt slut på religigiös tolerans! Finito! Inbilla dig inget annat! I islams hemland, Saudiarabien är biblar och kyrkor förbjudna! Kristna diskrimineras, förföljs och mördas! Är det förnuftigt att öka muslimernas makt med kännedom om deras intolerans?

Men Ulf är en ikon inom svensk journalistik! Han har en mycket bred och lång erfarenhet. Ärlighet går som en röd tråd genom hans texter! Han ser längre och djupare än de flesta journalister! Och svamlar inte!

Det är tragiskt när lögnen är normen och sanningen måste försvaras!

Nu har Ulf Nilsson anmälts till JK pga artikeln nedan. Jag hoppas och tror att han inte vill inskränka det fria ordet!

Ingen risk att de militanta muslimerna lyckas i sin avsikt

 Sverige  är på väg åt helvete!  

Medan Sveriges  politiker käbblade fortsatte världen att förändras

Om inte  USA fanns skulle fanatikerna redan ha sina bomber, ja, jag menar kärnvapen

Fler artiklar av Ulf Nilsson

DN Ulf Nilson åter i blåsväder.  http://blogg.expressen.se/thomasmattsson

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ulla Norman
  Dec 18, 2010 @ 22:58:44

  Det skulle vara skönt om flera journalister vore som Ulf Nilsson, som kan tala lite klartext, utan att för den skull vara främlingsfientlig, för det är han faktiskt inte! Invandring är naturlig och har förekommit i alla tider, men det är när mängden av dessa blir för stor och svårhanterlig som det blir problem. Man hör ofta i media: ”Visste ni att detta som ni älskar så mycket här i Sverige faktiskt kom från invandrare!” Underförstått, där fick ni så ni teg! Ja men självklart, visst bidrar invandrare genom århundraden med mycket, men det innebär inte att allt är bara solsken och rosor. Särskilt när flera helt olika kulturer ska samsas och det hela tiden flödar in fler och fler och fler… Måste bara få nämna Reinfeldts tal vid Riksdagens öppnande om att Sverige vore ”ett kallt, mörkt och fattigt land utan våra invandrare” Ja, tänk så odugliga vi är!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 18, 2010 @ 23:11:21

   Sant, Ulf Nilsson är säkert inte rasist för fem öre! Han besitter bara en ovanligt stor portion sunt förnuft som han dessutom har modet att ventilera!

   Fria tänkare är sällan rasister. Rasism är dumt helt enkelt. Reinfeldt håller på att sälja ut vårt land! Sverige är rena barbariet sade han också, typ. Han är som Måna Sahlin, en Sverigehatare! Det kommer så småningom att bli inbördeskrig i detta land om massinvandringen fortsätter. Med muslimsk makt är demokratin i fara och den risken får vi inte ta! Vi vill inte ha ett nytt Libanon!

   Svara

 2. Rickard
  Dec 17, 2010 @ 22:41:13

  Läste Uffes krönika. Han har helt rätt. Skrev ett eget inlägg om det. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/uffe-har-ratt.html

  Svara

 3. Kalle
  Dec 17, 2010 @ 18:06:36

  I Irak anses Bagdad och KRG -områdena relativt säkra för kristna. Har t ex Birgitta Olsson några förslag på lämpliga områden här i Sverige för svenskarna ?

  Svara

 4. Stig Palm
  Dec 17, 2010 @ 13:19:22

  Visst har Ulf Nilsson RÄTT?
  Mohammad Kadafi, Libyen, har sagt klart och tydligt.
  Europa ska inte erövras med ”svärd och krut”, utan demografiskt.
  Alltså, bufinner vi oss i krig med Islam.

  Enkel mattematik: Vit Europeisk kvinna gör ca 1,3 barn staististiskt. Muslims kvinna + några andra sorter till gör ca 4 barn.
  Det finns ca 25.000.000 muslimer i EU och då är inte den yttre påspädningen medräknad om kalkylen påbörjas från de 25 mille personer. Sverige lär ha ca 400.000 + muslimer för närvarande.

  Detta kan vara en intressant räkneövning för politiska beslutsfattare samt elever på högstadiet i skolan?

  Svara

 5. Ingo
  Dec 17, 2010 @ 11:59:34

  Det går inte att jämföra sverige med Saudi-Arabien. Den Saudiska kungen och hans anhang använder Islam som en förevändning att behålla sina förmåner. Sverige är ett sekulärt samhälle. Det är bättre att ta Bonsien som exempel och så vitt jag vet så är inte Sharia-lagarna införda där.

  Svara

 6. Stig Olsson
  Dec 17, 2010 @ 11:54:36

  Det är väl det som är problemet. Våra andra journalister sitter antingen med munkavle, eller är lata och bara klipper in TTs artiklar.

  Den grävande journalisten är borta och kvar finns bara de som böjer sig för (enl Säpo) 200 extremister!

  Vad är det för feg regering som inte vågar sätta en fot i arslet på dessa 200 mördare och skicka dom tillbaka till deras hemländer???

  DET skulle jag vilja se svenska journalister skriva om… för det måste vara ett stort systemfel om 200 pers ska kunna bestämma om hur vi svenskar ska få bete oss, leva, bo, äta, be etc!!!

  Men jag är beredd att acceptera Islam samma dag som jag som icke muslim får åka till Mecca.

  Visste du att det finns 2 infarter till Mecca med stora vägskyltar ovanför där det står typ ”För muslimer” på den som leder till Mecca och ”För icke muslimer” på den som leder förbi Mecca???

  Alltså vi är FÖRBJUDNA att ens köra igenom stan!!!

  Däremot tycker islamisterna att det t o m är helt ok att göra moskéer av VÅRA KYRKOR!!! Eller andra alternativet att riva kyrkorna och sen bygga sin moské på samma plats!!!

  Så låt oss blogga om mer fakta om islam, sprida sanningen som Ulf N gör och skapa en öppen och ärlig debatt om det här som blivit ett stort problem för oss svenskar i VÅRT land!?!?!?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: