Sverige – ingen rättsstat!

I vart fall när det gäller sk  sexualbrott. Inga bevis krävs för att fälla för våldtäkt eller andra sexualbrott. Många oskyldiga män sitter i fängelse för ”sexualbrott”! Lagstiftaren har lagt sig platt för feministmaffian! På 2000-talet tar feministerna hämnd för 1600-talets häxprocesser!

Julian Assange kan inte förvänta sig någon rättvisa om han överlämnar sig åt svenska polisen! Han kan frias eller fällas även om han är oskyldig!

Vad som är fullt lagligt i England och de flesta andra länder är brottsligt i Sverige! I feministSverige är mannen rättslös!

Så i Sverige kan han dels dömas fast han är oskyldig, utan bevis! Dels kan han dömas för något som inte ens är ett brott i England eller andra länder. Utan bara i Sverige där feministmaffian styr sexbrottslagstiftningen!

Är Sverige bättre än Iran? Även där kan man dömas utan bevis. Och vad som är lagligt här, är brottsligt där! Same same! What´s the fkn difference?

Det är helt enkelt en mycket dålig idé för Assange att åka hit! Vi är ingen rättsstat!

Är Julian Assanges konspirationsteori viktig?

DN ”Det gillrades ingen fälla” Michael Moore går till attack mot svenska regeringen.  Assange: Jag måste inte åka till Sverige Många pratar sexövergrepp på webben Många pratar sexövergrepp på webben Våldtäktsdömd frias i HD

SVD  SEX UTAN SAMTYCKE. Wikileaks friade i Australien   Assange mötte pressen Assange släppt   Här firar Assange jul Assange släpps mot borgen Assange släpps mot borgen USA letar bevis mot Assange Nu pratar hela världen om det ”Frågor om sex bör ställas” ”Vi förlorar på att inte tala”  Nu pratar hela världen om det ”Frågor om sex bör ställas” 

AB Det är dags att vara kritiska mot Assange Ledarbloggen – Inte heller hjältar står över lagen Claes Borgström: ”Han är okunnig” Michael Moore: Sverige älskar våldtäktsmän Veckan Twitter pratade om det Sex eller övergrepp – nu vill vi #prataomdet Protest mot utlämning av Assange Assange släppt  ”Han vägrade testa sig”  Kondomen som kan bli hans fall  Det är dags att #prataomdet Klagar – på svenska läckor ”Ingen rättvisa i Sverige”  Tala är guld  Jag har själv gått över gränsen flera gånger  Det är inte bara en fråga för kvinnorna   Jag polisanmälde för min självrespekts skullSex eller övergrepp – nu vill vi #prataomdet   Het Twitter-debatt om gråzonen mellan vanligt sex och övergrepp   ”Försökte vara porrfilmsfrigjord och kåt – inuti var jag bara sorgsen” Kondomen som kan bli hans fall  Aftenposten: ”Vi har nytt hemligt Wikileaksmaterial” Assange rädd att bli mördad i USA Felaktig kritik och obehagliga hot mot Wikileaks

EXP  Nu går svenska lag- experter till motattack Svenska åklagare har inte behandlat Julian Assange annorlunda Några av landets främsta jurister förklarar proceduren.   ttp://www.expressen.se/1.2259281 http://www.expressen.se/1.2259081 http://www.expressen.se/1.2259075 http://www.expressen.se/1.2257403 http://www.expressen.se/1.2257350 http://www.expressen.se/1.2257139  http://www.expressen.se/nyheter/1.2260371/nu-gar-svenska-lagexperter-tillmotattack http://www.expressen.se/nyheter/1.2263363/beviset-mot-assange-sondersliten-kondom http://www.expressen.se/nyheter/1.2263069/assange-maste-inte-aka-till-sverige http://www.expressen.se/nyheter/1.2262446/assange-om-fangelsetiden-satt-med-barnamordare  http://www.expressen.se/nyheter/1.2260371/nu-gar-svenska-lagexperter-till-motattack http://www.expressen.se/nyheter/1.2263363/beviset-mot-assange-sonderslitenkondom http://www.expressen.se/nyheter/1.2263069/assange-maste-inte-aka-till-sverige http://www.expressen.se/nyheter/1.2262446/assange-om-fangelsetiden-satt-med-barnamordare http://www.expressen.se/nyheter/1.2260371/nu-gar-svenska-lagexperter-till-motattack http://www.expressen.se/nyheter/1.2263363/beviset-mot-assange-sondersliten-kondom http://www.expressen.se/debatt/1.2265303/bo-rothstein-genusforskarna-har-gjort-sig-osynliga http://www.expressen.se/nyheter/1.2266272/peter-sunde-till-attack-mot-assange http://www.expressen.se/nyheter/1.2266568/assange-radd-att-blir-mordad-i-usa
Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Observer
  Dec 25, 2010 @ 02:47:35

  Läs mera om det nya Leijonhufvudet och vad som automatiskt väntar dig om en åklagare har befunnit dig absolut oskyldig. Borgström behöver få klirr i kassan och Bodström behöver en del av det arvodet för ett nytt sabbatsår – http://www.daddys-sverige.com/3/post/2010/11/gstinlgg-marianne-nys-konstiga-syn-p-rttsskerhet.html.
  Att en oskyldig människa som Assagne skall pimsas och pinas bekommer dylika odjur till sexuella sadister föga. Och att i efterhand sitta och fabricera ihop berättelser och radera Twitter inlägg som är förenliga med den initiala känslomässiga reaktionen är helt OK enligt Göran Rudling i sitt inlägg under Dumskalle. Det är helt ok att ”tänka efter” – ser mannen ut att vilja gifta sig med kvinnan så var ”övergreppsnatten” AMAZING. I annat fall så skall kvinnan ha lov att utkräva hämnd enligt Anna Ardins Proportionalitetsprincip och spärra in karln på ett tidsbestämt straff. Tur för dessa slynor att de inte levde på 1880 talet i Oslo då man ännu kunde få höra slamret då falluckan öppnades på Galgbacken.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 25, 2010 @ 03:05:59

   Ifall Göran Rudling tillät en fri och sakligt debatt vore det en sak. Censurerar han även dig? Jag har dock kopierat dom flesta av mina refuserade kommentarer och överväger att lägga upp dom på min blogg för att exponera fjanten!

   Typiskt jävla feminister som inte vågar och klarar debatten! Fast det finns även andra bra debattörer där, som du och Jennifer tror jag hon hette.

   Han har hög svansföring men gömmer sig när man vill debattera!

   Den människans främsta mål är att försvara feministiska sexualbrottslagar till varje pris! Jag är dock nyfiken på hur många andra som censureras så hårt. Jag får numera de flesta kommentarerna censrurerade trots att de är sakliga och ”anständiga”.

   Problemet är att feministerna endast vågar debattera i forum där de kan censurera meningsmotståndarna. Annars vore det en bra ide att flytta debatten ifrån Görans blogg. Jag menar, hur kul är det för dom att konstant mosas i debatten? Nej, hellre då censurera och försöka ge sken av att man dominerar.

   Det är förmodligen stor lättnad för honom att censurerar mig så hårt, för han skulle få skallen insparkad, vilket jag också informerat honom om! Och läsarna som ev märker att jag censureras tror förstås att det sker pga att jag använder invektiv, vilket alltså inte är fallet.

   Och ”daddy” han är kanon!

   Svara

 2. Observer
  Dec 25, 2010 @ 01:55:00

  Läs mera om vad århundradets stjärnskott inom logisk analys Göran Rudling har att berätta om sambandet mellan djurvänner och nazister.

  http://www.samtycke.nu/2010/12/ar-claes-borgstrom-viktig-i-fallet-assange/

  Akta dig för att vara en djurvän – du är automatiskt per definition en nazist enligt Göran Rudling. Och någon debatt så klarar inte den karln!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 25, 2010 @ 02:32:17

   Göran Rudling är en svag debattör. Han har strukit massor av mina kommentarer. Jag skrev att det finns två möjliga scenarior: att jag krossar honom eller att han censurerar míg. Han censuerade mig! Det är motbjudande att se hur han inte låtsas om den hårda censuren. Han är en dum feminist helt enkelt!

   Genom att censurera meningsmotståndare kväver han all verklig debatt!
   Jag erkänner att han glimtar till ibland (t ex i inlägget om de strukna Twitterinläggen). Men han greppar inte problemen! Han är en jävla navelskådare! Och människan vägrar publicera polisförhören. Varför det?

   Jag tycker du trycker dit honom riktigt ordentligt! Fortsätt med det!

   Svara

 3. Stig Olsson
  Dec 23, 2010 @ 02:00:01

  Det går bara att hålla med till 100%, särskilt som jag skrivit i stort sett samma sak på min egen blogg.

  Vårt land har återgått till medeltiden och häxprocesserna!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: