Åt helvete med vidskepelse!

Vi är alldeles för finkänsliga mot dumma vidskepliga människor! Religion är vidskepelse, inget annat! Dags att slå näven i bordet och återta det sunda förnuftet! Deras skrockfullhet förtjänar ingen respekt!

I ett sekulärt samhälle frågar vi inte efter vad religionen säger. Vi skiter i det! Så Reinfeldt, se till att få ordning på din mandom och tala om för idioterna att vi skiter i vad dom tycker! Inget jävla tjafs! För det gör vi!

Att folk trodde på tomtar och troll för 1000-tals år sedan, före dom vetenskapliga landvinningarna, är begripligt. Men dom som är vidskepliga idag har ingen ursäkt!

Jag är less på att vetenskapligt tänkande och sunt förnuftet tvingas kröka rygg för religiös idioti! Upp och nervända världen! Dags att återta terräng! Annars kommer vi att få än större problem!

Kan ingen tala om för idioterna att Gud inte finns? Att när dom dör så blir dom maskföda och thats it! Skall de va så jävla svårt att fatta?

Folk stenas, hängs och sprängs i luften pga hjärnspöken, inget annat! Vanföreställningarna borde utrotas, inte respekteras!

 Måste vi ta strid för förnuftet, be it so!

Det våras för idioterna!

Så borde det inte vara! Vi bör ge dom all den respekt dom förtjänar, dvs visa dom fingret!  Annars offras förnuft och yttrandefrihet!

Lars Vilks och Kurt Westergaard har utmanat vidskepelsen, inget annat! Religion är ett annat ord för skiten! Och värst är intoleranta religioner som islam!

I den mån samhället engagerar sig i religion skall det vara för att utrota den! Inte främja den!

Vågar vi inte konfrontera idioterna, vem vågar vi då konfrontera?

Hotar dom oss? Lås in dom, följt av utvisning på livstid! Vidskepliga idioter förtjänar ingen hänsyn! Punkt!

Islamisterna är en säkerhetsrisk, inte Muhammedteckningarna!

Kristendom kontra islam

I ärlighetens namn får vi konstatera att kristendomen visat sig vara kompatibel med sekularism, demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet! Det kan vi inte säga om islam! Inget enda muslimskt land har detta!

 AB ”Han pratade aldrig politik”  Sakineh: Varför vanärar ni mig? Terroristernas bas – i Sverige  Terrorns ansikten Misstänkt för tredje gången – det är minst sagt märkligt Många frågetecken i terrorutredning   Flera döda i bombdåd i Nigeria Fem döda i USA-attack i Pakistan Flera döda i bombdåd i Egypten  Massgripande av islamister i Nigeria Separata våldsvågor i Nigeria Sektledaren dödades i häktet 39 dödades i Nigeria Flera döda i bombdåd i Nigeria Elva dödade av bomb i Nigeria Misstänkta islamister dödade åtta

DN UD-personal på väg möta terrormisstänkt i Uganda Frisläppte 26-åringen: Jag mötte svenskarna i Stockholm ”De verkar rätt så garvade” Redaktionen jobbar under ständigt hot Svenska tidningar höjer säkerheten.  Känd våldsverkare bland de häktade Detta är svenskarna som häktats.  37-åring häktad.  Bodde med terroristdömda.  Arbetskamraterna kallade honom terrorist Flera döda i bombdåd i Egypten   Flera döda i bombdåd i Nigeria  Midnattsmässa slutade i blodbad i Alexandria ”Perverst att de kallar sig muslimer” Sexualb”De verkar rätt så garvade”.  

SVD  ”De verkar rätt så garvade” Överväger trycka Muhammed-bilder Han bodde med terroristdömda  Därför publicerar vi namnen ”Terrorjakt är inte islamofobi”  Risken för terrordåd i Danmark anses hög. ”Folk har accepterat att förr eller senare smäller det”.  ”En person som alla andra” ”För dem finns inte gränsen”  Flera döda i bombdåd i Egypten Kristen tro sprider sig över Kina Midnattsmässa slutade i blodbad   Minst 21 döda i bombdåd ”Egypten var öppnare förr”

EXP  http://www.expressen.se/nyheter/1.2274058/hon-tar-avstand-fran-terrorism http://www.expressen.se/nyheter/1.2273885/muhammed-bilderna-kan-bli bok http://www.expressen.se/nyheter/1.2273673/sa-blev-omar-en-misstankt-terrorist http://www.expressen.se/kronikorer/brittasvensson/1.2273608/britta-svensson-harda-ord-goder-terroristerna http://www.expressen.se/nyheter/1.2273423/misstankte-terroristen-har-inte-planerat-attentat http://www.expressen.se/nyheter/1.2273677/munir-awad-om-rubrikerna-jag-kanner-mig-krankt http://www.expressen.se/nyheter/1.2273676/grannen-han-gick-plotsligt-under-jorden Hon har gjort sig oanträffbar Hon har gjort sig oanträffbar  http://www.expressen.se/nyheter/1.2273569/massgripande-av-islamister-i-nigeria http://www.expressen.se/nyheter/1.2274279/vilks-en-levande-maltavla-for-terror http://www.expressen.se/nyheter/1.2274275/juholt-riktar-skarp-kritik-mot-regeringens http://www.expressen.se/nyheter/1.2274277/benaouda-bryter-tystnadenhttp://www.expressen.se/nyheter/1.2275184/bjorn-soder-pekas-ut-som-sd-s-bodel http://www.expressen.se/nyheter/1.2275192/detta-ar-inte-ok-enligt-sverigedemokraterna http://www.expressen.se/nyheter/1.2275191/detta-ar-ok-enligt-sverigedemokraterna http://www.expressen.se/nyheter/1.2274840/frun-han-blev-allt-mer-religios  http://www.expressen.se/nyheter/1.2275125/sapos-succe-kan-fa-konsekvenser http://www.expressen.se/nyheter/1.2274279/vilks-en-levande-maltavla-for-terror http://www.expressen.se/nyheter/1.2274344/har-ar-de-svenska-natverken http://www.expressen.se/nyheter/1.2274277/benaouda-bryter-tystnaden  http://www.expressen.se/nyheter/1.2274197/midnattsmassa-slutade-i-blodbad
Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. PC
  Apr 13, 2011 @ 23:33:07

  Sjekk, The Hour: Interview with Christopher Hitchens, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything.
  Part 1-2)

  Munk Debates: Tony Blair vs Christopher Hitchens. Friday, November 26, 2010. Roy Thomson Hall, Toronto, Canada.
  The official resolution, “Be it resolved, religion is a force of good for the world”.
  For more on Christopher Hitchens, visit

  VANITY FAIR: Christopher Hitchens’s Ten Commandments

  Christopher Hitchens – Religion Illustrated 1 of 2

  More info: http://www.dailyhitchens.com/

  Svara

 2. Kalle
  Jan 02, 2011 @ 14:37:40

  Men det konstiga är bästa Klartexten, att det varje år kommer böcker av folk som garanterar på liv och lem, att de har upplevt spökerier och tomtar och troll.
  Böckerna tycks sälja i a f. Men de som köper är folk som själva tror sig ha sett övernaturliga saker. Det går runt.
  Men inte faen tror jag själv på troll och knott !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 02, 2011 @ 14:47:57

   Jag åsyftar religion för det är religionen (islam) som ger oss problem! Religion skall till 100 % vara en privat tro! Det betyder att samhället inte skall böja sig för någon tro, allra minst islam som saknar förankring i vår kultur!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: