Lisa Magnusson en frisk fläkt!

Aftonbladets vassaste skribent, Lisa Magnussons skall sluta! Jävligt trist!

Jag har definitivt inte instämt med allt hon skrivit (men om en hel del). Men man måste respektera en människa som  förutom att vara smart, originell, orädd och ärlig, dessutom är hänsynslöst självutlämnande. Och som uttrycker sig så pass rakt på sak!

Nu blir det mycket tristare att läsa Aftonbladet!

Jag får fortfarande skit för min hiphop-diss

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Observer
  Dec 31, 2010 @ 16:10:23

  Läs också det senaste inlägget av Göran Rudling i hans monolog med omvärlden – http://www.samtycke.nu/2010/12/ar-svenska-aklagare-korkade-eller/.
  Vart försvann förresten inlägget då han tog oss med på en rundvandring i logikens värld och lät förstå att ”Alla djurvänner, inklusive Sverige Demokraterna, är nazister eftersom nazisterna var sin samtids största djurvänner”?
  I sitt senaste inlägg så undviker han att beröra hur man bör bete sig som politiker för att ett beslut skall vara förtroendeingivande i allmänhetens ögon. Hur bör man bete sig som advokat/åklagare för att inte allmänheten skall bländas av den ”svågerpolitik” som nu bedrivs inom svenskt rättsväsendet? Jo, lösningen på problemet vore att ”jäva sig”. Men då kappsäcken full av sedelbuntar – en fet check för att ha biträtt två lögnhalsar under allmänt åtal – väger tyngre så gör man någonting helt annat.

  Svara

 2. Observer
  Dec 31, 2010 @ 14:48:02

  Det citerade inlägget finns under rubriken ”Om en dispyt kring en kondom” – http://blogg.aftonbladet.se/19586. Där ondgör sig Lisa Magnusson också över det faktum att ”Assange haft sex med en kvinna som sov”. Ja, bästa Lisa Magnusson – det heter väl visst ”att om man tar fan i roddbåten så får man ro honom i land”. I all synnerhet om man haft frivillig sex med honom kvällen innan och delat samma säng hela natten med honom. Och varför går man sedan ut och köper frukost åt ”sin lilla sexbrottsling” för att därefter sitta och skämta med honom att ”jag kan ju ha blivit med barn”.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 31, 2010 @ 16:31:46

   Som jag skrev så håller jag inte med henne om allt. Har motsatt åsikt i en del frågor. Men hon har så jävla mycket skinn på näsan att jag blir avundsjuk!Hon är så smart och flexibel.

   Svara

 3. Observer
  Dec 31, 2010 @ 14:35:55

  Läs vad hon skriver och vilken fara som föreligger om man utövar missionärsställningen och fattar tag i kvinnans armar. Som bekant så trycker tyngdkraften ned mannen och så länge han inte medelst magnetisk levitation kan uphäva tyngdkraften så är han en sexbrottsling enligt hennes logik. Läs mera här om hennes filosofier i fallet Assange http://blogg.aftonbladet.se/19586 – och speciellt citatet ”i det ena fallet genom att hålla fast kvinnans armar och trycka ned henne med sin kroppstyngd”.

  Svara

 4. Kalle
  Dec 31, 2010 @ 14:15:29

  Om henne skriver du först, när hon ska sluta ? Läste en del utdrag från Aftonbladet. Hon är välformulerad, vass och har rätt i det mesta.
  Synd bara att jag inte kände till henne tidigare !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 31, 2010 @ 16:30:03

   Jag nämnde henne även tidigare i inlägget ”Öppna truten tjejer”. där jag berömde henne! Jag hade ingen aning om att hon skulle sluta! Fördjävligt!

   Svara

 5. Observer
  Dec 31, 2010 @ 13:53:25

  Tja…..i min mening en av de många feminister på redaktionerna hos Aftonbladet och Expressen som hjärntvättar befolkningen i det tysta med sin propaganda – http://blogg.aftonbladet.se/lisamagnusson/2010/12/wikileaks-och-julian-assange.

  Den nya given i deras filosofi är att de skall plötsligt börja få option på att ångra sig efteråt – de vet inte själva när de ger längre. Orsaken till den rättigheten att ”ta sig en funderare efteråt” kan vara att de har haft så många ”friare” (läs ”lösaktigt leverne”) att det Andliga Kapitalet hos dem börjar vara på upphällningen och då ligger givetvis den gruvliga hämnden nära till hands. Precis som i fallet Assange.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: